+1 yılMaaşı dolarla mı alıyorsunuz diyen ekonomi bakanı olduktan sonra.
Halkla dalga geçer gibi 1 kilo et alınıyorsa yarım kilo alınsın. Domatesi kiloyla alınıyorsak taneyle alırız diyen millet vekili.
Avakadoları heder etmeyin diyerek demeç veren först lady.
Dolar 100 lira olsada yıkılmayız diyen vatandaş.
Her ne şart olursa olsun akp'nin arkasındayız diyen zihniyet oldukça bunlar iyi günler.
Zamanında Aysun kayacı benim oyumla çobanın oyunu bir mi diyerek çıkış yapmıştı. şu an o kadına hak veren o kadar çok insan var ki ve burada çoban kelimesi bir tenzihti aslında olay çoban değildi. Zeki aklı başında bir çok insan var. Yazıklar olsun ülkeyi buraya getirenlere. Gerçekten yatacak yeriniz yok30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Çok iyi oluyor, umarım 20 de olur. Bu halk bir tarafına birşeyler girmeden anlamaz, ithal ve üretiminde ara mallar kullanılan herşeyi iki üç katı fiyatına alsın, zerre üzülürsem şerefsizim. Cahilim ben bunları bilmiyordum demek kimseyi masum yapmaz, bu halktaki sıradan bir vatandaş için dahi böyledir. Doga ve yaşam vahşi, nasıl bir Impala doğduktan hemen sonra tehlikelerle dolu bir yaşama adım atıyorsa sende öylesin, aklın var zekan var ve birtakım seçimlerini buna göre yapacaksın, yapamazsan böyle açlıkla yuzlesirsin, ya da a haberin, ABD nin yüksek enflasyon haberleri ve tedarik sıkıntıları ile ilgili yalan haberleri ile kendini tatmin edersin.
00 Yorumla
+1 yılVerdik yetkiyi gördük etkiyi :) Referandum da Evet verenlerin gözlerinden öperim.
00 Yorumla
Böyle bir ekonomide faiz indirimi yapılmasınin doları yükselteceğini bilmeyen varmiydi?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
+1 yılHükümet politikası. Faiz artırıp döviz yükseltmeye gidiyorlar. Bu sayede yakın ülkelerde bulunan ve gurbetçi tayfa ülkeden ucuz diye ürün alarak ülkeye girdi sağlıyor. Ama bu artışın zamları henüz gelmedi. Onları da yaşayacağız. Doların 3-5 arası olması idealdir. Fazlası sıkıntı. Çok sıkıntı
00 Yorumla
+1 yılHala savunanlar var akıl alır gibi değil, yeni gelecek olandan tek isteğim geldikleri gün çalınan herşeyin hesabı sorulması mallarına el konulması devlet hazinesine geri kazandırılması tek tek. Bu yapılanlar vatana ihanettir.
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 371 cevap paylaştı. Yere göğe sığdıramayıp bizi bu hale getirenleri ölümüne destekleyen kör cahiller neredeler hiç sesleri çıkmıyor.
İdiotlar yüzünden ülke bu hale geldi sürpriz değil bunu yıllardır söylüyorduk.00 Yorumla
+1 yılMerhaba…
Hiç iyi şeyler olmuyor dolar, euro, altın uçtu yiyecek içeceklerden yükselişe geçti ülke kötüye gidiyor.10 Yorumla
+1 yılSonunda icraatlere geçmeye başladık, yavaş yavaş uçuyoruz. Yakinda ekmekte 4 TL olacakmis artık bizi sadece Avrupa değil tüm dünya kıskanır.🤣
00 Yorumla
+1 yılABD nin türkiyeye yaptırım yapabildiği en güzel şey süphesiz ekonomi, Osman Kavalanın serbes kalması halinde dolarda geri çekilme olabilir.
00 Yorumla
+1 yılAz önce baktım dünya piyasasında dolar %0.9 puanlık bir düşüş gösterdi, yani dolarda bir yükseliş yok değer kayneden bizim paramız.
00 Yorumla
+1 yılFaizi düşürmeye devam ettikleri için sürekli çıkmaya devam ediyor. Düşürmeye devam ederlerse 15'i de geçer.
00 Yorumla
+1 yılSizce normal değil mi? Son yıllarda ekonominin gidişatı zaten bugünleri gösteriyordu
10 Yorumla
+1 yıl1 saat önce 12.998 falandı. Beklenen çok güçlü ve süper güç Türkiye.
00 YorumlaBekliyordum zaten. Sıkıntı yok. Zamlara hazırlıklı olun.
00 Yorumla
+1 yılİligimizi sömürecekler daha bu ne ki 15 i bulur gibi bu gidişte
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 390 cevap paylaştı. Dolar yazdığımız ekonomi kitabi için coşkusunu saklayamiyorsa demek ki 🤣🤣
00 Yorumla
+1 yılVerin bana yetkiyi bak nasıl düzeltiyorum ekonomiyi.
Ekonomi : ...00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHepsi secim yüzünden erdogani karalamak kötülemek… erken secim olucak tam ayin ortasinda 30:2=Erken secim günü - +2 gün. Zamani gelince bu yorumumu hatirlarsiniz….
017 Yorumla- +1 yıl
Hala uykudasın. Artık sana acımıyorum bile. Eskiden cahil der geçerdim. Kızardım, nefret ederdim. Artık size karşı bir duygu beslemiyorum bile. Bambaşka bir dünyada yaşıyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılKendine aci erdogan gitmeyecek burdaki avusturyalilar bile biliyor ama kendi halkimiz daha gönderebilicegini düsünüyo 😂😂😂😂
- +1 yıl
O konuda katılıyorum. Bana göre Erdoğan asla kaybedeceği bir seçime gitmez. Ülkeyi kaosa ve iç savaşa sürükleyecektir. Belli ki senin tuzun kuru
- +1 yıl
Avusturya'da olduğuna göre çok memnunsundur. Sen de haklısın. Euro olmuş 13. Buradaki insanlar ne yer ne içer umrunda değil.
Cevap sahibi+1 yılHiccc düsünme böyle seyler ülkeye bir sey olmayacak ne ic savas ne felaket ne baska bir sey
Cevap sahibi+1 yılNiye umrumda olmasin av. yasiyorum ama orasi benim vatanim senin düsündügün kadarda bencil degilim ülkemi düsünmeyip € yüksek olusuna sevinecek kadar
- +1 yıl
Avusturya'dan yazmak çok kolay değil mi? Türkiye'yi, insanların ruh halini ne kadar biliyorsun? Ben başkan olsam yapacağım 2 icraat var. Türkiye'de yaşamayana ve 65 yaş üstüne oy kullandırtmam.
- +1 yıl
Sen ya çok kötü birisin. Ya da gerçekten cahilsin. Ülkeni sevdiğini zannediyorsun ama onun ne durumda olduğundan bihabersin
Cevap sahibi+1 yılKonumuz erdogandi taa insanlarin ruh hallerine kadar saptirdin baskan olsama bagladin. Kardes ruh halinizi tahmin edebiliyorum bizimde hosumuza gitmiyor bu durum ama ne yapabiliriz. Ta ilk zamanlar herkes bütün birikimini tr gönderip tl ye cevirdi destek olmak icin. Ama baska yapabilicegimiz bir sey yok erdogandan iyi bir c. Baskanida gelmez adami düsman olmayi birakin ve dedigim gibi kisa ve net erdogan gitmeyecek ülkede savas mavas olmayacak ve € $ da pasa pasa düsecek
- +1 yıl
Gerçekten buna inanıyor musun? Aklı başında bir insan Erdoğan'ı nasıl sevebilir? AKP'nin yaptığı soygun düzeninin nasıl farkında olmaz? Sedat Peker'i de mi dinlemedin hiç? Eurolarımızı bozdurduk diyorsun. Kur yükselince bozdurdunuz ve kar ettiniz. Şu an bozdurmayacağınıza eminim. Bozdursanız bile 12.5tan bozduracaksın. Yine kardasın.
Cevap sahibi+1 yılBen degilim ama sen cahil olabilirsin veya ön yargili… ülkeni sevdigini zannediyorsun nasil bir cümle aw ya seversin ya sevmezsin ve sevip sevmedigimi sahsen ben bilirim ve gayetde bilgili sekilde takip ediyorum ama anladigim kadariyla sen ben kadar bilgili degilsin… bihaberde olma sansin yok farkindaysan oyüzden sacmalamayi kes
- +1 yıl
Evet. Sen Avusturya'da yaşıyorsun ve Türkiye gündemini benden iyi bildiğini iddia ediyorsun. Ülkeni gerçekten sevsen bu soygun düzenine, israfa, şatafata dur dersin. Ama bunları görmene rağmen dile getirecek kadar cesur değilsiniz hiç biriniz. Yanlışa yanlış diyemiyorsunuz. Ya bu sistemden nemalanıyor ya da bu sistemin bir kölesi olmayı tercih ediyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılAkp diyosun peki daha öncekiler digerleri hic mi soygun yapmadi ülkeyi batirmadi? Erdogan 4/4 lük demiyorum ama elimizdekilerden en iyisi. € konusuna gelincede 10 sene önce € kuruna bak ozaman ne yapti gurbetciler? Para harcamadan 1 cent bile bozdurmadan mi gitti? Gurbetci herzaman € bozdurdu her sene baska ülkeye birakmak yerine kendi ülkeme birakirim parami kafasindaydi € yüksek degilkende. Benim bozdurdu derken demek istedigim insanlar izin parasini degil kenarda birikmiside bozdurdu € belki düser diye… kardasin diyosun ne yapsaydin € bozdurup karsiliginda aldigimizi cöpe mi atsaydik ozaman mi gayemiz anlasilcakti?
Cevap sahibi+1 yılSenin usulünce dur desem soyguna bu sefer cepteki para degil direkt cüzdan gidicek en basit örnek olarak! Elimizdeki en iyisi Erdogan o giderse pahalilikdan sikayet etmezsiniz ac kaldik diye aglarsiniz anliyomusun farki ne demek istedigimi? Ama sanirim yine anlamiyacaksin oyüzden tartismaya gerek yok bildigini oku sen ama yine benim dedigim gibi olucak ozaman hatirlarsin beni erdogan gitmeyecek erken secim olucak ayin ortasinda ve savas mavas yalan olmiyacak
- +1 yıl
20 senedir bu ülkeyi Akp yönetiyor. Neden o kadar geçmişe gidiyorsun? Ayrıca hiçbir hükümet AKP'nin çaldığı kadar çalmadı. Yap işlet devret modeliyle dolar garantili ödemelerle geleceğimizi ipotek ettiler. Doğmamış çocuğumuza, torunumuza kadar borçlandırdılar bizi. Erdoğan elimizdekilerin en iyisi değil hatta belki de en kötüsü. Kılıçdaroğlu, Akşener, Ali Babacan, Muharrem İnce, Ümit Özdağ, Cem Toker hatta Ahmet Davutoğlu ve Selahattin Demirtaş bile bu ülkeyi daha iyi yönetir şu an. Bu saydıklarımın hepsinin kariyeri Erdoğan'dan daha iyi. Gösterebilecekleri diplomaları var, siyasi tecrübeleri ve devlet yönetimi hakkında bilgileri var.
Cevap sahibi+1 yılAynen knk mük. yeniliklerle gelirler mesela ülkenin adi bile degisir? Bütün gün kafana silah dayali 1 lokma ekmege calirsin? Gurbetcileri kiskanirken artik tatilci olarak amerikalilar gelir KENDI ülkelerine gelmis gibi? Sende güler oynarsin yasa selo baskan diye… kendi fikirlerini tartismana gerek yok knk zamani gelsin bu yazismayi hatirlayacaksin simdi ne desek nafile
- +1 yıl
Selo'nun bile yapacağı en büyük kötülük Kürdistan'ı kurmak ve ülkeyi bölmektir. O bile AKP'den daha fazla zarar veremez ülkeye.
Ne olacak memleketçe ebemizinkini görmeye doğru adım adım ilerliyoruz. İlerleyen Türkiye...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılklasik olacak ama sanırım hala iyi günlerimiz, döviz altın vs'de uçuş devam edebilir ki bence edecek de bu gidişle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsanah 13₺ yi astı bende ilk defa hayatımda dolar aldım keşke geçen ay alsaydım
00 YorumlaEvde yatarım asgari ücrete yine çalışmam
40 Yorumla
+1 yıl15i gecer yeni yildan sonra faizler dustukce bu isin seyi cikar
00 Yorumla
+1 yılYurt dışına kaçabilme imkanı olan kaçsın, burası kasıyo…
00 Yorumla
+1 yılDaha durun bunlar iyi günleriniz.
31 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle
Galiba bi battık gibi yahu
20 Yorumla50 TL olsa keşke anca akıllanıriz
11 Yorumla
+1 yıl15 lira olacak dolar, öyle görünüyor
11 Yorumla- +1 yıl
Sabah aldım dolar 12.14 Den
Dün 13 e dayandı 15-20 olacsk gibi
Keşke 9 dan alaydım şimdiye büyük akarsa idik
Neyse allahtan hep 50 liralık alıyorum 🥲
10 Yorumla
+1 yılYandikk. Allah sonumuzu hayır etsin.
00 YorumlaLey ley ley ley sakiney
00 Yorumla
+1 yılAllah sonumuzu hayır etsin
00 Yorumla
+1 yılArtık ampulun sönmesı gerek 😤😤😤😤😤
00 YorumlaGümbür gümbür batuyoruz
00 Yorumla
+1 yılİşteee cesarettt işte ferasettt
00 Yorumla
+1 yılDolar Tl ile dans ediyor
00 Yorumla
+1 yılNe olsun şahlanıyoruz
00 YorumlaHayırlısı Olsun Yapacak bir şey Yok :)
00 Yorumla
+1 yılBu devranın değişmesi şart
08 Yorumla- +1 yıl
Hahoheho çık git burdan
- +1 yıl
@tamamtamam90 Yo neden gideyim ülkemin menfaatini düşünüyorum neden ekonomik sıkıntı çekeyim
- +1 yıl
Çık bu kanaldan çıkkkkkkk sayfamdan çık zor kullandırtma çıkkkkkk
- +1 yıl
@tamamtamam90 senin sayfan değil ki soruyu sen sormamışsın
- +1 yıl
Bu kanal benimmmmm
- +1 yıl
@tamamtamam90 Hahahah Tapusunu göster
- +1 yıl
Çık burdan dedim çantayı yersin kafana
- +1 yıl
@tamamtamam90 çıkmıyorum 😂
+1 yılNeler olmuyor ki.. Allah sonumuzu hayır etsin..
00 Yorumla
+1 yıldıjjj gucler bebegim hepsi ameriganin oyunu
02 Yorumla- +1 yıl
İronimi yapıyosun ciddimisin🤣
- +1 yıl
@Gecelerin_yargıcı_34 estagfurullah estagfurullah hocam boyle soru sorulur mu djjfddsj
+1 yılEkonomimiz şaha kalktı
00 YorumlaYetmez ama Evet diyenlerin ellerinin kanı var...
00 Yorumla
+1 yılNeler olduğu yeterince belli değil mi?
00 Yorumla
+1 yılbatıyoruz..
ciddi anlamda..00 YorumlaAh bir bilsek neler oldugunu.
00 Yorumla
+1 yılBunlar daha iyi günlerimiz. Ülke karışacak
10 Yorumla
+1 yılHükumet istifa etmediği sürece 20 yi bile görürüz.
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBatıyoruz tatlım
14 Yorumla- +1 yıl
Devletler batmaz. Sadece her geçen gün daha da fakirleşeceğiz
- +1 yıl
İnsanlar hala yaşıyor ama hayat bir şekilde devam ediyor orada da. Devletler batmaz ama bir iç savaş hatta dış savaş olma ihtimali çok yüksek
Kaçmanın yolu olsa keşkee.
10 Yorumla
+1 yıliyi seyler olmuyor baskaniniz cozer :D :D
00 Yorumla
+1 yılEkonomi uçuyor 🤪
00 Yorumla
+1 yılNe taraftan intihar ediyoruz
00 Yorumla
+1 yıl20 yi görürüz gibi geliyor
00 YorumlaDünyadaki değişikler ve oyunlar
00 YorumlaDolar kazanmak lazım kazım
00 Yorumla13,30 u gördü
00 Yorumla
+1 yılKriz geliyor kriz
00 Yorumla
+1 yılKaçmak en iyisi
00 Yorumla
+1 yıldaha çok rekorunu egale eder Dolar
01 Yorumla- +1 yıl
Davulumun ipi kaytan kalmadı sırtımda mintannnnn verin benim bahşişimi hoş geldin güzeliiii remezannnnnn dumtaka tak tak
şaşırmıyorum euro da 14tl oldu
00 Yorumla
+1 yılDış güçler
Üretim yok o yüzden00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 470 cevap paylaştı.
+1 yılKötü şeyler
00 Yorumla - Devamını Gör (2)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler