evim kendime ait arabam kendime ait oyle borclarla isim olmucak ama bu para yetermi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılReklam yapmaya gelmişsin sen. Senin evlenme derdin yok. Derdin parayı görünce atlayan kızları düşürmek. Burada var maalesef Şeyma tarzı olanlar. Ama onlar bile sana düşmez ne den mi azcık da olsa beyinleri var. Ayda şu kadar kazanan insan böyle yazıp da soru sormaz. Onlar da bunu bilir.
164 Yorumla- +1 yıl
ne pwahahh
- +1 yıl
Vurdu gol oldu. tam üstüne bastın
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılTabii bu anlattıkların senin rüyanda gerçekleşiyor 😄 yaşım 38 yıllardır çalışıyorum, hatırı sayılır bir maaşa ulaşalı çok olmuyor ve sadece bir arabam, bir evden payım ve küçük bir şehirde bir arsadan payım var. ( ulan düşündüm de hiç fena değilmiş aslında haha) neyse, demem o ki sen daha 28 yaşındasın, kaç yıldır iş hayatımdasın da ev araba aldın, 15k maaşa ulaştın?
Ev araba baba parası ile alındıysa bilemem ama aksi halde kötü yalancısın.
Buraya kadar okuyan kadın varsa, hala bekarım bul beni 😄25 Yorumla- +1 yıl
Mesleğe göre değişmez mi? Pilot olmak çok zordur ama çok dolgun maaştır. Doktor olmak da zordur ama alacağın maaş cerrah vs değilse okuduğun enayi parasıdır. Özel hastanede ananı bellerler 😂 maaş alırsın ama hakkını da alırlar mesela. Bilmiyorum hatam var ise düzeltin.
Cevap sahibi+1 yıl@Mxmdmsmdmdk mesleğe göre muhakkak değişir ama bu arkadaş evi ve arabası olduğundan bahsediyor. Hangi meslekte olursa olsun Junior pozisyonundan henüz kurtulmuş biri olmalı, yaşı 28 çünkü. E bu adam ayda kaç bin TL kazanıyor da ev araba alabiliyor hemen? Yani iyi bir meslek ile araba ve mülk zaman alır. Tabii oyuncak arabası ve maket bir evi varsa bilemem 😄
- +1 yıl
Ailesinden kalmıştır belki ya da sallıyordur
- +1 yıl
@görüşsahibi maket ev araba güzelmiş
Cevap sahibi+1 yıl@Mxmdmsmdmdk işte aileden miras ise mümkün başka türlü kısa zamanda mal mülk edinmek mümkün değil. Tabii ticaret yapılmadığı sürece. Ticarette de iyi para var. Fakat bu vatandaş kuvvetle muhtemel ıslak rüyasını beyan etmiş.
+1 yılYorumlara baktimda bu kızlarin gözü doymaz dünyayı önüne sersen niye bu tarafa sermedin derler.
21 Yorumla
+1 yılparayı duyunca kızların görüşü erkeklerden fazla oluşu yapıyorsun bu işi kral sdsdsd
22 Yorumla- +1 yıl
Bnce başka acıklamaya gerek yok kral 🎭👑
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
88
Cevap
80Cevap
+1 yılElalem 7000₺ lira ile ev araba alıp güzelce hayatını sürdürüyor, iki katı para ile hayatını sürdürmeyi beceremiyorsan sorun parada değil harcama stratejisindedir. Her şeyin en iyisini en fazlasını isteyen haftalık 15000₺ kazansa yine yetmez. Önemli olan az bir şey ekonomi bilmek. O da toplama çıkarma seviyesinde olsa yeterli. Giderleri topla, gelirden çıkart. Aşırı olanları çıkar, gerekli olanları ekle. Bu kadar basit bir ekonomi bilgisi yeterli. 🤣🤣🤣
315 Yorumla- +1 yıl
Nişanlımin maasi 9 bin para bize yetmez diye benim iş bulmami bekliyoruz çünkü o para yetmez su gibi gidiyor
- +1 yıl
Bu ülkede 3000₺ ile ailesini geçindiren insanlar var, siz nasıl bir hayat sürüyorsunuz ki, üç katı maaş ile ev geçindiremeyeceğinizi düşünüyorsunuz. Gerçekten sizlerin ekonomi dersi almanız lazım. Ben aylık 5000-6000₺ kazanırken hem evimi aldım, hem arabamı aldım, hemde köşede Kripto para alacak param kaldı, ayrıca bu maaş ile hem eve destek oldum, hem kendi evimi kurdum, hem de köşeye para attım. İşsiz kalana kadar da içerideki parama hiç dokunmadım. 🙂🙂
- +1 yıl
Etin kilosu olmuş 110 TL neden bahsediyorsun zaten benim 3 onun 2 kedisi var ayda 1000 TL şimdiden onlara gidiyor kiralar 3 binden başlıyor bu miktar nerde yaşadığına göre değişiyor gel bursa 3 bjnden aşağı ev bul bakalım
- +1 yıl
30 senedir Ankara 'da yaşıyorum, 30 senedir lüks kısmı hariç gayet idare eder bir hayatım var. Eksiklerim var mı, var ama öyle çok büyük değiller. Pahalılık konusu olabilir ama 2 kilo değilde bir kilo et yerim, 3 kilo kıyma değilde 1,5 kilo alırım. Öğrenci evinde 4 kişi İstanbul'un göbeğinde öğrencilik yaptık, yine de ah ne yapacağız demedik. Çalıştık bir yandan okuduk ama bir şekilde döndü hayat. Gidip Mercedes bir araca değilde Opel'e bindim, 2005 değilde 97 model araç aldım, 300.000₺ ev değilde 200.000₺ ev aldım. Anlayacağın 9000₺ ile geçinebilir miyiz diyen bir aile, bence hesap konusunda bir hata yapıyordur. 🙂🙂
- +1 yıl
Neden kendi yaşamınızın hep doğru olduğunu düşünüyorsunuz benim bahsettiğim ayda bir kilo alınan et degil zaten en az 5 6 kilo yeniyor saglikli beklenilen bir evde her türlü yaşanır hayat bir güzel yaşamak var bir de her gün makarna bulgur pilavı yiyip tv seyretmek var
- +1 yıl
Ben hayatımın doğru olduğunu söylemiyorum. Bunca insan açlık ile cebelleşirken elindeki parayı üç kuruş gibi anlatan insanların onlara haksızlık ettiğini düşünüyorum. Yanlış mıyım? Belki ama bu ülkede bir yerde birileri, üç kuruş ile ev geçindirmeyi başarıyorsa, insanlar onlara bakıp ben neden yapamıyorum diye sormalı. Biri 7000₺ alır evlenebilir miyim diye sorar, biri 15.000₺ aldığını söyler rahat hayatım olur mu der, sen 9000₺ alıyor ama yetmez diye benim işe girmemi bekliyor diyorsun. Gözünüzü açın diye söylüyorum, sizin aldığınız paraların üçte biri ile insanlar bu ülkede yaşamaya çalışıyor, Anneler hep tok, babalar hep unutkan oluyor. Ona rağmen yaşıyor ama siz elindekini üç kuruş gibi yazarak onlara haksızlık ediyorsunuz. Elinizdeki ile yerinmeyin, bu ülkede elindeki bir parça ekmek ile övünenler var. Evladımın karnını doyuruyorum diye sevinenler var. Anlamanızı istedim, ama ısrarcı oldunuz açıkladım. Şimdi elinizde olanın değerini mi bilirsiniz, yerinmeye mi devam edersiniz o sizin bileceğiniz iş.
- +1 yıl
@xCuppycake istanbulsa normaldir İstanbul mu sehir
- +1 yıl
Neden insanları aclik sınırının altında yaşayanların neden şükrettiğini anlamiyorum hesabini sorsana ben neden kopek gibi çalışıyorum da ülkemdeki kopekler kilosu 90 tlye mama yerken ben aç kalıyorum diye
- +1 yıl
Ben hesabını da soruyorum, yapmam gerekeni de yapıyorum. Ne açım ne de yoksul. Demek istediğimi anlamamak için gayret ediyorsunuz. Elinizde olanın farkında değilsiniz. Yarın 3000₺ ile yaşamak zorunda kalırsanız bugün burun kıvırdığınız paranın kıymetini anlarsınız. Elinde olan ile yetinmeyi bilmiyorsunuz. Bir de bunu sağda solda yazıp, haksızlık yapıyorsunuz. Benim kızdığım şey bu. Hanginiz kazandığı paranın zekatını veriyor, kaçınız evinin önünde ölmek üzere olan köpeğe kediye 90 liralık mama alıyor. Kendinize gelince en iyisi en güzeli, söz konusu başkası olunca sesini çıkarsın. Şunu unutmayın diye söylüyorum, zenginin kazandığı para da yoksulun hakkı vardır. Benim kazandığım parada da, baştakilere bir şey söylemek için parmağımı yormama değmez. Ama herkes onların hakkını teslim etse zaten fakirlik olmaz, etmediği için üç kuruş ile evine ekmek götüren insanlar var bu ülkede, patronu aylık 1.000.000₺ kazanırken, müdürü aylık 10.000₺ alıp yetmiyor derken. 3000₺ yetmiyor diyenlere az yesin diyor bu ülkede. Onun için tekrar düşünün derim konuşurken.
- +1 yıl
Kaçınız diye sordugunuz için söylüyorum biz her ay evimizdeki hayvamlarimiz haric ki onların aylik ört masrafı 1.000 TL dışarıdaki kedi ve köpekleri beslemek için yaklaşık olarak 60 70 kg mama alıyoruz gerektiğinde belediyede gerektiğinde özel klinikte tedavi ettiriyoruz insanlar beni alakadar etmiyor ben paramı daha cok iyilik yapmak için harcıyorum kitap okumak sinemaya gitmek kendimi geliştirmek için insanca yaşamak için gerekli bir miktar var bırak da neye göre evleneceğim ben karar vereyim
- +1 yıl
Zaten öyle yapacaksın neye göre evleneceğine sen karar vereceksin. Ama işte diyorum ya, dünyanın binbir türlü hali var. Bugün yetmez dediğin paraya gün gelir muhtaç olursun. Benim yaptığım yargılamak değil halinize şükretmenizi sağlamak, gerçekleri görüp ona göre hareket etmenize vesile olmak. 60-70 kilo almışsın amenna olsun daha fazla al ama elindekini değersiz gösterip, elinde olmayanın ahını alma diye diyorum ben. Yoksa banane istersen aylık 100.000₺ kazanamayan adamla evlenme. 🤣🤣
- +1 yıl
@xCuppycake hakkaten boş yapmışsın, bizim aylık 1500 emekli maaşı, haricinde yazın tarlada kazandığımız işte. Çok şükür ki buda var diyoruz gerçekten siz insanlar çok aç gözlüsünüz. Ayda 5 6 kilo et nedir ya , bir seneyi tamamlayanlar biliyorum. Sizin bu lüks kavramızın bitmedikçe ne 9 bin yeter ne 20 bin.
- +1 yıl
@Şekkibari ayda 5 kilo et mi ne 2 3 kişilik ailenin haftada 2 kere et yemedo gerekirken kullandığı miktar
- +1 yıl
@xCuppycake yazık kafanıza vallahi çok yazık
- +1 yıl
@Şekkibari pardon sizin derdiniz ne fakirlik güzellemesi ne bu kadar adam gibi yaşamak istiyorum ben gidip istediğimi yemek az da olsa istediğimi giymek istiyorum markette hic bir sey almadan 70 80 TL ödüyoruz evin aylik market ihtiyacı 2 3 bin tutuyor
+1 yılYaa sie
O kadar para alıyor olsan yeteceğini bilirdin zaten
Ne çok seviyorsunuz işkembeden sallamayı239 Yorumla- +1 yıl
Bunu yazmak için gelmiştim 😂
- +1 yıl
Peki aynı mesleği yurtdışında yaparsa 3-4 kat daha fazla kazanacağını da biliyor muydun? Türkiye standartlarında iyi para olsa da Dünya geneli için aynı şeyi diyemeyiz. Türk milletini karın tokluğuna çalıştırmaya alıştırdılar.
- +1 yıl
@KırSakallıWill konumuz yurt dışında ne kadar kazanır olayı değil ama. Sen de bunu biliyor musun?
- +1 yıl
@zeynepiyy aklın yolu bir 😂
- +1 yıl
@BehruzuFurkan azıcık erken davranmışım desene😂
- +1 yıl
Sen yeteceğini düşündüğün için ben de ekleme yapmak istedim. Bu miktarlarda kazanmanın bizim için çok görünmemesi gerektiğini savunuyorum. Yoksulluk sınırımız 10.000 TL olduğu için. Yorumunuz için teşekkürler. İyi günler.
- +1 yıl
@KırSakallıWill yeteceğini bildiğim için böyle düşünüyorum. Gereksiz duyar kesmeye gerek yok bence.
- +1 yıl
@KırSakallıWill kasmaya*
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyda 15 bin kazansam her şeyime yeter, birikim bile yaparım. Gerçekten bu parayı kazanıyorsan yeter bence. Eşin çalışıyor olsa yaptığı mesleğe göre değişir ama 4-5 o alsa aylık 20 bin iyi para. Ne iş yapiyorsun? Biz 4 kisilik aile 3 bin lirayla geciniyorsak 15 bin lira cok luks geldi bana. Iyi yani. Babam 5 bin kazaniyor ama borclar, faturalar derken 2500-3000 civari kalıyor bize. Cok sukur geciniyoruz. Biz geciniyorsak sen hayli hayli gecinirsin bu parayla.
50 Yorumla
+1 yılRahat bir hayatın olmaz... Çünkü, herkes parasına göre hayat yaşar.
Asgari ücret ile çalışan birisi sabah kahvaltısında işyerinde 1 simit yer, senin kahvaltın daha farklı olur...
Parası az olan tatile gitmez, ailesiyle gezmeye gitmez, evden çıkmaz, fazla alışveriş yapmaz, evinde et bulunmaz... Sen de bunların tam tersi olur...
Yani aldığın maaşa göre hayatın olur...20 Yorumla
+1 yılGerçek dışı
Senin dediğin gibi bir Maaşın olsa kendini bilirsin burda Kadın Kız Tavlamak için böyle Show Yapmazsın.
Yaşın gereği böyle bir düşünçe içerisindesin galiba benden sana Tavsiye bırak bu işleri.
Sana değer verecek olan Kadınlar Kişiliğin ve Karakterin için değer versin.
Kendini kandırmayı bırak.!!
15.000 TL yeterde artar bu arada Türkiye Şartlarında.10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 5,6b cevap paylaştı. Bana kalsa her ay 10 bin biriktirir, 5 binini istediğim gibi harcardım. Bu parayla düğün birikimi çok hızlı birikirdi. 4300 alıyorum, evimin kredi borcu haricinde ortalama 1800 TL harcıyorum. 1300 TL de ev borcu ödüyorum. 1 yılda 20 bin TL biriktiriyorum.
00 Yorumla
+1 yılBu ne kadar harcama yapacağınıza da bağlı bir durum. Dediğin gibi evin ve araban varsa. Ve bu evle ile araba tatmin edici maddi değerler ise. ( Yani değiştirme ihtiyacı duyulmayan ) 15 000 ne kadar harcama yaptığına bağlı olarak değişir. Mesela bizim de ev ve araba bize ait. Ama çok harcama yaptığımız için aylık 42 000 tl bile yetmeyebiliyor bazen her elimizi attığımızı almaya. Not 5 kardeşiz.
00 YorumlaMerhaba anlayışlı merhametli düşünceli birine denk gelirseniz kesinlikle sorun yaşamazsınız. Bu arada maddi durumunuzu çok belli etmemenizi öneririm maalesef para avcısı çok hakkınızda hayırlısı olsun rabbim utandırmasın.
50 Yorumla
+1 yılParasıyla övünen insaardan effet edrim egosu tavan yapmış senin gibi zenginin ayda 50 bin kandida olsa dönüp bakilmazsin
79 Yorumla- +1 yıl
Millet asgari ücret ile geçiniyor bu kamil 15 binim var nasıl geçincem diyor en başka soru soran trollluyor milleti bunda ayda 15 bin kazanacak zeka yoktur olsa bu soruyu sormaz 👍
- +1 yıl
Aldın parasını başına çalsin en nefret ettiğim insanlar parasıyla övünen insan
- +1 yıl
Aynen öyle önce adam olsun sonra parası olsun 👍
- +1 yıl
Adam olsun yeter parasi olmada olur beraber herşeyin üstesinden geliriz Allahın izniyle
- +1 yıl
Aynen öyle 🙋 aradığım cevap tam olarak ta buydu
- +1 yıl
Kabimdekini söyledim ben🤗
- +1 yıl
Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır derler ya sende o kadınsın işte 😌
- +1 yıl
Biriyle biraz tartisim. size cevp vereceğim
- +1 yıl
Hadi bakalım göster gücünü 😆😆
+1 yılNoluyo ya KS'de maaş bildirmek moda mı oldu 3 gündür herkes maaşını yazıyor. 15 bin gerçekten alıyorsan yeterli olur tabii ama sadece senin maaşın varsa 15bin bi de çocukla beraber pek sanmıyorum
40 YorumlaBugün yeter 3 yıl sonra yetmez burası Türkiye ekonomi bitik, liyakat sıfır, adalet sıfır, mafya düzeni var bunu anladık artık. Ama bence sen bu paylaşımı benim maaşım bu kadar demek için yaptın trollüyorsun kız düşürcen aklın sıra 😂
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu erkeklerin aklı sıfır sıfır. Adam 28 yaşında evlilik düşünüyor. Olm 35 kadar hayatını yaşa sonra birisiyle evlen çocuk istiyosan yap istemiyosan yapma.
74 Yorumla- +1 yıl
Senin gibilerle eğlensin temiz biriyle evlensn yani
- +1 yıl
kadinlar neden begenmemis ki bunu hayatini yasadan sadece kadinlarla eglenmek mi akliniza geliyor @Kaybolanlardan1_i
- +1 yıl
@adaceylin_17 Ceylin çok biliyo adlı üye misn sen
Cevap sahibi+1 yılböyle yobaz böyle cahil millete her şey fazla.
ülke kez çocuk eş gelmeden gez toz gör anlamında diyoz türk kafasının anladığı= yanlızca seks.
15 bin kazanıyorsun ve yaşın 28.. Derdin ne belanı mı arıyorsun? Ne evlenmesi hayatını yaşa.
70 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl15 bin tek taraflıysa rahat yaşamak mümkün değil benim abim 15 bin alıyor bekar olduğu hâlde giderler fazla oluyor yani mesela abim şu an evlenemem diyor geçinemem diyor ayrıca eşimin de mesleği olması şart diyor yani bence eşininde maaşı olması lazım ki senin cebine bakmasın
07 Yorumla- +1 yıl
@Merihxxx boş konusuyo ya
Cevap sahibi+1 yılHer kesimin kendine özel çerçevesi var şimdi kıyaslamamak gerek 5 binle geçinen ona göre harcama yapar ne bileyim işte yani hobileri vs zevk eğlence yaşantısı vs. 15 bin 20 binle geçinen ise de aynı şekilde.. anlatmak istediğimi umarım anlatabilmişimdir.. yani örnek vereyim işte arabasının yakıtı.. gezmesi tozması.. eğlence hayatı.. özel bakımlar.. giyim kıyafet.. yeme içme.. insanın bir şekilde hayatı ona düzene alışıyor.. insandan insana değişiyor 100 bin kazanan insanlara git onlarda memnun değildir maaşlarından.. daha çok isterler yetmiyor ihtiyaçlarımı karşılamıyor derler
Cevap sahibi+1 yıl@yarakim 15 bin kazanan burda fink atmıyor zaten ben örnek verdim
Cevap sahibi+1 yıl@yarakim ha kazananda atar fink ne var bunda eğlencesi burdadır demekki hoşuna gidiyordur insanların sevdiği renkleri eleştirmeniz ne kadar boşş
- +1 yıl
"geçinme" asgari olarak hayatını idame ettirme manasına gelir. Yani evin genel giderlerini ifade eder ve bir miktar birikim yapıyorsa kişi, geçiniyor denir..
Gezme tozma, yok arabasının yakıtı geçinme değil orta düzey lüks yaşantıdır.
Haftada bir sinema, tiyatroya giden, kıyafetleri için dolap yerine oda kullanan, 20 çift ayakkabısı olduğu halde, bu mevsim bu moda diye yine alan, devlet hastanesinin yerini bilmeyip, özel muayene olan, ağrıyan dişini çektirmek yerine platin taktıran vs vs geçinemiyorum demez.. Bu parayı ancak böyle yiyorum, herkes gibi 5 ay tatil yapamıyorum işe gidiyorum felan der herhalde :))
Gizli Üye(25-29)+1 yılDikkat cekmek icin embesilce soru sormussun. Egonu da al git züppe.
190 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılyaw he he 15 kazanıyosun cebinde 15 lira yoktur baksan
1038 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıldoktorun burda işi ne ayrıca tek inanmayan ben deģilim
Cevap sahibi+1 yıl7 kişi bana hak vermiş hala burda benimle tartışıyorlar🤣🤣🤣ezik ezik
- +1 yıl
@Oopsss bilmiyorum ama bence ozel sektor gibi geliyor arkadaşın dunyası kucuk bence
Cevap sahibi+1 yılayn tofaşci sen sus😂😂😂@Oopsss
Cevap sahibi+1 yıl@Zkskkslalsl sende sus para avcısı hemen 15 bini duydun gòzler acildi yazik
- +1 yıl
Senin gbi dunyası kucuk olanlwr para avcısı ve sonradan gorme oluyor benim zengin birisini bulmam icin KS ye ihtiyacım yok sana bisey ispatlmk zorunda değilim
Cevap sahibi+1 yıl😂kendini anlatmışsın afferim sonradan gòrme olma her söylenenede inanma bòyle tamammı ablacım hadi kendine iyi bak
Cevap sahibi+1 yılbak 15 bin lira kazanan kişi paranın hesabını iyi biliyordur kalkıp burda ilkokul sorusu gibi soru sormaz anladın mı yaşa 25 yazmışsn ama 15 yoksun akıl yaşı olarak
Cevap sahibi+1 yılsizsiniz sorunlu 😂😂heršeye inanmayın bòyle
Cevap sahibi+1 yılayn bi ara tofaşa modifiyede yaptır😂😂kizlara hava atarsn
Cevap sahibi+1 yılallah korusun düşmedim o kadar
Cevap sahibi+1 yıl😂😂sen beni diğerleriyle karıštın ben genel olarak babamın arabalrına biniyorum senin aradığın para avcisi dedigin kiz bu bak @Zkskkslalsl 😂mutkuluklar
Cevap sahibi+1 yıl😂yûrûmeyi tercih ederim yinede binmem
Cevap sahibi+1 yılayıp ettin ikramı severim🙏 gòtûrürmû orasıda şüpheli😂😂 hem sen madem o kadar kazanıyosan tofaşa ne diye biniyon 😂neden burda boşa benimle tartıştn o kadar kendiniz olun kasmayın
- +1 yıl
Kızım sen tam bir kuş beyinlisin bizde senin babanın durumu iyi olduğuna inanmıyoruz isteyen istediği soruyu sorabilir bunu seni ilgilendirmez maddi anlamada kendini hazır hissetmiyor olabilir ayrıca kimse senin gibi babanın verceği uç kurusa bakmıyor burada klavyeni konusturmayı bırakıp hayata atıl seni bu cesur yurekli konuşmaları gerçek hayatta gorelimm ki sende o potansiyelde yoktur sen benim bulundugum ortamlarda bulunsan ağzının suyu akarda neyse benden bukadar
Cevap sahibi+1 yıl😂😂oralarda bi tek senin suyun akar canım iyi gûnler
- +1 yıl
Neoldu tatlım hemen kısa kestin?
Cevap sahibi+1 yılbaba parası yiyorum mutluyum en azindan millet 3 kuruş kazaniyorum deyince aģzina düşüp avukatligini yapmiyorum tatlım
- +1 yıl
Cevabın hiç tatmin edici değil neyse
Cevap sahibi+1 yılyemedi desene sen şuna
- +1 yıl
Boş konuşma
Cevap sahibi+1 yıl😂kezooook
Cevap sahibi+1 yıl😂😂😂mal desem mal mı olmuş olcan şimdi
Cevap sahibi+1 yıl🤣🤣ooo hayır demem kabul ederim kitaptan güzel. hediyemi olur ezik tofaşcı
+1 yılMerhaba,
Anlayışlı birini bulursanız çok güzel bir hayatınız olur, nefsinize yenik düşüp acil kararlar almamanızı tavsiye ederim.
Gerekirse sınayın çünkü kimin ne için yanınızda olduğunu bilemezsiniz.
Hakkınızda hayırlısı olsun...10 Yorumlasorunun cevabını sende biliyorsun. neden dikkat çekmek için böyle bir soru sordun ki?
60 YorumlaÇok rahat geçinirsin. Sadece akıllı bir eşin olmalı o birikim yapıp yeni ev bile alır. Kazancın çok iyi bende evlencem ama onun 3 te biri gibi kazanıyorum. Allah daha çok versin. Ve umarım çokta mutlu olursun.
10 Yorumla
+1 yılYeter niye yetmesin ki hele eşin de çalışıyorsa bizim şu an aylık gelirimiz eşimle 13 civarı ama biz 6 da kredi ödüyoruz evler için yine de rahatız yani geçiniyoruz
21 YorumlaKnk bu ülkede yetmez ciddiyim Bi abimiz 2 çocuk sahibi 17.000 aliyo arabası var evi var ama 50 60 bin borcu var zengin gibi yaşıyorlar ama her geçen gün borcu artıyor yetmiyo yani kadın da çalışırsa yeter ama
00 Yorumla
+1 yılŞu yetmez diyenler yaa beyin yok ya da para manyağı kişilerdir.. Bakıyorum da burası olmuş atmasyon yeri. İnsanlar hayal ettiklerini olmuş, varmış, ya da yaşanmış gibi hayal perest şeyleri yazıyorlar.. Yaa bu kadar da düşmeyin
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 846 cevap paylaştı. 15 bin lira neyine yetecek aga ortadan ikiye ayrılmış tofaşları birleştirmişler 50 bine satıyolar, iPhone 12 Pro alsan 16 bin 3 taksitle alsan aylık 5.500 ödücen, ev kiran desen min 3 binden başlıyor yetmez o para.
00 YorumlaEvlenmeyi rahat bir hayat sürmek için istiyorsan bence evlenme sen dostum. Neden dersen evlilik mesuliyet gerektirir buda parayla olacak iş değildir. Paran varsa şu an bile rahat bir hayat sürebilirsin illa evlilik gerekmiyor bunun için.
00 YorumlaNasıl yaşadığına bağlı. Karın tokluğuna yaşamak da var her hafta sonu tatile kaçarak yaşamak da
60 YorumlaAsgari ücretle geçinen çocuklu aileler var. Bunu göz önünde bulundurursak çok rahat geçinmez misin sanki..
30 YorumlaGel benle evlen aga geçiniriz JSJSJSJEJEA. Isin şakası bir yana eğer esinde çalışıyorsa cok rahat gecinirsin aşırı rahat hemde. Eşin çalışmıyorsa da geçinirsin yani türkiye standartlarindan bahsediyorum. Hee yok ben en lüksünü alan bir insanım. Çocuklarımın her istediği en iyisi olsun olucaksa orasını bilemem ama bence paraya pek takma benim babam bizi 5000 tl maaşla gecindirdi ki halada gecindirmeye devam ediyor.
12 Yorumla
+1 yıl2 bin lirayla kıt kanat geçinen aileler var sana yorum yapmıcam cidden bence ağır konuşulmasını hak ediyosun ama neyse.
22 Yorumla- +1 yıl
@kıvanç125 teşekkürler🌼
Daha fazlasını kazanıyorum ben ama böyle bişey yapma kardeşim gerek yok sende biliyorsun geçineçeğini.
01 YorumlaAyda 15 bin TL kazandığına ve böyle bir soru sorduğuna göre evvela kendine bir menajer tutmalısın. Seni yönlendirmeli. Kendi kendine karar verecek vaktin yok sanırım. Kolay gelsin.
00 Yorumla
+1 yılöyle tabii ama 15.000 tl maaş alıp burdan kız düşürmeye calışmakta ayrı ironi ya yalan söylüyor ya da para harcamayı bilmiyor o para ile sosyal hayat yasar ilişki derdi olmaz.
00 YorumlaVarsayalım söylediğin maaş doğru ise yurt dışında 1800$ ile çalışan (ki orada o para asgarî ücret gibi bir şey) bir işçi olduğuna %99 garanti verebilirim.
00 YorumlaYa bu ne kadar saçma bi soru. Araban var evin var. 15 bin yeter mi? Ya sen para saymayı bilmiyorsun ya da 15 bini ömründe görmedin. Hayatın içinde ancak bu kadar hayattan habersiz olunur.
00 Yorumla
+1 yılTabii rahat bir hayatın olur. Birikim bile yapabilirsin şu an kız arkadaşın vs yoksa bana yazabilirsin..
12 Yorumla- +1 yıl
Sşfkldkxsk
+1 yılesin calismazsa ve cocuk olursa yetmez... tek yasa bence bos ver... ha dersen ki para beni boguyor git sokaktaki hayvanlara yardim et
15 Yorumla- +1 yıl
Hem borç yok hem de asgari ücretin 4-5 katı. Biraz gözünüz doysun ya😅 herkes o parayı almıyor.
- +1 yıl
@mutsuzben47 ben cocugun gelecegini dusunuyorum yoksa sadece anlik harcamalara yeter artar bu ulkede cocugu yapmis olmak icin yapan cok
- +1 yıl
Nasil yetmez rahat yeter ne alacaklar dünyayı mi
- +1 yıl
@Büşra_riri Bu yetmez diyenler daha hiç bir işte çalışmayan tipler, iş hayatını bilmeyenler
- +1 yıl
@TheLastt11 tamam ekonomi cok iyidegil ama 15. 000 kotu bir para değil biraz fazlasiyla abartiyorlar bazilari maldivlerde tatil yapmak istiyorlar galiba
Şahsen ben senden daha çok kazansam da evliliği askıya almış durumdayım.
Evleneceğim kadını bulmuşum diyorsan, hiç bekleme evlen.10 YorumlaYetmez trol sorduysan o. baska ben bekarim 28000 net ajligim var aysonu zor geliyo yeme icme araba mazot marasi elbise ayakkabi evin masrafi gaziydi suydu buydu bitiuo elki evlendimiz kadknlar adam eder diyoz
00 YorumlaSonradan görme bir kezbanla evleneceğiniz için o para yeterli olmayacaktır.
20 YorumlaBence evlendiğin kişiye bağlı. Ne de olsa 15 bin kazanıyor eşim diye harcadığı paranın arkasından bakmazsa çok zor olur.
00 YorumlaSaçmalama, hayat şartlarından haberin var mı? Ben ayda 700 bin kazanıyorum, yetmiyor.. Geceleri götünü verirsen, bi ihtimal geçinirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSenin 15 bin liran benim Parfümlerime yetmez fazla övünme 🤣🤣🤣
512 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@burasıADaNAmerkez01 senin gibiler öyle birini bulsa şıpppp diye zıplar hadı ordan adana çiçeği 🤣
Cevap sahibi+1 yıl@Angelo_x ben kendim kazanıyorum lazım olan ablalarına ver
Cevap sahibi+1 yıl@Angelo_x Parfümlerime diyorum doğru okuduysan hepsinimi sayayım? yoksa Makyaj Masamdan resim mi istersin?
Cevap sahibi+1 yıl@Angelo_x ezik işte birde Kadın olacak 🤣🤣🤣 Dediklerini neyşe yapacak çok merak ettim. Adana çingenesi işte ne bekliyorsun.
Cevap sahibi+1 yıl@burasıADaNAmerkez01 Ciddiye almıyorum seni Şopar
Cevap sahibi+1 yıl@burasıADaNAmerkez01 🤣🤣🤣🤣 Kudurdun kezban çokmu kıskandın?
Cevap sahibi+1 yıl@burasıADaNAmerkez01 Sanaldan mı yapacaksın bunları? 🤣🤣 Hadi kızım hadi senin gibi sanal yarmagülleri çooook gördü bu Ablacığın başka kapıya.
Cevap sahibi+1 yıl@burasıADaNAmerkez01 Cahil olsam senin yaptıklarını yapardım 🤣 Hadi devam kudur kezbancığım
Cevap sahibi+1 yıl@Angelo_x Arkadaş Bonzai çekiyor sanırım sokak ağzı bundan geliyor 🤣
Cevap sahibi+1 yıl@Angelo_x ben gayet sakinim , Adana çingenesi bastı burayı 🤣
Cevap sahibi+1 yıl@Angelo_x Abartan birisi varsa oda Adananın yarma gülü. Ona konuş bana değil yorumu aşağıda bak.
Cevap sahibi+1 yıl@Angelo_x yarmagül olmasa küfür etmezdi kadın haliyle ayrıca sende aynı kafadansın anladım bunuda. şimdi sanada by by
Para huzur vermez. Giderin çoksa yetmez bu para nasıl yaşadığın ile orantılı dır. Ne istediğine bağlı insanlar asgari ücretle ev geçindiriyor.
00 Yorumla10 bin tl birikim yapar, kalan 5 binle krallar gibi yaşarım ben. Şükür asgari ücret alıyorum, pek yetmese de işimi görüyor
00 YorumlaBu şartlarda 3 ev geçindirebilmen gerek.
Hayatının rahat olması madden mümkün de sadece para yetmez o rahatlığa.
Eşini de iyi seçmen gerek.00 YorumlaAferin kardeş, iyi yere olta atmışsın. Hazır sazan mevsimi de açıldı. Rastgele..!
10 Yorumla
+1 yılrahat rahat yaşarsınız asgari ücretle geçinmeye çalışan bile var
10 Yorumla
+1 yılMillet asgari ücretle evi zar zor geçindiriyor sen o parayla krallar gibi yaşarsın
10 Yorumla
+1 yılEvini gecindirirsin lüKS de yaşarsın. Ama mutluluk parayla olmaz. Olsa acun bosanmazdi.
10 Yorumla
+1 yılYeterli bence su donemde ortalamanın baya ustu bir maaş
10 YorumlaLütfen saçmalama ayda 200 lirayla gecinmeye çalışan insanlar vardır illaki
00 Yorumla
+1 yılYani yaşamak istediğin hayat tarzına ve eşinin çalışıp çalışmayacağına bağlı.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhasssstir. salla az salla. sırf kız tavlamak için sallamasyon soru soruyorsun. senden bi book olmaz. açlıktan nefesin kokuyordur. ayrıca tipin bozuktur..
00 YorumlaYetmez prim falan yoksa sağlam bir prim yoksa yetmez rahatlığa
00 YorumlaYaşam tarzına bağlı üç bin lira ile bile güzel bir hayat yaşayan insanlar var
00 YorumlaYetmez ayda 100 binin altiyla evlenilmez. 100 bin yuzzzz alti yetmez 100 bin tl alti olmaz.
00 Yorumla
+1 yılO parayla 5 tane asgari ücretli ev geçindiriyor sen neyin derdindesin
00 Yorumla
+1 yılvalla ben bazen ayda 50 bin kazanıyorum ama evde ailende huzur yoksa ayda 100 bin de alsan boştur
00 Yorumla
+1 yılBu sorudan sonra kac tane pembeli üye mesaj atti yazarmisin?
00 Yorumla
+1 yılYılların tecrübesiyle yazıyorum 15 bin yetmez ama 5 bin olsa yeter.
00 Yorumla
+1 yılOooo mesaj kutun da açık.. kanka dm ye geliyorum borç para lazım. En kısa sürede ödeyecem
00 Yorumla- Devamını Gör (108)
Devamını Gör(153)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem