• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Para & Ekonomi

Ayda 15 bin TL kazanıyorum, evlensem rahat hayatım olur mu?

Elorq3
Elorq3 Takip Et
Xper 6 Yaş: 33
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
94
Yapay Zekaya Sor
evim kendime ait arabam kendime ait oyle borclarla isim olmucak ama bu para yetermi
Ayda 15 bin TL kazanıyorum, evlensem rahat hayatım olur mu?
Evlilik Soruları Para Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
13 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • bendeakrebim
    bendeakrebim Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 53%
    +1 yıl

Reklam yapmaya gelmişsin sen. Senin evlenme derdin yok. Derdin parayı görünce atlayan kızları düşürmek. Burada var maalesef Şeyma tarzı olanlar. Ama onlar bile sana düşmez ne den mi azcık da olsa beyinleri var. Ayda şu kadar kazanan insan böyle yazıp da soru sormaz. Onlar da bunu bilir.

16
    4 Yorumla
    • usngizlikullanıcı
      usngizlikullanıcı
      +1 yıl

ne pwahahh

Yorumla
    • Umut_denizi
      Umut_denizi
      +1 yıl

Vurdu gol oldu. tam üstüne bastın

Yorumla
    • Merihxxx
      Merihxxx
      +1 yıl

Artık şeymanin kitabini bir erkek olarak bile okuma zamanımız geldi kanka

Yorumla
    • Merihxxx
      Merihxxx
      +1 yıl

Köşeyi döneriz bu arada yorumun muq

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Tabii bu anlattıkların senin rüyanda gerçekleşiyor 😄 yaşım 38 yıllardır çalışıyorum, hatırı sayılır bir maaşa ulaşalı çok olmuyor ve sadece bir arabam, bir evden payım ve küçük bir şehirde bir arsadan payım var. ( ulan düşündüm de hiç fena değilmiş aslında haha) neyse, demem o ki sen daha 28 yaşındasın, kaç yıldır iş hayatımdasın da ev araba aldın, 15k maaşa ulaştın?
    Ev araba baba parası ile alındıysa bilemem ama aksi halde kötü yalancısın.
    Buraya kadar okuyan kadın varsa, hala bekarım bul beni 😄

2
    5 Yorumla
    • Mxmdmsmdmdk
      Mxmdmsmdmdk
      +1 yıl

Mesleğe göre değişmez mi? Pilot olmak çok zordur ama çok dolgun maaştır. Doktor olmak da zordur ama alacağın maaş cerrah vs değilse okuduğun enayi parasıdır. Özel hastanede ananı bellerler 😂 maaş alırsın ama hakkını da alırlar mesela. Bilmiyorum hatam var ise düzeltin.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Mxmdmsmdmdk mesleğe göre muhakkak değişir ama bu arkadaş evi ve arabası olduğundan bahsediyor. Hangi meslekte olursa olsun Junior pozisyonundan henüz kurtulmuş biri olmalı, yaşı 28 çünkü. E bu adam ayda kaç bin TL kazanıyor da ev araba alabiliyor hemen? Yani iyi bir meslek ile araba ve mülk zaman alır. Tabii oyuncak arabası ve maket bir evi varsa bilemem 😄

Yorumla
    • Mxmdmsmdmdk
      Mxmdmsmdmdk
      +1 yıl

Ailesinden kalmıştır belki ya da sallıyordur

Yorumla
    • Mxmdmsmdmdk
      Mxmdmsmdmdk
      +1 yıl

@görüşsahibi maket ev araba güzelmiş

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Mxmdmsmdmdk işte aileden miras ise mümkün başka türlü kısa zamanda mal mülk edinmek mümkün değil. Tabii ticaret yapılmadığı sürece. Ticarette de iyi para var. Fakat bu vatandaş kuvvetle muhtemel ıslak rüyasını beyan etmiş.

Yorumla
  • Gökhan_1988
    Gökhan_1988 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

Yorumlara baktimda bu kızlarin gözü doymaz dünyayı önüne sersen niye bu tarafa sermedin derler.

2
    1 Yorumla
    • Elorq3
      Elorq3
      +1 yıl

seni unlu ettim kanka😂

Yorumla
  • Sessizlik2307
    Sessizlik2307 Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 52%
    +1 yıl

parayı duyunca kızların görüşü erkeklerden fazla oluşu yapıyorsun bu işi kral sdsdsd

2
    2 Yorumla
    • Elorq3
      Elorq3
      +1 yıl

😂😂😂😂😂😂😂😂

Yorumla
    • Sessizlik2307
      Sessizlik2307
      +1 yıl

Bnce başka acıklamaya gerek yok kral 🎭👑

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

88

Cevap

80

Cevap

• WetKoala06
    WetKoala06 Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 94%
    +1 yıl

Elalem 7000₺ lira ile ev araba alıp güzelce hayatını sürdürüyor, iki katı para ile hayatını sürdürmeyi beceremiyorsan sorun parada değil harcama stratejisindedir. Her şeyin en iyisini en fazlasını isteyen haftalık 15000₺ kazansa yine yetmez. Önemli olan az bir şey ekonomi bilmek. O da toplama çıkarma seviyesinde olsa yeterli. Giderleri topla, gelirden çıkart. Aşırı olanları çıkar, gerekli olanları ekle. Bu kadar basit bir ekonomi bilgisi yeterli. 🤣🤣🤣

3
    15 Yorumla
    • xCuppycake
      xCuppycake
      +1 yıl

Nişanlımin maasi 9 bin para bize yetmez diye benim iş bulmami bekliyoruz çünkü o para yetmez su gibi gidiyor

Yorumla
    • WetKoala06
      WetKoala06
      +1 yıl

Bu ülkede 3000₺ ile ailesini geçindiren insanlar var, siz nasıl bir hayat sürüyorsunuz ki, üç katı maaş ile ev geçindiremeyeceğinizi düşünüyorsunuz. Gerçekten sizlerin ekonomi dersi almanız lazım. Ben aylık 5000-6000₺ kazanırken hem evimi aldım, hem arabamı aldım, hemde köşede Kripto para alacak param kaldı, ayrıca bu maaş ile hem eve destek oldum, hem kendi evimi kurdum, hem de köşeye para attım. İşsiz kalana kadar da içerideki parama hiç dokunmadım. 🙂🙂

Yorumla
    • xCuppycake
      xCuppycake
      +1 yıl

Etin kilosu olmuş 110 TL neden bahsediyorsun zaten benim 3 onun 2 kedisi var ayda 1000 TL şimdiden onlara gidiyor kiralar 3 binden başlıyor bu miktar nerde yaşadığına göre değişiyor gel bursa 3 bjnden aşağı ev bul bakalım

Yorumla
    • WetKoala06
      WetKoala06
      +1 yıl

30 senedir Ankara 'da yaşıyorum, 30 senedir lüks kısmı hariç gayet idare eder bir hayatım var. Eksiklerim var mı, var ama öyle çok büyük değiller. Pahalılık konusu olabilir ama 2 kilo değilde bir kilo et yerim, 3 kilo kıyma değilde 1,5 kilo alırım. Öğrenci evinde 4 kişi İstanbul'un göbeğinde öğrencilik yaptık, yine de ah ne yapacağız demedik. Çalıştık bir yandan okuduk ama bir şekilde döndü hayat. Gidip Mercedes bir araca değilde Opel'e bindim, 2005 değilde 97 model araç aldım, 300.000₺ ev değilde 200.000₺ ev aldım. Anlayacağın 9000₺ ile geçinebilir miyiz diyen bir aile, bence hesap konusunda bir hata yapıyordur. 🙂🙂

Yorumla
    • xCuppycake
      xCuppycake
      +1 yıl

Neden kendi yaşamınızın hep doğru olduğunu düşünüyorsunuz benim bahsettiğim ayda bir kilo alınan et degil zaten en az 5 6 kilo yeniyor saglikli beklenilen bir evde her türlü yaşanır hayat bir güzel yaşamak var bir de her gün makarna bulgur pilavı yiyip tv seyretmek var

Yorumla
    • WetKoala06
      WetKoala06
      +1 yıl

Ben hayatımın doğru olduğunu söylemiyorum. Bunca insan açlık ile cebelleşirken elindeki parayı üç kuruş gibi anlatan insanların onlara haksızlık ettiğini düşünüyorum. Yanlış mıyım? Belki ama bu ülkede bir yerde birileri, üç kuruş ile ev geçindirmeyi başarıyorsa, insanlar onlara bakıp ben neden yapamıyorum diye sormalı. Biri 7000₺ alır evlenebilir miyim diye sorar, biri 15.000₺ aldığını söyler rahat hayatım olur mu der, sen 9000₺ alıyor ama yetmez diye benim işe girmemi bekliyor diyorsun. Gözünüzü açın diye söylüyorum, sizin aldığınız paraların üçte biri ile insanlar bu ülkede yaşamaya çalışıyor, Anneler hep tok, babalar hep unutkan oluyor. Ona rağmen yaşıyor ama siz elindekini üç kuruş gibi yazarak onlara haksızlık ediyorsunuz. Elinizdeki ile yerinmeyin, bu ülkede elindeki bir parça ekmek ile övünenler var. Evladımın karnını doyuruyorum diye sevinenler var. Anlamanızı istedim, ama ısrarcı oldunuz açıkladım. Şimdi elinizde olanın değerini mi bilirsiniz, yerinmeye mi devam edersiniz o sizin bileceğiniz iş.

Yorumla
    • Elorq3
      Elorq3
      +1 yıl

@xCuppycake istanbulsa normaldir İstanbul mu sehir

Yorumla
    • xCuppycake
      xCuppycake
      +1 yıl

Neden insanları aclik sınırının altında yaşayanların neden şükrettiğini anlamiyorum hesabini sorsana ben neden kopek gibi çalışıyorum da ülkemdeki kopekler kilosu 90 tlye mama yerken ben aç kalıyorum diye

Yorumla
    • WetKoala06
      WetKoala06
      +1 yıl

Ben hesabını da soruyorum, yapmam gerekeni de yapıyorum. Ne açım ne de yoksul. Demek istediğimi anlamamak için gayret ediyorsunuz. Elinizde olanın farkında değilsiniz. Yarın 3000₺ ile yaşamak zorunda kalırsanız bugün burun kıvırdığınız paranın kıymetini anlarsınız. Elinde olan ile yetinmeyi bilmiyorsunuz. Bir de bunu sağda solda yazıp, haksızlık yapıyorsunuz. Benim kızdığım şey bu. Hanginiz kazandığı paranın zekatını veriyor, kaçınız evinin önünde ölmek üzere olan köpeğe kediye 90 liralık mama alıyor. Kendinize gelince en iyisi en güzeli, söz konusu başkası olunca sesini çıkarsın. Şunu unutmayın diye söylüyorum, zenginin kazandığı para da yoksulun hakkı vardır. Benim kazandığım parada da, baştakilere bir şey söylemek için parmağımı yormama değmez. Ama herkes onların hakkını teslim etse zaten fakirlik olmaz, etmediği için üç kuruş ile evine ekmek götüren insanlar var bu ülkede, patronu aylık 1.000.000₺ kazanırken, müdürü aylık 10.000₺ alıp yetmiyor derken. 3000₺ yetmiyor diyenlere az yesin diyor bu ülkede. Onun için tekrar düşünün derim konuşurken.

Yorumla
    • xCuppycake
      xCuppycake
      +1 yıl

Kaçınız diye sordugunuz için söylüyorum biz her ay evimizdeki hayvamlarimiz haric ki onların aylik ört masrafı 1.000 TL dışarıdaki kedi ve köpekleri beslemek için yaklaşık olarak 60 70 kg mama alıyoruz gerektiğinde belediyede gerektiğinde özel klinikte tedavi ettiriyoruz insanlar beni alakadar etmiyor ben paramı daha cok iyilik yapmak için harcıyorum kitap okumak sinemaya gitmek kendimi geliştirmek için insanca yaşamak için gerekli bir miktar var bırak da neye göre evleneceğim ben karar vereyim

Yorumla
    • WetKoala06
      WetKoala06
      +1 yıl

Zaten öyle yapacaksın neye göre evleneceğine sen karar vereceksin. Ama işte diyorum ya, dünyanın binbir türlü hali var. Bugün yetmez dediğin paraya gün gelir muhtaç olursun. Benim yaptığım yargılamak değil halinize şükretmenizi sağlamak, gerçekleri görüp ona göre hareket etmenize vesile olmak. 60-70 kilo almışsın amenna olsun daha fazla al ama elindekini değersiz gösterip, elinde olmayanın ahını alma diye diyorum ben. Yoksa banane istersen aylık 100.000₺ kazanamayan adamla evlenme. 🤣🤣

Yorumla
    • Şekkibari
      Şekkibari
      +1 yıl

@xCuppycake hakkaten boş yapmışsın, bizim aylık 1500 emekli maaşı, haricinde yazın tarlada kazandığımız işte. Çok şükür ki buda var diyoruz gerçekten siz insanlar çok aç gözlüsünüz. Ayda 5 6 kilo et nedir ya , bir seneyi tamamlayanlar biliyorum. Sizin bu lüks kavramızın bitmedikçe ne 9 bin yeter ne 20 bin.

Yorumla
    • xCuppycake
      xCuppycake
      +1 yıl

@Şekkibari ayda 5 kilo et mi ne 2 3 kişilik ailenin haftada 2 kere et yemedo gerekirken kullandığı miktar

Yorumla
    • Şekkibari
      Şekkibari
      +1 yıl

@xCuppycake yazık kafanıza vallahi çok yazık

Yorumla
    • xCuppycake
      xCuppycake
      +1 yıl

@Şekkibari pardon sizin derdiniz ne fakirlik güzellemesi ne bu kadar adam gibi yaşamak istiyorum ben gidip istediğimi yemek az da olsa istediğimi giymek istiyorum markette hic bir sey almadan 70 80 TL ödüyoruz evin aylik market ihtiyacı 2 3 bin tutuyor

Yorumla
  • Lupeninsherlocku
    Lupeninsherlocku Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 88%
    +1 yıl

Yaa sie
    O kadar para alıyor olsan yeteceğini bilirdin zaten
    Ne çok seviyorsunuz işkembeden sallamayı

23
    9 Yorumla
    • zeynepiyy
      zeynepiyy
      +1 yıl

Aradığım yorum 😂

Yorumla
    • BehruzuFurkan
      BehruzuFurkan
      +1 yıl

Bunu yazmak için gelmiştim 😂

Yorumla
    • KırSakallıWill
      KırSakallıWill
      +1 yıl

Peki aynı mesleği yurtdışında yaparsa 3-4 kat daha fazla kazanacağını da biliyor muydun? Türkiye standartlarında iyi para olsa da Dünya geneli için aynı şeyi diyemeyiz. Türk milletini karın tokluğuna çalıştırmaya alıştırdılar.

Yorumla
    • Lupeninsherlocku
      Lupeninsherlocku
      +1 yıl

@KırSakallıWill konumuz yurt dışında ne kadar kazanır olayı değil ama. Sen de bunu biliyor musun?

Yorumla
    • Lupeninsherlocku
      Lupeninsherlocku
      +1 yıl

@zeynepiyy aklın yolu bir 😂

Yorumla
    • Lupeninsherlocku
      Lupeninsherlocku
      +1 yıl

@BehruzuFurkan azıcık erken davranmışım desene😂

Yorumla
    • KırSakallıWill
      KırSakallıWill
      +1 yıl

Sen yeteceğini düşündüğün için ben de ekleme yapmak istedim. Bu miktarlarda kazanmanın bizim için çok görünmemesi gerektiğini savunuyorum. Yoksulluk sınırımız 10.000 TL olduğu için. Yorumunuz için teşekkürler. İyi günler.

Yorumla
    • Lupeninsherlocku
      Lupeninsherlocku
      +1 yıl

@KırSakallıWill yeteceğini bildiğim için böyle düşünüyorum. Gereksiz duyar kesmeye gerek yok bence.

Yorumla
    • Lupeninsherlocku
      Lupeninsherlocku
      +1 yıl

@KırSakallıWill kasmaya*

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Ayda 15 bin kazansam her şeyime yeter, birikim bile yaparım. Gerçekten bu parayı kazanıyorsan yeter bence. Eşin çalışıyor olsa yaptığı mesleğe göre değişir ama 4-5 o alsa aylık 20 bin iyi para. Ne iş yapiyorsun? Biz 4 kisilik aile 3 bin lirayla geciniyorsak 15 bin lira cok luks geldi bana. Iyi yani. Babam 5 bin kazaniyor ama borclar, faturalar derken 2500-3000 civari kalıyor bize. Cok sukur geciniyoruz. Biz geciniyorsak sen hayli hayli gecinirsin bu parayla.

5
    0 Yorumla
  • blackman3419
    blackman3419 Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 99%
    +1 yıl

Rahat bir hayatın olmaz... Çünkü, herkes parasına göre hayat yaşar.

Asgari ücret ile çalışan birisi sabah kahvaltısında işyerinde 1 simit yer, senin kahvaltın daha farklı olur...

Parası az olan tatile gitmez, ailesiyle gezmeye gitmez, evden çıkmaz, fazla alışveriş yapmaz, evinde et bulunmaz... Sen de bunların tam tersi olur...

Yani aldığın maaşa göre hayatın olur...

2
    0 Yorumla
  • Beyefendi61
    Beyefendi61 Takip Et
    Yoda Yaş: 48 , eic 98%
    +1 yıl

Gerçek dışı
    Senin dediğin gibi bir Maaşın olsa kendini bilirsin burda Kadın Kız Tavlamak için böyle Show Yapmazsın.
    Yaşın gereği böyle bir düşünçe içerisindesin galiba benden sana Tavsiye bırak bu işleri.
    Sana değer verecek olan Kadınlar Kişiliğin ve Karakterin için değer versin.
    Kendini kandırmayı bırak.!!
    15.000 TL yeterde artar bu arada Türkiye Şartlarında.

1
    0 Yorumla
  • onur26vw
    onur26vw Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 93%
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 5,6b cevap paylaştı.

Bana kalsa her ay 10 bin biriktirir, 5 binini istediğim gibi harcardım. Bu parayla düğün birikimi çok hızlı birikirdi. 4300 alıyorum, evimin kredi borcu haricinde ortalama 1800 TL harcıyorum. 1300 TL de ev borcu ödüyorum. 1 yılda 20 bin TL biriktiriyorum.

0
    0 Yorumla
  • HannibalDexter
    HannibalDexter Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 92%
    +1 yıl

Bu ne kadar harcama yapacağınıza da bağlı bir durum. Dediğin gibi evin ve araban varsa. Ve bu evle ile araba tatmin edici maddi değerler ise. ( Yani değiştirme ihtiyacı duyulmayan ) 15 000 ne kadar harcama yaptığına bağlı olarak değişir. Mesela bizim de ev ve araba bize ait. Ama çok harcama yaptığımız için aylık 42 000 tl bile yetmeyebiliyor bazen her elimizi attığımızı almaya. Not 5 kardeşiz.

0
    0 Yorumla
  • Afraa2727
    Afraa2727 Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

Merhaba anlayışlı merhametli düşünceli birine denk gelirseniz kesinlikle sorun yaşamazsınız. Bu arada maddi durumunuzu çok belli etmemenizi öneririm maalesef para avcısı çok hakkınızda hayırlısı olsun rabbim utandırmasın.

5
    0 Yorumla
  • burasıADaNAmerkez01
    burasıADaNAmerkez01 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Parasıyla övünen insaardan effet edrim egosu tavan yapmış senin gibi zenginin ayda 50 bin kandida olsa dönüp bakilmazsin

7
    9 Yorumla
    • GGwrRespectGG
      GGwrRespectGG
      +1 yıl

Millet asgari ücret ile geçiniyor bu kamil 15 binim var nasıl geçincem diyor en başka soru soran trollluyor milleti bunda ayda 15 bin kazanacak zeka yoktur olsa bu soruyu sormaz 👍

Yorumla
    • burasıADaNAmerkez01
      burasıADaNAmerkez01
      +1 yıl

Aldın parasını başına çalsin en nefret ettiğim insanlar parasıyla övünen insan

Yorumla
    • GGwrRespectGG
      GGwrRespectGG
      +1 yıl

Aynen öyle önce adam olsun sonra parası olsun 👍

Yorumla
    • burasıADaNAmerkez01
      burasıADaNAmerkez01
      +1 yıl

Adam olsun yeter parasi olmada olur beraber herşeyin üstesinden geliriz Allahın izniyle

Yorumla
    • GGwrRespectGG
      GGwrRespectGG
      +1 yıl

Aynen öyle 🙋 aradığım cevap tam olarak ta buydu

Yorumla
    • burasıADaNAmerkez01
      burasıADaNAmerkez01
      +1 yıl

Kabimdekini söyledim ben🤗

Yorumla
    • GGwrRespectGG
      GGwrRespectGG
      +1 yıl

Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır derler ya sende o kadınsın işte 😌

Yorumla
    • burasıADaNAmerkez01
      burasıADaNAmerkez01
      +1 yıl

Biriyle biraz tartisim. size cevp vereceğim

Yorumla
    • GGwrRespectGG
      GGwrRespectGG
      +1 yıl

Hadi bakalım göster gücünü 😆😆

Yorumla
  • Geceyi_SevenKız
    Geceyi_SevenKız Takip Et
    Bilge Yaş: 125 , eic 80%
    +1 yıl

Noluyo ya KS'de maaş bildirmek moda mı oldu 3 gündür herkes maaşını yazıyor. 15 bin gerçekten alıyorsan yeterli olur tabii ama sadece senin maaşın varsa 15bin bi de çocukla beraber pek sanmıyorum

4
    0 Yorumla
  • PinkyMoon
    PinkyMoon Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 90%
    +1 yıl

Bugün yeter 3 yıl sonra yetmez burası Türkiye ekonomi bitik, liyakat sıfır, adalet sıfır, mafya düzeni var bunu anladık artık. Ama bence sen bu paylaşımı benim maaşım bu kadar demek için yaptın trollüyorsun kız düşürcen aklın sıra 😂

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Bu erkeklerin aklı sıfır sıfır. Adam 28 yaşında evlilik düşünüyor. Olm 35 kadar hayatını yaşa sonra birisiyle evlen çocuk istiyosan yap istemiyosan yapma.

7
    4 Yorumla
    • Kaybolanlardan1_i
      Kaybolanlardan1_i
      +1 yıl

Senin gibilerle eğlensin temiz biriyle evlensn yani

Yorumla
    • adaceylin_17
      adaceylin_17
      +1 yıl

kadinlar neden begenmemis ki bunu hayatini yasadan sadece kadinlarla eglenmek mi akliniza geliyor @Kaybolanlardan1_i

Yorumla
    • Kaybolanlardan1_i
      Kaybolanlardan1_i
      +1 yıl

@adaceylin_17 Ceylin çok biliyo adlı üye misn sen

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

böyle yobaz böyle cahil millete her şey fazla.

ülke kez çocuk eş gelmeden gez toz gör anlamında diyoz türk kafasının anladığı= yanlızca seks.

Yorumla
  • ilyess
    ilyess Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 42%
    +1 yıl

15 bin kazanıyorsun ve yaşın 28.. Derdin ne belanı mı arıyorsun? Ne evlenmesi hayatını yaşa.

7
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

15 bin tek taraflıysa rahat yaşamak mümkün değil benim abim 15 bin alıyor bekar olduğu hâlde giderler fazla oluyor yani mesela abim şu an evlenemem diyor geçinemem diyor ayrıca eşimin de mesleği olması şart diyor yani bence eşininde maaşı olması lazım ki senin cebine bakmasın

0
    7 Yorumla
    • Merihxxx
      Merihxxx
      +1 yıl

Reis 15000 le nasil gecinemiyonuz millet asgari ücretle geçinmeye çalışıyo tabii bir iş adamı gibi harcama yaparsan doğru geçinemez

Yorumla
    • eylülaylarııı
      eylülaylarııı
      +1 yıl

@Merihxxx boş konusuyo ya

Yorumla
    • yarakim
      yarakim
      +1 yıl

@eylülaylarııı sallıyorlar yav. 15bin kazanan birisi burada fink atacak vakti nerden bulacak, hem niye takılsın buraya..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Her kesimin kendine özel çerçevesi var şimdi kıyaslamamak gerek 5 binle geçinen ona göre harcama yapar ne bileyim işte yani hobileri vs zevk eğlence yaşantısı vs. 15 bin 20 binle geçinen ise de aynı şekilde.. anlatmak istediğimi umarım anlatabilmişimdir.. yani örnek vereyim işte arabasının yakıtı.. gezmesi tozması.. eğlence hayatı.. özel bakımlar.. giyim kıyafet.. yeme içme.. insanın bir şekilde hayatı ona düzene alışıyor.. insandan insana değişiyor 100 bin kazanan insanlara git onlarda memnun değildir maaşlarından.. daha çok isterler yetmiyor ihtiyaçlarımı karşılamıyor derler

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@yarakim 15 bin kazanan burda fink atmıyor zaten ben örnek verdim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@yarakim ha kazananda atar fink ne var bunda eğlencesi burdadır demekki hoşuna gidiyordur insanların sevdiği renkleri eleştirmeniz ne kadar boşş

Yorumla
    • yarakim
      yarakim
      +1 yıl

"geçinme" asgari olarak hayatını idame ettirme manasına gelir. Yani evin genel giderlerini ifade eder ve bir miktar birikim yapıyorsa kişi, geçiniyor denir..

Gezme tozma, yok arabasının yakıtı geçinme değil orta düzey lüks yaşantıdır.

Haftada bir sinema, tiyatroya giden, kıyafetleri için dolap yerine oda kullanan, 20 çift ayakkabısı olduğu halde, bu mevsim bu moda diye yine alan, devlet hastanesinin yerini bilmeyip, özel muayene olan, ağrıyan dişini çektirmek yerine platin taktıran vs vs geçinemiyorum demez.. Bu parayı ancak böyle yiyorum, herkes gibi 5 ay tatil yapamıyorum işe gidiyorum felan der herhalde :))

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Dikkat cekmek icin embesilce soru sormussun. Egonu da al git züppe.

19
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

yaw he he 15 kazanıyosun cebinde 15 lira yoktur baksan

10
    38 Yorumla
    • Oopsss
      Oopsss
      +1 yıl

Neden inanması zor geliyor?

Yorumla
    • Oopsss
      Oopsss
      +1 yıl

@Zkskkslalsl Hmm. Doktor olamaz mı?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

doktorun burda işi ne ayrıca tek inanmayan ben deģilim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

7 kişi bana hak vermiş hala burda benimle tartışıyorlar🤣🤣🤣ezik ezik

Yorumla
    • Oopsss
      Oopsss
      +1 yıl

Ben 15 bindenden fazla kazanıyorum. Yaşım 29. Sen ne dersen de :D

Yorumla
    • Zkskkslalsl
      Zkskkslalsl
      +1 yıl

@Oopsss bilmiyorum ama bence ozel sektor gibi geliyor arkadaşın dunyası kucuk bence

Yorumla
    • Oopsss
      Oopsss
      +1 yıl

@Zkskkslalsl Gereksiz boş yapıyorlar.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

ayn tofaşci sen sus😂😂😂@Oopsss

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Zkskkslalsl sende sus para avcısı hemen 15 bini duydun gòzler acildi yazik

Yorumla
    • Zkskkslalsl
      Zkskkslalsl
      +1 yıl

Senin gbi dunyası kucuk olanlwr para avcısı ve sonradan gorme oluyor benim zengin birisini bulmam icin KS ye ihtiyacım yok sana bisey ispatlmk zorunda değilim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

😂kendini anlatmışsın afferim sonradan gòrme olma her söylenenede inanma bòyle tamammı ablacım hadi kendine iyi bak

Yorumla
    • Oopsss
      Oopsss
      +1 yıl

Hepinizin kafası sorunlu. Gizliden çık önce sen ;)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

bak 15 bin lira kazanan kişi paranın hesabını iyi biliyordur kalkıp burda ilkokul sorusu gibi soru sormaz anladın mı yaşa 25 yazmışsn ama 15 yoksun akıl yaşı olarak

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

sizsiniz sorunlu 😂😂heršeye inanmayın bòyle

Yorumla
    • Oopsss
      Oopsss
      +1 yıl

Ergen ben kendim kazanıyorum sana neyi inandıracam. Eşek gibi Çalışıyorum adam gibi de harcıyorum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

ayn bi ara tofaşa modifiyede yaptır😂😂kizlara hava atarsn

Yorumla
    • Oopsss
      Oopsss
      +1 yıl

Gel binecen mi :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

allah korusun düşmedim o kadar

Yorumla
    • Oopsss
      Oopsss
      +1 yıl

Düşmedin? Zengin çocukların mı arabasına biniyorsun?😀 para avcısı seni😀

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

😂😂sen beni diğerleriyle karıštın ben genel olarak babamın arabalrına biniyorum senin aradığın para avcisi dedigin kiz bu bak @Zkskkslalsl 😂mutkuluklar

Yorumla
    • Oopsss
      Oopsss
      +1 yıl

Yok benim kızlarla işim olmaz. Hevesini alman için bir tur gezdirirdim😀

Yorumla
    • Oopsss
      Oopsss
      +1 yıl

Şahinle ama?😀

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

😂yûrûmeyi tercih ederim yinede binmem

Yorumla
    • Oopsss
      Oopsss
      +1 yıl

Sıtarbaksa götürür ama getirmez 😀 kahveleri de sen ısmarlarsın. Babanın parası var ya 😀

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

ayıp ettin ikramı severim🙏 gòtûrürmû orasıda şüpheli😂😂 hem sen madem o kadar kazanıyosan tofaşa ne diye biniyon 😂neden burda boşa benimle tartıştn o kadar kendiniz olun kasmayın

Yorumla
    • Zkskkslalsl
      Zkskkslalsl
      +1 yıl

Kızım sen tam bir kuş beyinlisin bizde senin babanın durumu iyi olduğuna inanmıyoruz isteyen istediği soruyu sorabilir bunu seni ilgilendirmez maddi anlamada kendini hazır hissetmiyor olabilir ayrıca kimse senin gibi babanın verceği uç kurusa bakmıyor burada klavyeni konusturmayı bırakıp hayata atıl seni bu cesur yurekli konuşmaları gerçek hayatta gorelimm ki sende o potansiyelde yoktur sen benim bulundugum ortamlarda bulunsan ağzının suyu akarda neyse benden bukadar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

😂😂oralarda bi tek senin suyun akar canım iyi gûnler

Yorumla
    • Zkskkslalsl
      Zkskkslalsl
      +1 yıl

Neoldu tatlım hemen kısa kestin?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

baba parası yiyorum mutluyum en azindan millet 3 kuruş kazaniyorum deyince aģzina düşüp avukatligini yapmiyorum tatlım

Yorumla
    • Zkskkslalsl
      Zkskkslalsl
      +1 yıl

Cevabın hiç tatmin edici değil neyse

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

yemedi desene sen şuna

Yorumla
    • Zkskkslalsl
      Zkskkslalsl
      +1 yıl

Boş konuşma

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

😂kezooook

Yorumla
    • Oopsss
      Oopsss
      +1 yıl

Beni tofaşçı yapan sen değil miydin? şimdi neden tofaşa biniyosun diyosun :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

😂😂😂mal desem mal mı olmuş olcan şimdi

Yorumla
    • Oopsss
      Oopsss
      +1 yıl

Sana kitappplllık alacam. bol bol kita okur, kafan yerine gelsin diye :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

🤣🤣ooo hayır demem kabul ederim kitaptan güzel. hediyemi olur ezik tofaşcı

Yorumla
    • Oopsss
      Oopsss
      +1 yıl

Kitaplık ama içi boş :D

Yorumla
  • Diğerkâm1i
    Diğerkâm1i Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Merhaba,

Anlayışlı birini bulursanız çok güzel bir hayatınız olur, nefsinize yenik düşüp acil kararlar almamanızı tavsiye ederim.
    Gerekirse sınayın çünkü kimin ne için yanınızda olduğunu bilemezsiniz.

Hakkınızda hayırlısı olsun...

1
    0 Yorumla
  • miantje
    miantje Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 94%
    +1 yıl

sorunun cevabını sende biliyorsun. neden dikkat çekmek için böyle bir soru sordun ki?

6
    0 Yorumla
  • mrpodda
    mrpodda Takip Et
    Yoda Yaş: 45 , eic 68%
    +1 yıl

Çok rahat geçinirsin. Sadece akıllı bir eşin olmalı o birikim yapıp yeni ev bile alır. Kazancın çok iyi bende evlencem ama onun 3 te biri gibi kazanıyorum. Allah daha çok versin. Ve umarım çokta mutlu olursun.

1
    0 Yorumla
  • Yesimcik__
    Yesimcik__ Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 57%
    +1 yıl

Yeter niye yetmesin ki hele eşin de çalışıyorsa bizim şu an aylık gelirimiz eşimle 13 civarı ama biz 6 da kredi ödüyoruz evler için yine de rahatız yani geçiniyoruz

2
    1 Yorumla
    • kıvanç125
      kıvanç125
      +1 yıl

Evli bir çift olarak harcamanız sorsam çok sıkıntı olurmu?

Yorumla
  • Aphell123
    Aphell123 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 88%
    +1 yıl

Knk bu ülkede yetmez ciddiyim Bi abimiz 2 çocuk sahibi 17.000 aliyo arabası var evi var ama 50 60 bin borcu var zengin gibi yaşıyorlar ama her geçen gün borcu artıyor yetmiyo yani kadın da çalışırsa yeter ama

0
    0 Yorumla
  • Umut_denizi
    Umut_denizi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 55%
    +1 yıl

Şu yetmez diyenler yaa beyin yok ya da para manyağı kişilerdir.. Bakıyorum da burası olmuş atmasyon yeri. İnsanlar hayal ettiklerini olmuş, varmış, ya da yaşanmış gibi hayal perest şeyleri yazıyorlar.. Yaa bu kadar da düşmeyin

0
    0 Yorumla
  • AgentKid
    AgentKid Takip Et
    Master Yaş: 22 , eic 96%
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 846 cevap paylaştı.

15 bin lira neyine yetecek aga ortadan ikiye ayrılmış tofaşları birleştirmişler 50 bine satıyolar, iPhone 12 Pro alsan 16 bin 3 taksitle alsan aylık 5.500 ödücen, ev kiran desen min 3 binden başlıyor yetmez o para.

0
    0 Yorumla
  • theİlbey
    theİlbey Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 94%
    +1 yıl

Evlenmeyi rahat bir hayat sürmek için istiyorsan bence evlenme sen dostum. Neden dersen evlilik mesuliyet gerektirir buda parayla olacak iş değildir. Paran varsa şu an bile rahat bir hayat sürebilirsin illa evlilik gerekmiyor bunun için.

0
    0 Yorumla
  • pieta5
    pieta5 Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 90%
    +1 yıl

Nasıl yaşadığına bağlı. Karın tokluğuna yaşamak da var her hafta sonu tatile kaçarak yaşamak da

6
    0 Yorumla
  • Lobellia
    Lobellia Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 99%
    +1 yıl

Asgari ücretle geçinen çocuklu aileler var. Bunu göz önünde bulundurursak çok rahat geçinmez misin sanki..

3
    0 Yorumla
  • Merihxxx
    Merihxxx Takip Et
    Xper 1 Yaş: 23
    +1 yıl

Gel benle evlen aga geçiniriz JSJSJSJEJEA. Isin şakası bir yana eğer esinde çalışıyorsa cok rahat gecinirsin aşırı rahat hemde. Eşin çalışmıyorsa da geçinirsin yani türkiye standartlarindan bahsediyorum. Hee yok ben en lüksünü alan bir insanım. Çocuklarımın her istediği en iyisi olsun olucaksa orasını bilemem ama bence paraya pek takma benim babam bizi 5000 tl maaşla gecindirdi ki halada gecindirmeye devam ediyor.

1
    2 Yorumla
    • Merihxxx
      Merihxxx
      +1 yıl

Yani burda demek istedigim su ortalama bir insan gibi yaşıyorsan 15000 tlden 5000 tl artar cok rahat aylik yok ben gucci marka kıyafetler giyip en pahalısını alıyorum diyorsan zor

Yorumla
    • Merihxxx
      Merihxxx
      +1 yıl

Bu arada gucci yi örnek olarak verdim böyle seni lüks düşkünü gibi görmüyorum yanlış anlama

Yorumla
  • idölistkız
    idölistkız Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24 , eic 80%
    +1 yıl

2 bin lirayla kıt kanat geçinen aileler var sana yorum yapmıcam cidden bence ağır konuşulmasını hak ediyosun ama neyse.

2
    2 Yorumla
    • kıvanç125
      kıvanç125
      +1 yıl

İşte daha iyi bir cemivap

Yorumla
    • idölistkız
      idölistkız
      +1 yıl

@kıvanç125 teşekkürler🌼

Yorumla
  • kdrogz34
    kdrogz34 Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 81%
    +1 yıl

Daha fazlasını kazanıyorum ben ama böyle bişey yapma kardeşim gerek yok sende biliyorsun geçineçeğini.

0
    1 Yorumla
    • Elorq3
      Elorq3
      +1 yıl

ne is yapiyorsun kanka

Yorumla
  • Loriella
    Loriella Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 88%
    +1 yıl

Ayda 15 bin TL kazandığına ve böyle bir soru sorduğuna göre evvela kendine bir menajer tutmalısın. Seni yönlendirmeli. Kendi kendine karar verecek vaktin yok sanırım. Kolay gelsin.

0
    0 Yorumla
  • VolkanSHNN
    VolkanSHNN Takip Et
    Yoda Yaş: 42 , eic 99%
    +1 yıl

öyle tabii ama 15.000 tl maaş alıp burdan kız düşürmeye calışmakta ayrı ironi ya yalan söylüyor ya da para harcamayı bilmiyor o para ile sosyal hayat yasar ilişki derdi olmaz.

0
    0 Yorumla
  • niqiplex
    niqiplex Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 97%
    +1 yıl

Varsayalım söylediğin maaş doğru ise yurt dışında 1800$ ile çalışan (ki orada o para asgarî ücret gibi bir şey) bir işçi olduğuna %99 garanti verebilirim.

0
    0 Yorumla
  • Cevobey
    Cevobey Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 86%
    +1 yıl

Ya bu ne kadar saçma bi soru. Araban var evin var. 15 bin yeter mi? Ya sen para saymayı bilmiyorsun ya da 15 bini ömründe görmedin. Hayatın içinde ancak bu kadar hayattan habersiz olunur.

0
    0 Yorumla
  • badgirlll010101
    badgirlll010101 Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

Tabii rahat bir hayatın olur. Birikim bile yapabilirsin şu an kız arkadaşın vs yoksa bana yazabilirsin..

1
    2 Yorumla
    • Şştbayım
      Şştbayım
      +1 yıl

Skjdisjs

Yorumla
    • badgirlll010101
      badgirlll010101
      +1 yıl

Sşfkldkxsk

Yorumla
  • adaceylin_17
    adaceylin_17 Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 39%
    +1 yıl

esin calismazsa ve cocuk olursa yetmez... tek yasa bence bos ver... ha dersen ki para beni boguyor git sokaktaki hayvanlara yardim et

1
    5 Yorumla
    • mutsuzben47
      mutsuzben47
      +1 yıl

Hem borç yok hem de asgari ücretin 4-5 katı. Biraz gözünüz doysun ya😅 herkes o parayı almıyor.

Yorumla
    • adaceylin_17
      adaceylin_17
      +1 yıl

@mutsuzben47 ben cocugun gelecegini dusunuyorum yoksa sadece anlik harcamalara yeter artar bu ulkede cocugu yapmis olmak icin yapan cok

Yorumla
    • Büşra_riri
      Büşra_riri
      +1 yıl

Nasil yetmez rahat yeter ne alacaklar dünyayı mi

Yorumla
    • TheLastt11
      TheLastt11
      +1 yıl

@Büşra_riri Bu yetmez diyenler daha hiç bir işte çalışmayan tipler, iş hayatını bilmeyenler

Yorumla
    • Büşra_riri
      Büşra_riri
      +1 yıl

@TheLastt11 tamam ekonomi cok iyidegil ama 15. 000 kotu bir para değil biraz fazlasiyla abartiyorlar bazilari maldivlerde tatil yapmak istiyorlar galiba

Yorumla
  • Oopsss
    Oopsss Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 82%
    +1 yıl

Şahsen ben senden daha çok kazansam da evliliği askıya almış durumdayım.
    Evleneceğim kadını bulmuşum diyorsan, hiç bekleme evlen.

1
    0 Yorumla
  • Angelo_x
    Angelo_x Takip Et
    Bilge Yaş: 36
    +1 yıl

Yetmez trol sorduysan o. baska ben bekarim 28000 net ajligim var aysonu zor geliyo yeme icme araba mazot marasi elbise ayakkabi evin masrafi gaziydi suydu buydu bitiuo elki evlendimiz kadknlar adam eder diyoz

0
    0 Yorumla
  • Red_Lady
    Red_Lady Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 94%
    +1 yıl

Sonradan görme bir kezbanla evleneceğiniz için o para yeterli olmayacaktır.

2
    0 Yorumla
  • easylover
    easylover Takip Et
    Yoda Yaş: 44 , eic 55%
    +1 yıl

Bence evlendiğin kişiye bağlı. Ne de olsa 15 bin kazanıyor eşim diye harcadığı paranın arkasından bakmazsa çok zor olur.

0
    0 Yorumla
  • yarakim
    yarakim Takip Et
    Yoda Yaş: 42 , eic 83%
    +1 yıl

Saçmalama, hayat şartlarından haberin var mı? Ben ayda 700 bin kazanıyorum, yetmiyor.. Geceleri götünü verirsen, bi ihtimal geçinirsin.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Senin 15 bin liran benim Parfümlerime yetmez fazla övünme 🤣🤣🤣

5
    12 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@burasıADaNAmerkez01 senin gibiler öyle birini bulsa şıpppp diye zıplar hadı ordan adana çiçeği 🤣

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Angelo_x ben kendim kazanıyorum lazım olan ablalarına ver

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Angelo_x Parfümlerime diyorum doğru okuduysan hepsinimi sayayım? yoksa Makyaj Masamdan resim mi istersin?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Angelo_x ezik işte birde Kadın olacak 🤣🤣🤣 Dediklerini neyşe yapacak çok merak ettim. Adana çingenesi işte ne bekliyorsun.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@burasıADaNAmerkez01 Ciddiye almıyorum seni Şopar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@burasıADaNAmerkez01 🤣🤣🤣🤣 Kudurdun kezban çokmu kıskandın?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@burasıADaNAmerkez01 Sanaldan mı yapacaksın bunları? 🤣🤣 Hadi kızım hadi senin gibi sanal yarmagülleri çooook gördü bu Ablacığın başka kapıya.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@burasıADaNAmerkez01 Cahil olsam senin yaptıklarını yapardım 🤣 Hadi devam kudur kezbancığım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Angelo_x Arkadaş Bonzai çekiyor sanırım sokak ağzı bundan geliyor 🤣

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Angelo_x ben gayet sakinim , Adana çingenesi bastı burayı 🤣

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Angelo_x Abartan birisi varsa oda Adananın yarma gülü. Ona konuş bana değil yorumu aşağıda bak.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Angelo_x yarmagül olmasa küfür etmezdi kadın haliyle ayrıca sende aynı kafadansın anladım bunuda. şimdi sanada by by

Yorumla
  • Yazey47
    Yazey47 Takip Et
    Yoda Yaş: 50 , eic 71%
    +1 yıl

Para huzur vermez. Giderin çoksa yetmez bu para nasıl yaşadığın ile orantılı dır. Ne istediğine bağlı insanlar asgari ücretle ev geçindiriyor.

0
    0 Yorumla
  • Fth37
    Fth37 Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 35%
    +1 yıl

10 bin tl birikim yapar, kalan 5 binle krallar gibi yaşarım ben. Şükür asgari ücret alıyorum, pek yetmese de işimi görüyor

0
    0 Yorumla
  • qlavye
    qlavye Takip Et
    Yoda Yaş: 46 , eic 87%
    +1 yıl

Bu şartlarda 3 ev geçindirebilmen gerek.
    Hayatının rahat olması madden mümkün de sadece para yetmez o rahatlığa.
    Eşini de iyi seçmen gerek.

0
    0 Yorumla
  • Need4Read
    Need4Read Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 100%
    +1 yıl

Aferin kardeş, iyi yere olta atmışsın. Hazır sazan mevsimi de açıldı. Rastgele..!

1
    0 Yorumla
  • geckalmalar
    geckalmalar Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 88%
    +1 yıl

rahat rahat yaşarsınız asgari ücretle geçinmeye çalışan bile var

1
    0 Yorumla
  • ayseglaktas
    ayseglaktas Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 83%
    +1 yıl

Millet asgari ücretle evi zar zor geçindiriyor sen o parayla krallar gibi yaşarsın

1
    0 Yorumla
  • Janti_bir_abiniz
    Janti_bir_abiniz Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 76%
    +1 yıl

Evini gecindirirsin lüKS de yaşarsın. Ama mutluluk parayla olmaz. Olsa acun bosanmazdi.

1
    0 Yorumla
  • Zkskkslalsl
    Zkskkslalsl Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 96%
    +1 yıl

Yeterli bence su donemde ortalamanın baya ustu bir maaş

1
    0 Yorumla
  • Bey-xdx
    Bey-xdx Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 79%
    +1 yıl

Lütfen saçmalama ayda 200 lirayla gecinmeye çalışan insanlar vardır illaki

0
    0 Yorumla
  • Cherrytanuki
    Cherrytanuki Takip Et
    Xper 7 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Yani yaşamak istediğin hayat tarzına ve eşinin çalışıp çalışmayacağına bağlı.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

hasssstir. salla az salla. sırf kız tavlamak için sallamasyon soru soruyorsun. senden bi book olmaz. açlıktan nefesin kokuyordur. ayrıca tipin bozuktur..

0
    0 Yorumla
  • SoLiDeR
    SoLiDeR Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

Yetmez prim falan yoksa sağlam bir prim yoksa yetmez rahatlığa

0
    0 Yorumla
  • Nikuleta
    Nikuleta Takip Et
    Xper 6 Yaş: 45 , eic 77%
    +1 yıl

Yaşam tarzına bağlı üç bin lira ile bile güzel bir hayat yaşayan insanlar var

0
    0 Yorumla
  • ELRoY34
    ELRoY34 Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 32%
    +1 yıl

Yetmez ayda 100 binin altiyla evlenilmez. 100 bin yuzzzz alti yetmez 100 bin tl alti olmaz.

0
    0 Yorumla
  • Ankara_beyii
    Ankara_beyii Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 95%
    +1 yıl

O parayla 5 tane asgari ücretli ev geçindiriyor sen neyin derdindesin

0
    0 Yorumla
  • Cizreliöğretmen
    Cizreliöğretmen Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 30%
    +1 yıl

valla ben bazen ayda 50 bin kazanıyorum ama evde ailende huzur yoksa ayda 100 bin de alsan boştur

0
    0 Yorumla
  • halilim123
    halilim123 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 48%
    +1 yıl

Bu sorudan sonra kac tane pembeli üye mesaj atti yazarmisin?

0
    0 Yorumla
  • tecrubebılgı
    tecrubebılgı Takip Et
    Xper 7 Yaş: 45 , eic 70%
    +1 yıl

Yılların tecrübesiyle yazıyorum 15 bin yetmez ama 5 bin olsa yeter.

0
    0 Yorumla
  • mühendiss-94
    mühendiss-94 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 64%
    +1 yıl

Oooo mesaj kutun da açık.. kanka dm ye geliyorum borç para lazım. En kısa sürede ödeyecem

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (108)
Devamını Gör(153)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Ayda 15 bin TL kazanıyorum, evlensem rahat hayatım olur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Aylık 70.000 TL gelirim var fakat evlenmekten korkuyorum. Sizce bu şartlarda mutlu olabilir miyim? 10 cevap verildi
14 bin TL maaşım, 5 bin TL kiram var, evlensem evimi geçindirebilir miyim? 19 cevap verildi
Aylık 95-110 bin lira maaşla evlenip rahatça geçinmek mümkün mü? 6 cevap verildi
45K maaş alıyorum kiram 12K kötü alışkanlığım yok. Bu maaşla evlenebilir miyim? 34 cevap verildi
Aylık gelirim 200tl haftalık 50tl ye çalışıyorum nasıl evlenirim? 6 cevap verildi
7 bin TL maaş alıyorum. Evlensem geçinebilir miyim? 25 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Her şeyin farkında olup, susmayı tercih etmenin nasıl bir duygu olduğunu bilir misiniz?
  • Evlenme krakeriniz nedir acabasıı sayın KS halkı?
  • Hiç yaş incir yediniz mi, tadı nasıldı?
  • Ahını aldığın birinden af diler miydin?
  • Hanımcı erkek mi yoksa anneci erkek mi?
  • Pekii sizin en son neyiniz bozuldu?
  • Kalpli olan neyi seversin?
  • Aynaya bakınca vücudunuza hayran hayran mı bakıyorsunuz yoksa kusur mu arıyorsunuz?
  • Hangi saç rengi auranızı yükseltir?
  • Bitmeyen vajinal akıntı yaşıyorum, miyom olabilir mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨