eminim görmüşsünüzdür bu kız sırf küpelerini çıkaramadığı için bir sınava alınmadı ve bir yıllık emeği heba oldu ama insanlar onun giyimini eleştirdi. siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

eminim görmüşsünüzdür bu kız sırf küpelerini çıkaramadığı için bir sınava alınmadı ve bir yıllık emeği heba oldu ama insanlar onun giyimini eleştirdi. siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Diger yandan bilerek yapildigini soyluyorlar olabilir ama olmasi gereken o sınav belli orası podyum degil böyle gelinmez giyimini elestiriyorlar ne lann kiz o.. buyumm diye bagiriyor bu mu üniversite okuyacak yapacagi erkeklerin altina yatacak parasini yiyecek böyle giyinen de namus seref haysiyet ahlak edeo adap olmaz zaten küpeden önce ne halde oldugu önemli giyinmeden gelmis ama kulaklarina küpe her neyse takmayi iyi bilmis kagıtta hersey yaziyor nasil gelenecegi ile ilgili sen kocaman kız olduysan ben artık kocaman kız oldum istedigim gibi soyunabilirim diyorsan sımava nasıl girilecegini de bilirsin zaten senelerdir ayni sey bu kıza zerre kadar üzülecek degil kimse ama diger kiza cok yazik oldu kız kaza gecirmis bunun gibi m. allikk yapmamis eger bu o.. buu sımava girseydi bir üniversite o.. buuu kazanacakti sadece haa bir tek bu yok üniversiteler fuhuş yeri oldu artık
Bunu destekleyenlerde aynı o.. bununn o.. c.. gunun önde gidenleri oluyor
Laiklik Özgürlük zırvaliklarla ne hale geldi toplum özellikle Türk Kızları bu o.. buu bunu yapinca o.. buu olmuyor sapık olmuyor buna konusunca sen sapik oluyorsun hayirdir niye yanlışı savunacan saygi sevgi duyacan buu o.. buyuu yatirip birisi s.. iksee buu o. buuu magdur olacak güya ama kendisi onun bunun altina yatsa sorun olmayacak ciplak gezecek sorun olmayacak bu toplum yüzünden ilkokula kadar indir 12 13 yasindaki kizlar yapiyor daha gecen instagram da bir videoda elwstiri oldu kız cocugu 6 yaslarinda göğüs büyütme şovu gösterisi yapiyor 6 yasindaki bir kız niye bunu yapar İnternet Televizyonn ve kazık kadar olmuş ama namusu şerefi olmayan o. buu ablaları yüzünden yapar onları görüp özeniyor
Türkiyenin sonu hic iyi degil Türk Kızlarının sonu daha beter olacak
Bu gerçekten üzücü bir durum. Bir yıllık emeği sınav anında yaşanan bir aksilik yüzünden kaybetmek çok stresli. Herkesin sınavlara girişte kurallara, özellikle de güvenlik düzenlemelerine dikkat etmesi önemli. Ancak, giyim tarzını eleştirmek yerine empati göstermemiz ve bu gibi durumların tekrar etmemesi için çözümler aramamız daha faydalı olur. Herkesin sınavda eşit şartlarda değerlendirilmesi gerektiğini unutmamalıyız. 🤝📚
Cevap
14Cevap
Ahlaksızlık burada
https://www.youtube.com/embed/7AaJoIpg85kKimse kusura bakmasın ama sınava girmeden önce bas bas bağırıla bağırıla üzerinizde olmaması gerekenler defalarca anlatıldı dikkat etmek gerekiyor.
İnci küpeli kızdan daha çok biliniyor ülkemizde 😂 kıyafet özgürlüğü var eyvallah ama sütyenlede sınava girmeyelim hocam
bir takı olarak düşündüğümüzde tabiki sınava alınmaması çok çok saçma. yıl olmuş 25. ama nano teknoloji ürünü kulaklıksa o küpe, nereden bileceksin
Kural var yani alınmamakta haklı yani çıkaraması saçma
Sınav şartları bellidir ona göre hareket edilir. giyimini beni ilgilendirmez
Küpeyi çıkarttırıp almalıydılar. Kıyafet ise sınav için kimseyi ilgilendirmez. Haksızlık
Cok absurt bi durum. Küpe olmlan bu. Tarihe gecti aws kız 😂😂 şaka gibilan
Giyimi kendini ilgilendirir ama biraz sorumluluk sahibi olmak lazım geceden halletmeliydi küpesini
Giyimi kendine, küpe kuralı var sonucta sacma da olsa demekki bişey olmus kural konulmuş sorumluluk kendisinin.. 1gün önceden sınav kurallarını okuyup uygulayyıp gelmeliydi
Dis takilara verdigi onemi keske sinav giris yonetmeligi okusaydi.
Açıkçası öncesinden kuralları okuyup ona göre dikkat edip gidiyorum. Geçen sene kemerimin tokası metal diye kabul etmeyeceklerini düşündüm o yüzden çıkarıp gitmiştim 😅
Sınav kuralları giriş belgesinde yazıyor yıllardır bu kural var alınmaması doğru karar
Bu giyinişle hicbi bka alinmaz
takmasaydi
Takip elemeye gelmiş hoş manzara
giyimini eleştirenlerde zeka kırıntısı yok
Diyecek bişey bulamıyorum üzücü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?