Regl veya menapoz bence ikisinden de utanmamalı canım utanç kaynağı olmamalı bunlar kadınlar için çünkü kadının doğasında, özünde olan şeyler bunlar o yüzden utanılmaması gerekiyor.. Kadınlık hormonu aşılayan cinsiyet değiştirmek doktorların kapısını aşındıran binlerce erkek varken kadınlar, kadın olduğundan gurur duymalı bana kalırsa.
Utanılacak bi şey olduğunu düşünmüyorum şahsen İkisi de doğal bir döngü sonuçta. Ama öyle çok dile getirmek de tercihim değil. Sadece gerektiği zamanlarda söylüyorum. Kimsenin gözüne sokmaya gerek yok neticesinde 🤷♀️
Soru belli ki yanlış ifade edilmiş hemen öfkeler kusulmuş 😂😂 utanılacak bir durum yok ikisinde de ama maalesef mi hala ped alırken cekinen kizlarimiz kadınlarimiz var.
Sen bunları tartışma özgürlüğümüze mi karışacaksın? Nasıl bir toplumda yaşıyorsak bunları tartışıyoruz. Anlıyorum içinden taşıyor var bir öfke. Fakat ben buna müsaade etmem.
Biz toplumsal algıyı tartışıyoruz. Diğer görüşleri okur musun lütfen? Bayanlar saldıracak yer arıyor adeta. Neden tartışmaya yeteneksiz bir toplumuz cidden anlamıyorum
Toplumda geçmişten günümüze bunların ayıp şeyler olduğunu kadınlara yönelik baskı aracı olarak kullanılmış olabilir ki bugün bile halen bu algı tamamıyla kırılmış değil. Zayiflik olarak algılanıyor olsa bile ki ben katılmıyorum önümüzdeki yıllarda normal olduğunun kabul edileceğinin kanısındayim
ikisindende utanmamalı çünkü yaratılış gereği bu sıkıntılar oluyor buda gayet doğal bir durum sanki kadınların elinde olan birşeymiş gibi empoze etmek de konusunu yazmak ta yanlış düşünce