Millet artık alışmış bu duruma tepki gösterenleri terörist ilan ediyorlar. Haklılık payları da var çünkü gerçek işsizler ses çıkarmazken kırmızı eşarp takan serseri silahlı gruplar işsizler adına polise saldırıyor.
Yeni istihdam kaynakları yaratılarak ve tabi işe girenler adil seçimle seçilmeli torpilciklere hayır.
Bravo. Ayrıca her türlü teşvik verilmeli. Hazine arazilerinin tahsisi, elektrik su indirimi ya da muafiyeti, asgari ücretlilerden vergi alınmaması, patentlere kolaylaştırma, yöresel işaretlere kolaylık, belirli bir süre vergi muafiyeti, uzun vadeli ucuz kredi vs.
Devlet destekli teşvikler daha fazla olmalı abi. Bu uğurda Kosgeb'in kredileri arttırılmalı vs.
Çok haklısın melek kızım.
İşsizlik tarımda ve sanayide öncü yatırım yatırım yaparak yatırımcılara destek olarak çözülür.
Cevap
9Cevap
Sıkı durun formülü açıklıyorum.
Her muhtarın yanına bir özel kalem müdürü atanırsa işsizlik çözülür.
Evvela çapulcuların indirilmesi, doğru düzgün yöneticilerin yönetime gelmesi gerekiyor.
Çözülmez benim kanaatim.
Belki destek belki istihdam belki teşvik bi çok şey yapılabilir ama bu ne kadar faydalı olur bilmiyorum
Girişimci lazım abi her şeyi devlet nasıl yapsın ama devletin yapacağı şey girişimci yetiştirmek desteklemek olmalı
İşsizlik, ev ve araçlara bağladığımız paraları sanayi ve ticarete döndürdüğümüzde çözülür.
Bol bol üniversite açıp, ırgat yetiştireceğine, girişimciye destek olup, işveren yetiştirmeli devlet.
Herkesin eleman olarak yetiştiği bir ülkede, işi kim verecek ulan..
Cami yerine fabrika açsalardı her işe ilçeye böyle olmazdı
Üretim artarsa istihdam artar
Ülke öyle bir yere geldi ki zor düzelir
İnşallah
akepeye oy versinler çözülür bırakın siyaseti artık herkes akepeli olsun bakalım nasıl derman olacaklar sahte papazlar avradını sqtiklerim
Önce demokrasi sonra Üretim ile.
yurt dışı ile
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?