1 yılHesabı ödemek yalnızca erkeğin görevi değil. İlişkilerde bu tür şeyler karşılıklı anlayış ve paylaşım gerektirir. Her iki taraf da ödeme konusunda adil ve saygılı bir yaklaşım sergileyebilir. Kim ödeyecekse, o anki duruma ve kişisel tercihlere bağlıdır. Bu tür şeyler cinsiyetle değil, karşınızdaki kişiyle olan ilişkinizin dinamikleriyle ilgilidir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
u 1 yılErkek ödemeli, o ödemiyorsa bile öyle gözükmeli.
610 Yorumla- 1 yıl
Gratis paramı ödemeyen erkeği napayim dimi 😂😂
- 1 yıl
Ödesin ya, işi ne. Severler zaten böyleli sjffs
- 1 yıl
Evet ckfkdmffn
- 1 yıl
sonra da kendi ayaklarınız üzerinde durmaktan falan bahsedersiniz değil mi?
- 1 yıl
Evet, onun ayaklarının üstünde durmuyoruz :D
- 1 yıl
@elbettehazal abla ben kendi ayaklarımın üstünde durup çok şükür kendi ihtiyaçlarımı kendim aldım , burada şakasına konuşuyoruz duyar kasmayalım
- 1 yıl
Peki siz böyle devam edin, erkekleri avlayıp sömürmeye devam:)
- 1 yıl
Av ile avcı arasına kimse giremez :D bak gerçek şu ki; ‘.. bla bla bla, erkekleri sömürmeye devam edin’ diye duyar kasan kadınlar yapıyor onu. Bizim gibilerden zarar gelmez djdjs
- 1 yıl
Uzatma bence tekrar söyledim , kendi ihtiyaçlarımı kendim alıyorum diye
Sende böyle devam et bak ne güzel işte - 1 yıl
Handemmm ❤️
1 yılİlk buluşmalarda erkeğin ödemesi daha uygun olur hani ilk izlenim için kadından tutup da para beklemek yanlış bir şey ama sonraki buluşmalarla anlaşmaya göre ortak ödenebilir ya da kadın ödeyebilir eğer çalışıyor para kazanıyorsa gönlü varsa olabilir.
05 Yorumla- 1 yıl
Hayır erkek ödemeli
- 1 yıl
Tabi ki erkeğe bir şey aldırmazsın kendin alırsın ama erkek ödesin mekanlarda
tatlı , çay vs bazen kadın ısmarlar - 1 yıl
İşte bu aralarındaki anlaşmaya bağlı
- 1 yıl
Ne anlaşması direkt böyle olacak
- 1 yıl
Tamam size öyle yaparsınız
1 yılBenim yanımda hanımefendi hesap ödeyemez. İstediği gibi düşünebilir. Bensiz yediği içtiği şeylere karışmam. Evlenince bana pasta yapar ödeşiriz
66 Yorumla- 1 yıl
Helal abime
- 1 yıl
Helal gardaşıma
- 1 yıl
Alkış
- 1 yıl
Şak şak şak
- 1 yıl
@MadagaskarAslanı Bu şekilde çok kandırırlar seni kusura bakma ama dhsjhdjd bazı zamanlarda kadınlarda ödemeli hesabı tabi ki
- 1 yıl
Güzel insan biz öyle her önümüze gelen kadınla dışarıya çıkmıyoruz ki kandırsınlar. Adamı suya götürür su içirmeden getiririm ben sjdjdj
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
73Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
1 yılEvet kesinlikle eğer bana yedirmeyecekse niye çalışıyor sjdj
31 Yorumla- 1 yıl
seninde ona yedirmen lazım :) o zaman yoksa sana neden yediriyor
Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Erkeğin görevi değildir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u 1 yılerkek öder hesabı evet
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 805 cevap paylaştı.
1 yıl22 yıldır evliyim. Eşim hiç bir daim oderttirmedi. Bende çalışıyorum çokta iyi para kazanıyorum. Birde erkek çocuğumuz var 18 yaşında. Oğluma fakir erkek karısına yemek ödettirir der. Zaten etrafta o ergenleri görüyoruz sevgililerine sende öde ben ödedim diyenleri. Valla ne diyelim ben de alıştım odemiyorum ama hediyemi alıyorum bazı erkekler takıntılı bu konuda. Hesap odetmez. Onlardan biriside benim kocam o başka şekilde ödetcem ben sana der :) tatlı falan yapıyorum işte ben ona karşılığı mutlaka oluyor. yani bunu alış verişe cevirecekseniz biraz ticari değil fanteziye çekmeniz aranızdaki baglarida sevgiyide bagliligida pekiştirir. bekar olsam hesap odetme potansiyeli olan erkekten uzak dururum. Tercih meselesi elbette.
12 Yorumla- 1 yıl
Güzel yazmışsın. kahve ısmarlayıp ısmarladığı kahvenin lafını yapanlar var yani
- 1 yıl
Uzak durun oturmayın onlarla.
1 yılHayır tabii ki. Bu zamana kadar hiçbir erkek arkadaşıma hesabı ödettirdiğimi hatırlamıyorum. Böyle şeyler beni huzursuz hissettirir, borçlu hissederim. Ve kimsenin parasında vs gözüm yok. Kendi hesabımı çok şükür kendim ödeyebilirim. Çok şükür kendi paramıda kendim kazanabiliyorum...
O istese bile ben zaten hesabı ödemesine karşı çıkarım. Örneğin ben istemediğim halde benden önce hesabı ödediyse mutlaka onun karşılığı olarak bende bir şey alırım ya da bende bir şey ısmarlarım. Daha fazlasını yapmaya çalışırım hep.12 Yorumla- 1 yıl
Yani işte mesela bir buluşmada erkek ödediyse diğer buluşmada da kız bir şeyler ısmarlayabilir bu seferlik benden olsun diyerek bu çok tatlı bir davranis
- 1 yıl
Kesinlikle katılıyorum. 🙂
Hesabı o an maddi olarak kim müsaitse o öder. Burada cinsiyet ayrımı yapılması beni çok rahatsız ediyor. Kimse kimsenin şahsi bankası değil bu tarz konuların açılması bile çok saçma ayrıca günümüzde kadınlar da çalışıyor. Maddi imkanı, geliri var. Aslında hesabı erkek öder tabusu eskiden geliyor. Çünkü eskiden çalışan kadın sayısı azdı ve çalışmayan erkek neredeyse yoktu. Eeee ne olacak hesabı mecbur erkek ödeyecek çalıştığı için.
20 Yorumla
1 yılBen öyle aşırı feminist bi insan değilim ama gerçekten bu hesabı erkek mantığını da hiç anlayabilmiş değilim. Sevgilimle her gün bir cafede bir mekanda oturuyoruz bazen kahve içip kalkıyoruz bazen yemek yiyoruz. Kimi zaman o ödüyor bazen de ben ödüyorum. Ara sıra kendi yediğimizi ödediğimiz de oluyor. Evet başlarda o da kendini ödeme zorunluluğunda hissediyordu ama biz bunu çoktan aştık. Neden hep o ödesin ki? Sevgilim de ben de öğrenciyiz, ailelerimizin durumları da aynı. Sürekli onun ödemesi gerekmesi nasıl bir mantık tam olarak?
02 Yorumla- 1 yıl
erkek öder mantığı*
- 1 yıl
Bunu dusunuyorsaniz çok güzel
Erkek ödemeli çoğu buluşmada. İlişkide yemek içmek problemse evlenince ne olacak? Kocanız bir yemeğin lafını etse hoşunuza gidecek mi? Çocuk olduğunda çocukla ilgilenme istemez misiniz en azından 2-3 yıl. Kim ilgilenecek bebekle? Yani maddi duruma göre ikisi de çalışabilir evet ama, yinede bu durumda dahi kocamı bir yemeğin kahvenin lafını ederken düşünemiyorum. Aile olmak bu değil. ilişkide de bunu göstermeli ki evlenelim. Bu para konusu değil benim ihtiyacım olan düşünülmek
40 Yorumla
1 yılBenim yanımda duran erkek bana hesap ödetiyor ise ben gözümden düşer. Ama aradan yıllar geçtikten sonra tabi bende öderim ama genellikle erkekten beklerim hem bu zamana kadar beklenmedikte noldu hiçç xjjs
11 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle
1 yılHesabı erkek öder. Eğer karşınızdaki erkek hoşunuza gidiyorsa , onu seviyor ve değer veriyorsanız. Mekan kötü diye surat asmayın bırakın o sizi gücünün yettiği yerlere götürsün. Mesela örnek öğrenci adamdan sizi lüks restoran veya kafe gibi yerlere götürmesini bekleyemezsiniz. Sizi gerekirse köfteciye götürsün , gerekirse 3-5 bir şeyler alsın piknik yapın ama bırakın erkek gücünün yettiği ölçüde sizinle paylaşımcı olsun doğasının gereğini yerine getirsin.
20 Yorumla
1 yılBizimkiler cok buyutuyor bu konuları.. Konusulması gereken daha cıddı konular varken... Kımısı yanındaki kadının hesap odemesını gurur meselesi yapıyor... Ne olmus yanı kadın odemısse sen onu kucuk gorerek en buyuk saygısızlığı yapıyorsun zaten... Her zaman degıl ama erkek 3-4 defa oduyor sa arada bır sevdıgı odeyebılır...
02 Yorumla- 1 yıl
Ayıp ya
- 1 yıl
Ayıp olan ne
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılbence bunun sikinti olabilecegi bir durum hic yasanmamali. yani erkegin maddi imkanlari ya da kadinin maddi imkanlari sorgulanmamali. Ileriki safhalarda kendilerine gore ozel bir yer olabilir. ama bence en ideal bulusma yeri kalabalik bir AVM de, yemek kati olabilir.
019 Yorumla- 1 yıl
Avmden sonra Gratise sokup makyaj malzemeleri aldırmakta güzeldir
- 1 yıl
:) neden boyle bir zorunluluk olsun ki? mantikli degil. erkek kole finansal kole mi ki senin istediklerini alsin.
- 1 yıl
Evet öyle
- 1 yıl
Umarim *istedigin saflikta bir erkegi bulursun. :)
- 1 yıl
Ondan bol ne var
- 1 yıl
Öyle saflarını sömürür bir köşeye atarız evlenmeyiz biz işte 😄
- 1 yıl
@Küp_şeker97 Bilinen gercekkler.
- 1 yıl
Erkekler sonuna kadar hakediyor ama iyi oluyor ben asıl daha çok sömürmediğime pişmanım varya ukte kalıyor içinde
- 1 yıl
Zeki bir kız kredi borcuna bile sokturur adamı ne varsa sömürür sonuna kadar 😄
- 1 yıl
@Küp_şeker97 Somurulmeyede somurmeyede karsiyim. sisin dunyaniza girmek istemiyorum.
- 1 yıl
İyide adam zaten ilerde kızı terk edecek sudan sebeplerle ee kız da bunun farkında o zaman o da faydalanmasin da ne yapsın değil mi ucunda evlilik yok bir şey yok kız saf sanki bunu bilmiyor
- 1 yıl
Acısı çıksın hiç değilse demek istedim
- 1 yıl
@Küp_şeker97 Bir kadinla bir erkegin cikmasinda bir cikar gozetiliyorsa her iki taraf icindir. seks her iki tarafind zevk aldigi bir sey. opusmek sevismek dokunmak oyle. eee tek tarafli degil ki. bunun kullanilmakla ne alakasi var. ayrica olay bir kandirilma hikayesi degil. Kizin beklentisi evlilik ve cocuk evlenmeyi dusunmuyorsa yapacak birsey yok zaten.
- 1 yıl
Kız evlenmeyi düşünüyorsa peki? Adam evlilik hayalleri kurdurup bekaretini alıp hadi bana eyvallah diyorsa o adamın şerefi hiç sorgulanmaz mi? Mesela...
Karşılıklı alınan zevklerin günahı da birlikte ödenmeli o zaman...
Hem sen kıza evleneceğiz demesen çok seviyorum demesen belki kız seninle olmayacaktı üzülmeyecekti değil mi - 1 yıl
@Küp_şeker97 Bu konuda haklisin. Beklenti evlilikse kiz bu durumu soylemeli. Erkekte buna karsilik durumunu belirtmeli. gerekirse baslamadan bitmeli. ama uzgunum gunumuzde olay bu sekilde degil. kadin evlilik beklentisi olmasa bile erkegi sogusluyor. bana gore degil. ben saygi gosteririm. karsiliginida isterim.
- 1 yıl
Bazı şeyler biranda olmaz birikir maalesef sevmeyi bilen duygusal bir kız bile gün gelince öyle duygusuz bir canlıya dönüşür ki tahmin edemezsiniz
- 1 yıl
@Küp_şeker97 bilemem. ben zaten kadinlarin erkeklerin neyini begendigini cozemiyorum.
- 1 yıl
Benim anlamadığım birde kadına sıfır yatırım yapıp sonucunda arsızca beklentiye giren adamlarda var gerçekten aklım almıyor birde böylesi nasıl kolay kadın bulur hiç anlamam evdekini aldatıp metresine zırnık koklatmayan tipler bunlar
- 1 yıl
@Küp_şeker97 Onu bilemeyecegim. kadinlarla maddi iletisime girmem. benimlede o sekilde birlikte olmasi icinde bir sebebi olmamali. bana guvenmiyorsa, derdini sikintisini paylasmiyorsa, ona destek olmami istemiyorsa, sarilmiyorsa opmuyorsa omzumda aglamiyorsa, yatagini paylasmiyorsa anlami yok. hatta beklentim hicbir maddi sikintisini benimle paylasmamasi hatta kendi masraflarini kendi karsilamasidir. Kadinlik onuru bunu gerektirir.
1 yılBir arkadaşlar arasında bile hesabı öderken birbirimize girecez neredeyse, kıza hesap mı ödetilirmiş?
14 Yorumla- 1 yıl
Adamsın
- 1 yıl
Sonra bide cüzdanı evde unutuyormuşum falan 😄 büyük konuşmayalım yine
- 1 yıl
İnsanlık hali olabilir
- 1 yıl
İbandan da atabiliriz gerçi QR kod ile de olabilir
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kadınına yemek kahve su gıda sağlayan erkek bunu dert etmez ediyorsa sıkıntı vardır. Size aşk bağıyla bağlı çıkarsızca seven bir adam size bir şeyler yedirip içirmekten mutlu olur para konusunu açtırmaz
20 Yorumla
1 yılBunun tartışması yapılmamalı bile bence. Erkek öder diyip ödeyemediği durumda ıyy yazık demek çok zavallıca. İnsanlık hali o an yanında olmayabilir veya genel olarak o kadar fazla hesap beklemiyordur. Yanında olan verir veya dediğin gibi birinde kız öder diğerinde erkek. Sorun edilmesi anlamsız geliyor bana.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 623 cevap paylaştı. Bence de bu durum tamamen karşılıklı anlayışla olmalı. Geleneksel düşünceler olsa da, artık her iki tarafın da eşit şekilde katkı sağlaması daha adil. Bir buluşmada erkek ödeyebilir, diğer buluşmada kadın ödeyebilir, bu şekilde hem denge sağlanmış olur hem de ikisi de kendini değerli hisseder.
00 Yorumla
1 yılilk buluşmada ödesin diye beklemem şahsen ama ödemek isterse ve çok ısrar ederse de bir şey demem
çok abartılcak bir mevzu değil
yalnız fotoda ki kızın hesabını ödemeyen erkek olmaz
14 Yorumla- 1 yıl
Neden ki sırf güzelliği için mi ama pinti erkeklerde var
- 1 yıl
@Küp_şeker97 bu kadın pinti biriyle görüşür mü sence?
fotodaa ki kadın çok güzel evet - 1 yıl
Belli mi olur gönül ferman dinlemiyor hem ve güzel olmasıyla saf olması bambaşka şeyler ikiside birarada bulunabilir
- 1 yıl
@Küp_şeker97 doğru gönül ferman dinlemez ama o kişi de cimri biri olmaz buna değer biri olması gerek diye düşünüyorum
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Eşitlik isteyen kadınların bu paylaşımın altında "hösöbö örkök ödömölö" yorumlarını görünce adaletin sadece isim olması gibi eşitlikte laftan ibaret. Sizin istediğiniz eşitlik değil ayrıcalık.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
1 yılErkek ödemelidir elbette. İlerleyen aşamalarda belki dediğin gibi olabilir.
Çiftler çok yakışmışlar birbirlerine maşallah.
20 Yorumla
1 yılİlk hesabı daima erkek öder. Sonrakileri de. Spontane olarak destek gerekirse kadın destek olur. Erkek kadının maddi ihtiyaçlarını karşılamakla mükelleftir ve bundan gurur duymalıdır. Ben sevgilimin/eşimin ödemesini isterim her zaman, prensip olarak.
20 YorumlaBence erkek ödemeli doye düşünüyorum bayanın ödemesi erkek için utanç verici olabilir gururu kırılabilir ya da hoşuna gitmez
10 YorumlaÖyle bir kural olmamalı aslında ortak ödenebilir amaa tabii benim olduğum yerde kadına hesap ödetmem diyen centilmen erkek de candır yani🙂
10 Yorumla
1 yılKeşke hiç ödemeseydim sonra herşeyi senden bekliyorlar evlendim daha destek bekler neden sevgiliyken herşeyi ortak ôdedigimiz için şu an olsa asla yapmazdım
02 Yorumla- 1 yıl
Ciddi misin?
- 1 yıl
Eşim şu an öyle değil annesi bekliyor nedeni evlenirken herşeye yardımcı olduğum için artık yapmıyorum maaşim bankaya atıyorum anneside değmez hiç bir şeye
1 yılHer iki tarafında görevidir Aslında ben sadece kadın veya erkeğin ödemesine karşıyım o an kimin parası varsa o ödeyebilir Yani bunun konusu bile gündeme gelmemeli Eğer bir kişinin sürekli hakkı yenmiyorsa
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılErkeğin görevi, ilk olarak biz onun alacağı kahveye ya da yemeğe ihtiyacımız yok 1 kahvenin lafını eden insanlar var ki abii kız paramı yedi; diyemiyor ya ona kahveden başka bir şey veremedim Ne sevgi Ne saygı Ne anlayış.
00 Yorumla 15 yıllık eşim 2 gün önce kasanın önünde hep erkeklere ödetiyorsunuz ben ödemiyorum sen öde diyip kenara çekildi hesabı ben ödedim ama onun kartıyla :D hep erkeğe yüklenmeyin bulun bir ortak nokta Alman usulüde yapmayında
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aşkta evlilikte müşterek ikiside ara ara ödemeli birinin işi yoksa işi olan ödemeli
10 Yorumla
1 yılİlk buluşmada erkek ödemesi lazım sonrakiler alman usulü ya da 2 taraftan birisi ödeyebilir
10 YorumlaHayır ama ortak ödemeye de ben karşıyım. Biri yemeği ödüyorsa diğeri başka bir mekanda tatlı ve kahveyi ödemeli ya da başka eş değerde bir şey yapmalı yeterki alman usulü muhabbeti dönemsin o zaman karşımdaki benim hesabımı ödememi beklerkenki bakışı hiçbir art niyet olmasa da bana çok cimrice geliyor ve soğuyorum. Eli cimri olanın gönlü de cimridir çünkü!
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s 1 yılGenelde eşim ödüyor önceden de öyleydi ama bazen ben ödüyorum mesela "bi daha ödemeden önce söyle de sen kasadayken dudak balmımı süreyim" diye dalga geçiyor. İyi adam ama bazen eski kafalı😅😅
00 Yorumla
1 yılYani bence belli bir kural yok ama karşı taraf ödemek istiyorsa çok israrci olmak istemiyorum çünkü bu sefer onun gururunu kırmak istemiyorum. Erkekler güç olarak kendini daha güçlü hissetmeyi seviyorlar hem maddi hem fiziki. Ben de farklı şeylerle bu durumu dengeliyorum. Mesela evde bir şeyler yapıyorum al bunu buzluğuna koy evde yersin diyorum. Ya da dışarıya çıkacaksak piknik yapalım diyorum her şeyi ben hazırlıyorum doğal olarak hesabı ben ödemiş oluyorum 😄
00 Yorumla
1 yılHesabı ödemek sadece erkeğin görevi değildir kadın da çalışıyorsa kadın da ödeyebilir eşitlik diyorsak para kazanma diyorsak erkek de ödeyebilir kadın da ödeyebilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
1 yılİlk buluşmada gelenektir erkek ödeyebilir ama görüşmeler buluşmalar devam ediyorsa dönüşümlü olması ili tarafı da sıkıntıya sokmayacak şekilde paylaşılarak olması daha makbuldür
00 Yorumla
1 yılBu bir görev ya da kölelik değildir. Yemeğe davet eden kişi hesabı öder. Genellikle davet edenler erkekler olduğu için bu erkekliğin göreviymiş gibi lanse ediliyor ama çok yanlış.
Ben size farklı bir soru sormak istiyorum. Bir erkek flört ettiği kadını arabasına davet ederken kapısını açmalı mıdır?
Belki de şunu sormalıyım;
Bir erkek evlilik teklif ederken diz çökmek zorunda mıdır? Eğer cevabınız “evet” ise sebebini açıklar mısınız?05 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
Sanıyorum ki maskülen olmanın ya da feminen olmanın ne demek olduğu hakkında bir fikrin yok.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılİlk buluşmada hayır kendim öderim ilişkimiz içerisinde centilmenlik yapacaksa hayır demem fazla ileri gitmesini istemem pek hoşuma gitmez
03 Yorumla- 1 yıl
Sen mi ödeyeceksin?
- 1 yıl
Hayır şekerim kim ne içtiyse ödesin ilk buluşmada kastım ilişki içerisinde böyle bir davranış sergilerse karışmam ödeyebilir sürekli ödeme yükü beni rahatsız edebilir
- 1 yıl
Tabi içtiğin suyu da ödetme
- Aşk İlişkileri konusunda 388 cevap paylaştı.
1 yılIlk bulusmada erkek ödemeli bence. Diger bulusmalarda kadin öder bir defa sonra erkek. Ama ortak ödemeye karsiyim o ne öyle.
03 Yorumla- 1 yıl
300 tl ise 150 ben 150 sen diyecek ahahahahashs
- 1 yıl
Rezillik bana göre bu. Böyle birseyi teklif eden kisiye gerek yok ben öderim derim ve birdaha görüşmem herhalde
- 1 yıl
En iyisini düşünüyorsun zaten
Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kesinlikle erkeğe yüklenmemeli. Erkek diye para basmıyor sonuçta hayat müşterekse kadına da müşterek
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Bana göre kırmızı çizgimdir benim olduğum yerde bir kadın hesap ödeyemez ne olursa olsun
13 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
Nedenini sormayın erkekler bile böyle yazıyorsa
1 yılHayır değildir, arada kadın da ödemeli
21 Yorumla- 1 yıl
vuruldum bir çift mavi göze
1 yılBaşkasını bilmem öyle bı takıntım yok ama ben genelde hoslandigim kadının yanında hesabı kendim ödemek isterim hiç elini çantasına götürmesin
00 Yorumla
1 yılYok öyle bir şey. Hayat müşterektir. Birgül dostunun arkadaşının hesabını sen ödersin, başka bir sefer de o öder. Miktar hesabı ise asla yapılmaz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
1 yılHayır ya yemek erkek kişisi tarafından ödendiysr kahve tatlı da kız kişisi tarafından ödenmeli
00 Yorumla Buna bir görev olarak bakmak doğru değil ama hesabı ödemek yemek yiyen herkesin yapması gerken bir şey.
00 Yorumla
1 yılHesabı ödeyeceğim kişi sensen, hesap ödemek sadece benim görevidir, Hande
01 Yorumla- 1 yıl
😅
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılSevgiliyken karşılıklı olmalı, tabi kendine güvenen erkeklerin kendilerinin ödemesine izin verilmeli.
00 Yorumla
1 yılBen ödetmem.
Görev olarak da addetmem kendime. Sevdiğim için öderim sadece.
04 Yorumla- 1 yıl
Peki sana ödeyeceğim diye ısrar ederse?
- 1 yıl
Kırmam ama gönüllüde olmam.
- 1 yıl
Bazıları ödediği parayı geri istiyor da kzmfsmdmfndndn
- 1 yıl
İsteyenin üstüne kussunlar
Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Yanındaysa evet. Hatta garsonlarla muhatap olmak da erkeğin görevidir.
02 Yorumla- 1 yıl
Kız olan garsonla ben muhattap olurum ahahaha
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ben genelde ödemeyi seven ödettirmeye karşı tarafım
09 Yorumla- 1 yıl
İşte boyle ya
- 1 yıl
Bende ilklerde öyle hesabı ödeyim ya da ortak ödeyelim diyordum baktım ki kabul etmiyorlar , ödesinler dedim madem umrumda değil valla
- 1 yıl
Aferin böyle ol
- 1 yıl
Aferin böyle ol yazmışım üslup diyorsun yani
Yap yorumunu geç - 1 yıl
Yorumu yaptım geçtim zaten de aferin böyle ol demek gereksiz laubaliliğe girer, samimiyetiniz olduğu kişilerle böyle konuşabilirsiniz. Aferininize ihtiyacım yok onu size hesap ödetmeyen kişilere söyleyin bir zahmet. Sonuç düşüncemi beğenirsiniz ya da beğenmezsiniz yorum için teşekkür edersin konu kapanır.
- 1 yıl
Hi tamam
1 yılEsas erkek öder ama kızın icinden gelirse ben ödeyebilirmiyim ya da uzatır öder ama erkeginde olur mu canım öyle sey falan demesi lazim ama esas erkegin görevi abi
10 Yorumla
1 yılBuluşmayı ben teklif etmişsem öderim, o beni çağırmışsa en fazla yediğimi içtiğimi öderim.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Yalnızca erkeğin görevi değildir. Kızlarda paşa paşa ödemelidir. Yok öyle sağmal inek.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılHiçbir kadını parayı sevdiğim kadar sevmiyorum. Kim davet ettiyse o ödesin.
00 Yorumla
1 yılIlk birkac buluşmada ayri olmalı bence sonrasinda ben öderim sanirim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılErkek ödemek zorundadır , düzeni bozmayalım lütfen sonra prensesler türüyor
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Hayır değil eşim değil kardeşim ya da babam değil kim ki ödesin derim 😂😂izin vermem
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılDoğru kişiyi bulunca hesabı ödemek teferruattır.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Cinsiyetten çok ekonomik güce göre ayarlanabilir.
00 YorumlaBu tarz seyleri dusunmeye hic bir zaman vaktim olmadi. Varsa oderim yoksa ode derim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
u 1 yılİlk buluşmaysa ödemem, çalışmıyosa öderim sadece.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Davet eden, ısrarla görüşelim diyen kimse hesabı da o ödemeli.
00 Yorumla- Devamını Gör (82)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat