Eşim bana paranın lafını yapıyor?

Evleneli 1 ay oldu, eşim bana hediye olarak ıphone 17 pro aldı ama sürekli lafını yapıp duruyor. Dün ise çekmecede biraz döviz vardı ve telefonun arkasına 50 euro koyacağım yanımda bulunsun diye aldım, ver ben koyayım dedi verdim sonra işe giderken baktığımda telefonun arkasına koymamış beni kandırmış. Mesaj attım beni mi kandırıyosun diye yatağın yanına düşmüş dedi biraz trip attım. Akşam eve gidince telefonu da istemiyorum al telefonu sen kullan değiştirelim dedim kabul etmedi sonra kendi telefonunu saklamış sabah konuyu konuştuğumuzda ise özür diledi yalan söylemiş para yatağın kenarına düştü diye. Hem yalan söylediği için hem de telefonunu sakladığı için sinirlendim tek başıma çıkıp gittim evden. Sigara içmesini de istemiyorum defalarca bırakıcam diye söz verdi ben çıkınca koşa koşa sigara almaya gitmiş. Daha şimdiden bunları yaşıyoruz böyle biriyle ömür geçer mi. Aldığın her şeyin lafını yapıyor iade ederim diye tehdit ediyor hiçbir şey almasını istemiyorum artık fikrinizi paylaşır mısınız be yapmalıyım? (25 yaşında kızım bu arada)
Eşim bana paranın lafını yapıyor?