Eşim maaşımı elimden alıyor. Ne yapmalıyım?

Herkese merhaba arkadaşlar. Yeni evlendim. Eşim düğünden hemen sonra düğünde bana ve kendine takılan yük takıları alıp sakladı. Şu an yerini dahi bilmiyorum. Bu da yetmezmiş gibi maaşımı da alıyor elimden. Bu durumu defalarca tartıştık. Maaşımı kendim kontrol etmek istediğimi söyledim. Ama "bende duracak benim hesabımda biriktireceğiz" deyip duruyor. Kendi maaşını olduğu gibi faize yatırıyor. İkimiz de öğretmeniz, lojmanın kirası, elektrik faturası, lojman giderlerini hep ben karşılıyorum. Bu hiç sorun değildi benim için. Ama eşimin bu hallerini görünce beni maddi olarak kullanıyormuş gibi düşünüyorum. Üstelik bu konuda abisine dalga geçer gibi mesaj atmış "artık kira elektrik hiçbir şey ödemiyorum hepsini o ödüyor" diyerek. O kadar sene okudum öğretmen oldum. Ama dilenci gibi eşimden para istemek çok gücüme gidiyor. Üstelik kendi emeklerimle kazandığım parayı. Öylesine soğudum ki eşimden. Ne yapmalıyım sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum yorumlarınız için. Daha dün yeni bir şey oldu, onu paylaşmak istedim. Eşimin abisine borcu vardı, aldığımız arabadan ötürü. Bana borcun 8 bin lira olduğunu söyledi. Kendisi 5 bin ben ise 3 bin verecektim. 5 bin lirayı benim hesabıma yolladı, parayı abime sen gönder dedi. Ben gönderdim. Sonra eşim telefonda abisi ile mesajlaşırken gördüm. Abisine "Şimdi 1000 lirayı benim hesaba geri yolla" yazmış gülerek. Yani anlayacağınız borç 7 bin liraymış bana 8 demiş.
Eşim maaşımı elimden alıyor. Ne yapmalıyım?