Adet olmuş ilk günü duş alma dediğim halde duş alıyor ama normalde ilk günler tehlikeliymiş. Ne hikmetse bunu es geçiyor.
Hasta oluyor sürekli ilgileniyorjm bakıyorum çalıştığı yer serin ve soğuk atlet giymek konusunda söz veriyor ama tutmuyor.
normalde ne yaptıgını haber veren insan artık kavgalı oldugumuzda ne haber veriyor ne baska bişey şimdi de konumunu kapatmış.
Aylarca idrar enfeksiyonu ile uğraştık diyrım ki dışarda tuvalete girme oturma hala ısrarla devam ediyor hiçbir şekilde onun iyiliği için istediğim şeyleri yapmıyor.
Ve ben 1 haftadır hastayım onunla ilgilendiğim gibi benimle asla ilgilenmiyor. Ben ne zaman bişeye üzülsem kırılsam hep beni o şekilde bırakıyor ama ben bişey yaptıgımda hemen gidip konuşup çözüyorum. O ise ben seninle konuşmuyorum beni kırdın dediğim halde gelip konuşmuyor ve kendı halıne devam ediyor. Kendisi ikizler burcu. Arkadaşlar lütfen destek olun artık dayanamıyorum boşanacağım bu gidişle. Dipnot ev işleri konusunda herşeye yardım ederim yapılması gereken bişeyi de hemen yaparım o olmasa da.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer