Tabiki de bunu yapmayacağım ama 4 yıllık iş yerini bırakınca bırakmak zorunda kalınca. Doğru düzgün bir iş bulamadım 2 ay oldu. görüştüğüm kız sen memur değilsin devlet dairesine girme şansın da fazla yok diyerek bir kaç gün önce terketti. Evlilik için çok uğraşırdım birikimim var lise mezunuyum.25 yaşındayım ama ne yapacağım bilmiyorum. İnternet üzerinden 20 30 yere başvuru yaptım ama dönüş olur mu bilmiyorum ailemde üzerime geliyor 2 aydır yatıyorsun diyip senden bir halt olmaz diyor.2 ayın 1 ayı da köyde fındık topladım bu arada. şimdi telefon ile arıyorum iş ama genelde eleman almış oluyorlar. Çok cagresiz kaldım keşke diyorum üniversite okusaydım ama oda şu an okumadığım için ayrı sorun. Beni terkeden kişi işsiz kaldığım içinde senden bir şey de olmaz hem işe girsen de devlet memuru olmadığın için pek yukselemiceksin demişti. Artık yarına çıkmamak için dua eden birisi oldum. sizin böyle bir çıkmaz hayatınız oldu mu? Maddi olarak borcum yok kimseden de maddiyat istemiyorum param var çok şükür ama evde durmak batıyor
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Üniversite bitirmiş biri olarak yazıyorum bunu sana. Çocuk gelişimi okudum ben atanamadım ama. Özelde asgari ücret altında anca çalışabiliyorsun o da bulabilirsen. 0 birikmişlik içinde iş arıyorum fıldır fıldır.
Şimdi senin durumun mu daha iyi benimki mi karşılaştırma yap istersen. Ayrıca o sevgiliden zaten hayır gelmezmiş. Paran varsa mutlu paran yoksa yanında olmayan biri için hiç üzülmeye değmez. Aileni de takma kafaya. Hayat su misali. Elbette kaderinde bir iş vardır. ya da müslümansan belki imtihandır. Sabret ve bekle.
O kişi de çocuk gelişim okudu atanma bekliyor. Geçen pazartesi iş buldum ama bana sürekli keşke memur olsan diyip diyip durunca o ilk gün gittiğim iş okadar gözümde ezik geldi ki dedim sen nekadar ezik birisin ya yaptığın işe bak amelelik yapıyorsun o kız ise memur olmanı istiyordu. o işi o gün bıraktım. Bugün de o kızı bırakmak zorunda kaldım. Çünkü sürekli işi vardı sürekli. 1 haftada 3 bine yakın harcadım.
Elhamdülillah Müslümanım zaten namaz kildigim için 4 yıllık iş yerinden çıkmak zorunda kaldım. İmtihandır belki ama çok zorlanıyorum kaybedecek gibiyim bu hayatta
Çocuk gelişimi okumuş ve bunları mı söylüyor. O kişiye emanet edilen çocuklara üzülüyorum şimdiden. Okul öncesinde çalıştığın zaman yeri geldiğinde amelelik yapıyorsun. Çocuğun burnunu siliyorsun, altını değiştiriyorsun vs. Hayatta bir yere gelebilmek için amelelikten başlamalıyız belkide.
Ne güzel dinine bağlı birisin. Hayatta herkesin zorlandığı bir dönem oluyor. Seninki de belkide bu bilemeyiz. Yaşadığımız sürece hep engeller çıkacak. Önemli olan bunları aşmak pes etmemek. Başarabilirsin.
Ben sanayide çalışıyordum yine sanayide iş bakıyordum ama o bunu begenmemisti keşke memur olsan ya da imam olsan derdi. Bende elimden gelen bir şey ise memur da olmak isterim ama şunu isterdim. Ben seni her halin ile sevmek isterim dese. Sen yine mücadele et git iş bak kendine. evimizi idare edebilecek en azından sigortalı iş bulsan yeter dese belkide ben onun verdiği destek ile daha da bir özgüven sahibi olurdum
Maddiyatçı biriymiş belli ki. Bu yüzden üzülmeye değmez. Senden 1 tane daha yok. Nerede nasıl mutluysan öyle devam et. Sırf birisi istiyor diye memur olmak zorunda değilsin. Çok istiyorsa kendi beynini kullanıp atansaymış.
Saçmalama. Biz de aylarca işsiz kaldık, kendi alanımız dışında hiç olmayacak işler de çalıştık. Ama pes etmedik oldu sonunda. Sen de pes etmezsen olur yani kardeşim. Ha ayrıca demek ki kız ise karaktersiz olup seni değil paranı seviyormuş. Kurtulmuşsun kardeşim böyle bir şeytandan şükret yani. Allah daha hayırlısını versin...
Gereksiz bir düşnce