Babam niye böyle?

Ben 6 ay önce bir çocukla tanıştım ilk ayda evlenme kararı aldık birbirimizi aşık olmasakta günahada girmeyeleim dedik birbirimizi zamanla daha çok seveceğiz deyip 3 buluşmada filan anlaştık ben ikinci ayda babama söyledim işte annem razıydı zaten tum kardeşlerimde biliyor babamda tamam dedi ilk anneme ben söyleyince nereli dedi filan şöyle dedim o hayır dedi ve konuyu kapat dedi annem babama hani anlaşmıştık hani bilmem ne dedi bi kıyamet koptu evde az kalsin annem boşancaktı babamda fena oldu yani ben o günden sonra bi babamdan bir şeyim oldu ne bileyim artık konuşamıyorum bilmem ne 5 ay öyle yüzüm asıktı babamın yüzüne bakmadım çünkü beklemiyordum yani şu an 6 aydayız dün babam dışarı çıkalım dedi bana anneme filan ben hazırlanırken babam anneme sessizce sormak istiyorum ona şimdi mi yoksa mezun olduktan mi sonra onunla olmak istiyor dedi annemde bana geldi şaşırmıştı baya bende öyle babam o çocukla sevgili olduğumu bilmiyor bende kız kardeşimide getirdim diye sanırım konuyu açmadı ama hep yanlız yürüyor sessiz öyle sabah bugün bana gel ekmek alalım dedi gittim yine bir şey söylemek istiyor ama ben çaktırmıyorum hiç sonra bana okula hazir mısın dedi filan diye sordu garip olmuş babam baya niye böyle?
Babam niye böyle?