+1 yıldaha kötü olurdu ben üzülürdüm sahsen cünkü cekilcek gibi degil.
bir adamdan duymustun saglik ocaginda penisinnden kan aktigni söylemisti doktora kapi acikti ve istemsizce kulak misafiri oldum ama bu tabiki regl degil cinsel iliskiden kaptigi bir hastalikdan kaynaklanabilirmis ve ben şok oldum215 Yorumla- +1 yıl
Haklısınız zor durum kim bilir nedir her durum zor keşke bunlar olmasaydı diyor insan.
Benim var benzer bir sorunum farklı ama şöyle::
Ben 20 yaşındayım kendimi bildim bileli kucukluğumden beri 3 yaşımdan beri hep geceleri altımı ıslatırım uykumda. Bu durum yüzündende annemde hep geceleri yatarken altımı muşamba çocuk bezleriyle bezliyor mavi ve pembe renk yıkanabilen olan eski usul muşamba bezlerle bezleniyorum. Ne zaman bırakırsan o zaman muşamba bezlerden kurtulursun diyor annem yoksa 25 yasindada olsan bağlamaya devam edicem hep der. Yıkayıncada balkona ipe asıyor herkesler biliyor durumumu akrabalar guluyor bıyık altından lakabım muşambalı bebeğe çıktı bunu bile diyorlarmıs Çarşaf kadar değerim yok. Geçene kadar sürücek annem haklı mı sizcede? - +1 yıl
tam anlamadm hala mi öylesn? bir an önce doktora git lütfen bu düzelmezse evlilignde sorn yasarsin
- +1 yıl
Evet sorunum sürüyor geceleri altımı muşamba bezlerle bağlıyor annem pisikolojikmiş gittim. Annem haklı mı bide muşamba bezleri bilirmisin eski usül olan mavi ve pembe renk?
- +1 yıl
biliyorum evet ama öyle olmaz ihtiyacinin geldigni hisetgn an wc git öyle alisirsin geceleri islatmamayi piskolojik ise destek al yol göstersinler
- +1 yıl
İşte bilemiyorum peki annem haklı mı bezlemekle muşamba bezlerle beni?
- +1 yıl
bence annen senin piskolojini bozmus yani musamba felan serecegine kücükken seni wcye cikarmasni ögretmeliydi. doktora git sknti cekersin
- +1 yıl
Gidicem muşamba sermiyor eski usül olan muşamba çocuk bezleriyle altımı bağlıyor hazır bezlerden önceki olan muşamba bezlerle mavi ve pembe renkti bilirsin onlarla direkt altımı bezliyor.
- +1 yıl
kocaman adamsin 20 yasin yani bence bir an önce tedavi ol canım
- +1 yıl
Elbette gene gidicem ama özeller pahalı işte kolay değil. Annem haklı mı sence bunu sormak istiyorum doğru mu yapıyor.
- +1 yıl
yani altna birakmana da müsade edemez ne yanls yapiyor ne dogru senin aliskanlik haline getirmen lazim wcye kosmaya yoksa sana idrar torbasi takarlar cok ciddiyim onunla gezmek zorunda kalirsin..
- +1 yıl
Peki muşamba bezlerle bezlenmek işte yıkanınca iplere asılması mavi ve pembe renk sence utanc veirici birşey mi? ilerde eşim bezlemez mi böyle kabul etmez mi?
- +1 yıl
Haklısın doğru
- +1 yıl
@Hanbaharlar kardesim senin Burda yazdigin bence senin fantazin ;) hic bir Anne 20 yasindaki erkegin altini baglamaz ayip denilen birsey var , aklin eriyor kendin bagla der Burda buna inanan tek kisi varsa onunda aklindan süphe ederim , özurlu olmadigi surece hic bir Anne dedigini yapmaz , varsa oyle bir sorunun gece kendin bagla altini
En İyi Cevaplar
+1 yılkeske hic regl olmasaydim kadinlik organim olmasaydi harika olurdu bence
217 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂bazi kizlar ne guzel sansli kisirlar dogustam
- +1 yıl
keske bende kisir olabilsem
- +1 yıl
niye ne guzel kafan rahat olurdu
- +1 yıl
ay sen niye yorumuma geliyosun sanane
- +1 yıl
off kes ya sana gore sacma bana gore dogru
- +1 yıl
offf sanane ya salak
- +1 yıl
kes be mal
- +1 yıl
bilmessem naparsin
- +1 yıl
serefsizliginde bu kadari defol
- +1 yıl
b*kumu ye
- +1 yıl
senin ne oldugu belli ors erkek😂
+1 yılgorsel igrenc hic uygun degil..
ayrica regl sadece kan ve aci degildir bunu kafaniza sokun artik kadin oldugunuzun ve uremeye devam ettiğinizin mujdesi.. ben regl olamayan bir kadin gördüm keske en kotu aciyi cekip keske regl olsaydim diyordu : ((50 Yorumla
+1 yılMesala, otlakçılığı ped işine dökerdik. Bro, fazla pedin var mı la? Az ye paket al ln kendine.
Bro, akşam okey atak mı? Yok ln sancım var, bezli günümdeyim. İyi ki regl olmuyoruz.40 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Parmağının ucu kesilse kendini ölüm döşeğinde sanan erkekler artık böyle bir durumda evde mevlüt falan okuturlardı diye düşünüyorum 😏
52 YorumlaGördüğüm en saçma karikatürlerden biri. Erkekler birbirinin üstüne mi işiyor ki böyle yapsınlar? Ya da biz birbirimizin üstüne kan mı sürüyoruz? Ya da bunlar sancı çekmeyecekler mi ki böyle eğlenecekler? ✩
62 Yorumla- +1 yıl
Hec işte😒
Kadına şiddetin bahanesi olurdu.
-Beni sinir etme kızım zaten regliyim ağzını burnunu kırarım! :'(42 Yorumla- +1 yıl
En mantıklı yorum 👏
+1 yılyok bu denli şuursuz olmazlardı 😅 yani sanırım 😂 yok yok kim kanı uzağa attırıyor yarışı yapmazlardı "/ 😂
31 Yorumla
+1 yılçekinmeden söylerlerdi,, reglle ilgili bir sürü küfür oluşurdu :D kendilerini toparlayamazlardı her yerde kan görürdük. .:F
30 Yorumla
+1 yılYüce Rabbim her şeyin düzenini kurmuş da öyle yaratmış... Onlar regl olsa idi aynen resimdeki gibi olur, üstüne ağrılarından sıkıntı streslerinden ötürü cinayetleri daha çok olurdu...
10 Yorumla
+1 yılBunu erkeklik simgesi olarak görüp alınlarına regl kanı sürerlerdi.
41 YorumlaŞu görseli gördükten sonra iyiki olmuyorlarmış dedim usulca.
40 Yorumla- 20 Yorumla
+1 yılay halı saha maçında durup durup pedlerini düzelttiklerini düşündüm biraz komik:D
34 Yorumla- +1 yıl
Maçta genelde başka şeyi düzeltiyoruz ama
- +1 yıl
@satiriasis____ yine gereksiz bir yorum. bunu bilmeye ihtiyacım yoktu
- +1 yıl
Özür dilerim 🙏🏻
- +1 yıl
Ne pedi kız ortalık kan gölü olurdu
Sırtında sopayı karnında sıpayi eksik etmezlerdi 😂
20 YorumlaOoo ulu orta söylerlerdi regl günlerine özel kutlama bile yaparlardı birbirleriyle yarışırlardı
20 Yorumla
+1 yılÇok asabi olurlardı. Durduk yere adam döver mekan basarlardi.
20 Yorumla
+1 yılNormal şartlarda çekemezken regl halinde düşünemiyorum. Facia
15 Yorumla- +1 yıl
@Menkıbe28 yalnız o regi değil, REGL
- +1 yıl
@Menkıbe28 git başka yerde maytap geç kardeş uğraştırma bizi
+1 yılLan osman bende pek kalmamış sende varsa bir tane versene.
Osman arkama baksana leke var mı.30 YorumlaEşleriyle kavga ederken tükürmek yerine fotodaki gibi yapardı.
21 Yorumla
+1 yılAnnneee bu ne yaaaa ölüyor muyum acaba huhahuahuaaa😭😭😭😭
20 YorumlaO sancıya dayanamazlardi bu görseldeki gibi laylaylom değil hiçbir şey
10 Yorumla
+1 yılMaç planı yaparlarken 'kim regl değil 'tablosu yaparlardı 😂😂
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGrip olunca bile hayatı zindan ediyorlar regli düşünemedim 😂😂😂
32 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Ssarp31 😂
Özel Günler & Hijyen konusunda 365 cevap paylaştı. Erkek tribi çekemezdik regl olduğu zamanlar ayrılık olurdu
10 Yorumla
+1 yılKarikatür midemi bulandırdı.
Onlar için ped tarzı birşey yapılırdı.. pek fark olmazdı01 Yorumla
+1 yılHalimizden anlarlardi. Birazcık olsun anlayış gosterirlerdi
10 YorumlaGörsel midemi bulandırdi :/
40 YorumlaPipilerini koparirdilar
41 YorumlaResimdeki gibi gülemezlerdi
43 Yorumla
+1 yılhadi göster abilerine pedini
61 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂
+1 yılAyyy çekilmezlerdi valla böyle sinirli sinirli
30 YorumlaDünya renklenirdi 😂😂😂
37 Yorumla- +1 yıl
düşünsnene yüzün kıpkırmızı :))
- +1 yıl
bunu kabul edecek kadarda yokluktasın heralde?
- +1 yıl
ya a*m*k ben regl olmuyorumki sen niye bana bunu böyle benimsettirdin
- +1 yıl
kusura bakma teyze
+1 yılGorsel muko ya gjmgms
11 Yorumla- Daha fazla (54)
Erkekler Ne Diyor
+1 yılBak simdi sizce her erkek bir mi bence degil bazi erkekler var devamlo kendini tahmin eder bazi seylero bilmez bak biizim gibileride ayni sizin gib agrilar ceker cunku kebdini tahmun etmek bile ihanet olarak algilarlar cunku kendink evlenecegi kadina saklarlar sunu bir kafanizdan cikarin erkekler azgin sapik yok oyle birsey herkes bir degil bak mesela ben kendimi esime sakliyorum ne dedim tahmin bile etmem asla hemde sadece esim derim ve sancilar agrilar neler neler uykudan uyandiran acilar ceker aama asla yapmaz dogru kisi dogru zamana
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKız arkadaşımla bir kere iddaya girmiştik. 10 gün boyunca ped kullanmaya sabredemezsin demişti.
İnat uğruna kızların kullanmakdan nefret ettiği o pedi 10 gün boyunca hergün bana yenisini verip eskini ona veriyordum. Evet biraz rahatsızlik veriyor yapışıyor ses falanda çıkarıyor sanki ama öyle erkeklerin dayanamayacağı birşey değil. Sonuçta İddiayı kaybetti 😂😂10 YorumlaEn azından çektiğiniz duygusal değişimleri ve ağrılarınızı anlardık. Ona göre karşılıklı davranmayı öğrenirdik.
20 Yorumla
+1 yılBence herkes oldu sekılde olsun ne biz reglı olalıö nede kadınlar sünnet yaradan bızi bu sekılde yaratmıs cünkü
20 Yorumla
+1 yılAna vatan kan aglıyor dıyıp aynı resımdekı gıbı kan savası yapardık dogamızda var bızım eglenmek 😂😂
10 Yorumlabeni hicbir zaman anlamadin merve tek kelime konusma sen gorus gorus busralara gidemezssin anladinmi busralara kahve icmeye gidersen biter bitti by himn ok
20 Yorumla
+1 yılgörüşüm fikrim vs yok konu ile alakalı, karikatüre geldim ben, güldüm baya :D
21 Yorumla- +1 yıl
bu tür diyaloglar geçerdi ortamlarda.
-kanka fazla pedin var mı?
-ulan ne beleşçi adamsın, bir günde ped alda çantana koy pzv. k. herif.
-ahmet olm pantolonuma baksana olm leke olmuşmu ( arkasını göstererek)
-çtonk şappppppp ( el hareketi ile şaplak atışmıştır popoya)
-yok la temiz temiz taş gibisin.
Regl kadinda guzel herkes kendi fitratini yasasin gereksiz fantezilere gerek yok 😄
20 YorumlaOlmasa daha iyi çünkü ne çektiklerini çok iyi biliyorum siz sayın kadinlarin😢
20 YorumlaTrip atardık 😀 kızlar teklif etmek zorunda kalırdı , erkeksiz kalırlardı
20 Yorumlahaha 😂 çok güldüm aynen karikatürde olanlar olurdu
20 Yorumla
+1 yılOrkid ve molped firmaları 3 kat daha zengin olurdu 😂😂😂 Şaka bir tarafa düşüncesi bile kötü.
10 Yorumla
+1 yılKardeşim bir 70 lik ped ver oradan 2 pakette fıstık
10 YorumlaKadınlar gizemli insanlar bizimkiler relg olsa otubuste kendini ifşa eder ben regl oldum der sıçar batırır 😂
30 YorumlaBen bizzat şahit oldum çok kötü ya durduk yere insanın kendi kendine canı yaramı diyordum da gerçekten yanıyormuş. Kötü oldum resmen ya. :) kolay değil kızlar.
00 YorumlaBence çok hoş olurdu anlarlardı en azından mal mal sorular sormazlardı bşde saklamak için okdar uğraşmazdık en azından kan oldumu herkes aaa reglimisin sennn derlerdi ama olsun belki eğlenceli olurdu (bide ben kızım hesabı yanlış açmışım )☺
10 YorumlaBakkala gidip hacı abi bir Pet versene ordan durum vahim acil lazım dediler herhalde 😂😂
10 Yorumla
+1 yılSevgililere kanlı gül yapmak için bileklerini kesmezlerdi ay başını beklerlerdi
10 Yorumla
+1 yıliyiki kadın değilim iyiki relg olmuyorum kadın olmak çok zor her şeyin farkındayım
10 YorumlaPet aramak yerine pipimize şişe takardık. Kullanışı olurdu 😄
10 Yorumla
+1 yılResim tam olmuş ya çok güldüm 🤣🤣🤣🤣🤣 bire bir aynısı olurdu 🤣🤣🤣
00 YorumlaErkekler ufak bir gripte bile yatak döşek yatar öyle bir şey olsa çok abartıp hiç evden çıkmaz
00 YorumlaYolda bu sekilde iseyen erkegi gordunuzmu ki ya da akan herseyi bole mi yapiozda regl olsak bole yapariz
03 Yorumla- +1 yıl
Ben gördüm işeyen dolu
Aman aman istemem öyle her ay kanla falan uğraşmak 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu fotoğraftaki manzara olmazdı ama dahada agresif olurduk
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEn azından artık erkekler kızları kullanır rahatlama bahanesiyle daha güzel olurdu 😄
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHamile kalma ihtimalimiz olurdu... O yüzden hayır...
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Bilgin--bilgin zaten anlıyoruz merak etme... ve anlayış gösteriyoruz.
Lan bidaha bana selam verme bir ped in hesabını yaptın bizde paket masaya konur isteyen istediği kadar alır 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGörsel kadar saçma bir şey yok!
Biz regl olmasak da sperm var!
Sokakta ya da başka yerde böyle mi yapıyoruz?00 YorumlaAhmet abi dal bez Verde alınca iki tane vereyim be😂😂😂😂😂
00 Yorumla- Daha fazla (84)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat