Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
89Cevap
- +1 yıl
Zengin olmasa bile korkusuz veya dikkatli bireylerdir bence :)
21 Yorumla - +1 yıl
Açıkçası şu an uygun fiyatla 13 pro max aldım. Son fiyattan sonra bile kılıf kullanmıyorum. zengin olduğum falan yok. Ama ne bileyim Kılıf rahatsız ediyor. Rahat kullanamıyorum telefonu
Peki gereklimi evet gerekli bundan önceki telefonumun 2 defa camı kırıldı. Sadece kılıftan birkaç kez çıkardığım zamana denk geldi. Ondan sonra tamamen çıkarttım :)11 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 875 cevap paylaştı. Hayatım boyunca hiç kılıf kullanmadım. Beni rahatsız ediyor, telefon için gereksiz görüyorum. Telefonlarımın daima ilk ve son sahibiyim. Ölene kadar kullandığım için çizikler beni rahatsız etmiyor.
Benim telefondan beklentim ince hafif ve hızlı olması zaten. Kılıf takmam bunları bozuyor.10 Yorumla- +1 yıl
Kılıf takmak hoşuma gitmiyor, tabi ki telefonu kaybetme riski de var, zengin olmama rağmen telefonu kılıf ile kullanamıyorum, sorunda olmuyor bir defasında bir telefonum param parça oldu, yenisini alma durumunda kalmıştım, şimdi onu hatırladım, Sony Xperia yanlış hatırlamıyorsam.
20 Yorumla - +1 yıl
Zengin midir bilmem ama kırılma korkusu yaşamadığı kesin..
Hoş bende kullanıyorum ama kırılma korkusu olduğu için değil, daha ergonomik ve daha kullanışlı geliyor elime, birde arkasında tutacağı her zaman olur fotoğraf çekerken ve yazı yazarken rahatlık açısından...
Telefon kılıfı bence rahatlıktır..20 Yorumla - +1 yıl
Bence hafiflik arayanlardir. Ben bizimkiler karışmasa kılıf bile takmicam
11 Yorumla - +1 yıl
Dolar 14₺ ye yaklaştığı için özel koruma tutucam telefonum için sen ne diyorsun be
12 Yorumla Elimde olsa yakın koruma bile tutarım bir şey olmasın diye.
11 Yorumla- +1 yıl
Hayatım boyunca hiç bir zaman kılıf kullanmadım telefonun kalitesini düşürüyor iphone kullanıyorsun tank gibi kılıf takanları anlamıyorum aga Aslan besliyen yemini düşünmez iPhone X kullanıyorum korunmaz cam var önlü arkalı hem daha parlak gösteriyor telefonumu fazla göz alıyor kılıf olmadı halde
00 Yorumla - +1 yıl
Beyaz bir telefonum vardı, şeffaf kılıf almıştım, kullandım. Güzeldi. Sonra mavi bir telefon aldım. Kılıfı siyah, kaba ve kalın geldi. Kullanmak istemedim. Normalde kırılmaz cam da kullanırım ama bu sefer kullanmadım. Telefonu ince, nahif ve mavi şekli ile kullanmak istedim. Durumuna göre değişebiliyor yani. Zengin midir, değildir. Biri önlem sahibidir, diğeri değildir.
00 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 1,7b cevap paylaştı. Şöyle söyleyeyim ;
Bill Gates sürekli standart aynı şeyleri giyiyor, ve gayet sade bir giyime sahip. Hani dışardan görsen milyarder demezsin. Aylık emekli maaşını bekleyen biri dersin tanımasan. Eminim ki benim Bill Gates'ten daha çok kıyafetim vardır, özellikle çok şatafatlı ve gösterişli. Ama bu beni Bill Gates'ten daha zengin yapmıyor maalesef.
Kılıf mevzusu da bu şekildedir. Fakir kılıfsız, Zengin kılıflı kullanır. Çünkü zengin gereksiz harcama yapmaz, bu sebeple zengindir.00 Yorumla- +1 yıl
Selam gadası 🙃
Valla bu devirde elinde telefon varsa gözün gibi bakmalısın gadası. Çünkü hayat oldukça pahalı hale geldi. Sağolsun reis Avrupa bizi kıskanıyor diyerek ekonominin anasını ağlattı. Hele ki pahalı bir telefonun varsa gözünden sakınman gerekiyor. Zengin olan kişi için telefon sorun olmaz.
#gadası00 Yorumla - +1 yıl
Akıllı telefonlar çıkmadan da telefonumda kılıf kullanırdım. Meğer fakirliktenmiş.
Vaaay ben ölem, oooy ben ölem. Oooy ben kendimi nerelerden atam? :D10 Yorumla - +1 yıl
yooo bazen ya da sürekli kullanmak isteyebilir ama kılıfsız evet risk ve kayıyor çok kolay telefon elden
10 Yorumla - +1 yıl
Tercih meselesi. Kılıftan çok ekran koruyucu önemli. 3-4 yıl boyunca takmadım, günün birinde 15 cm mesafeden düştü kırıldı ekranı. :D
10 Yorumla - +1 yıl
Ben titizlikten kullanıyorum saatim bile koruma ekran ve ona uyarlı şeyleri var sevmem çizik toz kir leke vs 🙂
10 Yorumla Bence bu zenginlikten değil, düşüncesizlikten. Kayar düşer. Tüm bilgiler ölür kaybolur, zengin bile olsan kötü bir sonuç bu. 😎
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 428 cevap paylaştı. Ben çok önemsediklerini düşünmüyorum. Kırılırsa kırılsın gider yeni bir tane daha alırım ya da yaptırırım diyordur. 😄
10 YorumlaKılıfsız kullanıyorum genelde telefonu umursamadığım için
20 YorumlaFakirin altında bir katagori daha varsa oradayım şu an
10 Yorumla- +1 yıl
2017 den beri aynı telefonu kılıfsız kullanıyorum. Çiziği bile yok ben miyim zengin 😁
10 Yorumla Yoo ben öyle kullanıyorum zengin değilim 13 bin tl verdim bide
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 774 cevap paylaştı. Çizilecek değiştirebilecek kadar zengin olsam niye uğraşayım öyle şeylerle 🤣🤣🤣
10 Yorumla- +1 yıl
Takıyorum ama fakirlikten değil. Kılıfsız olunca cebimde rahatsız hissediyorum.
10 Yorumla - +1 yıl
Ben takmam takmadımda zengınlıkle alakalı oldugunuda sanmıyorum
10 Yorumla - +1 yıl
Ben kılıfın her türlüsünden nefret ediyorum kdklsks Ama zenginler midir bilemem..
10 Yorumla Olabilir yani. İnsan elindekine kıymet vermelidir. Bu kadarı israfa girer ve israf da haramdır.
10 YorumlaYok. Canı isteyince yere çalanlar zengindir. Bide hava olsun diye arabasını ateşe verenler.
10 Yorumla- +1 yıl
El terlemesi durumunda kayıyor telefon kırılır falan ajdjs
10 Yorumla - +1 yıl
Onla alakası yok sakınan göze çöp batar derler relax kullanınca bir şey olmuyor.
10 Yorumla - +1 yıl
bence zengin cunku kirilirsa yenisini alirim gozuyle bakar
10 Yorumla Zenginlikle alakası yok telefondaki kılıf beni rahatsız eder kullanmam
10 Yorumla- +1 yıl
Herkesin kendi zevki zengin insanlar malını daha çok önemser
21 Yorumla Bence degil kilif takanlar daha zengin olur kaliteli olan kilif
10 Yorumla- +1 yıl
Ya zengindir ya da elindeki eşyaya özen gösteren biri değil kardeşim de böyle tabletini telefonunu hep özensizlik yüzünden bozdu
10 Yorumla - +1 yıl
İnsanların telefonlarını kılıflı veya kılıfsız kullanmaları zenginlik ya da fakirlik belirtisi olarak algılamak yanlış tamamı ile tercih meselesi
Benim ki çok kaygan olduğu için takmak zorundayım bidaha telefon alamam çünkü01 Yorumla- +1 yıl
Kısmen dediğiniz doğru evet haklısınız ama çok yazım hatanız ve noktalama işaretlerine dikkat ediniz.
Kılıf kullandığım zaman, kullandığım telefonun zarifliğini ve ergonomik tasarımını hissedemiyorum. İphone 12 mi yoksa iphone 3 mü belli olmuyor kendim açımdan. Bu nedenle kılıf kullanmıyorum.
00 Yorumla- +1 yıl
Hayır değilim ben telefonu bu şekil kullanamıyorum.
10 Yorumla - +1 yıl
Yani şöyle soylim kılıflı kullaniyorum hep aynı telefon tasarımı sıkabiliyor farklı tasarım kılıflar la daha hoş duruyor arka plan resmini değiştiriyorum yani güzel oluyor
10 Yorumla - +1 yıl
Bizim aile zengin kılıflı kullaniyor yine de. Arkadasim daha fakir ama kilifsiz kullanıyor. Telefonun sağlamlığına eminsen kullanmayabilirsin. Apple telefonlar çok kolay kırılıyor ama
10 Yorumla - +1 yıl
Başlarda takardım sonradan çıkardım çizilmiş cizilmemis umrumda değil böyle daha rahat çünkü
10 Yorumla - +1 yıl
Zenginlikle alakası yok aktarma sorunu var kırılsa yapılması zaman alır yenisini alırsan fotoğraf uygulama aktarma sorunu
10 Yorumla - +1 yıl
Fakirlikle ne ilgisi var benim telefonum elimden kayiyor kılıf yokken. Önceki telefonumu kilifsiz kullanırdım çok sürekli kayardi elimden
00 Yorumla - +1 yıl
bu bence zevk meselesi , telefonun kendi tasarımı cok seven biri kilif takmaz
bende eski telefonuma hiç kılıf takmazdım00 Yorumla Kişinin estetik zevkine bağlı bence ya. Ben 10T pro kullandığımda kılıfı kaba buluyordum diye kullanmıyordum.
00 Yorumla- +1 yıl
Zengin herzaman malina çok önem verir dikkat eder ama ben kılıfca taktim kırdım kaç tel tanımadığım yine kaç telefon mahfettin 😀👍👍👍
10 Yorumla yok ya , bazen kılıfsız kullanmak daha zarif oluyor bazen kılıf takınca telefon çok kalın oluyor :)
10 YorumlaZenginse neden tasası olsun ki evinde kutu kutu yedek vardır bence :)
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 554 cevap paylaştı. Hiç bir kılıfı takmasını sevmiyorum kılıfsız seviyorum telefon etime değecek değmeyince zevk alamıyirum
10 Yorumla- +1 yıl
Hiçbir zaman kılıf kullanmadım. Sakar birisi değilse ne gereği var
00 Yorumla - +1 yıl
bataryalı kılıflar iyidir şahsen ben o yüzden kullanıyorum.
00 Yorumla alakası yok o telefon yere düşünce en azında kılıf kurtarıyor ya :)
00 Yorumla- +1 yıl
Ya zengin ya çok dikkatli ya da umursamaz başka seçenek aklıma gelmedi.
01 Yorumla- +1 yıl
Umursamazim
- +1 yıl
Hayır, daha çok telefonu kalınlaştırdığı için takmayan bir sürü insan var.
10 Yorumla Ben kılıfsız kullanıyorum ama külüstür diye hepten bozulsun yaza yenisini alcam
10 Yorumla- +1 yıl
yalan ya benim kılıfı çocuk çekmirdi kılıfsız kullaniom ben şimdi neden hayla fakirim
10 Yorumla - +1 yıl
Hiç kılıf kullanmadım genelde 1 yıldan fazla telefon dayanmıyor elimden düşüp kırılıyor
10 Yorumla Dış tasarımını sevenler takmaz ama fakirler kesinlikle kullanır.
10 Yorumla- +1 yıl
Son model bir araba düşün ve telefon ikisi de aynı. Fiyatına bak ve kılıfsızsa zengindir. Bunun başka doğru cevabı yok. Zengin malına daha çok değer verir yazmış biri , zengin emeğine değer verir malına değil , mala fakirler değer verir.
00 Yorumla - +1 yıl
Gamsız bir zengindir bence 🤣🤣
20 Yorumla - Devamını Gör (77)
Detaylı bilgi
İnsanlar telefonunu neden kılıf ile kullanır?
İnsanların telefonlarını kılıflı veya kılıfsız kullanmalarını zenginlik ya da fakirlik belirtisi olarak algılamak yanlıştır, bu tamamen bir tercih meselesidir. Cep telefonları ilk çıktığı zaman çok değerliydi ama o zamanlar şu ana göre daha dayanıklı telefonlar vardı. Buna rağmen insanlar telefonlarına kendi tarzlarına göre kılıf takarak kullanıyorlardı.
Hayatımızda telefondan daha değerli cihazlar ve ürünler kullanıyoruz. Ama genellikle telefonlar için kılıf takma ihtiyacı hissediyoruz. Bunun nedeni ise şu; telefonlar genellikle pahalı olduğu için kimse aynı ücreti verip tekrar bir telefon almak istemiyor.
Tamir ve telefondan uzak kalma endişesi telefonu kılıfla kullanmaya yöneltiyor. Çünkü telefon kırıldığında veya tamire ihtiyaç duyulduğunda tamir süresi ve tamir ücreti telefondaki bilgilerin yedekleri gibi birçok sorun ortaya çıkıyor.
Telefonun zarar göreceğini hesaba katmayarak tarzına uygun telefonu kılıfları ile kullanan insanlar var. Telefonları kılıfı ile kullanıp kullanmamak insanların tercihi. Sadece Türkiye'de değil, dünya genelinde kılıf ile kullanan insanların fakir kılıfsız kullananların zengin olduğu algısı hakim. Eğer telefonunuzu arada düşürüyorsanız elinizden kayıp gidiyorsa kılıfı ile kullanmanız birçok problemin önüne geçecektir diye düşünüyorum.
İlgili, değerli görüşünüz için teşekkür ederim Deniz Bey 🌺🌹