Şöyle ki arkadaşlar ikimiz de çalışıyoruz ve birkaç tane kredimiz var hepsi benim maaşımdan ödeniyor ve buna rağmen ben son bir yıldır kenara borsaya vs para atıyorum. Dün konuştuk eşim sadece faturaları vs ödediği halde -30.000 e düştüğünü söyledi. Son zamanda benim de elimde para kalmadığı için esnek hesaba girdim kredi kartımı ödeyemedim asgari falan geçiştirmek zorunda kaldım. Benim elimdeki para 20.000 ona versem de esnek hesabını kapatamayacak. Ama bir yandan da her ay faiz ödemek zorunda kalıyor. Kendimi para kaçırmışım gibi hissediyorum ama öyle değil hep ihtiyaçlarımı kısarak mesailerimle falan biriktirdim. Çok kararsızım ona parayı versem içim acımaz ama bu rahatlığı ona verip yine kendini toparlamazsa ben sinir hastası olurum.
İçkisi kumarı yok sadece ayarını bilmiyor bonkör bir harcama şekli var. Mesela bu kadar eksideyken arabaya 4.000 lira harcamış 4 taksit yaptı arkadaş diyo. Ama benim ailemin yanına gidip gelirken yol masrafı olarak harcanan 3500 lira ona dokunuyor.
Çok uzun yazdım biliyorum içimi döktüm biraz da kusura bakmayın.
Ne yapmalıyım sizce?
İçkisi kumarı yok sadece ayarını bilmiyor bonkör bir harcama şekli var. Mesela bu kadar eksideyken arabaya 4.000 lira harcamış 4 taksit yaptı arkadaş diyo. Ama benim ailemin yanına gidip gelirken yol masrafı olarak harcanan 3500 lira ona dokunuyor.
Çok uzun yazdım biliyorum içimi döktüm biraz da kusura bakmayın.
Ne yapmalıyım sizce?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer