08/01/2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere;
Benzinde 63
Motorinde 94 KRŞ/LT
Pompa satış fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur.
Zam zam zam zam. Her gün yeni bir zam. Her gün fiyatlar artıyor, her gün zam. Neyin peşindesiniz ya? Amacınız ne? Halkın cebi boooooşşşş, para yoooook. Daha ne alacaksınız? Nereye kadar bu zamlaarr? Aldığımız nefes, içtiğimiz su, afedersiniz ama ettiğimiz şey bile para.
Neyin peşindesiniz, hedefiniz neee? Yok para kalmadı bitti. Tamam işte halk yoksullaştı. Daha niye zaamm?
😒😒😒😒😒😒😒
Bir tane mantıklı insan şunun bir açıklamasını yapsın. Aaa unutmuşum, Türkiye'de mantık aramak bir saçmalıktı. 😑
20 lira olsun yahu ne güzel işte devletimin yanındayım :) ÖTV alsınlar akaryakıt özel tüketim. olmasada. ekmek zamlansin elektrik su doğalgaz sebze meyve her şey zamlansin bu ben hep 50 tlilik alıyorum diyen ler vardı ya onlar mazot dahil ağlamasın çiftçi aynı şekilde gübre alamasin Ekin ekemesin sonuçlarını hep beraber görelim
Gaz kuyruğu , tüp kuyruğunu anlatan iktidar lakin inanlarında tarih bilgisi yok çünkü o yıllarda OPEC dünya genelinde kriz yaşamıstı o yüzden kuyruk vardı neyse; şimdi kuyruk bile yok çünkü milletin alıcak gücü yok. Benim traktörüm var deposu 120 litre 1 gün dayanıyor. Bu çiftçiler napsın
Zamlara yetişemiyorum artık her gün zam haberi görüyorum bazen aynı haberi mi görüyorum diye sorguluyorum ve dikkat ettiyseniz artık akşam açıklıyorlar millet benzin sırasına girip zam gelmemiş fiyattan almasın diye küçük detaylar kurbağa gibi hissetmeye başladım
Cevap
65Cevap
Anlamadığım şey şu, dolar tarihi seviyede iken akaryakıt fiyatı bu kadar değildi. Hani akaryakıt takı zam böyle açıklanıyor ya. Çiftçi ne yapsın? Girdi maliyeti bu kadar yüksek iken?

artık hiç bir şey şaşırtmıyor beni.
Yakında zamada zam yaparlar.
bu zamları yapmaya karar verenlerden tutun da izin verenlerin tamamı suçludur.. bu insanlara mahşer günü nasıl hesap verecekler acaba düşünmüyorlar... vergi geldiyse de , o vergiye zam yaptırana kadar hepsi suçlu.. bu insanlar artık çıldırmak üzere..
#oymoyyok
seçim yaklaştıkça daha beter olacak ama sağ kalanlar güzel günler görecek
şu an kirli çamurlu suda nefes almakta zorlanan balıklar gibiyiz
Arabayla işime gidip geliyorum mecburen ama bu kadar da olmaz. Zor geçiniyorum ve müdür ne kadar zam yaptı/yapacak mı daha belli değil. Eğer tatmin edici olmazsa işi bırakmaya kadar giderim.
İşime arabayla gidip gelmek zorundayım. Mecbur alacam. Marketteki ürünlere gelen zamlar daha çok şaşırtıyor beni. Hepsi fırsatçı ürün sahiplerinin.
Geçen senenin tam iki katına doluyor arabamın deposu, daha ne kadar yükselecek. Gerçekten araba lüks oldu iyice
Bugün akit köşe yazısında akaryakıt zammınının sadece zenginleri etkilediğini yazıyordu öyle yolunu yapıyorlar.
yok anasının nikahı nası bir din nasıl bir coğrafya
oha? bu adamın ıq'su nedir acaba? ya da okuyanı inanıyor mu? o daha vahim
@petbardktnsesglmiyor nasıl bir tarikata denk geldiysek artık
@Neo-Osmanlıfikik sana kaç ikü lazım
valla bu yazarın ve okuyucusundan az yüksek olsa bile kurtarırım😂
@Neo-Osmanlıfikik 40 yapar ve memet bahceli iktidar olur
😂 😂 😂 😂
@Neo-Osmanlıfikik IQ ile alakası yok. O Akit, Yeni Şafak ve bilimum dinci taife, bu millet açlıktan sokaklarda sürünse bile ''Aç kalanlar, rızkını çar çur ettikleri için aç, Allah hiç kulunu rızıksız bırakır mı?'' falan derler.
Kendileri ne canım, ne ahmak ne de cahil. Kendileri dümdüz bacım
Saf kötülükle mücadele ediyoruz ülkede, Sauron'un görse ''Bu kadarı fazla ulan nasıl şerefsizlersiniz siz!'' diyeceği raddede alçak bir zihniyet esir aldı ülkeyi
@Ragnar_Lodbrok haklısın müdür
Hamdolsun, cumhurbaşkanımız vatandaşı enflasyona, kura falan ezdirmiyor
Allah milyar kere yedi ceddinin belasını versin.. Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Millet yeni asgari ücreti alana kadar zamlar arşa çıkacak ve 4250 oldu diye hâlâ sevinen koyun sürüsü var canını yediğimin ülkesinde
Yıllarca İstanbul'da trafiği nasıl azaltırız diye düşünüyorlardı.
Benzin fiyatlarını evereste çıkarınca İstanbul'da trafiği azaltmış oldular. 😬😬
Evet, şaşırtıyor: Beni şaşırttığı gibi birilerini de şaşırtsa arkasının kesilmesi için umudum olacak da güzellik uykusundalar.
dolar bazında hala ucuz benzin fiyatları. şehirlerde trafik de azaldı benzin fiyatları sayesinde hem de daha az hava kirliliği oluyor
Hani reiisss reiisss diye agizlarindan salyalarini sacan kemik yiyiciler? Havlamaz oldular artik senelerdir dediklerimiz çıkınca
Şaşırılcak tonla olay varken bumu hareketlendirdi sizi? Ülkenin resmiyetin anasını bellediler olduk köle millet olduk arap ülkesi
Şaşırtmıyor da biz de mi ayaklansak ne yapsak?
Bu kadar yeter artık.
Tokat gibi cevap vermek lazım.
Yılda 46 defa zam geldi düşünün bir yılda 52 hafta var Saka gibi
Şaşırmıyorum böyle devam ederse ya ya batıcaz ya da yok olucaz
"İmamoğlu zam yapdıııııığ!" ondan bahset boş ver.. böyle sorarsan anlarlar😂
Millet hep 50 liralık alıyor boş ver :D harika kafalar ya
Kaşıkla verip kepçeyle geri almaya devam. Değişen bir şey yok.
Taş olsa dayanamayıp çatlardı bizde daha tık yok hakediyoruz
Tabiri caizse f*lloş oldu millet ne diyeyim yani daha
Artık şaşırmıyorum. Arsızlık diz boyu… Bu halk bu kadar kötü şartlarda yaşamayı hak etmiyor.
Artık zam gelmezse şaşırıyorum çünkü gelmemesi için bir sebep yok
Şimdi ben tam anlamadım dolar çıkınca çıkıyor tamam eyvallah da bu … düşüncede çıkıyor hep çıkıyor
zam gelmeyen bişi yok bu kadar zamma karsın zamları savunanlar sasırtıyor beni
Valla hergun marketten ekmek alırken bakışıyoruz bi ben bozuk para verince sonra soruyorum zam mı geldi diye ve cevap "daha değil ama yakında" oluyo hep 🤣🤣
Bu zamlar çok sık oluyor dolar milyarderlerine ödenecek mevduat faizi vadeleri geldi herhalde 🤔
Bu nedir arkadaş. Birgün millet patlak verecek. Sonunda Kazakistan gibi olursa hiç şaşmam. Allah korusun..
Her gün biraz daha ümidimi kaybediyorum beni ilgilendirmiyor aslında aracım olmadığı için ama bu gidişle hiç olamayacak gibi keşke sadece yakıt zamlansa insan böyle bir ortamda hayal bile kuramıyor karın tokluğuna ayaklı vergi olarak yaşıyoruz
bir müslüman bir müslümanı kolayca düzebilir pardon kandırabilir tek şart daha dindar olup tatlı dille ele akrep neden sohtun elimi demiş sahabe
+akrep ben akrebim sokarım demiş misali
Fiyatlar daha da çok artar Euro nun düşmesine sevinen arkadaşlar vardı eğer linc yemeyeceksem onları buraya davet ediyorum..
Bence kasıtlı yapılan bir şey bu halkı sokağa dökmek istiyorlar
Her geçen gün daha da gelecek gibi görünüyor iflahımız kurudu yeminle ya
Normaldir bu zamanda diyoruz 1 ayda onlarca kez yakıta ve diğer her şeye zam geldiği için düşünmüyorum artık
Hükümet fiilen bitti. ama anlamamak için diretiyorlar
Zam gelmeyince bir boşlukta gibi oluyorum. Zamsiz günler o kadar az ki ne yapacağımı bilmiyorum 😂
en çok zamlar gelmediğinde şaşırıyorum :)
aynen bende :D
Bunlar başlangıç daha yeni başladı her geçen günü arar olduk
Bu gelen zamlar şaşırtmıyo. Her şeyin zamlandığı bir dönemdeyiz
Telaşa girmiyorum hiç.
Artık alıştım, seçimi bekliyorum
Türkiye de hiç bir şeye şaşmıyorum.
Hep 50 liralık alanlara sorun bu soruyu🤣
Türkiye'de sıradan bir gün..
Şaßırtmıyor.. tüm dünyada da aynı sorun var.
Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir enflasyon yok yalanınızı miktirtmeyin
Ecnebi arkadaşlarım inanamıyor Türkiye'de olup bitenlere bu arada. Ciddi ciddi ''O adamın sarayını niye başına yıkmıyorsunuz'' diye soranları bol
Akaryakıt alanlar daha çok şaşırtıyor.
Mecburuz mk. Ben mesela her gün iş yerine arabayla gitmeye mecburum. Özellikle bu hastalık durumu bir yana, gün içinde malzeme tedariki, çeşitli devlet daireleri vesaireye ulaşmak için araç gerekiyor, çünkü bu mk şehrinde aracın yoksa gün içinde hiçbir işini halletmen mümkün değil
Kardeş anlamadığın şey şu bu mk ülkesinde herkes koyun gibi o kuyruğa gireceğine kimse diş göstermiyor beni şaşırtan bu bak kazakistana hükümeti indirdi adamlar
Ülkenin cumhurbaşkanı, ortada protesto yokken bile ''Sokağa inerseniz hepinizi katlederiz'' gibisinden konuşuyor ülkede.
Türkiye'de 2013'de kitlesel protestolar oldu da ne oldu? Halkın bir kesimi şuursuzca arkalarında dururken protestonun getireceği bir şey yok Erdoğan her gün dua ediyordur halk sokağa insin diye.
Haklısınız eğer sokağa inerse belli bir kesim ülkede ki %30 cahil kesim ile protesfo edenler arasında bir savaş başlar. ama benim demek istediğim her akaryakıt zamından sonra insanlar istasyonlara koşuyorken kimse nedenini sorgulamıyor.
Neye dayanarak nedenini sorgulamadıklarını düşünüyorsun? Daha bugün şifonyer aldım, teyzenin teki ''Ülkeyi mahvettiler mahvettiler'' diye sağa sola kafasını sallıyordu
Hala anketlerde yuzde 30 çıkıyorda oy oranları buna dayanarak söylüyorum. ki kemik oyu yüksek bir parti bu kadar şeye rağmen savunan bir sürü insan var.
Onların hala oy vermesinin nedeni aptal olmaları, saf olmaları, anlamamaları değil şerefsizliğe bulanmış olmaları.
Akp'ye kimse kandığı için oy vermiyor, senden benden daha çakal o deyyuslar.
Adamların umrunda değil hiçbir şey, ''Buradan gene üç beş ekmek gelir, rejim değişirse biz makbul olmayız başka partide kimse bize paye vermez'' kafasındalar.
İnan bana zenginler bile şu an akp oy vermiyor. fakir kesim onu daha çok savunuyor. çünkü bu adamlar din tüccarı. dediğin gibi bir kesim var ama sırf üç kuruş kazanacak diye kocaman ülkeyi sattılmasına göz yummak şerefsizliktir.
Aslında ikimizde aynı şeyleri söylüyoruz farklı açıdan bakıyoruz hepsi bu.
Uzaylı istilası oluyor deseler yine şaşırmam🤠😅😂
İçimizi kararttılar bu nedir ya
Bu güzel bir şey paraya ihtiyaç var
Her şeye zam. Zama da zam
Ohhh evet harika , daha fazla
Uçuyoruz hamdolsun :)
Şaşırmıyoruz artık tamam da yeter valla..
Gelsin yapacak bir şey yok
Şaşırtmıyor bel büküyor
Eşel sistem dolara bağlı günlük
Alıştık artık depoyu hep fulde tutuyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?