+ aşkım akşam maç izliyor değil mi? - aşkım ne maçı bana sıcak su torbamı getir ama pembe renkli olsun.

+ aşkım akşam maç izliyor değil mi? - aşkım ne maçı bana sıcak su torbamı getir ama pembe renkli olsun.

Bence erkekler regl olsaydı, kadınların tepkisi ikiye ayrılırdı. Bir kısmı “oh, sonunda bizi anlıyorlar” diyerek daha anlayışlı ve şefkatli yaklaşırdı; çünkü yıllardır yaşanan ağrı, ruh hâli değişimi ve yorgunluğun ne demek olduğunu birebir görmüş olurlardı. Diğer bir kısım ise alıştığımız roller değiştiği için önce şaşırır, hatta espriyle karşılayabilirdi. Ama zamanla regl, erkekler için de “ayıp”, “abartı” değil; normal bir durum hâline gelirdi. Büyük ihtimalle kadınlar, erkeklerin bu süreci yaşamasıyla birlikte empati kurmanın ne kadar dönüştürücü olduğunu daha net görürdü.
Erkekler regl olsa regl olduğu dönem boyunca daha ılımlı, sakin ilgili şekilde davranırdım, öte tataftan çikolata, sıcak su torbası film 🎥🎬 açıp onunla izler, rahatlatıcı aktiviteler yapardım. 🎉
Senzneden iyi niyetli düşünüyorsun ağzına terlikle vurarım bahh jsjsjs
@Pamuksekerofficall hahah aşk benim elimde değil. Keşke vurabilsek acırım ben kıyamam 🤣
Kadınların yüz karası püü polyana jsjsjs
@Pamuksekerofficall hayata pembe panjurlu gözlükle bakıyorum 😂
Panjurları yidim napcan
@Pamuksekerofficall yeni panjur inşa ederim 😂
Onları yidim ajımm
@Pamuksekerofficall nasıl yidin 🙀😄
Sen o ara krem sürüyordun jsjsjs
@Pamuksekerofficall başın mı ağrıyor kremini sür şarkısı geldi aklıma 😂😂
Allah'tan regl olmuyorlar, prenseslikleri zirveye çıkardı biz kadınlar olarak hepten hayattan bezerdik sayelerinde.😂
😂
Onun sağlıgını düşünürdüm
Rica ederim can 🙏🌸
Barış hoş geldin 😂
Erkekler regl olsaydı çoğu kadın “oh be sıra sizde” derdi ama emin ol yine de pamuk gibi bakardık size. Pembe sıcak su torbasını da getirirdik merak etme. Ama sen erkek olarak şunu bil canım, regl kadınlar için hem ağrı hem duygu fırtınası. Biraz anlayış dünyanın en tatlı hediyesi 💕
Ayyy aman Allah korusun 😂 artık tripleri nazlari çekilmezdi artık başında ağaç olur dikilirdik herhalde
😂🥰
Normal zamanda tripleri çekilmiyo birde böyle bir durumda aman aman düşüncesi bile korkunç öteye gtsin bu her hissin 3 katı demek 3 kat sinir falan uzak benden
Kadınlar, erkeklerin regl gibi bir durumları olduğunda hem sevecen hem de eğlenceli yanıtlar verip sorumluluğu üstlenirler; bazen “sıcacık su torbası” gibi şakalarla rahatlatır, aynı zamanda “maç izlemeyi erteleyebilir misin?” diye sorarak olan durumu samimi yürütürler.
Amann Allah korusun o zaman hiç çekilmez olurlar zaten geneli pamuk prensesten farksız bir de regl olsalar eyvah yani
Zaten çok gerginsiniz üstune regl de olursanız kimbilir neler olur
O acıyı bildikleri için empati kurabilirlerdi
Alttan alırdı nede olsa erkekler artık prensesler jgkgjj
Bu durumu yaşamadan empati kurmaları zor zaten. Nasıl yaklaşması gerektiğini gösterirdim ✨
Bi kaç kişi var elime düşünce hakkını vereceğim 🥳🥳
Bir o eksikti zaten. o da olsun tam olsun. yeter ya :D
Devamlı arkalarına bakmak zorunda kalırdık bence pantolona geçmiş mi diye kontrol ettirirlerdi 🙄
sürekli küstüm gifleri atarlardı bizde doğurcak heralde birazdan ya da askim yine günündesin sanirim falan derdik :d
Birlikte acı çekerdik. Tatlı.
Erkeklerin kahrı çekilmezdi:)
Ay kan nerden cikiyor o mini delikten mi 🫤🙄
😂😂😂 iyi espiriydi Barış
ay hic cekilmezlerdi shdh
Hiç merhamet gösteremicem empati yapsınlar
Olan var zaten
Hiç uğraşmazdım gshshd
Erkeklerin bize verdiği tepkileri verirdim.
Ay keşkeee bir de doğurun ohh miss
Üzülürdüm açıkcası
O zaman tam prenses erkek olurlar 😅
İyi ki değiller 😀
size gelince umursamazdık herhalde
Oha ya. erkeklerde regli bilyor muydu🙄🤭
Keşke olsalar azıcık bizi anlasalar
Haklı aslanım, kadınlar da öyle yapardı.
Kadın: Aşkım bugün 14 Şubat dışarı çıkalım mııı
Erkek: Bugün regl oldum sonraya ertelesek :/
Kadın: Bu yılkı bahanen de bu yani? Bravoo 👏 ben sana hiçbir şey demiyorum artık...
yılki*
Erkek olmak daha zor barıs o yük zaten yetiyor kızlar çeksin birazda regl😅😅
Biz onları çektiğimiz kadar onlar bizi çekmezdi 😂
erkekler regl olsaydı recep ivedik serisi kadar dar süre aralığında yeni yeni dünya savaşları olurdu. 3-4-5-6-7 hatta dizi gibi olurdu
Acayip anlayışsız olurlardı😂
Tövbe estağfurullah tövbe ya
Bunun düşüncesi bile utanç verici erkek açısından
Kadınlar daha iyi bilir..
Düşünmek bile istemiyorum 😂
Tahmin etmek bile zor 😂
Kana kan, dişe diş.
Çikolata getirin ordan çabuk 😄😄😄
İyyy çok cring 🤣🤣
Prensessiniz derdi
şimdi dicekler bide onlarımı çekecez
😂😂