Babam niye böyle?

Evde hiç bir işe yardım etmiyo anca yiyo içiyor evde kaldığı günler bile mutfaktan birşeyi alıp koymuyor hicbirsey yapmıyor annem yoğun çalışıyor birde babasına bakıyor eve bakıyor babam da cahil biri değil yani yüksek lisans yapmış mevki iyi bir işte çalışıyor yani öyle bildiğimiz cahil babalardan değil fakat çok bencil ve işine geldiği gibi davranıyor sürekli kavga odaklı bağırıyor birsey konuşmaya gelmiyor annem yanından kaçıyor o kadar biktiriyo cunku herseyi kendi anlamak istediği yerden anlıyor bugün meslaa çok ağır ter kokuyo anneme dedim söyle yıkansın o da ilk defa şaşırdım kokmazdi banyosunu yapardı diyo babama dedi banyo yapsana bugün diye ısrar etti yok dedi yani anlaşılmayacak gibi değil bu sana esin diyo kokuyosun rahatsız olmuş ki diyo yani babam çok bilgili kültürlü neyin ne olduğunu bilir polis emeklisi şuanda da hastane yönetim kuruluna hazırlanıyo hayatı yaşamayı sever fakat çok anlayışsız bencil kavga odaklı bagirtkan konuşmaları ağır yani karşıdaki insan ne düşünür diye konuşmuyor kırıp geçiyor insanları lafının ölçüsü yok dengesiz biri soğuyorum artık ondan annem bile kaçıyor abim mesala hiç onla muhatap olmaz cunku bilir huyunu anca 2 3 bir şey sorar muhatap olur gider yani babam niye böyle tuhaf bir yapıda hiç yardım etmiyo hala daha anneme kızıyor diyorum baba çöpü atsana şunu surdan al diyo annem kızına söyle diyo benle sidik yaristiriyo ben zaten evi temizleyen çamaşır makinesi bende hersey bende daha hala kendi görevlerini bile benim üstüme atiyo annem de yoruluyor ondan bırakıyor kendi haline yani bir insan bu kadar mı saçma bencil olur ya
Babam niye böyle?