Eşime para vermedigim icin suclu muyum?

Eşim 30.000 TL maaş alıyor evimiz kira değil ailesinin evi ben şimdiye kadar eşimden hiç harçlık almamış bir insanım eşim veriyordu ama ben asla verir misin bana bunu alır mısın şunu alır mısın diyen bir insan hiç olmadım ve istemiyordum da eşimde hiç zora sokmadım bu yaşıma kadar aile evinde olsun evlilikte olsun hep kendimden fedakarlık ediyorum. Ailem beni fakirlikte büyüttü şimdi ailemin durumu çok iyi ailem bana bir evin kirasını harçlık niyetine vermeye basladi bu ay. Aynen bu parayı bana harca ye iç istediğini al diye veriyor. Eşimin iş arkadaşı bizim samimi arkadaşımız yani eşimle konuşurken evin kirasını söylemiş eşim. O da aylık işte altın alırsınız o paraya koyarsınız birikim yaparsınız demiş abiciğim benim kendime ait bir harçlığım olmayacak mı ben de sinirlendim sonuçta kendime ait bir para yani kendime artık kısmak istemiyorum istediğim her şeyi almak istiyorum eşim vermiyorum diye bozuluyor mudur? Çünkü bir ara evin kirasını alacağım diye bana şey diyordu senin evin kirasını her ay yarım alsak ya ama ben altın aldırmak istemiyorum hep ben fedakarlık edemem ki çalışıyorsan evin parasına destek çıkarım ama çalışmıyorum ailemin verdiği harçlık (parayı sadece kendime harcamıyorum yeri geliyor eşime de kıyafet alıyorum yeri geliyor eşimin istediklerini alıyorum ama komple altına yatırırsan ben paramı benim harçlığım olmayacak eşim ben veririm diyor ama ya onun verdiği parayla onun parasıyla ben her şeyi alamam kıyamam ona şimdi kendi paramla her şeyi almak varken eşimin parası geçsin diye almamak zorunda kalacağım) eve katmak birikim yapmak zorunda mıyım sizce
Eşime para vermedigim icin suclu muyum?