Aylık 70.000 TL gelirim var fakat evlenmekten korkuyorum. Sizce bu şartlarda mutlu olabilir miyim?

Arkadaşlar benim herhangi bir mesleğim veya işim yok. Evin tek çocuğuyum, 26 yaşındayım. Babam bütün mal varlığını benim üzerime yaptı. Kiraya verdiğimiz konutlarımız, ofislerimiz, dükkanlarımız var. Evlenmem için ailem ciddi derecede baskı yapıyor. Dünya gözüyle evlendiğini görelim, bizimde torunlarımız olsun diyorlar fakat benim bir rahatsızlığım var. 2019 yılında bana bipolar bozukluk teşhisi konuldu. Bipolar hastasıyım ve bu hastalığı ağır geçiriyorum. Maddi açıdan problemim yok fakat ruh sağlığım yerinde değil. Sizce evlensem bu şartlarda mutlu olabilir miyim?

Aylık 70.000 TL gelirim var fakat evlenmekten korkuyorum. Sizce bu şartlarda mutlu olabilir miyim?
Güncellemeler
+1 yıl
DOKTORA GİT DEMEYİN. DOKTORA ZATEN GİDİYORUM DÜZENLİ. BU HASTALIĞIN TEDAVİSİ YOK SORUNDA BU ZATEN. DOKTORA GİDİYOSUN, İLAÇ VERİYOR DÜZENLİ KULLANIYOSUN HEPSİ BU. AMA İYİLEŞMİYOSUN. İYİLEŞME OLAYI OLSA 2019 YILINDAN BERİ DÜZENLİ İLAÇ İÇMEZDİM. BU KADAR MI BİLGİSİZ İNSANLARSINIZ SİZ