AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
89Cevap
Alınmamalı bence ama şiddet ya da aldatma varsa yıpranma bedeli alınabilir.
Bence bazı kadınlara gün doğuran bir yasa baba evinde görmemiş olanların sorunu
Madem eşitsiz o halde nafaka saçmalığı ortadan kalkmalı elbette çocuğa bakma yükümlülüğü var adamın ama kadına bakma gibi sorumluluğu yok anası değil babası değil
Çocuk yok ne için nafaka? Geceleri beraber oldukları için mi?
Bilmem hukuka sormak lazım ne için verdiklerini
Çocuk yoksa nafakada olmaz ve olsa bile eşlerden biri aldatıyorsa zina davası ve onun sonucunda hiç bir hak tablet edemez
Talep kaçaktı
Bu senin fikrin mi yoksa hukukun bu şekilde mi işlediğini düşünüyorsun merak ettim :)
Bildiğim bişey varki söylüyorum 😉
:D Hukuk öyle demiyor ama siz bilin tabii
Benim bildiklerimi bilsen böyle demezsin😍
Ortada bir hukuk var kanun var ama siz herhalde allahtan gelen bilgilerle konuşuyorsunuz. Pekala.
Yoooo. Soyle soliyim kadın eşini 3 erkekle birlikte aldatıyor ve eşinin son anda bir mesaj yakalamasıyla haberi oluyo bilgileri toplayıp dava acıyor kadında evin yarısı paranın yarı nı istiyor adamda resımleri msjları konuşmaları sunuyor ardından zina ve hiç bir hak taler edemiyor evetttttttt. Cvppp Allah tam gelen bilginiz var mı,,?
İyi de onu da hukuk söylüyor zaten :D Aldatma varsa yoksulluk nafakası ödenmiyor. Sürpriz bi kanun değil
İyi oku iyi bilgilen resimler bilgiler özel hakka giriyor normal de marjlar resimler yasak 👍👍
Okurum bilgilenirim :)
tamam sevinirim 😜😜kızma lütfen 😊
Hiçbir kadını Nafaka almaması gerekiyor, her kadının çalışması gerekir, duymak yatak odasında kadın da zevkini alıyor erkek te, Müslüman kafalılar erkek kadını kullandı attı olarak görüyor.
Alınmalı ama nafaka süreli olmalı. Sınırsız nafaka zulüm
Kadın erkek eşit diyenler neredesiniz sizi buraya da davet ediyoruz
Bence alınmamalı ya da duruma gore degerlendırılmelı. Bı magdurıyet vs. varsa.
kesinlikle alınmamalı erkekler size bakmak zorunda değil
İşi olsun ya da olmasın nafaka ödemem. Devletin babası kalksada tek kuruş alamaz.
Eş evlilik süresince diğer tarafın istediği yönlendirmesi ile çalışmadıysa bence alınmalı ama kesinlikle süresiz değil asgari bir sürede karşı tarafın düzen kurmasına yetecek kadar
Hocam! Duyguların İncinmesi İle İlgili Bir Nafaka var mı?
Aldıgın para kadar belada var. Herkez taşıyamaz bu vebali haram zıkkım
Alınmamalı
Yoksa aklı olan adam bu devirde evlenmez
Ne nafakasi canım, mehirle falan hallederiz biz o işi, imam garantili 😒
Alınmamalı. Niye alınsın ki? O zaman kadınlar da erkeklere nafaka vermeli.
Ne gerek var kadın diye eli ekmek tutuyorsa çalışıyorsa anlamı yok karşı tarafı yıpratmanın.
Boşanmış yollarını ayırmışsın ne diye para vericek adam daha kadına mecbur değil
Aslında tüm dünya kadinlara itaat etmeli ben öyle düşünüyorum birgün kadinlar hükümdar erkekler hizmetkar olacak ozamana kadar sevinsin fukaralar nafaka vermiyorum diye
Alınmamalı çünkü çocuk yoksa kadın kendine bakar her şekilde yani adamdan gelen iki kuruşa gerek duymaz daha güçlü de durabilir belki ama gerçekten çalışamayacak gibiyse belki olabilir
Aynen
Taraflardan hangisi zor durumda kalacaksa durumunu biraz düzeltene kadar nafaka alabilir.
Alınırsa eğer nafaka işi suistimal ediliyordur.çocuğun yok bişiyin yok.
Bütün bekarlara anlaşmalı evlilik öneriyorum. Kimsenin ağzı yanmasın sonra
Kadının kendi işi gücü varsa alınmamalı bence, diğer türlü alınabilir
Sırf nafaka almak için evlenip boşanan insanlar var, o yüzden alınmamalı
Almalı. O kadar gecen zamanın telafisi
Erkeğe zaman geçmiyor herhalde :D
Onlar hersekilde kârda canım 😚
Ne gibi? Ortada bir evlilik varsa da iki kişiye, boşanma da iki kişiye. Her şekilde karlı olan biri yok bence.
Ben öyle düşünmüyorum nafaka haktır. Sen istemiyorsan alma tabi
Benim isteyip istememem değil mesele, toplumsal bi konu konuşuyoruz artıları eksileriyle, sen istemezsen alma demek de bi değişik :D Okey teşekkürler
Hahah ehh uzun uzun anlatmak istemiyorum canım. Ben alınmasi taraftarıyım sen belliki degilsin konu kapanmıştır 😂
Nafaka haktır elbette ama her iki tarafa da haktır. Kadının durumu iyiyse erkeğe de nafaka ödenebiliyor.
Bence boşanmalar ya da nafaka söz konusu olmaması lazım iki tarafta saygısını sevgisini yitirmeden yuvalarına sahip çıkmaları en doğrusu
Lafa geldi mi kadın erkek eşit iş menfaatlere geldigi zaman bayan kadin hanimefendi herneyse gercek bu yani kusura bakmayin..
Alınmamalı sonuçta kadın kendine bakmadığı için evlenmedi adamla boşandıktan sonrada kendine bakabilme gücü olur
Kadının eğer gideceği bir yeri yoksa alınmalı ama kadının bir mesleği varsa alınmamalı diye düşünüyorum.
Ayrıldığım bir kişiden çocuk da olsa bir şey almam
Erkek haksız ise ve kadın çalışmıyorsa nafaka vermeli. kadin haksız ise ve erkek çalışmıyorsa kadın erkeğe vermeli
Boşandıktan sonra o adamın parasını yemek doğru değil bence
Eski eş çocuklarla bakmakla yükümlü, karısına değil.
kadın olmak bu toplumda çok zor. Ev kadını ise kesinlikle almalıdır.
Kadinin maddi gucune bagli bence en azindan ikinci bi evlilik yapana kadar alsa iyi olur
Vermem benim verdiğim nafakayla başka herifle olacak oh isterse o herife de iş bulayım
Duruma göre olmalı, kadın çalışmıyorsa düzenini oturana kadar verilmesi gerekir bence.
Çalışacak durumdaysa bakacak çocuğuda yoksa almasına gerekte yok
Adam boşanmış başka bir evlilik yapmış hâlâ eski eşine nafaka ödüyor çok saçma alınmamalı
Çocuk yoksa alınmamalı.
Bence saçma çocuk yoksa nafakaya gerek yok
Boşanılmamalı o zaman nafakaya gerek kalmaz
Çalışıyorsa almamalı.
Vermiyorum bütün takıyı verdim herkes kendi yoluna
İhtiyacı olan alsın olmayan neden alsın...
Duruma göre değişkenlik gösterir.
Kadının işi yoksa evet almalı
İşi yoksa da nafaka verilmemeli , adam bakmak zorunda mı artık yabancı olduğu bir kadına , gitsin babası , abisi baksın
Kadın işsiz biriyse süreli olarak almalı
süreli olmalı bence
evlenirse filanda kesilmeli
Alınmamalı tabi. Çalışıp kendisine bakabilir.
Eşitlik deniliyor sürekli alınmamalı bence.
Alınmamalı ölene kadar bakacaksa neden boşanmış.
Çocuk yoksa alınması saçma zaten
Bekar hayatına dönülecek nafakalık bir durum yok
Beleşci kadınlar nefes almasin bence
İki tarafın durumuna göre değişmeli
Çocuk yoksa alınmamalı
Tartışmalı konu çok değşkeni var
Ne nafakası çocuk yoksa her kes işine baksın