Aşırı adet kanaması olması için ne yapmalıyım? Doktora gidin yazsanız da yine de maalesef gidemem. Regl kanaması çok olsun istiyorum, çok yoğun olsun istiyorum. Bunun için ne yapabilirim?
1 ay
Aşırı adet kanaması olması için ne yapmalıyım? Doktora gidin yazsanız da yine de maalesef gidemem. Regl kanaması çok olsun istiyorum, çok yoğun olsun istiyorum. Bunun için ne yapabilirim?
Sen hepsini tek seferde atim kurtulim diyorsun adet düxensizliğin falan mi var veya adet olduğun zaman bu gerçek yanlış anlama mastürbasyon yaparak hızlandırabilirsin
Bazı kızlarda çok yoğun adet kanaması oluyor Tampon kullanıyor yinede kan durmuyor tampon takınca yinede ped üzerinde kan oluyor çok yoğun olarak.. regl olunca mastürbasyon yapanlarda var birde bunu diyeceğim ben okul okuyamadım ama okumayı düşünüyorum.. tampon kullanan birde üzerine ped kullanan kızlar da var.
Gidemedim birisi yalan söyledi doktor seni yanlış tedavi eder ilaç verir ölürsün başka ülkede genç kız öldü demişti.. neden iptal edelim dedim gitme oraya dedi
Doğru diyorsun sonuna kadar haklısın
Çok teşekkür ediyorum zaten gitmeyi düşündüm
Geçen gün platin mağazasına gitmiştim yanıma genç kız geldi 19 yaşında olduğunu düşünüyorum elinde tampon ped vardı onu almıştı her ne hikmet ve daim kadın düşmanlığı varsa çok özür dilerim de ben feminist değilim kız çocuğu okul okumasın üniversite okumasın zihniyeti var bazı insanlar da.. bir kadın olarak bunu diyeceğim depresyon da olduğum için okul okuyamadım 2 kez akıl hastanesinde yattım. şimdi ise çalışmayı ve okul okumayı düşünüyorum..
Regl olan başka bir kız mastürbasyon yapabilir.. bakire olan kızda yapabilir de hymen zarar görmeden narin şekilde
. . Burada kadın ve kız çocuğu düşmanlığı var çok ağır şekilde.
Bir kadın olarak akıllandım ben inan bana
mumkun degil
Monania çok tehlikeli bir şey istiyorsun farkında mısın kızım 🙈 Regl kanamasını bilinçli olarak artırmaya çalışmak hiç ama hiç sağlıklı değil.
Kanama fazla olursa kansızlık, bayılma, rahimle ilgili sorunlar yaşarsın. Böyle bir isteğin varsa altında psikolojik bir sebep de olabilir.
Gidemem diyorsun ama en azından bir kadın doğum polikliniğine, üniversite hastanesine ya da aile hekimine görünmen şart canım. Ücretsiz hizmetler de var.
Evde yapabileceğin tek sağlıklı şey düzenli beslenmek, su içmek, hafif yürüyüş ve nazik yoga ile vücudunu desteklemek olur. Onlar da kanamayı artırmaz, sadece süreci rahatlatır 😊
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Evet yapabilirsin bide zaten kanamada enerji tavan olur
Neden böyle bir istekte bulunuyorsun
Sanmam
Sebeb ne
Niye?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar