Babam neden böyle yapıyor? Bi fikir verin arada kaldım?

Arkadaşlar merhaba ben 6 yıldır evliyim eşimle severek evlendik şimdi şöyle ki biz evlenmeye karar verince kayınpederimin durumu yoktu hiç yardım edemedi. Kocamla ben ne biriktirdiysek üstüne de babam kendi cepinden verdi. Allah razı olsun bize daire de aldı içini de düzdü ben kızımı kirada oturtmam dedi. Şimdi kayınpederim ile kayınvalidem ayrı ve zamanında kayınvalidemle çok tartıştık annemlerlede çok tartıştı bize sonradan görme görgüsüzler gibi bi ton hakaret etti. Eşim annesiyle konuşmuyordu dün bir telefon geldi annesi onu özlediğini ve temelli olarak size kalmaya geleceğim odamı hazırlayın demiş. Bende anneme dedim çıldırdı kadın hangi yüzle gelir babam da keza öyle o kadın benim daireme giremez orası benim evim diyor kocama bişey diyemedim ama yakında gelecek babama dedim gider baba felan ama eğer gelirse bir daha asla yardım etmem size dedi. Oturduğunuz evide boşaltırsınız gibisinden sözlerle kırdı beni çok. Neden böyle yapıyor babam tamam geçmişte yaşanmışlıklar var ama beni parasıyla vurması çok ağrıma gitti. Eşimin aylık kazancı asgari nasıl babamı yola getirebilirim? Lütfen yardımcı olun
Babam neden böyle yapıyor? Bi fikir verin arada kaldım?