Telefonuna kılıf takmadan kullananlar zengin midir?

Cevap
89Cevap
Zengin olmasa bile korkusuz veya dikkatli bireylerdir bence :)
Açıkçası şu an uygun fiyatla 13 pro max aldım. Son fiyattan sonra bile kılıf kullanmıyorum. zengin olduğum falan yok. Ama ne bileyim Kılıf rahatsız ediyor. Rahat kullanamıyorum telefonu
Peki gereklimi evet gerekli bundan önceki telefonumun 2 defa camı kırıldı. Sadece kılıftan birkaç kez çıkardığım zamana denk geldi. Ondan sonra tamamen çıkarttım :)
Hayatım boyunca hiç kılıf kullanmadım. Beni rahatsız ediyor, telefon için gereksiz görüyorum. Telefonlarımın daima ilk ve son sahibiyim. Ölene kadar kullandığım için çizikler beni rahatsız etmiyor.
Benim telefondan beklentim ince hafif ve hızlı olması zaten. Kılıf takmam bunları bozuyor.
Kılıf takmak hoşuma gitmiyor, tabi ki telefonu kaybetme riski de var, zengin olmama rağmen telefonu kılıf ile kullanamıyorum, sorunda olmuyor bir defasında bir telefonum param parça oldu, yenisini alma durumunda kalmıştım, şimdi onu hatırladım, Sony Xperia yanlış hatırlamıyorsam.
Zengin midir bilmem ama kırılma korkusu yaşamadığı kesin..
Hoş bende kullanıyorum ama kırılma korkusu olduğu için değil, daha ergonomik ve daha kullanışlı geliyor elime, birde arkasında tutacağı her zaman olur fotoğraf çekerken ve yazı yazarken rahatlık açısından...
Telefon kılıfı bence rahatlıktır..
Bence hafiflik arayanlardir. Ben bizimkiler karışmasa kılıf bile takmicam
Dolar 14₺ ye yaklaştığı için özel koruma tutucam telefonum için sen ne diyorsun be
Elimde olsa yakın koruma bile tutarım bir şey olmasın diye.
Hayatım boyunca hiç bir zaman kılıf kullanmadım telefonun kalitesini düşürüyor iphone kullanıyorsun tank gibi kılıf takanları anlamıyorum aga Aslan besliyen yemini düşünmez iPhone X kullanıyorum korunmaz cam var önlü arkalı hem daha parlak gösteriyor telefonumu fazla göz alıyor kılıf olmadı halde
Beyaz bir telefonum vardı, şeffaf kılıf almıştım, kullandım. Güzeldi. Sonra mavi bir telefon aldım. Kılıfı siyah, kaba ve kalın geldi. Kullanmak istemedim. Normalde kırılmaz cam da kullanırım ama bu sefer kullanmadım. Telefonu ince, nahif ve mavi şekli ile kullanmak istedim. Durumuna göre değişebiliyor yani. Zengin midir, değildir. Biri önlem sahibidir, diğeri değildir.
Şöyle söyleyeyim ;
Bill Gates sürekli standart aynı şeyleri giyiyor, ve gayet sade bir giyime sahip. Hani dışardan görsen milyarder demezsin. Aylık emekli maaşını bekleyen biri dersin tanımasan. Eminim ki benim Bill Gates'ten daha çok kıyafetim vardır, özellikle çok şatafatlı ve gösterişli. Ama bu beni Bill Gates'ten daha zengin yapmıyor maalesef.
Kılıf mevzusu da bu şekildedir. Fakir kılıfsız, Zengin kılıflı kullanır. Çünkü zengin gereksiz harcama yapmaz, bu sebeple zengindir.
Selam gadası 🙃
Valla bu devirde elinde telefon varsa gözün gibi bakmalısın gadası. Çünkü hayat oldukça pahalı hale geldi. Sağolsun reis Avrupa bizi kıskanıyor diyerek ekonominin anasını ağlattı. Hele ki pahalı bir telefonun varsa gözünden sakınman gerekiyor. Zengin olan kişi için telefon sorun olmaz.
#gadası
Akıllı telefonlar çıkmadan da telefonumda kılıf kullanırdım. Meğer fakirliktenmiş.
Vaaay ben ölem, oooy ben ölem. Oooy ben kendimi nerelerden atam? :D
yooo bazen ya da sürekli kullanmak isteyebilir ama kılıfsız evet risk ve kayıyor çok kolay telefon elden
Tercih meselesi. Kılıftan çok ekran koruyucu önemli. 3-4 yıl boyunca takmadım, günün birinde 15 cm mesafeden düştü kırıldı ekranı. :D
Ben titizlikten kullanıyorum saatim bile koruma ekran ve ona uyarlı şeyleri var sevmem çizik toz kir leke vs 🙂
Bence bu zenginlikten değil, düşüncesizlikten. Kayar düşer. Tüm bilgiler ölür kaybolur, zengin bile olsan kötü bir sonuç bu. 😎
Ben çok önemsediklerini düşünmüyorum. Kırılırsa kırılsın gider yeni bir tane daha alırım ya da yaptırırım diyordur. 😄
Kılıfsız kullanıyorum genelde telefonu umursamadığım için
Fakirin altında bir katagori daha varsa oradayım şu an
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
İnsanlar telefonunu neden kılıf ile kullanır?
İnsanların telefonlarını kılıflı veya kılıfsız kullanmalarını zenginlik ya da fakirlik belirtisi olarak algılamak yanlıştır, bu tamamen bir tercih meselesidir. Cep telefonları ilk çıktığı zaman çok değerliydi ama o zamanlar şu ana göre daha dayanıklı telefonlar vardı. Buna rağmen insanlar telefonlarına kendi tarzlarına göre kılıf takarak kullanıyorlardı.
Hayatımızda telefondan daha değerli cihazlar ve ürünler kullanıyoruz. Ama genellikle telefonlar için kılıf takma ihtiyacı hissediyoruz. Bunun nedeni ise şu; telefonlar genellikle pahalı olduğu için kimse aynı ücreti verip tekrar bir telefon almak istemiyor.
Tamir ve telefondan uzak kalma endişesi telefonu kılıfla kullanmaya yöneltiyor. Çünkü telefon kırıldığında veya tamire ihtiyaç duyulduğunda tamir süresi ve tamir ücreti telefondaki bilgilerin yedekleri gibi birçok sorun ortaya çıkıyor.
Telefonun zarar göreceğini hesaba katmayarak tarzına uygun telefonu kılıfları ile kullanan insanlar var. Telefonları kılıfı ile kullanıp kullanmamak insanların tercihi. Sadece Türkiye'de değil, dünya genelinde kılıf ile kullanan insanların fakir kılıfsız kullananların zengin olduğu algısı hakim. Eğer telefonunuzu arada düşürüyorsanız elinizden kayıp gidiyorsa kılıfı ile kullanmanız birçok problemin önüne geçecektir diye düşünüyorum.
İlgili, değerli görüşünüz için teşekkür ederim Deniz Bey 🌺🌹