Bunun abartılacak bir yanı yok. Dikkatimi çekti çok fazla Regl sancım var çalışabilir miyim? Regl sancım var Erkek arkadaşım beni anlamıyor, Regl sancım var ailem beni anlamıyor. Regl sancım var işten izin alsam mı. Yok artık gerçek mi?
Regl sancısı olduğunuzda depresyona kadar giriyorsunuz.
Bu kadar abartmaya gerek yok, atın bir hap hayat devam ediyor, nasıl entrikalı işleri seviyor abartiyorsunuz böyle?
Regl olmayı size ayıp diye diye Regl olmayı kötü bir hastalık gibi görmeniz normal değil.
Haksız mıyım? Kendinize gelin bi ya aaaa 😏😏😏
Bunuda buraya atalım ya..
❤️
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Bazen agrili olabiliyor abarti degil yilda 3 4 kez oluyor en fazla her zaman değil tabi
Burada regl hakkında yazıları okuyunca kim ne demek istediğimi anlıyordur
Tekanladigim kızların abarttigini dusunmen
TEK O DEĞİL, Sevgilim Regl sancımı anlamıyor ayrılmam mı gerek, ?
İşe gitmesem olur mu? Ailem anlayışsız davranıyor regl sancımı umursamıyor..
ve bir çok şey daha.
Tamam sancılıdır, ağrılıdır, Koy sıcak su, iç sıcak çay, at birtane ağrı kesici, daha olmadı kadın doktoruna git. her şey abartılıyor orada, ben daha burada yaşadığım Ülkede kimsenin ağzından Regl sancım çok İşe/okula gitmeyeceğim, Sevgilimden ayrılacağım, Annem Babam beni anlamıyor diye bir şey duymadım. Komik geliyor artık.
Nerde yaşıyorsun?
Sevgiliyi bilemem böyle şeye göre 14-16 yaşında biri ayrilir
Ama ise gitmemek için 1 2 gün izin alina bilir diye düşünüyorum nasıl spor mesela fitnes yuzme gibi yerlerde izin veriliyorsa bu da olmalı bence
Bazı ailelerin içini bilemeyiz belki ona kötü davraniyorlardir ama normalse dediğim gibi ergen biridir bunu söyleyen herkes demez
Regl sancısını herkes çekiyor, yüzmeye gidenlerde var regl döneminde Tampon koyuyor tamam. Ergen de vardır mutlaka, aynısını Orkid le yaptılar, abarttılarda abartılar, Yok sarın alabilir mi kadın orkidi marketden, yok utanıyorum, yok ayıp, yok Ped alma özgürlüğümü kimse kısıtlayamaz, yok Sünnet düğünü var Regl olma töreni neden yok.. Anlatabiliyormuyum?
Ben diyorum ki.. Abartmayın Yaşayın.. Yurtdışındayım burada doğdum büyüdüm, o yüzden bana Oradakiler bazen komedi gibi geliyor. Çünkü her şey abartı.
Hmm sarip alma olayı gerçekten var miydi bunu hiç bilmiyorum azerbaycanliyim bizde bunu hiç görmedim ben belki turkiyede vardır eskiden ya da belki olmuştur hiç bilmiyorum gerçekten
Yüzme fitnes gibi yerlerde izin oluyor bizde genelde mesela
Toren Parti vermeleri isteyen yapabilir abartmalarini ben de anlamıyorum kim abartıyor bunu da bilmiyorum Türk arkadaşlarımda da bunu hiç gormedim)
Rejlamlarda abartı var evet satis yapmak icin olabilir zaten film sektörü ne halde buna sasirmadim
Turkiyede hersey abartı zaten jsjsnsj
buradada var reklamlarda, satın almak demek istedim klavye hatası :-)
Ben türkiyeyede gitsem hiç sorunsuz Orkid alıp çıkıyorum oradan. Gazeteye sarayım falan diyorlar kasada kızlar , Neden? Niçin? Bok bezi alırken sarmıyorlar mesela? gazeteye, Regli kötü bir şey gibi gösteriyorlar. Benimde sancım var kaç yaşına geldim gençte oldum ozamanda vardı, çok sancım varsa Bir Özür kağıdı yazar gitmezdim o gün okula, ama bu yüzden sevgilimden ayrılmayı, Annemi babamı aşağlamayı, İşe gitmemeyi hiç geçirmedim aklımdan
evet, ne çıksa abartı, mesela en basitinden, Bir reklam çıkıyor 9 ay bunun şakasını yapıyorlar ☺️☺️ Komik geliyor bana
Türkiyede 2 sene kaldım gazete teklif eden olmadı😆
Abartanlar olabilir tabi yine de
bana ettiler 😁😁 Furpa
🤷🏻♀️🤷🏻♀️nebileyim ablam
❤️
♥️💋
Sende acı yoktur ama ben geberiyorum resmen.
Empati yap
Yok bende ağrılı geçiyor , ama abartmıyorum
Peki
Ben uzun süredir regl sancısı çekmiyorum
ben çekiyorum ama hiç sorun etmedim abartılacak bir konu değil
Erkekler Ne Diyor
Evet normal ama ağrısı çok maalesef.
Tamam Aga
Ben bu sorunun alnından öperim ve Sonuna kadar katılıyorum
teşekkür ederim, ben kadın olmaktan bu soruları okurken rahatsız oldum, Erkeklerde oluyordur bana göre..
Şarkıyla regl bağlantısını merak ettim.
😁😁 ben hep şarkı atarımda dünde günlerden Pazardı
Komik olmuş.
herkes dagılsın kadın haklı bır sey merak edıyorum bazı kadınlar regl zamanı dıger gunlere gore daha istekli ve baskın oluyor level 7 oluyorlar bu durumda olduysan tatmın olmakmı raahatlatır yoxa o ıskenceyı cekmek mı?