Bir kahve keyfimiz vardı ona da zam geldi. Starbucks'ın duyurduğu bu zam hakkında ne düşünüyorsunuz? Her şeyin fiyatı artsın ama kahvenin artmasın...

Bir kahve keyfimiz vardı ona da zam geldi. Starbucks'ın duyurduğu bu zam hakkında ne düşünüyorsunuz? Her şeyin fiyatı artsın ama kahvenin artmasın...

Bir kaç kez gitmiştim. Gereksiz pahalı ve orta kalite kahvelere de bu denli yüksek fiyatlar ödenmez. Yüksek kalite kahve fiyatları bile çok daha ucuz bunlardan. Sırf marka ismi var o kadar ama kahve kalitesi orta segment anca geliyor.
Amerikada zengin iş adamları bile kahvesini evden yapıp götürüyor :) Şahsen yüksek kaliteli kahve alıyorum internetten, evimde yapıyorum bende iş yerinde tüketiyorum ya da dışarıda öyle tüketiyorum. Evimde daha yüksek kaliteli kahveyi ve daha hesaplı tüketebilecekken sırf gösteriş için bu tarz yerlere gidilmez bence.
Açıkcası hiç içmedim artık içmem de..
Çünkü niye o kadar para vereyim.. Enayilik..
Ki arabica coffe house var her yerde olmasada Starbucks ortamı hatta daha iyisi var.. Starbucks da çalışan tanıdığım olduğu için bazı kahverlerimi evden denedim filtre kahvesi vs güzel ama kahve dünyası daha çok beğenirim.. Bilmiyorum uygun fiyatlı çok yer var illa diğer şehirlerde bu tarzda farklı kafe zincirleri vardır.. Artık türkiyenin bir kendine gelmesi gerekiyor cidden o kadar fazla zinciri varki bu ülkede dolar kuru ile çslışmıyor herkes aşırı saçma bu kadar zincir olması niye bu sayı diğer ülkelerde 2 basamaklı bizde 3 basamaklı bide 4 yaklaşmış.. Bizim insanımız enayi gerçekten her şey müstehak.. Hani arada keyif yap anlarım her gün her gün gidenlere diyorum.. Parası olanlara lafım yok.. Yetmeyende isyanda bence farklı yerler keşfedin..
Bizim. millet akıllanmaz.
Starbucks' ta kahve 100 TL bile olsa yine o mekana gidip kahve içen insanlar olduğu müddetçe bu memlekette fiyatlar katlanmaya devam eder..
Tavuk Dünyası fiyatları ile daha çok ilgileniyorum. Çünkü oranın menülerini seviyorum.
Menü fiyatı 30 TL. olduğu zamanlar da tanıştığım Tavukların Dünyası bile şu an hiç iç açıcı değil.
Zam fiyatlarına artık yetişemiyorum.
En son 69Tl idi sonra 79 TL olmuştu geçen gün baktım 84 olmuş galiba. Her hafta zam yapıyorlar mübarekler
Bazıları herhalde anlamak istemiyor ya da beyni anlamasına izin vermiyor!
Arkadaşlar mesele “sen de o zaman lüks tüketme evde kahve iç” meselesi değil. Önce bunu bir anlayın.
Kahveye bile lüks diyenler olduğu sürece bu ülke daha çok geriye gider çook!
Yurtdışındaki ucuz şeyleri burada lüks gören yurdum insanı…
Bütün gıda fiyatları arttı o zaman buna lüks diyen arkadaşları yemek yememeye davet ediyorum. Yemek lüks çünkü. Niye yiyorsun sonra yine acıkacaksın yeme boş ver lüks!
Her b. ka lüks deme hastalığı korona virüsten daha hızlı yayılıyor artık.
Starbucks’da kahve içmek lüks müks değil! He ama mesela 40-50 bin dolara çanta almak lüks! Üç dört yerden yatarak maaş almak lüks! Bir ülkeyi adaletsiz bırakıp mültecileri doldurmak büyük lüks!
Cevap
132Cevap
Valla ne zaman Starbucks önünden geçsem kuyruk oluyor gadası. Demek ki fiyatlardan herkes memnun. Memnun olmasa niye saatlerce kuyrukta beklesinler ki
Bence nescafe içiyorum
Ne zaman kahve içebileceğiz?
Elin ayağın tuttuğu müddetçe..
Oranın sulu kahvelerin mi kaldık sırf marka hiçbir özelliği yok. Al internetten malzemeyi yap evinde mis gibi. Kardeşim öyle yapıyor o marka üretimi şeylere bin basar onun yaptığının kalitesi.
Öyle zaten.. Onlar en ucuza en berbatını yaıar cold brewi güzel sadece onu evde yapmak zor ama yapıyorum bende
İçmeyin kardeşim marifet mi bı plastik bardak 30-40 lira olimpiyat meşalesi gibi
Herkes hava peşinde zaten
Adamlar zam yapıyor millette kuruya giriyor birkaç kez içtim zam gelmiş önünden bile geçmem artık son olaydan sonra da
Türk kahvesini için yeriniz eksilmez
Starbucksta oturmak için içecek almaya gerek yok, evde nescafe hazırlayıp termosla Starbucks’a götürüp orada bedavaya oturmak-buluşmak mantıklı geldi şu an.
Ayrıca gerekirse kahve de içilmesin yani ehonomimiz çoh eyi, dış güşlerin oyunları bunlar.
Tadı o kadar iyi degil sırf elinizde meşale gezdirir gibi o starbucks bardağını gezdirmek veya story atıp haWali olmak için gidiliyor, o insan tiplemelerinden olmamak için gitmiyorum gereksiz. araba storyleri atanlara görgüsüz vb kelimeleri damgalıyorlar Buda onların bi benzeri..
Starbuckstan bu zamana kadar maks 4 kere içecek almışımdır. Filtre kahvesi b*k gibi. Cold brew keza. Evde kahvenin kralını yapıyomuşum onu anladım.
Cool lime zaten soğuk nane limon. Dünyanın en şişirilmiş içeceği. Tadı aşırı yapay geliyor. Falan filan. Sevmiyorum kısaca. Uğramıyodum zaten, yine uğramam şu fiyatlarla
Starbucks, bir kahve aşığı olarak benim de gözde mekanım. Tchibo kahve makinesi aldım eve, Spotify'dan da jazz müzik açıyor, kulaklıklarımı takıp Starbucks ortamını evde yaratıyorum. 🙋🏼♀️
Nadir gidiyorum artık.
Kuru Kahveci Mehmet Efendi'nin de kahvesi habire zamlanıyor. Sinir oluyorum.
Starbucks un tek avantajı saatlerce oturabiliyor olman. Onun dışında ne kahveleri, ne de soğuk içecekleri o fiyatlar etmez. Geçen cool lime içtim merak ettiğim için. Defneli limonlu sodanın tat olarak aynısı. Bardağın yarısına buz doldurup yarısına içecek koyup veriyorlar. Ekonomi kötü ama o paralar da etmez Starbucks.
Kahve değilde şurup içtiğinizi fark ettiğinizde gitmeyi de bırakıyorsunuz Apple starbucks gibi şirketlerin zamları umrumda değil bunun için eylem yaparsınız ama temel ihtiyaçlara gelen zamlar hasır altı ev araba alma hayallerimiz bitti telefonla kahve kadar konuşulmadı ekmek 5 lira oldu ekmek kahve 150 olsa ne olur yazık gündeminize
Evinde yapıp içeceksin kahveyi. Kahve illa ki starbucks ta mi içiliyor ya da orada mi içilmek zorunda... Koskoca ülkede kahve yapmayı bilen tek yer masallah. Stsrbucks Tr den çekilirse vah vah büyük bir yıkım olur. Nasıl kahve içecekler acaba.
Su mekanlara gitmeyi kesseniz hepsi yola gelirde siz instagrama bir gun starbucks bardagi atmasaniz ölüonuz. Daha cok zam yaparlar. Ben aliyorum laktozsuz sutumu kahvemi yapiyorum icinede buz dolduruyorum. Bide pipet ustune bitti. Bunu yapip parka gitmisligimde vardir bulusmaya. Azicik mantikli dusunseniz hersey duzelirde. Nerdee o beyin
Şu kadar zamanda bir çıkuyoruz bahanesiyle para verenler var
Marka story ayağına para verenler varken hep zam gelecektir satanlarda aracılarda pislik ama halk böyle zihniyetsiz oldukça fiyatlar düşmeyecektir
Biri güzel yazmış.
Burada bir kahveye vereceğiniz parayla, tost bastırıp sokakta mendil satan bir çocuğun karnını çok rahat doyurursun. Fakat burada çaklıt moka içmek çok daha rahat ve sorumsuzca demi, kahvenize sokam..
Ben bu markadan bişey içmem kendi kahve makinem var onların 30 lira ya sattığını ben 1 liraya mal ediyorum onlar 30 kuruşa mal edip 30 liraya satıyor... Herkes kahbe makinesi alsın...
leş gibi starbucks kahvesini bir şey zannedenleri üzmüştür. kendi çekirdeğini seçip kaliteli demleme bilerek kahve pişirenleri ilgilendirmemiştir bu zam.
Sizi duyan da kahve starbucks dışında bir yerde satılmıyor sanır ne meraklısınız adınızı bir nesne üzerinde duyurmak için kalitesiz bir kahveye dünyanın en iyi içeceği muamelesi yapmaya.
Gitmeyin kardeşim Starbucks'ta dışarıdan bir kutu kahveye oradan bir bardak kahve içiyorsun dışarıda al kahveni evinde iç rahat rahat elin gavurlarını niye para kazanmıyorsunuz
Starbucks'dan icecegime kendim yapip icerim daha iyi 🙄. Zaten pahali olan kahveler malum durumlardan dolayi daha cok pahalaninca hic alinmaz hale geliyor.
Ben her gün içiyorum kahvemi alıyorum sütümü alıyorum evde yapıyorum. Starbucks da kahve için değil isim için para veriyor millet. Değer mi hayır kesinlikle değmez
Aynen öyle. Tchibo marka kahve makinem var. 50 tl kahveye vermektense 50 tl ye kapsül alıyorum 10'lu. Her gün 2 şer tane içiyorum. Gayette zevk alıyorum
Bebce de daha mantıklı. Aktar dükkanı olan bi arkadaşım var yurt dışından kahve getirtiyor ondan alıyorum ben de
bu sene 5. zammı oldu sanırım. çok değil 6 ayda yüzde yüzü geçti yaptıkları. 2-3 ay öncesine kadar hemen hemen hergün giderdim ama artık bende azalttım gitmeyi
Starbucks damak tadı olmayan insanların güzel kahve içtiğini sandığı bir yer. Sokak arası bir çok butik kahveci starbucks kahvelerini tokatlar.
o dedigin butik kafecilerde kahveler 50 60 liradan aşağı değil starbucksta türkiye normaline göre ucuz az çok güzel kahve içiyoduk olayın damak tadıyla ilgisi yok parası olan her türlü güzel kahve içer
Nasıl olsa gelen kerizzlr var diye bindiriyorlar aslında herkes kafayı kullanıp bi kaç gün gelmicek bak nasıl indiriyorlar fiyatları
Bana giren çıkan yok. En nefret ettiğim 2 marka. Hiç iPhone kullanmadım. Hiç Starbucks'a girmedim ömrümde
Starbucksa kahve in gitmediğinşze okdar eminimki adı starbucks değilde mahmutun kahve dünyası olsa onun önünden bile geçmezdiniz
Starbucks bile diyor oğlum sizin neyinize sizde o ağız yok hadi ordan Nescafe dizi takılın evde diyor paran pul olmuş
🤣🤣😂 Gel ben âlâsını yaparım. Sadece şurup ve kremsanti kullanmam.
ya da al evine espresso makinesi istediğin kahveyi yap.
elimi neye atsam zam ulan hayatımda ilk kez starbucks dan kahve aldım 24.50 tl ye geçen gün bismillah yaptık iyi ki
Kim bana kahve ısmarlıyor?
Gitmeyin o zaman Starbucks'a ne gerek var.
Alın kahvenizi evde kendiniz yapın o kadar para vermek bence bencilce.
Mesela tall strawberrt cream kaç kağıt oldu şu an? Bide tall ice latte? Yazın en çok bu ları içiyorum, bide tall strawberry açai
Benim kahvem hala 2.5 tl starbuckstan hic kahve almadim almam onunden gecerken olusan kuyruga bakarsak memnunlar
İndirim olunca alıyorum ama cidden vasat çoğu djdkrk tatlılarını seviyorum ama içecekleri cidden kötü 😒
bir kahve için yarı saat sırada bekleyen bir fincana 80. lira vermek hiç akillica değil bana göre bunu yapmak bir keyif de değil Zaten
Fark etmez yine içerisi dolu olur her zaman ki gibi
Starbucks kahveye zam yapmadı. Orada oturup geçireceğiniz vakite zam yaptı. :D
Kıştan beri Starbucks içmiyorum boşa gidecek yıldızlarım 😌
Starbucks şart mı bir tek orası mı yapıyor gösteriş meraklılarına iyi olmuş
Bütün Starbuckslar hâlâ dolu. Yalandan ağlamayın. Kahvesi hiç güzel değil sadece statü için gidiyorsunuz bilmiyor değiliz
Starbucks da içtiğini kahve sanana ne diyebilirim ki
Valla hayatın bunca cilvesi arasında Starbucks hiç umurumda değil.
Ben bu işin içinde olan insanım , starbucksın kahvesi içilmez , içilse bile bir kahve o kadar etmez.
Artmış gerçekten ya en sevdiğim içecek türü frappucinoydu 47 TL nedir 🥲
Sıtar baks falan umrumda değil 😏 Daha önemli şeyler var zam yapılan
Yıllar oldu starbucks'a gitmeyeli yolunu bile bilmiyorum 😂
Zaten içmiyordum ki bana bir fark olmadı içen arkadaşlara başarılar diliyorum 😀
Daha az tüketilmesi gerekiyor artık. ya da kendin yapacaksın.
içmeyin çok mu önemli millet üstüne kıyafet alamıyor
valla kahve 200 tl olabilir ama iphone fiyatı dussun yarıya;:d
Starbaks çok önemli bir yer dhfg allahım buna para verenin aklını seveyim
Hiç Starbucks dan kahve içmedim bu fiyatlar yüzünden sanırım hayatımda hiç icemicem kxkx
Starbucks un nesini bu kadar abartıyorsunuz anlamıyorum
Kahve dünyasında iç ne biliyom gloria jeans coffe var illa starbucks mi olacak
Hayatımda hiç gitmediğim bir mekan daha da gitmesem ölmem.
Bu sizin sorular da herhalde bilerek yapılıyor olsa gerek
Starbucks’da kahve içen biri değilim zaten beni bağlamıyor.
Bilmem ben o dediğini ama Türk kahvesi candır içmeye devam
Evde 2 tane makinam var, kahve başına,1.2tl, boşuna, o kadar para, vermeyin
Knk nasi muhafazakarsin? Yani başka kahvecimi yok? İçme nasi fikir
Kahve sadece starbucksta satılmıyor en iyisi de değiller. Daha iyi kahve yapan yerler de var.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?