Bir Twitter kullanıcısı sınavda erken regl olduğunu ve yaşadığı zor durumu anlattı.Tabii tepkiler gecikmedi bknz:Regl olduğumuzu başkalarıyla paylaşmak ayıp bir şey mi?
YKS sınavında regl olduğunu anlatan kız tepkilerin odağı oldu! Regl olduğunu söylemesi ayıp mı?
Ya iyi de kız kendi özelini kendi twitinde yazmış. Bana göre şey demiş 1 senedir emek veriyorum sınav anında o endişe stres ile bende yazabilirdim. Ben hala kabullenemiyorum ve anneme relg oldum demek yerine o an başka bir şekilde hitap ederim o anlar benim regl olduğumu o nokta kadar gelse dahi beni çok etkileyen bir şey beni. Düşünsene hayatının mesleği olacak sınav da tanımadığın insanların yanında bir damla kan geliyor ve beni etkiliyor demek istemiş. Kız o an ki stres endişe ile ifade etmiş.
yeter gerçekten şu yobaz insan artıklarından da kavramları g*tleriyle algılayıp satmalarından da gına geldi bana,, böylesi doğal bir şeyin dile getirilmesinin ayıplanması kadar saçma sapan saygısızca çok az şey vardır
Tepkileri gayet normal buluyorum regl doğal bir şey olsa bile bunlar özel konular herkesle paylaşılmasını hele ki sosyal medyayı hiç doğru bulmadım. Hiç mi özeliniz olmayacak arkadaş herşeyi ulu orta konuşur ne ara olduk 🤷♂️
Basit meselelerin bu derece ilan edilmesi sacma geliyor. Ozgurluk falan da degil yani cok gereksiz goruyorum bu muhabbetin bu derece gündemde olmasını.
Regl utanılacak, ayıplanacak bir durum değil evet ama bas bas bağırıp herkese ilan edilmeyi gerektirecek bir şey de değil. Bu z kuşağı beni aşırı yoruyor. Allah akıl fikir versin.
gereksiz duyar mode on nese nese yavas yavas turunuz azaliyo
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Tepkiler alakasız olmuş ama kız fazlasıyla atmış regl olduğun zaman sanki sular seller gibi kan akıyor mk abartmayın en fazla kiyafetlerine bulaşır. boş yapmış
Erkek çocuklarına göster oğlum amcalara pipini diyip gurur duyabiliyorlar ise bence kız çocukları da regl olduğunda gayet normal karşılamaları gerekiyor.
Ne yapalım yani REGL olduysan? Zaten büyük ihtimalle troll bir paylaşım.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sorunun kategorisi bile "özel günler" Bunun özelde kalması gerektiğini belirtiyorKutlama yapacak haliniz yokUtanılacak bir durum da yokAma bunu belirtmenin mantığı yokBizim bilmemizin mantığı yok
@Çilek istediğim yerde istediğim şekilde görüşlerimi paylasırım sizinle aynı dusunmek zorunda değilim. Hiç kimse sizinle aynı dusunmek zorunda değil. Rahatsızlıgımı sevmedıgım şeyleri heryerde konuşacağım kımse buna engel olmaz.