- Metrobüs: 8.13 lira
- Minibüs: 5.50 lira
- Tam elektronik bilet: 5.48 lira
- Öğrenci bileti: 2.66 lira

Her zaman demişimdir yapılan maaş zamlarının bir önemi yok. Çıksınlar asgari ücret 100 000 tl oldu desinler gidip ekmeği 1000 liraya aldıktan sonra bir anlamı yok asgari ücrettin artışı.
Bu yüzden geçmişten bugüne her zaman geriye doğru giden bir ivme var haliyle şartların daha kötüleşmesi kat sayıları da arttırıyor.
Mesela sallıyorum bundan bilmem kaç yıl önce otobüs biletleri 1 lira olsun %50 zam gelse bile 1 liranın 1.50 olması pek etki etmiyordu ama artık şu an öyle değil 5 liraya %50 gelse 7.5 lira olur 7.5 a %50 gelse 11.25 olur düşünün iki yıllık şu an ki enflasyona göre çarpan bunlar. Neyse hakkımızda hayırlısı.
İETT nin zam yapması normal adam göreve geldiğinden beri zam yapmadi şimdi millet bu kadar zam mı olur diye başlarlar söylenmeye bu arabalar mazot elektrik ile çalışıyor mazot olmuş 13 TL elektriğe %125 zam gelmiş herşeye %100 zam olunca kimsede ses yok belediye zam yapınca herkes çok bilmiş oluyor herşeye indirim yapılsın bakalım belediye zam yapacak mi artık uyanın bı kendinizee gelin su at gözlüklerini çıkaralım etrafta olup biteni bir görelim daha iyi Türkiye nerde Türkiye şu an bir bataklık içinde kimse görmüyor ama İstanbul Belediyesi'nin yaptığı zammı herkes görüyor alkışlıyorum geri kalmış zihniyetleri 👏👏👏👏👏👏
Ne demek göreve geldiğinden beri zam yapmadı iyi misin? İnsan palavra atarken biraz utanır. Ekrem göreve geldiğinden beri 4. kez toplu ulaşıma zam yapıyor. Ak parti zamanında İstanbul'da toplu ulaşıma 10 kuruş zam yapıldığında eylem yapıp otobüslerin camlarını kıranlar şimdi sessiz
Ak parti döneminde her şey bu kadar zamlimiydi o zamanla şimdiki zaman arasında bir arastirma yapin bakalım sizin gelen zamlardan haberiniz yok galiba biraz gündemi takip edin isterseniz şimdi kalkmış 4kez zam yapıldı diyorsunuz kusura bakmayın ama Türkiye tek bir kişinin değil istediği gibi at kostursun 85 milyon Türk halkının bu Türkiye kendisi markete gidip fiyatları görünce maaşına 12bin TL zam yapıyor millete gelince şeker kaşığı ile verip kepçe ile alıyor önce kimi savunduğunuza bakın
Daha bu ekonomik kriz çıkmadan çok önce ekrem başkanınız koltuğuna oturur oturmaz zamlarına başladı utanmadan. Hani israfı önleyip zam yapmayacaktı? Sömürgecilere yetmiyo demi?
Biz başkanımızdan gayet memnunuz güzel çalışıyor sizin başkanınız İstanbul'u alamadı diye elinden gelen herşeyi yapmaya çalıştı ama başaramadı
Sizin partiniz çok sömürdü birazda bırakın bizi ki yapsin işte sizin zihniyet böyle sadece kendi tarafınızdan bakıyorsunuz daha önce sizin yaptiklarinizi hatırlayın iki büyük şehiri alamadı diye yapmadığını bırakmadı
Demek biraz da sizinki yesin öyle mi? Yılda 4 kez zam yapan başkanınız zaten yiyip bitirdi ama bir daha seçilemiycek. Solcular bile artık ona oy vermiyceğini söylüyo
Sizinkilerden bize bisey kalmadı yesin kim secilir seçilmez bilemem hak eden gelsin sen solcular vermez diyorsun da sağcılar çok mu verecek size acaba millet kan ağlıyor
Kalkipta sizinle siyaset tartisacak değilim çünkü hep tek taraftan bakıyor sunuz ✋
Sen körü körüne onu savunur biraz da bizimkiler yesin dersin ama emin ol belediyeye iş başvurusu yapsan seni almazlar , bizimkiler dediğin seni adam yerine koymaz onlar hdp nin dağ kadrosunu işe alıp hdp ile arayı sıcak tutmayla meşgul malum istanbulu kürtlerin oyuyla aldı. Ortağını kaybetmemek için herşeyi yapıyor
İstanbul'u Kürtlerin oyu ile aldı diyorsun doğrudur
Akp 20yildir kimin oyu ile iktidarda CHP ye veren Kürtler terörist akp veren kurt normal Kürt sizin dusunceniz bu yönden mi bunu unutma hiç bir Kürt iki kuruş için oyunu satmaz adamda satmaz gerçi anlatmısin onu bilemem şimdi sorsam sana bende kurdum dersin bu kimseyi kınamak değil siz anladiniz artık ne demek istediğimi sanırım size iyi geceler
Pkk lı ile normal kürt arasındaki farkı bile anlayamamış ya da çarpıtmaya çalışan insanla hiç boşa vakit harcamaya değmez. Dağ kadrosu ibb de şu an, savcılık soruşturma açtı günaydın
Sana günaydın siz daha uyuyun ayakta bende seninle diyaloğa girecek degilim sen sağdan devam
İstanbul'da yapılan zamları şiddetle eleştirenler neden İktidarın yaptığı Benzin, Elektrik, Doğalgaz, Su, Vergi, Sigara-Alkol, Araç Muayne zamlarına ses çıkarmıyor. İstanbul'da çalışan toplu taşıma araçları su ile çalışmıyor. Benzine Elektriğe zam gelince mecburi olarak ulaşımada zam geliyor. Suçu başka yerde aramayın Türkiye yönetilemiyor.
A... naaa koyiiyyymmm yürüyelim olsun bitsin... Toplu taşımaya da binmeyelim! Bu sefer kaldırımların başına da turnike koyar oradan da kazanır phustttlar!
Bu ülkede sevdiğim bir ay yıldız kaldı... Gerisinin ben teeee...
Kusura bakma küfür ettim. Ama inan çok doldum!
Cevap
70Cevap
Ekrem Imamoglu baskanim saolsun.
Istanbulu, Istanbulluyu iki sene de mundar etti.
Dolar yukselmis giderler artmis.
25 yildir Ak parti yonetiyordu. Simdiye kadar boyle bir zam hic olmadi.
Bir sekilde tolere ediyordu eski belediye. Simdi Ekrem Baskanim kendi basarisizliginin giderlerini Istanbulludan cikarmaya basladi.
Ne dediyse tersini yapiyor saolsun.
Benzin 8 liradan 13 liraya yükseldi. Dolmuş otobüs su yakmıyor demi
@BayHellams Banane kardesim. Ekrem Imamoglu o koltuga otururken bol keseden sallamayacakti. Hani nerede israftan önledigi paralar. Hani nerede vakiflardan kestigi paralar. Arac israfini onleyecekti ne oldu.
Yoksa hepsi birer algi operasyonumuydu.
Banane. Benzin yükselmesine vereceğin tek cevap banane öyle mi
@BayHellams Zam yapilir ama cuzi bir rakam olur. Hepsini vatandasa yansitmazsin. Zaten millet bin pisman oy verdigine. Kendi kendini bitirdi.
Isini yapmak yerine siyasi bir lider gibi davrandi. Sonunda belediyeciligi de eline yuzune bulastirdi. Simdi ceremesini biz Istanbullular cekiyoruz.
Aynı yorumu benzine konan 5 lira zam için yapmazsın. Çünkü işine gelmez. Kaç lira alıyorsan akp yalakaligina
@BayHellams Beleş yapiyorum.
Oldu herseyi benzin zammina baglayalim. O zaman o koltugu bos birakalim. Otomatik zam yapilsin toplu tasimaya. Ne gerek var baskana.
Yönetemiyor iste. Bu kadar basit.
Haklısın otobüs su yakıyor
@BayHellams Otobus su bile yakmiyor artik. Vatandas itiyor 😊
@BayHellams Bindigim hatta minibusculer zamdan o kadar memnun ki artik tika basa bile doldurmaya gerek gormuyorlar. Burun kiviriyorlar dusun.
Bu zam cok fazla oldu. Ustelikte daha Temmuz ayindamiydi neydi yeni zam olmustu.
Ekrem İmamoğlu seçildikten sonra İBB'nin bir çok gelir kapısının kesildiğini ve milletin gözünde kötü bir imaj çizmesi için İktidarın her türlü pisliği yaptığını da biliyor musun? Ayrıca metrobüs yedek parça ve bakım maliyetleri tamamen dolar üzerinden, benzin 3 ayda %60 zam aldı bunu biliyor musun? Hükümet ülkeyi düzgün yönetsin zamlara o zaman tepki gösteririz. Evet ben de istemem, ama hükümet ülkenin içinden geçti içinden. Benim bile kişisel maliyetim o kadar arttı ki ne yapsam ne etsem olmuyor. En temel ihtiyaçlar bile en az 2 katı fiyata çıktı son 3-5 ayda. İmamoğlu'na laf edeceğine sebep olanlara laf edecek yüreğin olsa keşke.
Sebep olanlara laf edemezler Arpalari kesilir ak trollarin
@BALAT34 Engel yok bahane var. Tek tek anlatti Tevfik Goksu.
Yurt disindan krediyi gecmis Ak parti belediyesi de aliyordu zaten.
Ben zam yapmasin demiyorum. Cok fazla zam yapti diyorum.
Ustelik koltuga oturdugundan beri laf cambazligi yapiyor sadece. Belki isine odaklansaydi bu durumda olmazdi İstanbul .
Hadi ben Ak parti secmeni olarak biraz tarafliyim diyelim. Bak ilk gun ki gibi Ekrem Imamoglu baskanimizin adi konusuluyor mu sosyal medya da. KS bile adi artik dogru duzgun zikredilmiyor. Cunku tarafli tarafsiz cogulugun gorusu suana kadar basarisiz bir yonetim gosterdi ve gosteriyor deniliyor. Bu net.
Benzine 5 lira zam geldi dedim banane diyor
@bayhellams Bu siyasi görüş falan değil artık orayı geçtik. İnsanda biraz vicdan olur, olanları bakıp algılayabilecek kadar akıl olur. Geri dönülmez yollara gitti ülke artık bu fanatizm yüzünden. Ekonomiden anlama ya da kafan hiç bir b ka basmasın yine de anlarsın bir şeylerin yolunda gitmediğini. Dışarıda mutlu yüzü gülen, güzel bakan insan kalmadı be. Herkes ekonomist oldu küçüğünden büyüğüne kara kara düşünüyor millet. 20 senedir ülkenin başındasın ve geldiğimiz nokta belli. Bu işin bahanesi savunması olamaz. Bu beceriksizliktir, bu ihanettir, bu başarısızlıktır. Hala savunan varsa saygı da kalmadı bende gitsin tedavi olsun. Psikolojik destek alsın. Çünkü bu celladına aşık olmak artık.
@BayHellams En basiti ne diyordu Ekrem Imamoglu baskanimiz.
Isparkin ne gideri var ki zarar ediyor.
Ne oldu simdi cok daha fazla zarar ediyor.
Ne yapti asfaltin altina yerden isitmami dösetti.
20 yildir Türkiyenin nereden nereye geldigini tarafsiz gozler goruyor ve yasiyor.
İstanbul bile Ak parti ile hizmet gordu.
Boklu derelerde top oynuyorduk.
Hizmet dediğin şey yapılması gerekendir dostum. Ben Ekrem İmamoğlu mükemmel yönetiyor demiyorum, sadece sorunun asıl kaynağını açıkça yazıyorum. Ayrıca ben 10 yıllık motorcu ve Lisanslı bisiklet sporcusuyum. O mükemmel hizmet veren Akp sayesinde motorumun amortisör sisteminde bisikletimin jantlarında defalarca bana maliyet çıkaran arızalar yaşadım. Ekrem İmamoğlu döneminde de bu henüz düzelmedi. İstanbul'un tüm caddeleri ve ara sokakları patates tarlası gibi. Bir tane kaymak gibi yol yok. Her yer ölüm ve kaza tuzaklarıyla dolu. Dostlar alışverişte görsün diye yapılan şeyler hizmet değil siyasi bir hamledir gözümde.
kafanız basmıyor dimi? ibb meclisinde çoğunluk akp'de ve onların oylarıyla kabul ediliyor, elektriğe yapılan %152'lik kazığı da eleştir
her şey çok güzel oldu demi? Akparti döneminde senede 10 kuruş zam olunca eylem yapıp otobüslerin camlarını kıranlar geldiğinden beri 4 kez zam yapan Ekreme karşı sessizler
Bırakın Imamoglunu onu bunu ülkenin genel durumu batmış bitmiş onu konuşun. Kim bunun sorumlusu? En dandik markada bile bi pantolon 200 lira neden? Bi telefon 5000 liradan başlıyor neden? 150 binden aşağı binilecek araba yok neden? Konuşun bunları ya büyük sıkıntı bunlar bence. Sizce değil mi?
@BALAT34 arkadaşım son dönemde elbette sorunlar var ama dünya bir krizde. Bunu göz ardı etmemek lazım. Almanya da, ABD de, ab de her yerde ciddi enflasyon var. Geçen sene varili 10 $ olan petrol 85 $ a çıktı, doğalgaz 700 $ bandında. Gübre fiyatları 100 $ dan 700 dolara yükseldi (azod ve amonyak hammadde)
Çip krizi, bilmem ne krizi vs
Ülke ekonomisi için en temel şey üretmektir. Sanayi ve tarım endekslerini incelersen üretim her yıl artıyor. Urettigin sürece sorun yok. Asıl üretmeyi bırakırsan sorun başlar.
Türkiye yıllarca sıcak para gelse de işleri yurutsek şeklinde bir gizli sömürü düzeniyle yönetildi. Zincirler kiruliyor ve zinciri kırmak kolay değil.
@Master81 Almanya, İtalya, Amerika, Hollanda, İngiltere vs. bir çok ülkede yaşayan yakın arkadaşlarım var hocam. Bir tanesi markette çalışıyor altında Volkswagen araba var, bir tanesi 5 6 aydır yurt dışında henüz ve harley motora biniyor, bir diğeri 1,5 yıldır İngiltere'de ve buradan bir ev alacak parayı kazandı bile. Biz kendimizi avutmak için bir şeylere inanmak istersek bu çok konforlu ve kolay bir yol. Ben kendimde yılda 2 3 defa yurt dışına çıkan ve oradaki havayı koklayan bir insanım. Orada paranın alım gücü, bir işlevselliği var. En azından enflasyon ya da pahalılıktan etkilenen nüfus buradakine göre çok çok az. Emek verince karşılığını alıyor ve planlarını çok daha kısa sürelerde harekete geçirebiliyorsun. Biz vergiyle geçinen bir ülkeyiz çok komik di mi? Ama öyle. Bizim bütçeler hazırlanırken denge kurmak için alkol sigara teknoloji vs. ürünlerin ötv sine zam yapar, kötü yönetimin faturasını yine milletin üstüne yükleriz. Milletin sırtından geçinen bir devlet... Devlet millet için vardır, olması gereken budur ve dünyanın bir çok yerinde bu böyledir, ama Türkiye'de millet devlet için var. Hükümet çocuğuna 2 senede bir ayakkabı alabilen babaya yardım et diye iban gönderir, malum partinin Antep'teki belediyesi bir saat için 1,7 milyon para harcar. Dünyanın başka yerinde gelişmiş bir ülkesinde bunu yapsan seni orada 1 dakika tutmazlar. Çünkü insanlar devletin halk için olduğunun bilincindedir ve şahıslara tapmazlar. Konuşacak anlatacak ve ekonomi dışında şahit olduğum, çevremdekilerin başına gelen çoook fazla mevzu var. Ben bunların sadece yeteneksiz değil, aynı zamanda art niyetli olduklarını biliyorum. Düşünüyorum demiyorum bak biliyorum diyorum. Çok şey gördüm duydum haberlerde göremeyeceğin.
@BALAT34 Hahaha
arkadaşların yalan söylüyor olabilir mi:)
Bence gerçekten o kadar mükemmel olduğunu düşünüyorsanız bir dakika beklemeden gitmeniz lazım.
Ben yurtdışında bulundum ve şunu gördüm, hayaller paris gerçekler dolapdere:)
O arkadaşlarınıza lütfen şu soruları sorun.
Net gelirleri ne kadar?
Kira giderleri ne kadar?
Sigorta, elektrik, su, akaryakıt, doğalgaz giderleri ne kadar?
Hastaneye gittiklerinde ne kadar ücret ödüyorlar? (genç yaşta çok sorun değil ama kaza vs durumunda ciddi maliyet oluşturuyor)
Bunları cevaplasınlar sonra bana yazın lütfen.
@Master81 Net gelirlerini bilmiyorum, lakin bu konuda yalan yanlış bir bilgi verecek insanlar değiller. Türkiye şu Avrupa'da 1. Dünyada 8. sıradayız neyin mukayesesini yapıyoruz daha ya :D Hahaha diye başlamışsın yazına, ama buradan kötüsü yok cidden yok. Olanlarda zaten mukayese etmeye utanacağımız ülkeler.
Biraz da elektriğe doğalgaza fahiş zam gelince ağzını bile açamayan ancak sırf muhalif diye akaryakıt zammından dolayı zam yapan belediye başkanına sallayan trolleri görelim
Bu zamların nedeni hadi diyelim ki benzin fiyatları peki geçen sene 5 TL'ye yaptığım kart vizeleme işlemi bu sene neden 13 TL hala onu anlamış değilim?
Su yakmıyor o arabalar gidin tayyip abinize söyleyin düşürsün akaryakıtı her sene denizden petrol buluyoruz nerde ak sahtekarları
Al işte! her şey çok güzel oldu demi? Akparti döneminde senede 10 kuruş zam olunca eylem yapıp otobüslerin camlarını kıranlar geldiğinden beri 4 kez zam yapan Ekreme karşı sessizler
senede on kuruş mu? Yoksa ayda 4 kere 2-3 tl yapılan benzin zam mı mı
@crazyboys54 dön de eski zamları araştır bide şimdikileri
cahil kpk bu arabalar benzin yakıyor. lastikler yurtdışından geliyor. yol yapımı malzemeleri yurtdışından geliyor. milyonlarca çalışanı var. ekonomiyi ekrem mi yönetiyor?
Bos yapma gerejsiz seni
@bestakinever o arabalar eski belediyeler zamanında çalışmıyor muydu? 🤣🤣🤣
senin allahını
Aynen öyle taksi lüks artık. Yakında zaten bu gidişle taksiyle aynı para olacak ee o zaman da taksiye binmek varken neden toplu taşımaya kalabalık doluşayım yani?
Normal.. Akaryakıt fıyatları yukselırken ulaşımın ucuzlaması anormal olurdu. Paranın degerı kalmadı artık.. Bugün 100 bın TL 10 bın gıbı araba alsan alamassın 10 tane ıphone 11 parası düşünün..
her şey çok güzel oldu demi? Akparti döneminde senede 10 kuruş zam olunca eylem yapıp otobüslerin camlarını kıranlar geldiğinden beri 4 kez zam yapan Ekreme karşı sessizler
Valla bir sokak röpartajında bu ülkede nefes alıyorsun hala devlete laf ediyorsun diyordu, devletten kastı da iktidar halbuki. Yani değil toplu taşıma nefes almak bile lüks.
Öğrenci sayısında büyük bir artış olacaktır bu güncellemelerden sonra. 😄
Yakında çıkar derler toplu taşıma kullanmayın yürüyüş spordur , sağlıklıdır diye kandırırlar bizim yaşlı bunaklarda inanır oy vermeye devam eder
nereye gidiyoruz böyle bilmiyorum..
1 ay önce araba aldığımda 390 tl ye depomu doldurdum..
dün yarım depo benzin varken 290 tl ödedim..
şaka gibi..
Suçu eko başkan da değil ülkeyi yöneten de arayın. Mazot pahalı adam ne yapsın
her şey çok güzel oldu demi? Akparti döneminde senede 10 kuruş zam olunca eylem yapıp otobüslerin camlarını kıranlar geldiğinden beri 4 kez zam yapan Ekreme karşı sessizler. Hani eko başkanınız israfı önleyip zam yapmayacaktı? Eskiden görmediğimiz zamları gördük eko da
Eko seçilmeden önce ne dedi? İsrafı önleyeceğim, ibb nin parasını yiyorlar yedirmeyeceğim zam da yapmayacağım dedi.
Eskiden senede 1 kez 10 kuruş yapılan zamma karşılık o koltuğuna oturur oturmaz zamlara başladı senede 4. Toplu taşıma zammı bu yuhhh!!
Hırsız dedikleri adamlar mı yiyordu bunlar mı yiyor?
İş yerime 2 aktarma ile gidince aylık bana 500 küsüre patlicak ve ben gene 3500 maaşa çalışmış olucam mükemmel hayat cidden o ampül kafaların hepsini patlatasım var onların o b*k kafasını biz çekiyoruz kurunun yanında yaşda yanar misali hepinizin ya
Evi işe, işi eve yakın tutun. Kullanmayın şu toplu taşımaları.
Hem kıçını sürtüp taciz iftirası atan ilgi budalası feministlerden kurtulursunuz.😎
Akaryakıt, elektrik gaz ona buna zam gelirse toplu taşımalara yapılacak zam hep kaçınılmaz olacaktır.
İyi günlerimiz diyorum.
Minibüs 5,50₺ mi? 🤔🧐 abuuooa 😱
ne zamandır binmiyordum ne ettiniz lan?
maaş resmen yolda uçuyo
Kimse imamoğlunu suçlamasın yukardan malum kişi her şeye zam yapıyor elektriğe mazota benzine her şeye zam geliyor imamoğlu ne yapsın
evet çok güzel oldu, daha çok kudurursunuz siz.. yattığınız yerden pudra şekeri çekmeye benzemez burası ülke tapulu malınız değil çünkü. Elektriğe benzine her şeye %50-250 arasında zam geldi ülke genelinde onuda mı ekrem yaptı
Evet daha o dediğin zamlar gelmeden koltuğuna otırur oturmaz başladı sizin başkan zamlara. Yılda 1 zam yapılırdı eski belediyelerde şimdi yılda 3-4 kez yapıyor😂 size müstehak ama millet artık bezdi. Bi daha ekrem oy alamaz
ekrem mi tayyip mi? Karıştırıyorsun sen algılar kapanmış senin belli.. yapılan %150 elektrik zammınıda ekrem reis yaptı zaten
Maaşlara zam geliyor. Onun harici her şeye daha fazla zam geliyor. Ben ne anladım bu işten? Neden zam geliyor ki?
Ne olacakti o 4250 yi milletin yanina mi birakacakti 😂
Zammı ekrem yaptı farkındamısın? 😂
Haklısın tek zam metrobüse geldi zaten
@Ragnar_Lodbrok kötü söz sahibine aittir. Ayrıca eko hani israfı önleyeceğim zam yapmayacağım diyordu , eksi belediye senede 1 kez zam yaparken o 4 kez yapıyor. Ne iş?
Hükümet son iki ayda yaptıkları zamlari İETT aynı tutma son iki ayda sigaraya ne kadar zam Geldi 7tl yağ 50tl den 120tl oldu bunlari kimse görmüyor aaaa İETT zam yaptı ne güzel dünya demi ampul sönmeye yakındır
@kalb_i__mecruh iett 4. kez zam yaptı ve ortada ekonomik kriz yokken başladı zamlara
Ekonomik kriz diye bişey yoktu zaten bunu hükümetin başındaki yaptı zaten kendi kendiliğinden olan bişey değil sizin sanciniz zamlar değil İstanbul'u kaybettiginiz hazmedemediniz anladın
@kalb_i__mecruh Allah akıl fikir versin kimse görmek istemeyen kadar kör olamaz
Kimin kör olduğu bellidir
Böcek misin nesin ya sen ne amip bir insansın ya ruh hastası ülkede zam gelmeyen bir şey yok o arabalar suyla mı çalışıyor akaryakıta sürekli zam geliyor toplu taşımaya zam yapmasa bu bu sefer diyecekler batırdı belediyeyi ve en ucuz İstanbul da toplu taşıma git diğer şehirlere bak bi bakiyim
İstanbul un kalabalığından haberin var mı? Günde o arabaların yaktığı benzinden. Her şeye zam gelince neden dilsiz kulaksız kalıyorsunuz teneke yağ kaç para olmuş en ucuz olan ekmek 2.5 tl olmuş belediye de her gün kuyruk oluşuyor ucuz diye ama bekleyin öyle bir gönderecek bu millet zamanı gelince tabi kendi cahil sığır kitlesi telefonunu çıkar diyen dayılar yine vazgeçmez ama olsun onlar bile kurtaramayacak
@betterböcek Yok her laf hakedene aittir. İlkokullu gibi konuşma troll
Lan tamam mk ne bos yaptiniz bee
Lan hem otobüsü it hemde para ver.
İstanbul hakikaten nimet nimet 🤣
Bunu anlayamam hiç toplu taşıma araçlarında seyahat etmedim çok arttıysa yakıt fiyatlarına bağlıdır
İnşallah daha çok pahalı olur. Herşeyi hak ediyorlar.
Elektrik, doğalgaz ve yakıt fiyatlarına göre fiyatlar çok normal. Ülkede yaşamak başlı başına lüks zaten ne yazık ki.
Her şey çok güzel olacak:)
Bu millete müstahak... Elin cia fifisini başgan seçerseniz olacağı bu.
o zam kararlarını ibb meclisi alıyor o da çoğunlukla akpli.. evet evet cia fifileri kesinlikle katılıyorum 😂👏
Çok şükür kötü günler geri de kaldı. Artık daha kötü günler geliyor :)
Şimdi gelde yapılan zamlara şükret t*şak geçiyorlar insanlar ile resmen bu düzen daha ne kadar böyle devam edecek hiç bir fikrim yok...
Eyyy Ekrem İmamoğlu hani zam yapmayacaktın diyen tayfa birazdan düşer 😂
@betterböcek bu konuları tartışmayalım
her şey ortada zaten neyi tartılacağız
@betterböcek sen marmaraya biniyormusun?
metrobüs 8.13 mü o parayı ver ve ter kokusu çek sürekli yazık cidden :)
Her gün Akaryakıta zam gelirse ne mi olur? Görüyoruz.
her şey çok güzel oldu demi? Akparti döneminde senede 10 kuruş zam olunca eylem yapıp otobüslerin camlarını kıranlar geldiğinden beri 4 kez zam yapan Ekreme karşı sessizler 😂
Millet ekreme şans verdiği için bin pişman. Şansını kullanamadı eline yüzüne bulaştırdı. Artık ibb yi hayallerinde görür. Solcular bile ona oy vermeyeceklerini söylüyor 😂😂😂
Sen de bal gibi biliyorsun herkes biliyor Ekrem sadece denendi, ona bir şans verdiler o batırdı şansını. Artık seçilemez chp bile bunun farkında.
Ben de burada olacağım ama sen o gün ölü taklidi yapacaksın öngörebiliyorum 🤣🤣🤣 yok numarası çekeceksin
Görüşeceğiz ama sen o gün burada meydana gelmezsen buradan senin adına soru açacağım ama hemen kaldırtırsınız 🤣🤣🤣 kaybolacağından adım gibi eminim ya da çıkıp oylar çalındı diye feryad edersiniz herzamanki palavereler 😂
20 yıldır her seçimde oylar çalındı diye ağlayan siz değilmiydiniz?
Seçim iptal olunca mağdur edebiyatı yaptığınız için tepki oyları aldınız bunu çocuklar bile biliyor, ayrıca hdp nin yani teröristlerin oyları olmasa alamıycaktınız bunu da herkes biliyor
Zamada zam zamlar zamlı hayat zamada şinanay zamlar diye diye düşüp bayılacağım şimdi
Yeni yil geldi 1 lt mazit 13 tl zam olmasi normal
Sasece iette zammimi var sanki 🤦
Savun savun sizden olunca
10 sene sonra yaşamak lüks hale gelecek. Mesela insanlar elinde aldığın ekmeği görünce oo zenginsin knk falan diyecekler :)
Böyle giderse herhalde yürüyecek millet ya da bisiklet sürecek
aylık 200 basım öğrenci 78 tl oldu, ben onu kullanacağım gene... ama tam 5.48 nedir yahu çok fazla.. neyse yürümek bedava :D
Eskiden döner ayran /cigkofte ayran aliyorduk 5 liraya hale bak ya
Beter olun ske ske vereceksiniz bu parayı kimse ağlamasın az bile olmuş suya ve ulaşıma tekrar zam yapılsın kiralar 5 bin olsun artık veremeyen köyüne gitsin boşaltın bu şehri
Allahtan İstanbul da yaşamiyorum o zaman hem ayakta git kalabalıkta hem verdiğin paraya bak
Ekrem İmamoğlu’na teşekkür ederiz anne Kartını çıkarttı için Allah razı olsun
O anne kartının süresi dolunca da dua edecek misin? her şey çok güzel oldu demi? Akparti döneminde senede 10 kuruş zam olunca eylem yapıp otobüslerin camlarını kıranlar geldiğinden beri 4 kez zam yapan Ekreme karşı sessizler
😀
Gidin eşşek alın bitane 4 nala koşarak işe gidersiniz
METRO inşaatlarını da kapatıyorlar. Her şey iyi oluyor!!!
Evet lükstür evde oturun ne işiniz var? gerekirse simit yiyin namkör olmayın
Turkiye genelinde olan zamlar emin olun burada daha cok
Ohh devlet bir yandan belediyeler bir yandan geliyor harikasınız
Akaryakıta o kadar zam geldi normal yani alıştık artık
her şey çok güzel oluyor. Teşekkürler İstanbul.
Oğlum siz elektrik doğalgaz bilmem ne zamlarının sorularında niye yorumlarda yoksunuz da istanbuldaki zamlarda çıkıyorsunuz? Cevap verecek yüzünüz mü yok? Buraya birde utanmadan ne yazmışsın ya. Bu kadar mı ahlak yoksunusunuz
Ne alaka at kafası gördüğüm sorulara cevap veriyorum. Ayrıca bu kadar duymak istiyorsan haksız zam yapan fikri zikri siyasi kimliği adı sanı her kim varda hepsinin taaaaa. Ayrıca ne kadar siyasi yalaka var ise siyaset yapmadan siyaset yapıyor diyorsa onlarin da taaa. Varsa zam soruları onlar sorulduğunda beni etiketle adamlık dersi vereyim sana. See you later baby
Öteki konuya gelince ahlak dersi alacağım kişi sen değilsin. Senin gibi düşünmeyen insanlar ahlaksiz olamaz. bu memlekette hukumet haklı dersen yalakasin hükümet haksız dersen fetocusun. O yuzden it ürür kervan yürür. herkes olayı kendine yontar. Şekil a da olduğu gibi beni hayatında tanımazsin fikrimi bilmezsin. Hangi siyasi partiyi desteklerin bilmezsin boş boş konusursun.
Bunlar boş sözler. Samimi değilsin. Samimi olsan zamla ilgili imamoğluna giydirmeye çalışmazsın. Senin şu lafların hepsi fasa fiso. bu ülkede zamların sebebinin ne olduğu apaçık ortada. Sanki İmamoğlu keyfinden zam yapmışta gelip burada laga luga yapıyorsun. Önce samimi ol kimi desteklersen destekle önce samimi ol
Aynı akp zihniyetininn verdiği cevap gibi cevaplarin var. İyi bir şey olursa biz yaptık kötü birsey olursa bizim suçumuz yok ki. Zammı biz mi yaptık. Bununla sadece partiden avanta alan insanları kandirirsiniz. Not:Sadece sen değil bütün siyasi parti destekçileri aynısıniz. Ben hepiniz kötü diyorum. Sen akplisin diyorsun. Aynı lafı akplilere soyluyroum onlarda sen fetocusun CHP zihniyetindensin diyorlar. Kısacası fikriniz değişir renginzi değişir üslubunuz değişir hitabiniz değişir ama hepiniz aynı patronun calisanisiniz.
Biz devlet malına zarar vermeyiz terörist değiliz. Biz sandıkta göstereceğiz tepkimizi
Dünya geneli kiriz var.
Akaryakıt fiyatları ikiye katladı
Yürümekte lüks ayakkabılarda pahalı
Daha bunlar iyi günleriniz
İmamoğlu yine yaptı yapıcağını mk.
Lüks olmadı. Yanlış politikalarla fakirleştik
Lüküs hayat oh ne rahat gel keyfine bak işte hayat
Her şey lüks oldu her şey
bence ucuzbile benzşn çok pahalandı
Allah orada yaşanlarin yardımcı olsun
Otobüs çok pahalı olmuş
Oha ya şaka gibi Antalya'da 4.10 daha şükür edelim