Son dakika: Akaryakıt fiyatları üzerinde doğrudan etkisi olan Brent petrolün piyasadaki durumu ve dolar kurundaki yükseliş sonrası benzin fiyatlarına yeni zam geliyor. NTV'de yer alan habere göre benzine 19 Mayıs 2022 Perşembe günün itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 3 kuruş zam bekleniyor. Artış pompa fiyatlarına yansıyacak. Motorinde ise fiyat değişikliği beklenmiyor. En son benzin fiyatlarına dün 1 lira 70 kuruş zam geldi.
Akaryakıt Fiyatlarında Son Durum
- İstanbul'da motorin litre fiyatı 22 lira 3 kuruştan satılıyor.
Benzinin litresi ise ortalama 22 lira 82 kuruştan satılıyor.
Ne düşünüyorsunuz?
Akaryakıta bir zam daha, benzinin litre fiyatı 24 liraya yaklaştı! Ne Düşünüyorsunuz?
Devlet eşrafı bu gidişata ses çıkarmayın susuyorsa kimi bakanlar halkla alay edercesine ekonomimizin son iki yılda gösterdiği büyük basarisi tüm dünya tarafindan takdir ediliyor diyorsa ve halk aç ise Suriyeli çıkıp bankada bu kadar para tutup vatandaşlık alacağım sonra parayı çekip başka akrabama. verip onada vatandaşlık aldiracagim diyor ise. Bu zamlara susan halk ve halen bu gidişatın halini göre göre 3zilen asgari ücretli malum. oartiyi alkisliyorsa. Susuyorsa bu halk daha bunların 2 katını 3 katını hak ediyor derim. Nerde o gelsin 50 liralık alıyorum diyen kesim arabam. yok arabası olan düşünsün diyen kesim? Benzin zammını gibi sigorta poliçeleri ne son 5 ayda kackere zam geldi yeni birdaha yüzde 20 üzeri zam geldi her ayda gelen zamlar hariç. SUSMAYA DEVAM EDİN YARİN COCOLUK. COMBALAGİBİZ NEDEN DİYE SORDUGUNDA NE DİYECEKSİNİZ ACABA... KANDİRİLDİKMİ DİYECEKSİNİZ...
devlet zaten saldı hatta belkide destekliyor zamları art niyet arıyorum ben artık da. insanımız da akıllanmıyor hala heryer araç dolu heryer de trafik. birlik olup çat diye 1 hafta kontak kapatsa herkes bakın o zaman neler oluyor
Ne Düşüncem Allah Bu Zamları Getirenleri bildiği gibi yapsın Vatandaş çok rahat geçiniyor Gibi Zam yapıyor herifler kafalarına göre Ulan Varya Bu zam yapanları tenha yere çekecen neresine gelirse girisicen isterse hakim olsun gebersin köpek
''nereden nereye nereden nereye nereden nereye geldi Türkiye...'' isimli nihavend makamındaki ulvi sanat eserimiz geldi aklıma ! durmak yok aynen devam nasıl olsa kimsenin sesi çıkmıyor ! 50 tl de yapsalar bir şey olmaz.