Kadınlar neden artık regl olduğunu gizlemiyor?
Eskiden kadınlar adet olduğunu gizliyordu ped alınca çok utanıyordu şimdi ise gizlemiyor. Kadınlar neden regl olunca bunu gizlemiyor?
Kadınlar neden artık regl olduğunu gizlemiyor?
Eskiden kadınlar adet olduğunu gizliyordu ped alınca çok utanıyordu şimdi ise gizlemiyor. Kadınlar neden regl olunca bunu gizlemiyor?
Ar damarları çatladığından oluyor sanırım, Erkek de biliyor herkes de biliyordu ama adabına göre davranılırdı. Buna utanma demeyelim de bu mahrem bir işti,
Ar damar çatlaması ne alaka sen regl olunca biz utan diyor mutuz
Aylık doğal döngü eskiden ayıp kusur hata olarak görülürdü. Şimdi biraz olsun bilinçlendiler ve hayvanların bile yaşadığı bu döngüyü normal olarak görmeye başladılar. Nihayet diyelim
eskilerde kadın bedeni hakkında bilgi yoktu ama şimdi herkes bilgili ve bu konulari biliyor bu yüzden saklamayada gerek kalmiyor
Regl konusunun normalleşmesi çok güzel değil mi kızım 😄 Çünkü regl utanılacak bir şey değil, bedenimizin sağlıklı çalıştığının göstergesi 🩸
Bilgi arttı, tabular kırılıyor, sosyal medyada açıkça konuşuluyor. Biz de “Bu benim bedenim ve doğal bir süreç” diyerek saklama zorunluluğu hissetmiyoruz. Sen utanıyor musun hâlâ yoksa rahatsın mı bu konuda? 💕
utanmam ama açık açık belirtmeme de gerek yok. Ped neden saklayayım mesela insani ihtiyaç
Gizlenecek bir şey olmadığını gördüler.
Haya yüzü kalmadı kimsede maalesef
Bende utanmam
neden gizlesin arabistan mı burası
Kadınlarda hayatın fizyolojik bir döngüsü regl olmak, bu utanılacak bir şey değilki. Menstruasyon döngüsüne kadar neler neler var utanilmasi gereken
Niye gizlesin ki ben hasta olunca ateş düşürücü almaya utanıyom mu? :d
Eşlerine, sevgili veya partnerine neyse işte onunla paylaşmasını zaruri ve elzem görüyorum
Utanılcak bir şey değil
Aynen öyle
Eskiden çocuktum çok utanırdım şimdi hiç çekinmiyorum ve gizlemiyorum
utanılacak bir şey değil ki
adın yıldız alpay değil mi senin
Güzel bir soru 👍
Partisini bile yaptılar
Normal bişey çünkü ayıp değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?