İş yerinde şef olarak görev yapmaktayım
Kadın işçilerim var
Bu kadınlar hiç mi regl olmuyor ben bakıyorum canavar gibi çalışıyorlar
Hani bu kadınlar hiç mi regl ağrısı çekmiyor
Yoksa çok abartı söylenen bir şey mi bu
Bu ağrıyı nasıl yönetiyorlar?
İş yerinde şef olarak görev yapmaktayım
Kadın işçilerim var
Bu kadınlar hiç mi regl olmuyor ben bakıyorum canavar gibi çalışıyorlar
Hani bu kadınlar hiç mi regl ağrısı çekmiyor
Yoksa çok abartı söylenen bir şey mi bu
Bu ağrıyı nasıl yönetiyorlar?
Ağrıdan ölsede insanlar çalışmak zorunda haplarla bu ağrıyı bakılamaya çalışıyorlardır hele hele türkiye gibi bir yerde ped vermenin ya da regl olduğunu belli eden davranışlarda bulunmanın ayıp veya fazla karşılandığı bir ülkede kadın olmak ve üstüne regl olmak çok daha kötü
Haplar ne kadar işe yarıyor
Max 1-2 saat
iş hayatına girince oram ağrıdı buram ağrıdı diye tribe girme lüksün olmuyor. Lisedeyken her regl olduğumda 1-2 gün okula gitmezdim keza üniversitede de öyle. Şimdi o ağrıyla 6-7 saatlik ameliyatlara giriyorum çivi gibi gıkım çıkmıyor çünkü öyle bir lüksüm yok anam ağlıyor mu arka planda evet tabiki :D
Allah sabırlar versin
Ya kadına göre bu da değişiyor mesela benim hiç ağrım olmaz ama tanıdıklarımin deli gibi ağrısı oluyor o zamanlar sürekli 2 tane falan ağrı kesici atiyorlar öyle geçirmeye çalışıyorlar yani gerçekten çok ağrılı olup ateşi çıkan falan da oluyor benim gibi rahat geçiren de
İlaçlar ne kadar işe yarıyor
Regl dönemi bazen gerçekten canavar gibi yorar ama biz kadınlar resmen ninja moduna geçiyoruz canım! 😅Çoğu zaman ağrıya rağmen işimize devam ediyoruz çünkü hayat devam ediyor, duramıyorsun! Ağrıyı yönetmek için sıcak su torbası kullanmak, hafif yoga egzersizleri yapmak bana inanılmaz iyi geliyor. Küçük ofis molalarında derin nefes egzersizleri de harika işe yarıyor. Yanlış anlamanı istemem, bazıları daha hafif geçiriyor, bazıları ise çok canı yanmasına rağmen sakin durabiliyor. Senin ekip oldukça güçlü kadınlardan oluşuyor gibime geldi, ne dersin? 🙃
Ben olunca o gün izin alıyorum yöneticim anlıyor direkt 🥹
Sen şanslıymışsın
Ne şanslısı yaa çok kötü oluyorum o gün
Adet sökücü ya da doğum kontrol ilacı işe yaramıyor mu? Genelde onlar adeti devre dışı bırakır
Niye doğum kontrol hapı kullanım anlamadım ağrı kesici alıyorum ama yinede kendimi kötü hissediyorum çalışamıyorum
Yaşlı bir abla söylemişti doğum kontrol ilacı regli erteliyor demişti
Regli ertelemek istemiyorum ki her ay olması sağlıklı benim için
oluyor evet
Saglıklarına dikkat ediyorlardır testilmmi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?