😁
Sokak röportajlarındaki dayılar cep telefonunu neden zenginlik olarak görüyorlar?
😁
Kendi dönemlerindeki sorunlar bu gün olmadığı için her şey harika sanıyor ve yeni neslin yeni sorunlarını kabul etmiyorlar. Bir kısmı da partizan beyinleri yeni fikirlere açık değil. Onun için belirli bir yaş üzeri oy kullanmamalı bence.
👍👌
Videoyu izlemedim ama ne olduğunu tahmin edebiliyorum, eskiden çok izlerdim insanlar ne düşünüyor diye ama artık düşünmeme gerek kalmadı çünkü bu tarz insanların kafasının içinde beyin yok maalesef. Bu tarz insanlar son dönemlerdeki tartışmalarda telefon üstünden ekonomiyi ölçüp tartma niyetine giriştiler. Gördükleri her dokunmatik telefonu akıllı zanneden, senin de dediğin gibi o telefonu alırken ne kadar süre geçtiği ve diğer ihtiyaçlarından ne kadar mahrum kaldığında ilgilidir bütün mesele ama gidipte bunlara anlatamazsın bu dönemde. Tamamen kafayı yemiş durumdalar ve bunlar için herhangi bir eşya, ürün, yiyecek vs. şeylerin alınması onlar için yeterlidir, ne kadar sürede elde ettiğin önemli değildir. Ben mesela telefonu mu geçen yılın son aylarında değiştirdim mecburiyetten çünkü bir önceki telefonum 2016 yapımıydı ve 8 GB hafızası, düşük işlemci gücü ve çok dar RAM’i vardı. Haliyle hepsi birleşince o telefonu sadece 1 yıl etkin kullanabildim, bu süreden sonra telefon donmaya kasmaya başladı, bir şeyleri silmek zorunda kaldım falan. Dediğim gibi bu telefonla yaklaşık 5 yıl boyunca idare ettim. Çalıştığım işte mecbur akıllı ve güçlü telefon kullanmam lazım olduğu için değiştirmeye karar verdim. O eski telefonumu gösterseydim herhangi birine. Dokunmatik olması onlar için yeterlidir. Fiyatının ve özelliklerinin bir önemi yoktur. Çünkü onların zamanlarında böyle bir şey yoktur, bu onlar için yeterlidir.
Beni eksileyen arkadaş sıkıntısını özelden anlatabilir, seve seve yardımcı olurum 🤣
🤣🤣🤣🤣🤣
4 yaş: Babam her şeyi bilir.
5 yaş: Babam çok şeyi biliyor.
6 yaş: Benim babam, senin babandan daha çok şey biliyor.
8 yaş: Babam her şeyi bilmiyor olabilir.
10 yaş: Babamın gençliğinde her şey çok farklıymış.
12 yaş: Aslında, babam bu konuda hiçbir şey bilmiyor. Çocukluğunu anımsayamayacak
kadar yaşlı.
14 yaş: Babama kulak asma, o artık çağ dışı kaldı.
21 yaş: Babam mı? Aman Tanrım! o hiçbir işe yaramaz
25 yaş: Babam bu konuda az da olsa bir şeyler biliyor. Ama o yaştaki insanın bu konuda bir
şeyler bilmesi normal zaten.
30 yaş: Bu konuda babamın fikrini alsak iyi olur. O kadar deneyimli ki!
35 yaş: Babama sormadan hiçbir şey yapmasam iyi olacak.
40 yaş: Acaba babam bu konunun nasıl üstesinden gelirdi? Ne kadar akıllı ve deneyimli bir
insandı.
50 yaş: Babamın yanımda olması ve bu konu hakkında fikir vermesini ne kadar çok isterdim.
Onun ne kadar akıllı olduğunu hiç takdir etmemişim. Ondan çok şey öğrenebilirdim.
ANN LANDERS
Gerçek hayatlarını araştırsan burda akp savunanların %90 yalan çıkar.
Evi kirada olup tatile gidip kurban kesebilmek 250 tl gömlek vs vs
Yalanın rengarenk oluşu 😎
Dayi sallıyor arastirin
harbiden yalan ya
Cevap
6Cevap
Sokak röportajları devam ediyor
🤣🤣🤣🤣
Çünkü onların zamanında bu gibi teknolojik ürünler lükstü su anda da devire adapte olmakta zorlanıyorlar. Çünkü bizim için ihtiyaç.
Senden benden daha fazla faydalaniyorlar teknolojiden emin olabilirsin😀😀
Çevrelerinde devamlı cep telefonu değiştirenler olduğu için olabilir.
Refah seviyesi gostergesi olarak gormeleri kör cahillik 👌
la bi dayı var orda öyle bi sinir oldum ki inşallah korona olup ölür
Korona teğet geciyor olelerini
Uppps telefona bir şey demelerine artık alıştık elinde ki suya laf etmeye başlamışlar öyle duydum 😅😅😅
Level atlamislar artik valla dicek bişy yok😁😁😁😁
Eskiden akıllı telefon yoktu ondan yani onların zamanında 😃
Çünkü 1000 dollarlık bir telefonu maddi durumu kötü olan biri almaz
Avrupada 3 maasla araba alınabıldıgını bılmedıklerı ve bu hayatı hakettıklerı ıcın bunları surıyeye yollamak lazım Turkıye bunlara fazla
Boş işler. Nankör sünüz nankör. İş beğenmiyor sunuz
🤣🤣🤣
Gaz yağı alamadıkları içindir sjsjsjsjs.
Her sey o gaz yagi icin basladi ya zaten 🤣🤣🤣
😂😂 Gaz yağı alamadııık😂
Acaba gaz yagi alsalardi ne degisirdi merak ediyorum.
Dayıları anlamak zor😅
😃😃😃
Zihniyetleri eski
Yok olmalari umidiyle :)
Sevmiyorum onları ben
🧠 yok onlarda çünkü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?