Eğer bu olay gerçekse bir kere baştan kendini üzmemeyi öğren her şey geçer gider dert ettiğin sıkıntılar sıhhatini bir gün bozar. Kişinin davranış biçimi dışarı daki tutumu onun ahlakını yansıtır. en azından benim böyle böyle bir kocam var diye üzülerek çektiklerini millete anlatman gerekmiyecek o yaptığı hareketlerle kendi amcalarına kadar kalitesini göstermiş. Geçim durumu asgari ücret ise + bir de kahve alışkanlığı ve oradan edindiği banal kültür varsa ondan bir halt olmaz zaten bekleme düzelir diye, otur iyice düşün taşın ya bu deveyi güdüceksin ya da bu diyardan gideceksin. bu tip erkekler değişmez bunu bil çalıştırmıyorsa çalıştırmıyacaktır da çalışsan bile elinden gelen eziyeti yapar unutma. Ha ama olay senin alttığın gibi değilse yani objektif olamıyorsan sana söylemediği idare etmesi ödemesi gereken durumları varsa ama ukala olduğu için böyle davranıyorsa da her türlü adamın karakterine ve ahlakına bakıcan (tabii 1 yıl önce bakman gerekirdi de neyse geçmiş artık) ona göre kararını alıp uzatmıcan bu sağlıksız ilşkiyi yürümez çünkü
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Para & Ekonomi konusunda 372 cevap paylaştı.
+1 yılCanımın içi , fark ettim çok dolmuşun. Bütün kelimelerini tek tek ayrıntısıyla okudum.
Sana az para vermesi değil Şu an senin konun bence.
Sana olan saygısının gün geçtikçe azalmasından isyan ediyorsun. Bu para olayıda açık ve net bunun bahanesi olmuş.
Sana kalkıp , canım böyle böyle sıkıntılarım var. Bunla idare et elimden geldiğince seni memnun etmek istiyorum falan dese bence sorun etmezsin.
:) Sonuca bakıp , çözüm arayalım madem böyle olay..
Açık açık oturup konuşmayı dene, bir kahve yap kapat tv'yi. Dinlemez atar falan yaparsa , tavır koy. Gerekirse yanında yatma. Hatta gerekirse ayrıl.
Bir yılda sana saygısızlık etmeye başlayan bir eş, on yılda döver 13 te öldürür...34 Yorumla
Soran+1 yılEvet beni cok iyi anladın gercekten böyle bir anlatmaya ihtiyacım vardı
- +1 yıl
:/ Özel falan bilmem ama canın çok sıkılırsa özelden yazabilirsin
Soran+1 yılmesaj atamıyorum xperim yetmiyo ama takip yolladım
- +1 yıl
:) ben atarım
Senin yaptığın zaten ayıp bir de gelmiş suçlayarak anlatıyorsun. Bir başkasının cebindeki parayı almak ne haddine, ki bunu da fark edip gelip geri aldı diyorsun. Kişi kendi özürünü bilmezse karşısındakini örtemez. Senin yapacağın şey öncelikle eşinin parasına karışmamak, eğer verdiği az geliyorsa söyle alışverişi o yapsın sen sadece kendi harçlığını al.
01 Yorumla- +1 yıl
Az verme hırsız olur, çok verme arsız olur derler. Bu adam lakayt karısı bu az deyince gülüyor, pazara markete parası yetmiyor demek ki istiyor. Hepsini geçtim kendi özel ihtiyacı içinde isteyebilir. Eğer Müslüman san şunu sakın unutma erkek kadının ve evin ihtiyaçlarını karşılamak ZORUNDA. Kadın evi temizlemek zorunda değil ama erkek kadının harçlığını evin ihtiyacını vermek zorunda arkadaşım. Kahve köşelerinde bok yiyip para harcamaya benzemez aile kurmak. Yemiyordu bir tarafı madem evlenmeyecekti. Bu insan hırsız gibi konuşuyorsunda ev ihtiyaçları için para vermek istemeyip orda burda yiyen bir kocadan bahsediliyor burada.
Adam paramı basıyor... günlük 20-30 liradan 600 ila 900 lira arası para yapar... İhtiyaçlarını görmüyor mu? seni aç mı bırakıyor, açıkta mı bırakıyor... Kahveye gitmesine birşey diyemem kötü bir alışkanlık bırakması lazım ama... çok da zengin bir adam değilse nasıl yetiştircek? Faturalar vs...
030 Yorumla- +1 yıl
Haftalık veriyormus.
Soran+1 yılHaftalık veriyor
Ozaman kendiside 100 lerle kahvelerde dolasmasın madem faturalar var- +1 yıl
@yarenbirsen hmm asgari ücretle falan çalışıyorsa napıcan sabretmek lazım, ama az gerçekten haftalık 20-30, şimdi adamın durumunu bilmeden birşey de söylenmez bunun kirası var en az 600-700 elektriği suyu telefonu interneti doğalgazı dedin mi 500, yemek masrafı, günlük ekmek... Sıkıntılı bu işler... Ev geçindirmek çok zor...
- +1 yıl
Yemek masrafını kız görüyor sanırım.
- +1 yıl
@yarenbirsen dışarda yemekten bahsetmiyorum, ev alışverişinden bahsediyorum... tek yaşadığım halde haftalık 200 lira alışverişim var benim... düşün yani...
Soran+1 yıl2500
- +1 yıl
Biliyorum.
Yetmez yanı böyle koca da affedersiniz ama dusuncesizin teki.
Soran+1 yılAma dügün borcunuda ödüyor yani bize 1000 veya 1500 kalıyor
Ama oyun oynuyor hesap ona kalırsa?- +1 yıl
Valla 2.500 liranın en az 1.300 lirası kira + faturalar... aylık 600 lira alışverişin yemen içmen olsa... etti zaten 2000 lira... yol yemek çalıştığı şirketten olduğunu farz edelim... aylık 150 lira da sana veriyor etti 2.150 lira... adamın cebine kalan 350 TL.. erkek adam netice de... el insaf yani... her an para lazım olabilir...
- +1 yıl
@yarenbirsen Ben yine insaflı davranmışım Yaren. Bol kepçeden çıkarttım faturayı 1.000 - 1.500 lirada aylık ödenen borç varmış. Bence yatsın kalksın kocasına dua etsin. Adam evliya resmen. 1.000 lirayla ev geçindiriyor... Kira dahil fatura dahil, yeme içme dahil...
Soran+1 yıl600 yemen icmenmi? Dalgamı geciyorsun
20-30 verdi diyorum oda misafir gelicek
Faturalarlarıda ödedikten sonra yine kalıyo 700 falan
Sigarada iciyor günde 1 veya 2 paket kahveyede gidiyor simdi söyle bakalım kim daha cok harıtor benmi omu?
Soran+1 yılBorc ödese bile eşit davranicak kendi 100 alıp sonra kahvede yiyp yine 50 alıp 100 den kalan. 20-30 da bana vermicek!
Soran+1 yılBen alıyorum fazladan tabi bana bisey kalmıyor ev icin harcıyorum hep temizlik malzemeleri falan param kalmadıgındada alsam arıyorum bu eksik diye diyelim domates sonra o getiriyo bir kilo
- +1 yıl
Senin anlattıklarında sıkıntı var soran kişi... ama nihayetinde 2.500 liranın 1.000 lirasını borca düş... kalan 1.500 lira ile ev geçindirmek bir mucizedir... iki iki daha dört... üstelik evin kira / kira + faturalar 1.200 lira tutuyor... hadi sadece sebze ile beslendin desen 200 lira aylık ekmek pazar masrafı tutar... yine etti sana 1.400 lira... anlattıklarında bir çelişki var hesap tutmuyor...
Soran+1 yılKac aydır borca vermiyor abisine desem?
Soran+1 yılHayır banka degil abisine veriyor borc ve kac aydır vermiyo ama bir 3000 falan kaldı sadece
Soran+1 yılMersin
- +1 yıl
Allah kolaylıklar versin. Eşin muhafazakar sanırım. Muhtemelen sende oylesındır. Duaya sarılalım inşaAllah. eşine kızacağına, arkasından konuşacağına, onun için Allah'a dua et. Hem huyları düzelsin, hem de daha fazla kazansın... Buradaki insanlar ancak seni daha çok gaza getirip, boşan kurtul der... Madem ki o adamın karısısın. Onu düzeltecek olanda sensin...
Soran+1 yılSağol allah razı olsun evet ama yuva yıkmak kolay degil
Soran+1 yılAmin allah razı olsun ara sıra ben otururken kolunu omzuma atım sen ilerde cok zengin bir kadın olacaksın firma acacam diyor bilmiyorum farkındamı böyle yaptıgını bana gelip öyle söylüyor bende allah az verip ararmasın cok verip azdırmasın benim niyetim zengin olmak degil üzülmek istemiyorum artık diyorum
Soran+1 yılKoluna omzuma atıp diycektim
Soran+1 yılEvet öyledir huzur islamda
Ya öyle aramız iyi arar der sana hangi cikolatayı alim canın bisey cekiyormu falan ama bir tek bu konuda ve kahve konusunda kopukluklar oluyor
Soran+1 yılHaklısın kardeşim allah razı olsun amin cümlemizi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
+1 yılBacim aynisi bende var bendeki daha kotu kirayi falan bana odetmeye calisiyo adam eve bakmaz cocuga bisi almaz giysi miysj nerde senede bir oda bikac parca biktim artik bosanma davasi actirdim bana vermeyip baska kadinlara 250atiyo onuda yakaladim bazi erkekler var karisina kendi harcadigindam daha cok veriyo karisina deger veriyo cunku bunlar bizi saf buldu kullaniuo boyle bendeki benim parami yiyo hem yedirmiuo hem parami yiyo sigara bitti yol param yok diyip durmadan para istiyo son aldigim maasimla ev gecindirdim bu ay yapabildigim kadar marketlerde girilcek gibi değil asiri pahali birini alsam birini eksik aldim allah sabir versin bencil bir ese sahipsin boyle gidrr degismez bu adam 10senedir degismedi bendeki ordan biliyorum evlilikler neden bitiyo diyip duruyolar iste bu yuzden bitiyo sorumsuz egoist sadece kendini dusunen bencil kocalar yuzunden kadin bu kadinin hicmi itiyaci yok 30tlyle napsin aylik kuafore gidip milyarlar harcayan hic iseysen geri kalmayan kadinlar var bir askeri ucreti az bulup yetmiyo diyen sadece kendi makyaj malzemesi koyafetine 2500harcayip yetmiyo param diyen kadinlar varken bu kadin napsin ben seni cok iyi anliyorum elbet sende istediklerini alip giymek yemek icmek istiyosun ama kisitli imkanlarin bu adamla evlilin elinde sonunda biter demedi deme biyere kadar sabredip en sonunda patliyo insan yeter deyip
00 Yorumla
+1 yılböyle sacma ısmı olur yaa mısafır geldıgı zaman sende 30 tl 20 tlsını harca mısafırın yanındada ne verdınde ne alım eve paramı bırakıyosun olanla bunu aldım de sende onu rezıl et 1 senelık evlı ınsan senı kölemı almıs bu srfsz nedır bu sacmalık ya nerden buluyosunuz bölelerını nasıl sevıp evlenıyosunuz anlamıyorum yaa gercekten :( senı haketmedıgını dusunuyorum ve cocuk vs yoksa cok uzatmadan bıtır bu ısı ılerde cok psıman olursun cocukta olursa
45 Yorumla
Soran+1 yılBen onun gibi kötü olamıyorum işte..
- +1 yıl
olamıyosun ama senı uzen bırıne sen cıcekmı atıcaksın halaa buna ragmen yanı daha evlılıgın baharındasın cok erken hersey ıcın tamam ıyı dusunmelısın bende ısterımkı yuvan yıkılmasın kolay degıl ama gunumuzde artık kadına sıddet yok böyle evlılıklerden dogacak cocuklarada yazık sanada tamam uzatmamalısın bence bu ısı daha balık bastan kokar seven adam bunu yapmazz yapamazz hadı para vermesı vermemsını gectım onun bunun yanında asagılamak nedemek ya kac kurusluk adamsın demezlermı adama
- +1 yıl
bı yazarmısın bana özel
Soran+1 yılmesaj atılmıyor
- +1 yıl
atılır sımdı ya da takıp edılır ok
Para & Ekonomi konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kaç yaşındasın ya da aranızda kaç yaş fark var? Ayrıca evlenmeden önce para meselesinin olmasa da bu pik yanının sinyallerini vermiyor muydu? Resmen seni sadece evde çalıştırmak için almış gibi ve kadın olmana da hiç saygısı yok gibi duruyor. Ailene söyledin mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılBen 20 o 23
- +1 yıl
Yaş farkınız da çok değil ama epey genç evlenmişsiniz ya. Bir yıldır evliyiz demişsin birde. O seni küçük gördüğünden öyle yapıyor kesin. İşe girip ondan daha fazla para kazanmanı da kendşne yediremez. Ama bence sen çalış. Daha da kötü olursa bırak o adamı. Hayatını karartmaya değmez. Daha 20 yaşındasın. :(
+1 yılAçIığa sabredersin adı ‘ORUÇ’ oIur. Acıya sabredersin adı ‘METANET’ oIur. İnsanIara sabredersin adı ‘HOŞGÖRÜ’ oIur. DiIeğe sabredersin adı ‘DUA’oIur. DuyguIara sabredersin adı ‘GÖZYAŞI’ oIur. ÖzIeme sabredersin adı ‘HASRET’ oIur. Sevgiye sabredersin adı ‘AŞK’ oIur.
33 Yorumla- +1 yıl
Sana katılmıyorum.
Salakliga sabır edilmez - +1 yıl
@yarenbirsen Sen ki hayrı şerri biImezsin. Önce kendini sına sonra da başkaIarını. Kendini sınadığında zaten başkaIarını sınamaktan vazgeçersin! :(
- +1 yıl
Ok
.
+1 yılAllah kolaylik versin cimri erkekle zor. bazi arkadaslarin yazdigi gibi 20 30 lira az para degil aslinda ama kisinin bunu verirkenki uslubu da cok onemli. biz sevgilimle evlendigimizde maaslar bende olacak ben biriktiricem cunku ben daha tutumluyum insallah bizimde aramizdaa boyle sorunlar olmaz
10 YorumlaBosuna kadinlar egitimini tamamlamadan birilerine bagli olarak evlilige adim atmasin denmiyor. Bunu daha önce hic mi düsünmediniz? Ayrica bu türk kadinlarinin erkek mecbur karisina para vermeli kafasini anlamiyorum ben. Kimse kimseye bakmak zorunda degil. Calistirmama durumu hic söz konusu bile olmamali, ama böyle sagliksiz iliskilerde oluyor iste.
00 Yorumla
+1 yılÇalışmaya ikna et, kocandan para beklememis olursun
12 Yorumla
Soran+1 yılmesaj attım anlattım duygularımı rezil ettigini beni herkesin icinde acımasız insafsız oldugunu falan sus kafa ütüleme aksam veririm dedi bende senin parana kalmadım calısır kendi alnımın teriyle kazanırım paramı gözün kalıyo verince aksamda 10 verirsin sagol istemez cok iyisin dedim.
- +1 yıl
Ya çalış ya boşan. Bu kadar net. Böyle insanlarla ömür geçmez bir kere sana saygisi yok o ne bicim konusma tarzi öyle?
+1 yılSen de ona gore hazirlik yaparsin. Bir yemek yaparsin uc gun yer. Ona kiyafet falan almazsin. Adama yoksulluk yasat. Akli basina gelsin. Yok oyle hem calistirmayip hem cocuga harclik verir gibi para vermek
10 Yorumla
+1 yılKim ne derse desin çalışan kadın daima saygı görüyor. Bütün bir hayatını o okuzle geçireceğin için üzüldüm. Çocuk yapma sakın. Bekle bir müddet. Öyle saygısız terbiyesiz bir erkekten çocuk yapma. Köle muamelesi görürsün.
20 YorumlaNe öküz adammıs ya hadi parası olmasa neysede gidip kahvede yiyo. Madem para vermiyon bari bırak kadın calissin dimi ama. Bide evlilikte şöyle olmali bence faturalar vs icin para ayırıldıktan sonra geriye kalan ortak para olmalı alisveris icin eglence icin falan. gir bir yerde calis canım ya bu adam seni süründürür böyle olmaz her ihtiyacın oldugunda ondan isteyemezsin ki.. hele evinin özelini baskalarına anlatması yeminle tam bir hayvan
00 Yorumla
+1 yılKarısından para esirgeyen adama adam demem ben. Kim icin çalışıyoruz?
60 Yorumla
+1 yılHiç mi tanımadın evlenmeden ben olsam o parayı da almam cezasını da keserim bu ne be ilk okul çocuğu bile saha fazla harçlık alıyor lafını esirgeme derim
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılBelki adamın cebinde parası yok?
Niye böyle düşünüyosunuz ya ulan siz benim anamın yerinde olsaymışsınız kafanıza sıkarmışsınız haa şimdikiler kadınmı ya04 Yorumla
Soran+1 yılHe parası yok he
100 150 yiyor kendisi haftada diyorum parası yoksa kahvede takılmasın!- +1 yıl
Uff
Soran+1 yılNe uff
- +1 yıl
Milleti ananla kıyas ediyorsunda a kardeşim, baban böyle miydi? Ya da sen ananın yaşadıklarından memnun muydun?
+1 yılParası oldugu halde böyleyse hiç hoş degil, erkegin çömerti kadının tutumlusu makbuldür, adamda alışkanlık yapmadan bir çözüm bul, tabi parası varda pintilik yapıyosa
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 659 cevap paylaştı. Çocuk yoksa boşan gerçekten böyle adamlarla hayat geçmez. Hem çalıştomayacak hem de para vermeyecek kendini kullandırma.
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 385 cevap paylaştı.
+1 yılDemek ki sizde ortaklık yok. Adam ipleri eline almış. Biyerde kurs alıp çalış derim. Kimsenin eline bakma. İyi günler.
00 Yorumla
+1 yılneden calismiyorsun? bu durumdan rahatsizsan calismalisin
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 14b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle yapmaya hakkı yok 30 lira ne ya.
Canım sen çalış bence.
Kocan koca gibi değil.
Bos beleş bir insan14 Yorumla
Soran+1 yılBırakmıyor ki
Cok denedim ama nafile- +1 yıl
Ya biraz daha versin ya da git çalış
Soran+1 yılmesaj attım anlattım duygularımı rezil ettigini beni herkesin icinde acımasız insafsız oldugunu falan sus kafa ütüleme aksam veririm dedi bende senin parana kalmadım calısır kendi alnımın teriyle kazanırım paramı gözün kalıyo verince aksamda 10 verirsin sagol istemez cok iyisin dedim.
- +1 yıl
İyi demissin
Bence Allahın cezası ya.
20 liraya giysi değil yiyecek Alamazsınız.
Onu taş köy. Anlar belki.
+1 yılVerdiği kadarı al izinsiz almak calmaktir
Elindeki para ile alış veriş yap eksik malzemeyi ona söyle, o getirsin.
O seni söylemeden sen söyle herkese rezil olsun, erkek dediğin evine bakacak, ne yani bakkala öpücük mü vereceksin. tövbe tövbe10 YorumlaBu devirde kadın da erkekte çalılıcak ama erkeğin geliri iyi olmak zorunda olucak
00 Yorumla
+1 yılAl işte abi okuyun ya sonra böyle hayvanların eline bakıp kendinize yazık ediyorsunuz sana da yazık günah değil mi
Simdi her seyi salla arada saygı yok anlayis yok ne diyim ki00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılboyle kisiyle evli kalinir mi ya afedersinde tam bir hirbo! su kadinlar erkeklerin nesine guvenip calismayip kocalarindan para almayi kabul ederler anlamam gercekten
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevmediği yemekleri yap sende verdiğin parayla anca bu oluyo gibisinden
30 Yorumla
+1 yılÇocugun yoksa boşa gitsin sana koca mı yok. Cocuk yaptin mi kurtulamazsin da. Kadinina ve evine maddi manevi sahip cikmayana erkek demezler
20 Yorumla
+1 yılBence bu konuyu ıyıce konusun verdıgın para yetmıyo de
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılboşan nafaka al, daha fazla kazanırsın o zaman ahahahaha :)
10 Yorumla
+1 yılNe kadar sürede o parayı veriyor? Haftada günde ayda?
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkumarı içkisi alkolü yoksa kahvehane falan aşırı takılmıyorsa olması gereken zaten bu.
01 Yorumla- +1 yıl
Kadında sadece namusunu korumalı, eve yabancı kimse almamalı ve kocasının gitme dediği yere gitmemeli, bunun dışında evlilikte hiçbir sorumluluğu yok. Yemekmiş temizlikmiş. Hani olması gerekenden bahsediyorsunuz ya. Sizin gibilere Allah hidayet etsin. Bir kadını adam kedi besler gibi besliyor da olması gereken diyorsunuz.
+1 yılSen neden kocana para vermiyorsun? :)) sana bütün parasını vermiyorsa bildiği birşey vardır kesin çok harcıyorsundur
01 Yorumla- +1 yıl
Mirza yazıklar olsun sana. Baban aynını size, annene yapsa ne tepki verirdin acaba. Bir erkek karısına para veremeyecekse ev ihtiyacı için bile evlenmeyecek. Kimse kızını hayvanın birinin pntiliğiyle ezilsin diye doğurup büyütmüyor.
Gizli Üye(30-35)+1 yılkör topalsın galiba bu adamın kahrını çektğine göre
08 Yorumla
Soran+1 yılSen evlimisinde böyle önuargılı konusuyorsun?
Bosanmak kolaymı sanıyorsun?
Cevap sahibi+1 yılbekarım kendi paramı kazanıyorum. babama dahi muhtaç değilim. bunun verdiği özgüvenle konuşuyorm canım benim .
Soran+1 yılTahmin etmistim evli olmadıgını ve bir bosanmaktan düsünemedigni!
Evlendiginde anlarsın yuva yıkmak kolaymı
Cevap sahibi+1 yılo zmn sürün senin tercihin.
Soran+1 yılNebicim konusuyorsun sen? Kınamadıgını yasamadan ölmessin diye bir söz var.
Soran+1 yılNerde calısıyorsun ki bukadar havalardasın orda kalbilecegine bir garantin var mı
Cevap sahibi+1 yılBen seni kınamıyorumki. akıllı ol kendiini sakın ama sakın ezdirme diyorum. asla seni küçümsemedim.
Soran+1 yılAksam konuşacam zaten
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen para almiyorum alisverisi kendisi yapiyo. Eger bir ihtiyacim olursa para veriyor. Ama genelde istemiyorum para.
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 20,4b cevap paylaştı.
+1 yılÖküzle evlenmişsiniz.
10 Yorumla Para & Ekonomi konusunda 24,1b cevap paylaştı. eşinin yaptığı bıraz egoıstlık ,
20 Yorumla
+1 yılSadaka vermek sevaptır teyze
11 Yorumla
Soran+1 yılKaybol git
işte bunlar hep koca eline bakmaktan.
00 Yorumla
+1 yılKahvede sorsan dayıdır ama değil mi?
Çok yazık.20 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 507 cevap paylaştı. ulan ne döt oğlanları var yaaa
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 1,4b cevap paylaştı. Calismayi denesen?
06 Yorumla
Soran+1 yılİzin vermiyor
- +1 yıl
Anliyorum.. Ama sert cikarak degil, daha kibar konusraka da cozebilirsin bence.. Hata onunda gönlünü alirsin.. Sadece iyi zamanini bulup biraz duygu sömürüsü yapmak kafi olur.. Sen sert konustukca ters teper. Is meselesine gelince, sen yetisemiyorsun ihtiyaclar bitmiyor vs sana yardimci olayim de, o sekilde ikna yoluna git.. Tatli dil yilani deliginden cikarir 😉
Soran+1 yılOnda tatlı dil ise yaramaz yok calışmicalsın bitti der yine
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapacak bir şey yok yazık.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdam degilmis, cidden cok uzuldum. Cocuk varmi?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır yok
Cevap sahibi+1 yılYapma zaten bir muddet. Seni elaleme rezil etmis marifetmis gibi:/
Boyle seyleri bahane ediceksen sus
00 Yorumla
+1 yılmarkete bakkala öpücük vereyimmi bu yetmiyo de..
00 Yorumla
+1 yılişin zor.
20 YorumlaOda dua et bu zamanda :-D
00 Yorumla
+1 yılDöv onu
03 Yorumla- +1 yıl
Para & Ekonomi konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evlenmeseydin.
02 Yorumla
Soran+1 yılNebilim ben böyle olacagını?
Gizli Üye(30-35)+1 yılVay dengesiz kocan vayyy
00 Yorumla
+1 yılcimriymiş
20 Yorumla
+1 yılkötü bir durum
00 Yorumla
+1 yılGunlukmu bu
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır haftalık
- +1 yıl
Yok artik bu nedir ya ev ihtici karsilanmaz ama durumunuz yoksa ayri tabi
Soran+1 yılO kendisi 100 veya 150 harcıyor haftada
- +1 yıl
Yok artik bencillik bu calis sende
Para & Ekonomi konusunda 25,7b cevap paylaştı. Ayip eder
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKeske evlenmeseydin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇalış sende
04 Yorumla
Soran+1 yılİzin vermiyor
Cevap sahibi+1 yılIzin isteme
Ya ihtiyaçlarımı karşılayacak kadar para ver ya da çalışırım bu benim en doğal hakkım de.
Cevap sahibi+1 yılAynen bu şekilde devam et geri adım atma, kendini ezdirme.
Sen onun kölesi değilsin
Ahahaha uzucu
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKaç yaşındasın
04 Yorumla
Soran+1 yıl20..
Cevap sahibi+1 yılKaç senelikevlisin
Soran+1 yıl1 senedir evliyiz
Cevap sahibi+1 yılYeniymişin
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?