AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
110Cevap
Saftirik hem parasını kaptırıyor hemde az harçlık alıyor
Deli misin tabi ki hayır ev için ortak bütçe ayarlayın mesela 2 bin sen 2 bin o gibi gerisi sana ait olsun
Verme, ayrılırsan paranı vermeme ihtimali yüksek, senin eşin seni sevmiyor, yakmışsın kendini
İddaa oynayıp kaybediyor olabilir paranı, paranı kendi hesabına yatır, sen yap birikiminin, hem paranı yiyor, hem seni be.. Riyor üste para alıyor.
Ne kadar param olduğunu göster de
Degilsin ben buna cok karsıyım esinin parasına çöken adamdan nefret ederim
Evi geçindirmek zorunda olan erkektir. Siz paranıza şahip çıkın kendi paramla kendim yatırım yaparım diyin.
Parayı pavyonda yemiyorsa iyi. Sen onun maaşına çök bir iki ay bakim ne olacak
Para lazım oluyor harçlığım yetmiyor ve neye yatırım yapıyorsan bana da açıkla ben senin eşinim de.
Eşin iyi yapıyor, daha fazla çalış kazan eşine veri da karilarla yesin sjssjs
Hem çalışıyorsun hem veriyorsun çok şaşırtıcı sen belirle vereceğin tutarı o değil
Böyle bir şey olamaz eşine neden paranı veriyorsun ki sen
Üzülmesin diye alın terini kaptır ama o hiç düşünceli olmasin. Seni sevse senle ortak karar verip parayı biriktirir almaya kıyamaz. Tepkini koy
tabiki değilsin sen kazanıyorsun eşin çalısıyor mu?
İkinizinde mutlu olacağı bir ortak yol bulmanız şart.
Kız manyak mısın tabii kendin harcayacaksın kazandığın parayı ! Al şu kocanın elinden paranı
hayır zorunda değilsin. onun işi yok mu çalışmıyor mu seninkini neden alıyor?
Dikkat et de senin paranla seni başka kadınla aldatmasin
Baştan yanlış yapmışsın
asla değilsin ver lan benim paramı de sonrasındada onun parasına el goy ki ne hissettiğini anlasın
Aile olduysanız, paran değil de paranız olmalı. Eşin için de aynı şey geçerli.
Ortak kullanım alanları ve çocuk için evet. Fazlası kişiye kalmış.
Saf birine benziyorsun, ona güzel bir şekilde bunu söyleyebilirsin.
Senin gibi arkadaşlar varsa burada parasını verip ne yaptığını bilmeyen hemen evleneyim
Yok yok onlar kapılıyor hemen 😅
@Kelebeque kalan varsa alayım ben ya
Sen ben boylelerını bulamayız nadir buluntu
@hiçsorma9999 senle evlenelim o zaman maaşın varsa bana bakacaksan yemek vs onlar bende sen çalış para getir
Iste bende erkek olanını arayanlardanım kuzum
@hiçsorma9999 kadın erkek eşit değil miyiz bende boş yapyayanini arayanlardanim kuzum madem eşitsiz siz çalışıp bizi besleyin
Jj h h canım pzveenkk beslemıyom ben Baska kapıya
@hiçsorma9999 desene boşuna ospuluk yapiyon neyse hadi sie
Kafadan sallayınca bile mantık katın azcık içine. Eşinle sanki dün evlendiniz. Tanımıyorsun anlaşma şekliniz filan yok. Bize inanıcaksın ama ondan şübhe ediceksin ya yürü git yemedik😒
Neden kendi kazandığını ona veriyorsun kendin de ev ekonomisini yönetebilirsin
değilsin tabi. bu yeni haber oldu. ve boşanma gerekçesi sayıldı.
Mahkemeye göre eşinin maas kartina el koymasi direkt bosanma sebebi
Vermek zorunda degilsin bu ne sacmalik al parani ondan zırnık koklatma ona
Daha neler canim. Sinirlendim gece gece
Gagsdhwhsd
Bu konuda rahatsız olduğunu belirtme, söyle! Hakkını ara. Her şey müşterektir sizin için sonuçta.
Kadın kismisi harcamayı bilmez adam ne yapsın asdsas
Senin gibi cahiller ancak öyle yapar haklısın.
@BenSultan evet haklıyım
😂 hıhı
yaptigi yatirimlar 9 ay 10 gün sonra baba demeye baslamasa bari.
Ahahaajshhs
Çok saçma eşinin yapmış olduğu hareket sonuçta bir evlilik içindesiniz ve bu sizin ikinizin hayatı bence bana kalırsa konuşmayı dene çünkü senin paran benim param diye birşey yoktur sonuçta okadar alın teri dökülüyor eşinle konuşmayı öneririm :)
Kartı bankaya ihbar edip çaldırıdım diyorsun. Yeni kart alıyorsun. Sonra kocacın sesini kesiyor yoksa seni boşarım diyorsun
Saçmalıyorsun ne demek alıyor yol yemek dışında para vermiyor verme delirdinmi
Seni de satar diye dusunuyorum.
Yakinda teklif gelebilir
Oyle erkek olmaz. git altin al kendine yedirme
Paranı yedirme hakkın desen tamam dicemde altın ne alaka :)
@ibrahimfurkan34. Akp bozdur dediginde 100 tl cikiyor.
Yine bozdur dedi 660 tl olabilir. altin alsin
Anladım iyimiş bi an öyle altın al diyince komik geldi
@ibrahimfurkan34. Guldurdun kanka ya. valla jeton gec dustu.
Pek çok kişi benim demek istediklerimi demiş zaten. Oturup konuş, kavga çıkacaksa da çıksın, senin kazandığın parayla, sana söylemeden nereye yatırım yapıyormuş? Belki de o yatırım başka bir yatırımdır, dikkat et.
Ablacim esine niye maasini veriyorsun ortak olarak onun maasi senin maaşın toplanir giderler verilir kenara koyulan koyulur benim bildigim. İnsan kendi kazandigi parasından nasil harclik az veriyor diye konusur hangi devirdeyiz noluoz😅😅😅
Verme ben vermek istemezdim sen yatırım yap veya harca. Senin paran sonucta sen çalışıyorsun. Bu kadar saf olmayın
Bu durum boşanma sebebi biliyorsunuz sanırım. Sizin alın teri döktüğünüz paraya erkek el koyamaz. Şiddetle karşı çıkın, vermeyin. Kesin ailesine yediriyordur parayı.
Çok iğrenç bir durum kaldı ki sen çalışmak zorunda da değilsin.. kısacası ipi vermişsin eline ona normal geliyor bu
Tm adamın parasını alması çok az vermesi doğru değilde çalışmak zorunda değilsin ne demek erkek çalışıp kadına bakmak zorunda yani öylemi
@ibrahimfurkan34 Evet dinen öyle. Hukukende eve bakmak erkeğe aittir en başta. Kadın dediğin eşi zaten dışarıda geneleve girince parayı dökülenler karısına bakamıyorsa kocayim demesinler hiç kadın çalışabilir ama bu zorunluluk değil
Evet dinen zorunluluk değil erkeğin bakması gerek farkındayımda tek maaşla bir ev ne kadar geçinebilir
@ibrahimfurkan34 ona lafım yok ki tabiki yetmiyorsa Zorluk varsa bayanda çalışabilir ama kadın erkek bir değil öyle olsa en basitinden ikisinde de aynı cinsel organ olurdu dimi. Zorunluluk olarak yüklenmeyeceğini söylüyorum var öyleler çünkü parası var yine de çalıştırır bana güvenmesin vs diye hiç yatağıma bile almam öyle adamı
Çalışmak zorunda değil ne demek ya... İşinize gelince feministim erkek kadın eşittir denir işinize gelmeyince dinen zorunluluk yok biz çalışmasak da olur erkek eve bakmakla zorunlu dersiniz. Modern dünyada herşeye objektif bakar isek bir evdeki çiftin ikiside bu ev için katkıda bulunmalıdır. Çalışmak zorunda değilim diye birşey yok. O zaman erkek de benim çalışmama gerek yok diyebilir. Hukuken de türk medeni kanununda ev gelir giderleri ve yönetimi çiftin ortak çalışmasıyla sağlanır. Olaya dinen bakacaksanız o zaman bende dinen bakarak evin reisi benim ve ben 4 tane kadınla evleneyim diyebilirim hepsi otursun evde rahat rahat. İşte modern dünyada ben 4 kadınla evlenirim demek ne kadar saçmaysa sizin dinen kadın çalışmak zorunda değil demeniz de bir o kadar saçma... Ama tabiki de çiftler bir karar almıştır ve bu karar sonucunda erkek çalışmak ve kadın da ev işleriyle uğraşma kararı almıştır buna saygı duyulur ve çokta normaldir zaten. Ama bu durum sizin ibarelerinizle hiç uyuşmuyor. Benim şahsi görüşüm iki birey de kurmak istediği yuvanın ihtiyacı ve geleceğini düşünerek o dönemin şartlarını da göz önünde bulundurarak çalışmalıdır. Günümüzde üniversite mezunu olmayan neredeyse yok yeni nesilde ve iki bireyinde kariyerine odaklanmasında bir sakınca yok. Ev işleriyle ortak ilgilenmeli yeri gelir erkek ütü yapar, yeri gelir kadın ütü yapar anladınız mı beni.
@Thoriannn çalışmak zorunda değilim kardeşim bende zaten duruma göre olduğunu anlattım yorumlarda. evet zorunluluğum yok siz gibi düşünenle zaten hiç işim olmaz ister çalışırım ister çalışmam 4 nikah meselesi için ben Peygamber kızını da biliyorum. Kabul etmedi. ve nikahta en başta bu söylenince bayan tarafından üzerime nikah istemiyorum aksi takdirde nikah düşer diye o akittir bitti
Asıl sizin gibi tembel ve işinize gelmeyince din arkasına sığınan bir insanla benim hiç işim olmaz. İnşallah iyi bir insanla evlenirsiniz fakat genelde herkes kendi gibi birini bulur. Daha fazla da söylenecek birşey yok sağlıcakla kalın...
Kavga etmediğin sürece eşin tarafından sömürülmeye devam edeceksin
Bu işler karışık maddi olarak erkeğin onayına ablukasinamuhtac olmadığım için mutluyum
TABİİ Kİ ONA PARANI VERMEYECEKSİN NE YAPIYORSANIZ BERABER YAPABİLİRSİNİZ O KENDİ KENDİNE NE YATIRIM YAPIYOR HAYIRDIR YANİ SİZ EVLİSİNİZ
O ne canım öyle. Yatırımsa sana da gösterip anlatacak o paranın nereye gittiğini. Sende hakkını ara lütfen. tartısmamayayım diye konuyu kapatma. Sen çalısıp kazanıyorsun o parayı
Madem yatırım yapıyor bunun ne olduğunu söylemk zorunda sonuçta ortak giderleriniz var ve sen çalıştığın paranın nereye gittiğini bilmek isteyebilirsin hakkında yani
neden engel attın bana tatlı arkadaşım
@kemal-ecz engel atmadımki
Böyle aşağılamak da olmaz mk ya nasıl verirsin sen Birikim yapmasını bilmiyor musun?
Ben o salaklığı yaptim kendi çalıştığım hakkimi onun eline saydım verdim sonuç keriz olan ben oldum
Delirdin mi? Baban mı ki sana harçlık veriyor. Verme maaşını ona
Bir yatırım için senden para alıyorsa ne yatırımı olduğunu sana söylemeli. Ayrıca evli insanlar birlikte karar verir neye yatırım yapılır neye yapılmaz. Kendisi başına buyruk hareket edemez
Bunu konusarak cözmeye calisin ya da nereye ne harcaniyo size faturalariyla göstersin
Zaten para icin evlenmedimi sizinle kavga etsenizde sonuc degismez ki
Bu bildigin sömürü. Umarım farkindasindır gerçi farkinda olupta izin vermende ayrı konu olur
Daha fazla paraya ihtiyacım var de yatırım yapıyorsa aile için destek olmalısın
Parani neden ona veriyorsun senin paran istedin gibi harcarsin şakami bu nereye gulumsuyoruz?
Bence direk boşan. Sen kocandan kurtul, bizde senden kurtulalım.
Bunu eşin ile konuşabilirsin. ama onuda mazur görün herşey o kadar pahalı olmuşki 2 kişinin maaşı yetmiyor
Kesinlikle kimse kimsenin parasını yönetmemeli. Kötü şeyler söyleyip seni üzmek istemem ama buna bir dur demelisin.
Evlilikte gizli saklı şeyler olursa devamında sıkıntılar olur ya parayı verme ya da işten çık nasıl olsa sana bir faydası yokmuş
ne kadr saçma -_- bence kavga çıkmasını istemiyorsan bankadan çekme bankada biriktiriceğini söyle sonra çekersin tabi
Neye yatirim yapio ogren bakalim 😅
Ya kocası yapıyorsa adamın vardır bir bildiği evinin Erkeğine Karşı gelinmez.
Değilsin tabi ama özür dileyerek söylüyorum bu eşinin sana saygısızlığı bence
Vermek zorundasın tabiki. Adam da sana bakmak zorunda mı peki o zaman yıllarca çalışıp
kumar hayırl olsun. sıze saygısı olmayan bırıyle evlenırken kıme sordunz