Her gün aynı hayat aynı düzen aynı adam, gına geldi, bu artık hep böyle mi devam edecek?
Cevabın nedir?
+1 yılTatlım bu sadece senin başına gelen bir şey değil. Her evlilikte zaman zaman bu tür hisler yaşanıyor. Çok sevip aşık olduğun insanla evleniyorsun. Flört döneminde çok güzel giderken aynı evin içine girdiğinde o sihir zamanla bozuluyor. Sorumluluklar artıyor. Sürekli bir arada olmanın etkisiyle karşındakinin olumsuz yanlarını görüyorsun. İlk başta önemsemediğin birçok şey bir süre sonra gözüne batmaya başlıyor. Sonrasında aşk bitiyor sadece sevgi kalıyor. Hayatı renklendirecek yeni aktiviteler bulup heyecanı bir şekilde devam ettirmek gerekiyor. Hele bir de cinsellik sekteye uğramaya başlarsa o zaman evliliğin hiçbir anlamı kalmıyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynen bende senin gibi düşünüyorum evliyim hep aynı kadın kimseye bakma ise git eve gel falan sıkıldım artik
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTsk ederim iki kişi eksilemis Bekarlar galiba anlayamazsin bizi onlar
+1 yılburada herkes ne istiosun diye sormus bilmiyorum demissin ve ne istedigini bilmeyen insan sadece evlilikten degil hic birseyden keyif almaz evli olarak bnmde zamn zmn bosluga dustugum oluo ve bir gunde hep ayni adam ayni hayat diye dusunmedim cunku kocami seviyorum ve sevgiden once kndime yapilmasini istemedigim seyi esime yapmiyorum sen sikinti gormemissin kendine problem ariyosun ve sonunu iyi gormedim kocanla konusup ortak bir karar verin ya da bosanin gitsin ayni adamla takilmak zorunda kalmazsin dilediginle takilrsin hayatina renk gelir ozamn kocana uzuldum senin gibi karisi oldugu icin
10 Yorumla
Çoğu kişinin hayatı sürekli aynı geçiyor. Bunun evli olmakla bir ilgisi yok bekar olsan da sürekli aynı düzen için de bir hayat yaşayıp sıkılıcaktın. Hayatına renk getirmek sabırlı olmak senin elinde. Aynı adam lafı tuhaf olmuş. Evlenmek için yola çıktığınızda bir ömür aynı adam olacağını düşünerek yola çıkmış olman gerekir.
90 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
102Cevap
evlilik hergün aynı kişiye sevgi ve hoşgürü ile bakmaktır gözünü haramdan sakınmaktır kardeşim sen sen ol ailenden skılma aklına başka birşey getirme ve böyle devam edersen o yuvan bozulur sen sen ol kardeşim aileni ve hayatını karartma bakma böyle sosyal medyaya herkes aşk peşinde bakıyorsun aşık olmusun sosyal medyada ama o aşk seni ya yerle bir eder ya da hayatını karartır kardeşim bakma sosyal medyada melek kesilen insanlara kanma sakın kardeşim sakın aman sakın kardeşim şükret kardeşim hayatına
00 YorumlaYuvana sahip çıkmalısın...
Sıkılıyor olabilirsin ama bu farklı şeyler arayışlarına seni sürüklememeli. Nice insanların yuvası dahi yok. Şükür et ki Allah a bir yuvan bir kocan ve sıcak bir yatağın var. Kocan şu açıklamalarını okusa eminim çok üzülür kendini kötü hissederdi.
Yuvayı muhafaza eden kadındır, kollayan da.. Umarım en kısa zamanda düşüncelerin değişir10 YorumlaBöyle olacagini daha evlenmeden önce de biliyordun yani daha ne bekliyordun ki. Sen yollusun belli ki. Sokaga çik ve bagir ki ben evliyim sıkıldım. bu can sıkınyımı gidercek kimse yok mu? diye. Emin ol bir çok gönüllu bulursun. Sen evli olduğun kişiyi hic haketmiyorsun. Hem de hiçç.
10 Yorumla
+1 yılKıymetli kardeşim,
Beklentilerini bilir isen, çözümü kolay bulursun.
Evvela otur, başını ellerinin arasına al ve düşün: ben ne istiyorum?
Ve unutma:
Ne istediğini bilene, soğan ekmek huzur verir, ne istediğini bilmeyene altın saray dar gelir.
Selamlar00 Yorumla
+1 yılkusura bakma da evliliği ne sanıyordun ben her gün burada bir taraflarımı yırtıyorum hayatın amacı evlilik değildir kadın ya da erkek hayatınızı doya doya yaşayın bir gün gelip her şeye doyduğunuzda ancak evlenin diye. Ama bizim türk hatunu programlanmış robot gibi evlilik de evlilik başka hiç bir şey bilmez. Al işte ne oldu ?
04 Yorumla
Soran+1 yılYaptık bir hata:/
- +1 yıl
eee ne olacak şimdi? çocuk yoktur umarım ..
Soran+1 yılYok, istemiyorum zaten
- +1 yıl
eee kafandaki plan ne? ne mezunusun mesleğin falan var mı ?
Bir pezevenkle evlenseydin evliliğin tamda istediğin gibi olurdu. Beklentin buydu dimi?
90 Yorumlaİşte bu yüzden görücü usulü evlenmek istiyorum. Diğer türlü evlenmeden önce her şeyi yaşıyorsun. Evlendikten sonra sıkıcı kısmı kalıyor. Sözde severek evlenenler 3-5 yılı bulmadan boşanıyorlar yeni heyecan aramak için bir de çocuk varsa olan çocuğa oluyor
04 Yorumla- +1 yıl
benim annem ve babam aşık olarak evlendi 24 yıldır evliler. babamın ilk evliliği görücü usuluymuş 2 yıl sonra boşanmışlar saçma sapan genellemeler yapma
- +1 yıl
saçmalık etrafımda bir kez bile o saçma görücü usulu ile evlenen yok ama hepside mutlu huzurlu
+1 yılhayatı yasamak senın elınde. evlılıkte deger vermek onemlı degerlı bulmuyorsan kendını boyle dusuncelere neden olabılır. kısılerın elınde hayatı dıledıgı gıbı yasamak cevreye gore hareket etmeden yasabılrısın. daha acık acık yazardım ama sızın evlılıkten beklentılerınızı bılemıyorum
00 Yorumla
+1 yılDişin ağrıyorsa dişini başın ağrıyorsa başını çektir kurtul der ünlü bir şairimiz. Boşan bitsin çünkü sen o pencereden bakıyorsan eğer eve hep aynı adam aynı düzen olacak ömrünün geri kalanında.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 404 cevap paylaştı. Sizde eşinizle ortak aktiviteler yapın gezin tozun birşeylere hobi edinin onları ortak yapın yani ot gibi yaşamayın anca o şekilde düzelir evliliğiniz.
00 YorumlaDegisiklik senin elinde. Her hafta bos bir vaktinize farkli bir etkinlik ayarla gezin tozun iste daha ne
00 Yorumla
+1 yılaynı adam? keşke 4 kişiyle evlenseydin ozaman bişey sölicem size degişiklik lazım kocanı mutlu edemiyosun bence eger mutlu etseydin o sana 10 adım gelirdi
00 Yorumla
+1 yılBeraber farklı şeyler yap eşinle. Gezin, tatile gidin vs ama bunları yaparken eşin aynı görünümüyle yanında olacak (*˘︶˘*)
00 YorumlaBaşka bişey mi bekliyodun evlenmeden önce farkında değilmiydin bunun? Aynı adam diyo bide ya Allahım neler var ya..
30 Yorumlaaynı düzen aynı hayat demeni anlarımda aynı adam ne ya değiştir gitsin o zaman aldığın yere iade et parasınıda verirler belki tövbe tövbe
32 Yorumla- +1 yıl
tebrikler Tuğba en güzel senin yorumun olmuş
- +1 yıl
@askicin_36 teşekkürler
+1 yılhttps://i.hizliresim.com/9pMDO5.jpg böylesi de var haline şükret
10 Yorumla
+1 yılBeklentin neydi ve neyi istediğin gibi bulup yaşayamıyorsun öncelikle bunu söyle?
00 Yorumla
+1 yılAklıma bu geldi :)
https://i.hizliresim.com/vokJW6.jpg03 Yorumla- +1 yıl
+1 yılNe bekliyordun? Sen heyecan katmaz gına geldi diyip. kenara çekilirsen daha çok sıkılırsın.
00 Yorumlaeşinde sende kendi mutluluğunuzu duunuyorsunuz karşi tarafi mutlu etmek gibi bir amaciniz kalmamış. birde boyle dusun.
00 Yorumla
+1 yılne bekliyordun ki böyle belkide sen yenilik getiremiyorsundur erkekler olarak heyecan ve yeni oyun alanları arıyoruz bunu yarat
10 Yorumlagercekten sevmek hergun ayni yuzi bikmafan gormek istemek deilmidir niye bikıyorsnz ki
12 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun evlenmeden önce bir Sürü karşı cinsle olduğu için evlenince sıkıcı geliyor eğer bekarken bekar gibi Yaşanmış olsa karşındakine değer vermiş olsan böyle olmaz
+1 yılEvlilik her gün böyledir, Sizin nerelerde sıkıldığınıza da bakmak gerekir.
00 Yorumla
+1 yılcinsel hayatına renk katmaya bak. arzuların varsa eşinlede paylaş sorunun kaynağı muhtemelen bu gibi duruyor
00 Yorumla
+1 yılevlisin ve sıkıldın yani sen de yolun yolcularındansın. evlenirken bilmiyormuydun sen neyin ne olduğunu...
10 Yorumla
+1 yıl23 yaşında mı evlendin bence erken ama biraz da renklendirmek senin elinde
02 Yorumla
Soran+1 yılMesela?
- +1 yıl
eşinin çalışmadığ zamanlar bir yerlere gidebilirsiniz evde program yapabilirsin cinsel hayatını renklendirrebilirsin vs vs
+1 yılevlilik terapisi alın siz belki evliliğinize renk katabilir..
00 YorumlaFarklı bireylerle ilgilenmeye başla bir hobi mesela
00 YorumlaEvlilik ne demektir bilmeyen inSan niye evlenir anlamış değilim
10 Yorumla
+1 yılolur öyle... senin gibi sıkılan çok evli bayan ile tanıştım. kızma ama işin sonu belli.
00 Yorumla
+1 yılgelde sana değişik bir yar. rak tattırayım güzelim :))
00 Yorumla3-5 gün ailenin yanına git kal, bir nefes al ahatla
00 Yorumla
+1 yılBen aslında bu sorunun içinde daha yazılmamış bir sürü beklenti problem sorun yattığını çok iyi biliyor ve anlaya biliyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 358 cevap paylaştı.
+1 yılelimizde bir de şöyle modellerimiz var efendim... bu ne ln ne içiyorsunuz abi siz
01 Yorumla
Soran+1 yılÇay sabah çayı
Gizli Üye(30-35)+1 yılneden evlendiniz beni tanısaydınız emin ki bana aşık olrdunuz ve bu nasıl gizemli bir adam yaa derdiniz
00 Yorumla
+1 yılAynı adamla farklı şeyler yapabilirsin farklı mekanlar farklı tecrübeler
00 YorumlaEvlilik böyle değil mi zaten.. Bardağın dolu tarafına bak derim ben
00 YorumlaSen kocanı paketle ve ailesine bunun son kullanma tarihi geçmiş, bunu geri alın de ;))
00 YorumlaSabretmelisin belki dgşikler olur piknige gt güzel faliyetlere katıl hayatı yaşa vs
00 YorumlaYoo partnerini degistirebilirsin, zincirle bagli degilsin sonucta
00 Yorumla
+1 yılSenin gidişatını begenmedim her an yoldan cikabilirsin
02 Yorumla- +1 yıl
onun gibi milyonlarcası var hayatı evlilikten ibaret görmenin sonu bu sedef.
- +1 yıl
aynısnı senin karın yapsa bu kadar normal karşılarmısın redhot
Gizli Üye(36-45)+1 yılne olmasını bekliyodun ki? ben sıkılcağımı bildiğim için evlenmiyorum mesela :(
00 Yorumlaboşanıver canım ne olacak hayret bişey. nasıl bir zihniyet anlamış değilim
04 Yorumla
Soran+1 yılNeyi anlamıyorsun?
Soran+1 yılGeleceği göremedim
+1 yılBekarken herkesle yaşarsanız sonu bu olur sizi sevenim kıymetini bilin
00 Yorumla''Aynı adam'' kısmını bilemem de değişiklikler aradığını eşinle paylaş
00 YorumlaHadi Dostumm partiii başlasınn duppss duspp Dısp dısp :X:X:X: D::D:d:. D:D. dd
00 Yorumlasana baglı bu nasıl bı hayat yasamak ıstedgıne baglı
00 Yorumla
+1 yılBiz napalim bekarlik sultanlik dediler rezillige gidiyor hayat en iyisi evinde mutlu olmayi dene
24 Yorumla- +1 yıl
güzeel yoruum bencee
- +1 yıl
Yorum guzel olsada tamamen gercek @okyanussshh
- +1 yıl
evet onu dıyrum
- +1 yıl
Ben bunaldim artik yeter
bence sen orta yaş bunalıma giriyorsun hayırlı olsun
00 YorumlaEe napican kardes evlenmiyeydin. ya da bosa yeni koca al.
00 Yorumlaevet hep boyle devam edicek dahada bikicaksin deyisiklik yap
02 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi
Belki bir bebekle hareket kazandırabilirsiniz.
42 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk düşünmüyoruz
- +1 yıl
düşünmelisiniz... yoksa çocuk sizi düşünmeyecek
+1 yılyeni yeni cocuklar yap
39 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk düşünmüyoruz
Soran+1 yılÇocuk düşünmüyoruz Biz
- +1 yıl
anladik be ne tekrarliyon
- +1 yıl
çocuk düşünmüyoruz ulan!!
- +1 yıl
Biz düşünmüyoruz çocuk!
- +1 yıl
Ne yapıcan çocuğu dahaçok sıkılırsın
- +1 yıl
:p iste anlayin olm dusunmuyoruz
Ya bro bu kadar mı zor ya cevabı :)) ayrıl mk bizi niye urastırıyon..
00 Yorumla
+1 yılyok thresome yapıcaksınız kocan bir gün 3. yü getirecek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaynen öyle, hergün aynı şey, sabah gündüz ve gece tabi ki :) aynı vajina aynı penis :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBazen degisiklik Iyi geliyor. Ben oyle yapıyorum. Evlendiysek öldük mü ☺
05 Yorumla
Soran+1 yılMesela?
Cevap sahibi+1 yılAldatmaktan bahsediyorum yapabilir mısın bilmiyorum ama...
Soran+1 yılCazip kimsede görmedim:/
Cevap sahibi+1 yılYapabilir mısın cazip biri olursa yoksa kesinlikle yapmam mı dersin
Cevap sahibi+1 yılSanırım yapamazsın
O yüzden diyoruz ya evlilik bh çocuk oyuncağı değil diye ;)
00 Yorumla
+1 yılistediğin neydi evlenirken? bunları biliyordun... sen demi doymuyorsun yoksa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGötün evlenip gecinmeyi yemiyosa ne boka evlendin abaza
00 Yorumla- Devamını Gör (64)
Devamını Gör(109)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri