Çevremde gördüğüm kadarıyla kadınlar daha garantici davranırken erkekler kulaktan dolma şeylerle yatırım yapabiliyor. Bakınız kripto paradan batan erkekler. :D

Sizin tespitiniz nedir?
Çevremde gördüğüm kadarıyla kadınlar daha garantici davranırken erkekler kulaktan dolma şeylerle yatırım yapabiliyor. Bakınız kripto paradan batan erkekler. :D

Sizin tespitiniz nedir?
Çevremde yatırım konusunda en iyi babannem, annem ve babam.
Erkeklerden de parasını har vurup harman savuran-yatırım yapmayı bilmeyen var, kadınlardan da.
Aa babannen neye yatırım yapıyor?
Gözlemin doğru.
Bunun da sebebi şu:
Kadın yatırım yapıyorsa geçerli bir nedeni vardır. Ya kendi geleceğini düşünür, ya ailesini, ya çocuklarını vs. Yani dişilik içgüdüsü ona yön verir ve gerçektir.
Erkek yatırım yapıyorsa onun ihtiyaçtan ziyade başka istekleri vardır, ya araba alacaktır, ya zangin olmak istiyordur, ya da o parayı harcayacak eğlenceli fikirleri vardır vs. yani gerekçesi çok da geçerli değildir.
Tabi bu genelleme, ortalama. Yoksa tam tersi durumlar da var.
En iyi yatırımı erkek yapıyor ama en kötü yatırımıda erkek yapıyor, kadınların cizgisi bu konuda daha iyi olduğu tespit edilmiş hatta abd de bazı patronlar yatırımcılarına östrojen hormonu almalarını zorunlu kılıyorlar.
Kadınlar riskli yatırımı sevmiyorlar haklisiniz. Erkeklerde ise bir coin sevdası gidiyor veyahut borsa. Eğitimi alınmadan veya bir danışman olmadan ilerlemek çok zor. Youtubeden izleyerek veya is arkadasınin gazıyla kazancını carcur edenleri duyuyoruz.
Cevap
12Cevap
Kadınlar daha garanticidir her zaman.
Erkekler kısa yoldan zengin olma peşinde. :D
Bence her iki cinsten de iyi olanlar var
Genelleme yapmak çok yanlış zira ETH çıktığından beri benim kadar ondan kar eden yoktur
Zengin oldun muuuu :D
Kendi çapımda yeterli değilim herkesin zenginlik algısı başka 😄 benim 10 milyar dolar rezervim olmadıkça zengin değilim demek kaliteli bir hayat yaşıyor muyum standardı yüksek mı istediğim şeye sahip olabiliyor muyum bu yeter bana canımın istediği şeyi aldıktan sonra önemi yok ama kafam kaldıraça çok basıyor bu yüzden şansım çok yaver gidiyor ETH de bugüne kadar 60k doların üstünde Stake yapmışım bana geri dönüşü 190k bandında bence Worth 🤝
Etrafımda dediğiniz gibi kripto paradan zarar eden kişiler var. Bazı komsulara yatırmayın para dediğim olmuştur. Ben paramı bilmediğim görmediğim birseye yatırmam 1000₺ bile olsa
Parayı yönetebilen diyelim biz buna para kuş gibidir. Kafeslemesini bilmezsen uçar gider.
Bence kesinlikle kadınlar 😃👍
erkekler ama türk erkekleri mi yorum yapamam
Bence erkekler net yani
Böyle şeyleri cinsiyet meselesi yapmaktan tahmini kaç yıl sonra vazgeçersiniz? Burç yorumları kadar saçma geliyor bunlar
Nereye yatırım yapacağını bilecek kadar gündemi takip eden ve yeteri kadar zeki olan insan kim ise o daha iyi.
Kadınlar tabiki ve bunun nedenini hepimiz çok iyi biliyoruz. 🤷🏻♂️
Kadınlar yatırım yapmayı bilmiyor bile bence
Kadınlar daha iyi
Kadınlar ne anlar ya ticaretten
Kadınların her yeri yatırım olsa ne yazacak tabiki erkeklerin
Ayıp ama :/
Detaycı olanlar
Bence erkekler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?