Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer evlenirsen eşinin ihtiyaçlarını karşılaması normaldir. Çünkü insanlar paylaşmak için evlenir. Bu hem acı ve hem de tatlı yaşam için geçerlidir.
Hayat müşterek dediğimiz nokta vardır bir de. Sen diyorsunki Kadın zaten evle ilgili işleri yerine getirmek ile zaten görevini yapıyor.
Bunda sorun yok elbette.
Ancak bu daha çok maddi gücü normalden daha iyi bir erkek için daha kolay olur. Ama lütfen bunu yapılacak harcamalara karşılık olarak belirtme. Kadın bunun ölçütü değil. Kadın bundan çok daha fazlasıdır.
Çalışan kadınlara gelirsek, onları yermek veya çamur atarak haklılık göstermek gerçekten yanlış olur.
Sen belki de aslında bunu kastetmedin veya yanlış anlaşıldın belki. Ancak bunu ifade etmek mümkün.
Maddi durumu güç olan kadın ve erkek çalışarak birbirlerine destek olur ve olmalı da. Çünkü sevgi ile köle kavramı bir arada kullanılmamalı. Onlara çirkin demek haksızlık olur. Hemcinslerinin yaşam şekli ne olursa olsun onlara destek olman gerek.
Allah kadına da erkeğe de özgür bir irade vermiş. Herkes kendi hayatını kurmakta özgürdür.
Kadının maddi güçlüğü yoksa bile, çalışması durumunda kendisini hoş karşılayan bir eşi olduktan sonra, onlara laf atıp karalamak kul hakkı olur.
Lütfen yaşam anlayışlarını yadırgama. Sen eşine evi çekip çevirmekle destek olursun. Diğerleri de eşiyle sırt sırta verip hayatlarını idame ederler veya kendi harcamalarını kendileri yapmak isteyebilirler.
Mutlu olduktan sonra ve etik sorumluluklarımızı yerine getirdikten sonra hayat şeklinden çok, onu anlayışla yaşamak güzeldir.
Keşke daha farklı ifade etmeyi deneseydin ve örneklerini kadını yererek değil, her koşulda önemli sorumluluklarının olduğunu belirtseydin sadece, belki daha iyi anlaşılırdın.12 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı insanlar yorumunuzdan da anlaşılığı gibi ne demek istediğimi biliyor. Yüzeysel düşünenlerin zekasına ben yardım edemem
Cevap sahibi+1 yılBen ne kastettiğini şahsen anladım. Aslında birşeyi yorumlamak istersek veya eleştirmek, o şeyi tamamen anlamak en iyi yoldur. Toplum olarak holiganlaştırıldığımız için hep bir taaruz eğilimindeyiz. Sorun aramak ve karalamak kolaydır. Asıl olan çözümcü anlayıştır.
Teşekkür ederim her daim esen kalın.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılKesinlikle katılmıyorum ve bu düşüncede olan kadınlara üzülüyorum. Şurada haklısın, Erkek tabiki Hesabı öder ama diğer söylediklerin çok vahim. Kadınlar çalışmalı ve kendi ayakları üzerinde durmalı.. erkekler de bunu desteklemeli. Neden mi? O erkek bir gün gidebilir, ölebilir, kaza geçirip çalışamaz hale gelebilir, kadını terk edebilir, kadın ayrılmak zorunda kalabilir... vb.. bu durumda kadın kimseye muhtaç olmadan, gebe kalmadan hayatını devam ettirebilir.. aksi takdire kadın hep seçilen, kullanılan, gebe bırakılan ve sesini çıkaramayan, hep susan ve içine atmak zorunda kalır.. seçen olamaz, haksızlık karşısında konuşamaz, hakkını arayamaz.. hayatın gerçeklerinden ve sosyal hayattan uzak kalır ve bu da beraberinde cehaleti getirir.. kendisinde kalsa soru yok ama bu yetiştirdiği çocuklara da sirayet eder. Bilemiyorum. Ben böyle düşünüyorum. Bu arada Kadını yukarıda Bahsettiğim değerler için çalıştıran erkekler gerçekten seven erkeklerdir. Aksini yapan erkek basit erkektir doğrudur..
54 Yorumla
Soran+1 yılDevlette çalışsın maaşı kalır
Cevap sahibi+1 yılVay arkadaş.. 🙂🙂 ne güzel akşam akşam mutlu mutlu oturuyordum, takılıyordum şurda🙂🙂 durup dururken moralimi bozmuşsun🙂 alemsin🙂🙂
Soran+1 yılYediğim linçlerle mi eğleniyordunuz beyefendi? 💚😂
Cevap sahibi+1 yıl🙂🙂 hayır tabiki işler bitmiş, yeni iş almışım, eve gelmişim balkondan yeşil ve mavi manzarada bir sigara yakmıştım🙂 o yüzden mutluydum🙂 asıl yediğin linçlere üzülüyordum🙂 mutlu mutlu otururken böyle düşünen bir kadın, böyle bir düşünceye maruz kaldığım için üzülüyordum🙂🙂 neyse ki gerçek değilmiş🙂 şimdi rahatladım biraz🙂
+1 yılSenin bu zihniyette olan beyninden biraz şüpheliyim. Hayat zorlukları bir yandan geçim derdi bir yandan her şeyi erkeğin omzuna yüklemek ne kadar doğru? Bu devirde yaşam şartları da daha da zorlaştı. Hani eğer diyorsan ben yeri gelecek bir kuru ekmekle doğmasını da bilirim tamam ona diyebilecegim bir şey yok. Ama öyle tiplerden de değilsin anladığım kadarıyla. Demem o ki erkekle kadın çalışma koşulları da dahil olmak üzere eşittir. Erkek her ne kadar o eve para getiriyorsa kadının da eline imkanlar verilmisse kadın da en az erkek kadar o eve para getirmek durumundadır. Çalışan kadınlar da keyfinden çalışıyordu zaten.
52 Yorumla
Soran+1 yılÇalışmasınlar. Büyüklerimizden böyle gördük
- +1 yıl
Pardon ama sen bu durumu geçmişle kıyaslayamazsın kii. Ohooo kıyaslayacak olursan işin içinden çıkamazsın.
O zaman erkeğin senin hakkındaki kararları vermesinede şaşırma derim. Gel dediğinde gelir git dediğinde gidersin. Ben bu kafadaki kadınları gerçekten anlamıyorum. Sabah evden cıkarken kocasından bugün alısverıse cıkıcam para bırak demek ne demek? Kendi paranızı kazanın kımseye hesap vermeden harcayın.
32 Yorumla
Soran+1 yılErkek dediğin yönetmeli
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
98Cevap
+1 yılAynen, dinimizde bunu gerektirir. Kadınına bak ki o da sana her konuda itaatkar olsun. Sen karıya "Ne işe yarıyon hadi git çalış!" dersen, karının g*tüne biri bir gün el atar kadınında şehveti artar sonra seni boynuzlar üst kademedeki erkeklerle... insanın fıtratı bozuktur şeytan her an tetikte. Bu zamanda irade kullanması da zor... Hadi onu geç, akşam gelir yorgunum diye zıbarır erkenden sonra hayıflanırsın... Zaten karı bünyesi erkeği için yaratılmış hassas, dışarda iş yapsın diye değil... Mevla her şeyi birbiri ile ilişkilendirmiş ama gel gelelim çağ ve insanlık bunu yıktı.
12 Yorumla
Soran+1 yılHarika bir yorum 👏🏻
- +1 yıl
👍sağ ol
- Para & Ekonomi konusunda 522 cevap paylaştı.
+1 yılErkek zaten kadından daha güçlü ve kadınını korur ama senin dediğin "tabii ki hesabımı ödemeli, ihtiyaçlarımı karşılamalı" kısmı işi farklı boyutlara götürüyor. Bir erkek ne yiyip ne giyiyorsa eşine ve çocuklarına da aynısını yedirir giydirir 👍 Kadın ayrıcalık istiyorsa o iş yaş. Kendime yeterim diyen kadın kendi ayarları üstünde durmak isteyen ve erkeğe sığınmak istemeyen kadındır. Saygı duymak zorundasın biz erkekler olarak saygı duyuyoruz, güzellik çirkinlikle değil zihniyet ile ilgili bir şey bu 👍
51 Yorumla- +1 yıl
Uleyn bende bu kız Ne ayak diyorum ;) neyse eig seçersen kusura bakmam ama seçmezsen internetin kesilir inşallah 😜😜
+1 yılSorsak kadın erkek eşitliğinin öncülerisinizdir.
Ama hesap ödetme ve bu tarz şeylere gelince erkek yapardır, erkeğin görevi dersiniz.
Herşey kabul edilebilir belki. Ama kendi ayağı üzerinde duran, kendi kendine yetebilecek kadınlara veya bunu amaçlayan kadınlara senin gibi çomarlar laf atamaz.
Ne kadınlar var, manken gibi ama kendi kendine de yetebilen.
Yani her çalışan kadın çirkindir gibi birşey de söz konusu değil.
Kısaca sen kabile geri dön, senin gibi bir cahille kimse uğraşmasın burda.52 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum size bu cehaletten başka bisey değil az güçlü olun yaa kendi ayaklarınız üzerine durmayı bilin iki gün sonra sevgiliniz ya da eşiniz yanınizda olmadığında ne yapacaksınız gerçekten çok ucuz ve basitsiniz hayatta hersey para değildir
- +1 yıl
Daha ben burda sana destanlar yazarım ama çok dar bir düşünce yapın var anlattıklarımdan da bir bok anlayacağını sanmiyorum zaten kafana sokmuşsun iki kelime laf konuşuyorsun hala cahilliğini savunuyorsun ben daha fazla bisey demiyorum zaten seninle olan bir erkekte fazla sürdürmez yani mal gibi kalırsın ortada dahası yok
Bence haksizsin. Erkek de kadın da eşittir. Bir kadının ekonomik özgürlüğü mutlaka olmalıdır. Bir erkek sana bakmakla yükümlü değil evet sorumlulukları olmak zorunda sana karşı ve senin de ona karşı ama bu ne kadının ne de erkeğin tek taraflı güçlü olmak zorunda olduğu anlamına gelmiyor. Iki tarafta tek başına ayakta kalabilecek yetide olmalı bence. Zaten sen bana bakacaksın dersen, erkek de sen de benim dediklerimi ypacaksin bana hizmet etmek zorundasın diye bir ilişkiye baslarsak ben hiç tanımıyorum bu şekilde. mutlu kalabilen. Disaridan evet öyle gözükebilir ama aile içinde geçimsizlik mutlaka vardir
40 YorumlaSenin bakış açın ve yaşadığın toplum yüzünden meydana gelen bir düşünce biçimi bu, saygı duyuyorum. Fakat sana katılmıyorum. Erkeklerin kadınlardan "sadece" fiziksel güç olarak daha güçlü oldukları doğrudur. Bu gücü nerde kullanırlar, dövüş sporlarında vs. "Sadece'yi" tırnaklıklar içerisinde koyuyorum çünkü, kadınların erkeklerden daha alt seviyede olduğu bir durum yok. Günümüzdeki birçok iş, beyin gücünü gerektiriyor ve madem ki her iki cinsin beyninde eşit miktarda beyin hücresi bulunuyor, sıkıntı kalmamıştır. Bana göre kadının kendi ayakları üzerinde durması için bir erkeğe veya bir başka insana ihtiyacı yok. Kendi zekasını kullanıp çok çok başarılı olabilir. Toplumumuzdaki "kadın erkeğe muhtaçtır" düşüncesini çok yanlış buluyorum. İnsanların hâlâ millattan önceki düşünceleri savunmalarına da bir hayli üzülüyorum. Umarım tez vakitte toplum olarak kendimizi toparlarız da daha iyi yerlere geliriz.
10 Yorumla
+1 yılBende çalışmayı düşünen biri değilim (mecbur olmadığım sürece) ama çalışan Kadın kesin çirkin falan değildir 5 6 sene okul okuyorlar herkese saygı duymak gerekir erkeğin herseyi ödeme konusuna gelirsek eşimse odemek zorunda zaten ama eşim değilse zorunda değilki bende odetmem zaten
31 Yorumla
Soran+1 yılÇalışan kadın çirkin demedim. Çirkinliklerini bu görüşleriyle kapatıyorlar.
+1 yılSen bu sömürgeci kafayla koca bulamazsin bulsanda bosanirsin emin ol bak kimse senin gibi bir insani istemez zaten bir erkek gücü yettigi kadar kendi yapmaya çalışır ama allah korusun senin gibi biriyle falan çıksam gücüm yetsede icimden gelmez kimsenin gelmez bence sen zihniyetini değiştir
15 Yorumla
Soran+1 yılNafaka alırım
- +1 yıl
Peki kendini basit birine mahkum hissetmiyomusun veya hissediyosanda kötü bişey değil mi bu
- +1 yıl
Mesela benim karimsin ben ölünce senin için hayat bitiyomu
Soran+1 yılÖlüm aylığı
- +1 yıl
Bak kardeşim ya da ablam bu işin erkeği kızı yok bir gün allah korusun tek başına kalırsın o zaman napicaksin birine bel baglayarak yasayamazsin ki pek takmicaksin biliyorum ama okuyosan bitir okulu güzel bir işte çalış
+1 yılVajinasından başka eşine verecek bie şeyi olmayan birisin.
Uzun vadeli es. kort diyorum sizin gibilere.
Elbette senin tek amacın eşini yatakta memnun etmek olduğu için (onu da becereceğini sanmam) eşin hesaplarını öder.72 Yorumla
Soran+1 yılErkeğe hizmet etmek kadının görevi
- +1 yıl
Midem bulandı
+1 yılSenin gibiler yüzünden bu hale geldik kendine yetemeyen erkeğe bağımlı tipler bitirdi bizi
105 Yorumla
Soran+1 yılSana zararım ne? Geleneğimizi yaşatmamız gerek
- +1 yıl
Asalaklık bizim geleceğimiz değildir. Biz Nene Hatunların, Ayşe Kadınların torunlarıyız başımız dik karakterimiz sağlam onurlu gururlu kadınlarız Elhamdülillah sen olayı yanlış anlamışsın
Soran+1 yılOnlara kocası bakmıyor muydu parayı kocaları getiriyordu eve
- +1 yıl
Vatan kurtaran insanlar hakkında daha dikkatli konuşursan sevinirim sana diyecek lafım yok umarım layığını bulursun
Soran+1 yılYalan mı işte çalışıp para kazanıp ihtiyaçlarını mı karşıladılar? Konu bu alakasız örnek vermişsin
+1 yılZaten sizinde görünüşünüzünden başka bir işleviniz, hayatta tutunabileceğnniz bir dalınız malesef ki yok.
Ben kendime yeterim diyen kadın güçlü kadındır, başkasının parasına muhtaç olmaz*baba parası yemez :)
Neyse bize göre siz sırtlansınız, Allah korusun.50 YorumlaTrolse üzücü, değilse dahada üzücü.
İğrenç bir düşünce yapısı. Özellikle güzellik vurgusu ap ayrı iğrençlik.
Elin ayağın tutarken güzelliğini pazarlamak nedir yahu. Başkasına muhtaç olmayı nasıl kabul ediyorsunuz. Çalışın, kazanın. Kimseye muhtaç olmayın...51 Yorumla
+1 yılHaksızsın. Ne zamandan beri kendi ayakları üstünde durabilen, işi olan, başarılı, eğitimli, kendini geliştiren, kendi parasını kazanıp kimseye muhtaç olmayan kadın yerilmeye başlandı? Hiçbir erkek ya da kadın birlikte olduğu kişinin masraflarını karşılamak, hesabı ödemek zorunda değil. Kadınları aşağılayan zihniyet erkeği de yürüyen bankamatik olarak görüyor. Korkunçsunuz.
50 YorumlaNe kadar boş bir konuşma bu. Bir bayanın kendi ayakları üzerinde durabilmesi, kimseye muhtaç olmaması gereklidir ki siz bunu çirkindir kimse bakmıyordur diye tabir etmişsiniz. Hadi bakalım kocan kötü çıkıp kapıya koyarsa da ağlayarak baba ocağına gidersin.
30 Yorumla
+1 yılHaksız değilsin aslında, sadece saçmalıyorsun. Biraz değil, oldukça saçmalıyorsun.
Mecbur mu senin yediğin yemeği ödemeye? Veyahut giyeceğin kıyafeti almaya?
Sen kendine sevgili veya eş değil, köle arıyorsun.
Fiziksel olarak evet, güçlü zaten erkekler kadından. Bu doğanın kanunu. Ama ekonomik açıdan kadın erkekten daha güçlü olabilir, bu bir kanun değil.20 Yorumla
+1 yılBu sizin düşünceniz. Sizin gibi düşünen birisini bulur evlenir geleneğinizi yerine getirirsiniz. Siz kendi hayatınızı yaşayın farklı düşünenler de kendi hayatlarını yaşasınlar. Gelip burda ithamlarda bulunup sizin doğrunuz mutlak doğruymuş gibi konuşmayın.
30 Yorumla
+1 yılSacma sapan bir konuya değinmişsin sevgili konumunda hiçbir şekilde sana para yedirmesi gerekmez evlilik sürecinden sonra eşin olur sana bakar fakat tabi bu senin düşünce tarzın sendeki erkek kadın eşitliği hiç olmamış
32 Yorumla
Soran+1 yılSevgiliyken bakmazsa evlenmem
- +1 yıl
Aşk sevgi beraber yaşanan birşeydir herşeyi beraber yapıp tüm maddiyatı karşı taraftan beklersen karşı tarafta madem para yediricem en iyisini bulurum diyip şutlar seni 👍
+1 yılHiçbirşeyi karşılamak zorunda degil hesap konusu aranizda olmamali bir kere kim denk gelirse o öder hem kadın ödese ne olacak? Sen kendine sugar daddy arıyorsun kullanmak gibi amacın insan birseyi istemeye utanır herseferinde sende istemekten cekinirsin kendi ayaklarinin üzerinde istedigini karşılamak gibisi var mı
50 Yorumla
+1 yılErkekler mantıklı, kadınlar duygusaldır. O bakımdan erkekler daha soğukkanlı yaklaşa biliyor olaylara. Toplum içerisinde daha rahatlar. Güç burdan kaynaklanıyor. Masraflarımızı ödemek konusunda katılmıyorum. Her işde yardımlaşmak, paylaşmak ve düzeni korumak gerekli. Eşinin ve ya sevgilisinin az gelirli bir işi varsa, kadın hep istiyor, onu al şunu al... o da olmaz.
10 Yorumla
+1 yılErkek daha güçlü olmak zorunda evet kadın da çalışmak zorunda değil doğru. ama bu onların kararı ister çalışır ister çalışmaz biz karışamayız ona isterse oda spora gider vücüdunu zayıf ve fit tutabilir bu bizim kararımız değil ihtiyaç ve hesap ödemede aynı şekil ama hesap ödeme bence erkeklerin ödemesi daha iyi ihtiyaçlarını bazen ben bazen kendı de karşılayabilir
yani insanların ilişkisine hiç kimse karışamaz10 Yorumla
+1 yılBu yalnız eşi için geçerli..
Evlilik, sonuçta hukuki de bir hak tanımadır..
Dinen de bunun yasası ve hukuki hakları vardır.. Ancak arada nikah yoksa, kadın hiçbir hak talep edemez, erkek de..
#Vesselam14 Yorumla
Soran+1 yılKarşılarsa karısı olurum karışlamazsa olmam
- +1 yıl
Karısı olursan karşılamak zorunda zaten..
Soran+1 yılSevgiliyjen karşılamazsa evlenmem cimridir o
- +1 yıl
Karşılaya bilir ama zorunda değil..
+1 yılEvlendiğim kadini erkeklerin içerisine gönderip çalıştırmam eşime güvenmediğim için değil, çevreye güvenmediğim için. Ortami anlamama lüzum yok nasil bir ortam olduğunu Statü bir işi olursa güvenilir şöyle o zaman tamam güven meselesi değil, ortam bozuk
22 Yorumla
Soran+1 yılO kadar genişler ki anlamıyorlar
- +1 yıl
bunu ben de anlayamadım anlamakta istemiyorum zaten biz bankamatik değiliz bizi öyle zannedenler çok
Haksızsın , hiçbir şeye yaramıyorsun. Başkasından geçinmeye hak denmez
110 Yorumla
+1 yılKısacası beni beslemeli diyosun yani.. peki bıkınca yuvaya geri mi bıraksın yoksa sokaklara mı düşüyorsun? malum bir hevesle senin gibileri alıp biraz seviyolar sonra bir bakıyolar tuvalet eğitimi yok bişey yok atıyorlar sokağa...
50 Yorumla
+1 yılMükemmel gerçekten :) siz sevgilinizi yanlizca finansal kaynak olarak goruyorsaniz karşınızdakinin de sizi bir obje veyahut kiz arkadaşların affına siginarak "mal" olarak gormesinden rahatsız olmamalisiniz.
50 YorumlaTek kelimeyle basit ve ucuz bir kafa yapısı. Kimse kimseyi beslemek zorunda değil! Dil uzattığın güçlü karekterlere bakta kendi ihtiyacını kendin al!
32 Yorumla
Soran+1 yılGerçekçiliğini korumam gerekiyordu. 💚
erkek üstünlüğünü tanıyan kumayıda kabul etmeli. Yeter şu adamların üzerine çıktığınız, Varoşa bak sen
61 Yorumla- +1 yıl
Cidden bunun kocasi üstüne kuma getirse erkek o yapar diycek herhalde
O zaman sana göre kadın erkek eşit değil peki erkek bunları yapacak kadın ne yapacak deh bülbül deh mi diyecek
32 Yorumla
Soran+1 yılEv işini yapacak erkeğine hizmet edecek
Sen kısaca ben kendi kendime bakamam, beni besleyecek bir enayi arıyorum desene :)) Kendini zavallı göstermekten başka bir şey yapmıyorsun. Asıl basit kadın sensin.
60 YorumlaHaklisin bacim sen bakma burdaki cok bilmislere fisarda hepsi kocalarinin parasini yer burda atip tutarlar
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle. Burada konuşurlar dışarıda bayıla bayıla yerler.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir nevi haklısın, eski sevgilim ben hesabı ödemeyi teklif ettiğimde hiç sesini çıkarmıyordu. Utanmasa sürekli ben yedirip içirecektim.
Kadın da ekonomik özgürlüğünü eline almalı elbette fakat erkek de ezik durmamalı yanında, kadına sahip çıkmalı ve centilmen olmalı.10 Yorumla
+1 yılBenim çamarşırları yıkamalı, bulaşıkları yıkamalı, evi temizlemeli, yemeklerimi yspmalı, ihtiyaçlarımı karşılamalı 😃 @MimariuS2
13 Yorumla
Soran+1 yılBunlar kadının görevleri. Erkeğe ev işi yaptırılmaz.
- +1 yıl
Gelip işe başla öyleyse yalnız çirkinsen almam eve😃
Gizli Üye(36-45)+1 yılhaklısın benım kadınım evde oturmalı erkegını (benı beklemelı) eve gelınce bana
coraplarını seksı kıyafetlerını gıyıp suprızler yapmalı guzel guzel yemekler hazırlamalı
bende ona erkegı olarak butun paramı kazandıklarımı yedırırım çalışan kadın aç bırakır ınsanı kım yapcak evde yemegı10 Yorumla
+1 yılniye hesabı ödeyeceğiz düşüneyim... buldum senin 250 gram şeftalin var bide 2 tane portakal gibi füzelerin var doğru hemen ödemeliyiz dostum lanet olsun!
40 YorumlaAnca bok yalarsın sen bu nasıl bir düşünce bir tek evli oldugun erkek seni doyurmakla yükümlü evli degilsen hiç bir yükümlülüğü yok helede senin gibi para yiyicilerden allah korusun
40 YorumlaParayla ve güçle satın alabileceğim bir kölesin o zaman.
70 Yorumla
+1 yılHaksızsın. Isinize geldiginizde kadin erkek eşit erkeklerde temizlik yemek yapsin dersiniz. Isinize gelmeyince hesabi erkekler ödesin. Sizin gibiler ömür boyunca baskasina muhtac aciz basit yasayacaksiniz.
20 YorumlaHaksızsın, asıl sürekli hesap ödeyip kızın yalakalığını yapan basit erkektir. Bankamıyız lan biz, kimse senin karnını doyurmak zorunda değil.
50 Yorumla
+1 yılBoşsun boş senin gibi birisine laf anlatıcam diye yoramam kendimi
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçen büyüdün de trol mü oldun. ay çen var ya çen. trol olmuş gidiyorsun bize veda ediyorsun
53 Yorumla- +1 yıl
Haha
Soran+1 yılHer şeye troll demeyi kesin. Birçok kadın benimle aynı fikirde saldırdığınız için susuyorlar
- +1 yıl
hahahahhahahhaahaahahahahah
Sana kim neden baksın ve para döksün yoluna. Öyle bir keriz bulursan yeşillendir buraları.
22 Yorumla
Soran+1 yılYorumları oku benim gibi düşünen erkekler çok bulurum bir tane.
Bu konunun bu kadar fanatiği olmaya gerek yok ödenmesi gerektiğinde ödeyebilmek birisi olsun ama kadın da böyle abartmasin gerekirse birlikte odensin bazen kadın ödesin Elbette erkeğin ödemesi nezakettendir ama insanlık ayrı bisey
10 Yorumla
+1 yılHani kadın ve erkek eşitti, erkek bankamatik mi senin hesabını ödeyecek 🤔🤔
12 Yorumla
Soran+1 yılKadın ve erkeğin görevleri farklı kadında hizmetçi değil sma evde erkeğine hizmet edecek ev işi yapacak
- +1 yıl
Çok saçma bir düşünce içerisindesin
+1 yılÖncelikle bayan değil kadın bunuda mi ben öğreteyim. Sen erkek değil eşek ariyosun sanırım kendine.
60 Yorumla
+1 yılkenar yoksul mahallenin dilberleri ne yazık ki böyle düşünüp sonunda parası bol bir kekonun kapatması oluyorlar o da gençlik ve güzellikleri geçene kadar sonra tekmeyi yiyince daha kötü yollara düşüyorlar örnekleri çok
10 Yorumlaolması gereken belki odur ama sen bunu dile getirirsen itici olursun
11 Yorumla
Soran+1 yılHerkesin düşündüğünü söyledim çoğu kadın aynı düşünüyor. Sanki eşleri zengin olsa ğç kuruşa çalışacaklar
misal ben senin sevgilin olsam senin iç çamaşırını neden alayım ki hesapını neden karşılayım ki
12 Yorumla
Soran+1 yılAç mı gezdireceksin
+1 yılSevgilinse ödemek zorunda değil. Kocansa elbette ödemeli.
16 Yorumla
Soran+1 yılSevgilimde ödemek zorunda
- +1 yıl
Sebep
Soran+1 yılBayanım
- +1 yıl
iyide sevgiliden bahsediyorsun kocandan bahsetmiyorsun. Elin kızısın yani. Adamın karısı değilsin.
Soran+1 yılKarşılarsa karısı olurum
- +1 yıl
Karısı olduğun zaman karşılar.
+1 yılErkek kendi ihtiyaçlarını karşılarken Bir de seninkini üstlenmesine gücü yetmezse
18 Yorumla- +1 yıl
O zaman seni haketmiyor anlamına mı gelecek
Soran+1 yılKendininkilerş değil benimkileri karşılayacak
- +1 yıl
Çok mu fakirsin yoksa
Soran+1 yılÇalışmak istemiyorum
- +1 yıl
Çalışmak istemiyorum kelimesinin İçine bir cok yaşadığın ezik duygular öfkeler intikamlar sıgdırmışsın sanki
Soran+1 yılÇalışır kendi paramı kazanırıö sevgilime ödeme yaptırmam diyen kadınlara öfkem
Soran+1 yılDüzeni bozuyorlar
- +1 yıl
Kadın erkek ilişkilerinde kadın sevdiğini koklayarak öper ilkesi vardır
Eğer bunu yapabiliyorsa seviyor demektir
Seviyorsa sevdiğine kıyamıyor anlamına geliyor
Senin Cumhuriyeti'nin nasıl ben anlamış değilim
+1 yılHAklısın bencede. Kadınları pamuklara sarmalı :) ama gülümseyen tatlı dilli kadınları
12 Yorumla
Soran+1 yılSağol. Beni yormayacak o yorulacak ama beni yormayacak
- +1 yıl
Tebessüm eder tatlı dilli olursan yormaz kimse seni :)
+1 yılMağara da yaşamayı bırakalı çok oldu. Bu durumda bir erkek de şunu derse yanlış olmaz; "kadın kişinin sırtından sopa, karnından sıpa eksik olmamalı." 😂
11 Yorumla
Soran+1 yılEv işini erkeğine hizmeti çocuk bakımını kadın yapacak
Kendini bu kadar önemli görmene neden olacak neyin var acaba? Dünya senin etrafında dönmüyor. Hiç kimse kimseyi kullanamaz. He kullanırsan da sonunda yapayalnız kalırsın.
42 Yorumla
Soran+1 yılGeleneğimiz bu şekilde
+1 yılEvet çok çirkiniz çirkinim o kadar çirkinim ki kimse bakmaz bana bakacak erkek bulamam bu yüzden kendi ayaklarım üzerinde duracağım kendim kazanacağım diyorum haklısın çok haklısın 😅😅
20 Yorumla
+1 yılİnsanları kışkırtmak adına açılmış bir soru daha. Ama istediğini sana vermeyeceğim. Gerçek düşüncelerim tam tersi olmasına rağmen "haklısın" deyip geçiyorum. Başka da bir şey demiyorum.
20 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 1,1b cevap paylaştı. haksızsın açık ve net
150 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYa sen hangi dunyada yaşıyorsun? Kusura bakma 3 kurus maas alıp senin istiyorusn diye senin her istediğini kimse alamaz. He Zengin kesim istiyorsun sen senin gibi zekası dusuk, basit dusunen bir kadınla hicbir erkek olmak istemez.
30 Yorumla
+1 yılSana neden bakmak zorunda pardon insan sevgilisine bile hesap ödetmeye çekinir ama dediğin baya yüzsüzlük
30 Yorumla
+1 yılKendi paranı kazanıp hesap vermeden istediğin şekilde kullanmak var bir de her gün elini açıp para isterken bir önceki gün neye harcadığının hesabını vermek var
10 YorumlaBu çok geniş bir kavram çok farklı cevapları olabilir. Ama şu bir gerçek ki, erkek fazla para harcadığı kadından zor vazgeçiyor. Yeni çağdaş yaşam tarzında ayrılmak ve boşanmak çok daha kolay oluyor. Çünkü erkek fedakarlık yapmadığı kadına yeterli derecede bağlanmıyor. Bunu böyle bilen kadınlardan bazıları ise aslında para yemek için değil bana fedakarlık yapmalı diye böyle bir düşünceye sahip oluyor.
10 Yorumla
+1 yılValla bak kişiliğini bilemem bir kişiyle takılıyorsan sonuna kadar haklısın ihtiyaç derken faturan veya kontürün seni gezmeye götürmesi bide arada bir ihtiyaç için para verebilir bunun dışındakiler ağır olur çünkü senin hem etinden hem sütünden faydalacak sonuçta o kişi
10 YorumlaKısaca ben ezik ve ücretli kadınım deseydin anlardık :)
44 Yorumla- +1 yıl
diyene bak erkeklere acımıyordu bide
- +1 yıl
belli olmaz o
- Devamını Gör (122)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası