Kişilik & Karakter Kızların Regl sözcüğünü Regly reglly falan yazmaları sinir bozucu değil mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İlla ingilizce yazmak zorunda mısınız? Adet deyin Özel gün deyin Güncellemeler1 yıl Sana ne diyeceksiniz bişğ Kızların Regl sözcüğünü Regly reglly falan yazmaları sinir bozucu değil mi? Cevapla Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. takmam ben 0 0 Yorumla
günes121212 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Hiç bir kızın bu şekilde konuştuğunu görmedim artık nasıl kızlar seçiyorsan kendine sor 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ne diyorsunuz yahu günes121212 1 yıl Öyle
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı. Ya da halam geldi desin 😃 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Yahu benim tepkim yanlış yazılmasına Yorumla u inciitanesiii 1 yıl Onu anladim😃 ve haklısın Yorumla
Melisaaşkk Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Malum günüm yaklaşıyor olabilir mi peki 😀 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Yav ben Regl Reglly demelerine tepkim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
takmam ben
Hiç bir kızın bu şekilde konuştuğunu görmedim artık nasıl kızlar seçiyorsan kendine sor
Ne diyorsunuz yahu
Öyle
Ya da halam geldi desin 😃
Yahu benim tepkim yanlış yazılmasına
Onu anladim😃 ve haklısın
Malum günüm yaklaşıyor olabilir mi peki 😀
Yav ben Regl Reglly demelerine tepkim
size ne bundan acısını biz çekiyoz
Regl daha iyi
Doğru yazılırsa sıkıntı yok