AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
83Cevap
Niye yetmesin harika hemde artririrsin hesabını bikirsen
Ne ciddi Misin? Telefonum kırıldı Dedin 2 aydır Konuşmuyoruz? 50 yıllık dostluğumuz Bitti...
Anlamadkm
bende 12 bin kazanıyorum ama lükse alışınca para kalmıyor kardeş
Sorunun cevabıni aslında sende biliyorsun. Boş yapmak için sormuşsun bence.
Keşke herşey maddiyata olsa para bi yerden sonra huzur vermiyor malasef..
Birsey sormak istiyorum bana yazar misin
Bence yalan atıyor olabilirsin atmıyorsan da gel benle evlen 🤣
15 bin lira görünce kendini satan biriyle neden evlensin ki bugün böyle bir kadınla evlenirse yarın yirmi bin lira alan biriyle beraber yakalar
@Gazali_123 kadınlar çocuklarını da düşünmek zorunda. Asgari ücret alan bir adam evini geçindirmekte zorlanır. Kadınların çoğu hayata bir kere geldim, çocuklarıma iyi bir gelecek sağlayacak adam olsun diye düşünüyor da olabilir. Bize göre kadın iyi olsun yeter diyoruz ama kadınların hepsi olmasa da birçoğu bu yüzden paralı adam seciyor bence. Ayrıca adam karaktersizse de zannetmiyorum ki hiçbir kadın sırf para için adamın peşinde olsun. Olanlar da sugar daddy tarzı para avcılarıdir
@Gazali_123 ne saçmalıyorsun ben 15 bin lira maaş alan birisiyle evlensem bile benim kendi maaşım da olacak inşallah , sınıf öğretmeni mezunuyum miilletin 15 binine kalmadım 4 milyar olsun benim kendi maaşım olsun , bu işler sadece maaşla olmaz bunu ben de biliyorum , takıldım ama sen fazla ciddiye almışsın , ünv mezunuyum kendimi satmadım aptal şey
@emre505 helal olsun mantıklı konuşan birisi yani siz de evlenirken güzelliğe bakıyorsunuz
@ceeren08 yalan yok yüz güzelliği beni çeker. Ama zamanla belki dusuncelerim daha da değişirse bu bakış açım da farklı olabilir. İnsan zamanla daha farklı bakıyor
@emre505 Çok iyimser bakmışsın olaya da hayatından çok kadın tecrübesi yaşamış biri olarak
Kadinlarda sevgi yok ne yazık ki onların birbirleri arasında nedeni belirsiz bir rekabetleri var
O savaşta güçlü olmaya çalışıyorlar mesele bu.
@emre505 Mesela sen makyaj yaptığı için kendine beğendirmek istediğini sanırsın ama o başka kadınlara uğraşıyordur
Yanı bu işte böyle güçlü zengin erkek daha çok övünülecek şey mantığıyla bakıyorlar.
@emre505 Kadınlarda bir gram sevgi olduğunu düşünüyorsan yanarsın benden söylemesi
@Gazali_123 yanılıyorsun seviyoruz da
Zerre sevgi yok içinizde sadece hırs var başka bir şey yok o da başka kadınlara karşı zaten.
@Gazali_123 evet iyimser bakıyorum çünkü baktığın yer çok genelleyici ve çok depresif bir yer. Kadınlarla çok vakit geçirmek hepsinin aynı olduğu anlamına gelmez. Rekabetten kastın nedir? Evet çok kadın kıskanırım der intikam planları yapar. Çok kadın da kıskanmam der kabullenir. İnsanları genellemek çok saçmadır herkes farklıdır. Bütün kadınlar başkaları için süslenmez bence. Yazdıkların çelişik bana göre.
Kadınlar her şeyi gösteriş için yapsa kendini sevecek fırsatı kalmaz kendine yabancılaşır. Ayrıca kadının da nefsi var aşık oluyor, tamamen hemcinslerinden farklı olma çabası içinde diyemeyiz. Yine fıtrat gereği illa ki bir erkeğin hoşuna gitmek istiyordur.
Bi de şöyle bir şey var her insan kıskançtır bana göre. Sen karşıma geçip benden daha zevk verici şeyler yaşadığını dolu dolu anlatsan benim de sana karşı bir kıskançlığım olur. Önemli olan bunu içimde bana zarar vermeyecek seviyede tutmaktır. Dersen ki birbirlerinin arkasından atıp tutuyorlar diye yine bunu söyleyebilmek için her kadını incelemek lazım. Senin de içinden ''ne güzel hayatlar yaşıyorlar'' deyip kıskandığın insanlar olmuştur, ayrıca birilerinin arkasından konuşuyorsun belki de, belki sen de rekabet içindesin hayatta
@emre505 Iyimser bakmak sana mutluluk veriyordur belki ama gerçeklerle tanistigin vakit
suratına ok gibi çarpar
Ben çoğu sevdiğini sandığım kadını güç duruma düştüğümde kaybettim parasal ya da her hangi bir durumda
Hatta anne diyorsun ya onun için bile başka kadınlara sıkılan silahtan ötesi değilsin istediğini düşün
Mesela düşük maaş al karın kendi ortamında benim herif herif düşük maaş alıyor demez
Ama yarın yüksek maaş alan birinin hop kucağına atlar bir bakmışsın gitmiş.
@emre505 Niye demez çünkü kendi mücadelesi var onlarla.
@Gazali_123 evet böyle anneler de var haklısın. Ama evlat sevgisi çok başkadır. Bir insanın sadece diğerlerine gösteriş için evlat dünyaya getirmesi çok saçma değil mi sence de? Düşünsene hava atmak için hergün kakasını temizlediğin, eğitim masrafını karşıladığın daha türlü ekonomik olarak zorlantıları olan bir canlıyla uğraşıyorsun. Onunla hava atmak niyetindeysem ona harcayacağım parayı biriktrir araba alırım kısa yoldan atarım havamı. Bir çocğun 20 senelik masrafıyla iş bile açarım. Bana burda de ki haksızsın
Para konusunda evet birçok kadın eşini bırakır gider. Ama bırakıp gitmeyecek çok sayıda kadın da vardır. Burda kadınlar erkekler hakkında bir şyler yazdığı zaman ne kadar sinir oluyoruz dimi, aynısı kadınlar için de geçerli. Aslında sen kendi içinde nefret ediyorsun onlar sana kendini ispatlamak istemiyor durum bundan ibaret bunu ben çokça yaşadım. İnsanları genellemediğinde, karşındaki insanın sevebilme ve sende bağlı kalabilme ihtimali düşündüğün zman daha mutlu oluyorsun.
Ayrıca seni bırakacak kadınları belki de sen kendin bilinçdışı olarak seçiyorsun. Belki de daha farklı kişileri denemelisin hayatında. Senin düşüncelerini ben de çok düşündüğüm için bunları yazıyorum. Günlerce kin ve nefretten uyuyamayan biriydim ben de. Seni az çok anlıyorum
@emre505 Ya zaten bu silah olayı planlı bir durum olarak gerçekleşmiyor bir dürtü gibi çocuk büyüdükçe ortaya daha da belirginleşen bir silah
O çocuk doğana kadar senin elinde tuttuğun güç kocanın durumu iken artık çocuğa evriliyor.
@emre505 Ya ispatlamaları durumunu çok basite indirgedim aslında çünkü şöyle onların seni beğenip begenmemeleri yine kendi aralarindaki süreçten oluşuyor burada da sırf başka kadın elde etmesin diye hırsından seninle beraber olabilir kadın.
Bu plânlı bir durum değil tekrar ettiğim gibi bu bir dürtü.
Yanı şunu diyebilir aslında farkında olsa
Başkalarının seni begenmesinden hoşlanıyorum ve onlara seni kaptırmamak için seninle sevgili olmak istiyorum.
@Gazali_123 çocuğa ekstra daha fazla ilgi oluyor evet. Ama yine her kadın aynıdır diyemeyiz. Çocuğunu babasız büyütmek istemeyen çokca kadın var. Şöyle bir şey söyleyeyim. Bir şeyin bilimsel olması için kanıtlanabilir olması gerekiyor. Bütün dünyada 2 kere 2 dört eder. Ama kadınlar şöyledir böyledir tarzı bilgilerin çoğu yanlıştır. Hatta belki de hepsi yanlıştır. Hepimiz ayrı ayrı projeyiz ve farklyız.
Genellemeleri yapma nedenleri de hazır bilginin rahatlatıcı olması. ''Hepimiz farklıyız'' demek yerine ''kadınlar şundan hoşlanır, erkekler böyledir'' tarzı bilgiler insanı daha çok kendine çekiyor malesef.
@emre505 Her şey bir yana kadınlarda güvenecek ne sevgi ne bir şey hiç bir yan bulamiyorum ve vazgeçtim çoğu şeyden.
Artık nasıl olursa olsun
İyi Günler.
@Gazali_123 sen kendini mal gibi kullandırdıysan biz ne yapalım. Herkesi aynı kefeye koyma cehaletinizden bir vazgeçin artık. Yeter ya
@Lupeninsherlocku Kes lan sen kimsin aşağılık kadın merak etme senin gibileri de bozuk para gibi harcadım komidine ücretini bırakıp çıktım.
@Gazali_123 Sen rezil ve küstah bir mahluksun.
@Lupeninsherlocku Sen doğru tavırlar serrgilemeyen bir kadınsın. 😊
@Gazali_123 kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş. Başka kapıya hadi yallah. Ucuz varlık
ayda 15 bin kazanan biri neden ev araba alır neyin kafasını yaşıyosunuz
Yetmez gülüüm yetmeeeZzzz bu para anca karnını doyurmaya yeter senin
Evleneceğin kişiye göre ve yaşantınıza göre değişir. Kimine ayda 50 bin TL de yetmez kimi ayda 5-6 binle geçinir
Evlilik işine hiç girme bile. Bir sürü masraf olacak. Ben olsam ay para yetmeyecek diye stres olurdum.
ee evlenmeyip napcan. aile lazım yuva lazım. seks ihtiyacı da olmazssa olmaz.
@Mel-un85 bu benim kendi yorumum. Zaten belirtmiştim de "ben olsam şöyle yaparım" diye.
anladım zaten. e napcan seks ihtiyacını. hayatın boyunca p*rno izleyecek halin yok heralde
@Mel-un85 sevgili yaparım.
Çünkü aynı ev olunca sorun bana.
Benim derdim seks değil, benim derdim arkadaş olmak. Soy devam ettirmek için bana daha erken, önplanda evlilik yok benim hayatımda. Kendi hayatımı kazandığım zaman düşünebilirim bu dediklerinizi.
İnsanları bilmeden etmeden kaşar demek de moda olmuş, ne diyim bu zihniyete devam edin o halde 😂
iyi naparsan yap.
Kim kime kaşar diyor. Hoş bir bakış açısı değil açıkçası...
@doanylmz tamam la sende gelip bizim izlerimizden kıza yol yapıp yürüme :D
Kardeşim sen bir sal beni istersen ciddiyim. Saçmalamaya başladın iyice. Kimin ne dediği, sana direkt bir şey demiyorsa benimle ilgili cümleler kurma artık. Rahatsız olmaya başladım.
@doanylmz kişinin o yorumunu sildim çünkü üslubu çok kabaydı.
Evet yorum yok farkettim. İyi yapmışsın. İnsanlara farklı gelen düşünceler ya da hayat biçimleri olabilir. Bunu uygulamak ya da tartışmak zorunda değil. İnsan kendi hayatını yaşar. Bunu kabul etmiyorsan, o kişi ile bir bağ kuramazsın, bu kadar basit.
@doanylmz kesinlikle öyle. Ki bu özel hayatta da böyledir. Ben tam olarak işte budur demeden evlenemem. O yüzden her şeyden önce arkadaş olabilmek gereklidir.
Evlendiği insan ile zaten bir hayat devam ettirebilmek için, zaten bir süre sonra o işin ilişki ile beraber içine arkadaşlık, dostluk, başına kötü bir iş geldiğinde aklına ilk gelen dostu olup başını omzuna koyup ağlayabildiği kişi olabilmek zaten uzun yıllarca bir ilişki olmasını sağlıyor.
@doanylmz edebiyat yapma la. bak bak nasılda kıza yürüyor çakal :))
La havle.. Neyse kardeş hadi Allah a emanet ol diyorum sana.
@doanylmz :D. D :D :D :D
dolar değil miydi bu maaş az önce :)) tl ye mi düştü asdfgghjjk
15 lira kazanıyorum bana özelden yazın kızlar algısı
Nereden bilelim müneccim miyiz? O gün gelsin kendin görürsün.
Asgari ücretle bile geçinenler var. 15 bin ile çok rahat geçinirsin
15 tl merak ettim ne iş yapıyorsun ki doktorlardan fazla alıyorsun 🙂
Ne kadar fakirsinn yetmezz. Allah’ım ya insanlar asgari ücretle geçiniyor sizin sorduğunuza bakın!
Evlenirsen o parayı bir kezban yer evlenme en iyisi
Zengin olmazsın ama gayet rahat yaşarsın. Hayırlısı olsun
Olmaz para ile olmuyor bu işler parayla oluyor sananlardansın galiba
Yeter ya ben hic kazanmiyorum diye evlenmiyorum sen evlen rahat yasarsin
Bunu bile hesap edemiyorsan evlenme bı zahmet
Bence kimseye bunu dile getirme. Bu sefer paran için gelirler sende aşk sanarsın. Dikkat et benden demesi
Zaten. onun icin yazdini anlamadinmi parayla vurucak😆
@Angelo_x 😂
Oyle belli
muhtemelen parayla belki birilerini tavlarım ayapğıyle sorulmuş soru taktiğidir. o kadar para kazancan ve böyle salakça bir soru sorcan
Hangi ülkede yaşıyonuz ya ülkenin yarısı asgari ücret alıyor adam 15 bin tl yetermi diyor
Düğün zamanı biraz zorlanabilirsin ama birikmisin varsa öyle borçlara batmazsın yani genel olarak rahat olursun
Ayda 15 bin para kazanan zengin biri buralarda vakit kaybediyor hadi KS dekileri kandırdı kendini niye kandırıyorsun
Kanka böyle kız düşüyorsa güncellemeye yaz ki, hemcinslerin haberdar olsun🙂
sana cidden asik olan birini bulmalisin. parana asik olani degil.
Çok inanasim gelmedi ama neyysee paşa paşa gecinirsin 😏
Mal mal sorular sormayın ya büyük ihtimalle çulsuzun birisin. Reklam yapma sektir git
Olabilir de olmayabilir de herşey para değil bakarsın başka sorunlar çıkar
Duruma, ülkeye, sana ve evleneceğin kişiye göre yeter veya yetmez.
Valla seni bilmem de bana yeter üstüne başkalarınada verirdim 😅 hep birlikte geçinirdik sjsjsj
Sana bagli parani iyi kullanirsan hayli hayli yeter
Müneccim boku yemiştik iyi oldu boşa gitmedi
Küfredicem şimdi hesabıma yazık olacak, şu tarz sorular bi bitmedi *** ya soru fake ya da kafanın içi
15 bin diyosun 15 bin tabi yeter
Yok kanka çok fakirsin.
Bana yetmez bu miktar
kiminle evlendiğine bağlı.
Evin kira değilse 15 bin yaşamak için iyi bir para
Biraz borç versene yaaa😂😂😂
Sürekli ayni sorunun farklı versiyonu kime oynuyorsun😅😅
Yok 50 bin lazım hey yarabbim
anladık paran var aga
ne iş yapıyon 15 bin alıyon?
Reis boşver beni al ya
1 ₺ zor kazanan ben jsjsj
Anan kıskanmasın bi de şaka şaka gayet iyi
15 bin tl para mı birader?
Yarısını kazanıyorum yetiyor
Yok kral açlıktan ölürsün
yetmez knk intihar et sen
Ben 25000 kazanıyorum.
ne is yapiyorsun
Ne çalışıyorsun?
😁
Hiç mi Türkçe dersi görmedin?
@Lupeninsherlocku derken?
Ne çalışıyorsun? Doğru bir cümle mi sence? Hayır yani meraken soruyorum da.
@Lupeninsherlocku meraken soruyor olabilirsin ama sen hiç insanla nasıl düzgün konuşulduğunu görmemiş gibisin daha düzgün ve kibar konuşabilirdin ki burası TDK değil!!! İstediğim gibi konuşurum ve kimse karışmasına müsade etmem.
Lütfen kibar ve düzgün konuş herkesle.
Zaten gayet DÜZGÜN ve KİBAR sordum. Türkçe derslerini dinlesen anlardın.
@Lupeninsherlocku senin gibilerle tartışarak yorulmak istemem yolun açık olsun.
Evleneceksen gel hahahahaha talibim sana :D
Seni fırsatçııı 🤦♂️😂
Bulmuşum kaçırır mıyım 😂
Çakkkkaaal 😁
ozel mesaj kutunu acarsan veya mesaj atarsan konusalim sehirlerde tutuyor😁
💍 ?
ozelden ulas bi😂
hemen :D
herhangi mesaj gelmedi he😁
Yetmezmi abi artar bile
Yok hocam sen evlenme yetmez.
Olur