Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tüketici fiyatlarının martta aylık yüzde 5,46 artarak yıllık yüzde 61,14 oldu. Bu oran, son 20 yılın en yüksek yıllık enflasyonu oldu.
TÜİK'e göre Mart'ta yıllık enflasyon yüzde 61,14 oldu. Ne düşünüyorsunuz?
Neyini kıskanacaksın! Burada enflasyon var! Boğuluyoruz enflasyondan 🥵 geçen hafta 2li burger menü 10.49€ işi bu hafta 10,75€ olmuş! Millet isyanda. Herkes tepki gösterdi... anlayacağın burası karıştı türkiye cennet 😇
Kinayeden de mi anlamıyorsun 😂 69€ para mi? 6 ayda bir geliyorum zaten gidiş dönüş toplam 89€ 3.40 saatte ankaradayım 😄 hem de çalışıyorum. Çorap fabrikasında muhasebecilik yapıyorum sabah 7.00 öğlen 15.00 arası çalışıyorum.
iyi ki amcam var 🥰 iki tane studio dairesi vardı 1+1 birini bana verdi ben kalıyorum. Yoksa dayımın kızı gibi turkiyede 3800tlye günde 10-12 saat muhasebecilik yapıyor olacaktım Valla Allah korudu 🙄
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Dış minnaklar bunlar...🤣🤣🤣 İyi ki minnak yoksa ne yapardık. 😃
Avrupadayim ve sizi kıskanıyorum 😥
Ne güzel biz de seni kıskanıyoruz.
Neyini kıskanacaksın! Burada enflasyon var! Boğuluyoruz enflasyondan 🥵 geçen hafta 2li burger menü 10.49€ işi bu hafta 10,75€ olmuş! Millet isyanda. Herkes tepki gösterdi... anlayacağın burası karıştı türkiye cennet 😇
Bende kavurma 30 liraya yiyordum 35 oldu mesela
Iyimis
☺️☺️
35 birime ben burada 1 hafta doyuyorum :))
Peki şikayet ediyorsan ordan niye gelmiyorsun? Gelemiyor musun yoksa
Aynen gelemiyorum turkiye uçak biletine baktim 69€ 😶 çok pahali nasıl geleyim ki 😭
Niye çalışmıyor musun 69 Euro çok pahalı olmasa gerek
Kinayeden de mi anlamıyorsun 😂 69€ para mi? 6 ayda bir geliyorum zaten gidiş dönüş toplam 89€ 3.40 saatte ankaradayım 😄 hem de çalışıyorum. Çorap fabrikasında muhasebecilik yapıyorum sabah 7.00 öğlen 15.00 arası çalışıyorum.
☺️😃😃
iyi ki amcam var 🥰 iki tane studio dairesi vardı 1+1 birini bana verdi ben kalıyorum. Yoksa dayımın kızı gibi turkiyede 3800tlye günde 10-12 saat muhasebecilik yapıyor olacaktım Valla Allah korudu 🙄
Şanslısin o zaman
🤗🤗
yalan söylüyorlar..
çok daha yüksek..
Dahada artar
Aylık?