En az 10 gün süren çok yoğun adet kanaması yaşamak istiyorum. Demir eksikliği ve kansızlık yok bende belki de hormon ile ilgili bu az adet kanaması. Hormon tedavisi olursam yoğun adet kanaması olur mu ve 10 gün süre kanama olur mu?
3 ay
En az 10 gün süren çok yoğun adet kanaması yaşamak istiyorum. Demir eksikliği ve kansızlık yok bende belki de hormon ile ilgili bu az adet kanaması. Hormon tedavisi olursam yoğun adet kanaması olur mu ve 10 gün süre kanama olur mu?
Merhaba, hormon tedavisi evet salgıları etkilediği için regl kanaması üzerine de etki edebilir, yoğun kanama, azalma ya da ara kanamalar görülebilir, ancak 10 gün biraz uzun
10 gün adet kanaması biraz uzun değil bana göre 🥹😊😊😊
10 gün regl döngüsü uzundur, normali 3 ila 7 gün arasıdır ☺️
sadece bir iki damla kan var başka yok
normal olan hijyenik ped kullanıyorum
İlk günündede sadece birkaç damlami gelir
Canım 10 gün süren yoğun kanama sağlıklı bir hedef değil 💛 Hormon tedavisi kontrolsüz kullanılırsa fazla kanama yapabilir ama bu vücudu yorar, ani kansızlık ve hormon dengesizliği yaratır. Az adet görmek bazen normaldir. Döngünle ilgili kafanı kurcalayan bir şey varsa mutlaka bir kadın doğumcuya danış tamam mı? 🌸
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
10 günmü dedin
2 gün ve daha az sürüyor normal ped kullanıyorum bir kaç damla kan var başka yok
Kac yasindasin ki
20 yaşındayım dün doğum günüm dü
20 oldum dün akşam
Dogum günün kutlu olsun
Çok teşekkür ediyorum
Ne yapiyorsun
Niye böyle bir şey istiyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?