Yurtta çöpe kanlı pedin açık atılması hijyenik ve görgüye uygun mu, siz olsanız ne yapardınız?

Yurtta aynı odada şu an kavgalı olduğum bir kız böyle yaptı. Sözde temizlik takıntılı, benimle ilgili ufak tefek şeylere takılıyor, hatta diğer oda arkadaşım aracılığıyla fotoğraf falan göndertip dikkat etmemi söylemişti. O oda arkadaşımla daha sıkı fıkılar, bu durumu anlattım, herkesin bu durumu normal karşılayacağını falan söyledi, o yüzden buraya yazıyorum, normal mi? Hijyenik mi mesela, beni kan tutar, midem bulandı o görüntüye, peçeteye sarılması daha iyi olmaz mı, bu bir görgü kuralı değil mi? Ben de nereye, hangi tuvalete gidersen git normal karşılanmaz, bu bir görgü kuralıdır, bazı AVM'lerde bile yazar bu falan dedim, mala anlatır gibi. Kendileri rahatsız oldukları şeyleri dile getirince sıkıntı yok, bana mı var. Üstelik çoğu zaman saçlarını da bırakıyor, kısasa kısas diyerek o iğrenç görüntüyü de attım, bana niye detaylı baktın ki anlamadım falan dedi, en üstte gün gibi ortada ama o kıza söyleyeceğim, savunmaya geçerse de tamam ben de aynısını yaparsam sıkıntı etmezsiniz diyeceğim. Ne düşünüyorsunuz?

Yurtta çöpe kanlı pedin açık atılması hijyenik ve görgüye uygun mu, siz olsanız ne yapardınız?