Hanımlar olay geçen yıl oldu. 22 yaşındayım. Hayatımda sevdiğim tek kızdı. Dershanede tanıştık. Wp grubundan numarasını alıp konuşmaya başladık. Bir süre sonra ben duygularımı açıkladım. Kız başta olumlu gibi olup sonra sınavı bahane ederek şu an da bunu düşünemem dedi. Bende bu saatten sonra konuşmanızın anlamı yok dedim. Bundan sonra benim sürekli yazdığım kız bana yazmaya başladı küsmüyüz, böyle birşey için arkadaşlığımız bitmesin vs. tabi bunlar olurken ben sürekli tersledim dalga mı geçiyorsun benimle vs. diye. Her neyse dershane bitti konuşmamız bitti. 6 ay sonra tekrar yazdım. Bu sefer o beni tersledi. Kalbimi kırdın kötü şeyler hissettirdin bana felan dedi. 2 ay geçti üzerinden hala aklımda kısaca özetlemeye çalıştım konuyu çok uzun olmasına karşın. SİZCE NE YAPMAYA ÇALIŞTI BU KIZ. Görüşlerinizi belirtirseniz çok sevinirim. Okuyup vaktini ayıranlara teşekkür ederim.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Kendin için daha hayırlısı vardır bekle.
Ruh ikizim olduğunu sanıyordum. Kişiliği karakteri hayatı yaşantısı herşeyiyle kız versiyonum gibiydi
Allahın vardır bir bildiği. Ki olmamış.
Orası öyle kesinlikle de insanın canı çok yanıyor. Bir yandan da keşke arkadaş olarak devam etseydim belki olurdu diyorum kendi kendime. Bir yandan da insanın gururu var seni reddeden bir insanla daha ne konuşabilirsin
Kaçan kovalanır misali..
Freni boşalmış kamyon bence nerde duracağı belli olmayan. neler yapmadım onun için. Hiç alçalmadığım kadar alçaldım. Özellikle 2. Konuşmamızda ama nafile
Aşk böyledir bir yanlış tüm doğruları götürür bazen. Yaptığin şeylerin bir önemi kalmaz
Beni reddeden insana sadece bu saatten sonra konuşmanızın anlamı kalmadı bana yazma demem benim hatam oldu. Bu saçma değil mi? Hakaret etmedim küfür etmedim sadece bana yazma sen ne istediğini bilmiyorsun dedim.
E haklı..
Olmaz deyip sürekli yazması mı onu haklı yaptı?
Hayır senin onu tersleyip konuşmak istemeyip kolayca vazgeçtikten sonra geri gelmen..
Beni reddeden bir kızla ne konuşabilirdim?
Ee o zaman yol alacaksın madem reddedildin kolayca vazgeçtin konuşmadın bile... O zaman daha ne teklifi? Komik oluyor
Kısaca özet geçtim o yüzden öyle algıladın sen. 1 ay koştum arkasından bir diz çökmediğim kaldı önüne. Diğer yazdığımda şarkılar şiirler neler neler yaptım yok olmadı.
Onu yapsan ne yapmasan ne Allah aşkına kız hayır demiş zaten terslemeyip napacaktı başka seçenek mi kalmış
Sen başını kaçırdın sanırım. Hayır dedikten sonra bana sürekli yazdı
Yazdıysa yazı ne sorunu var bunun? Sen de reddetmişsin gayet olağan normal. Sorun senin reddettiğin halde gelip burada tekrar sorman. Madem o kadar seviyordun nasıl kestin konuşmayı?
Reddedildim gurur yaptım o an sağlıklı düşünmem zaten imkansızdı. Kalbime söz geçiremeyince tekrar yazdım. Hala da çok seviyorum onu, küfür etmedim hakaret etmedim. Doğruluğu yanlışlığı tartışılacak birşey için beni neden suçluyorsun ki? Kadınlar koşabilir arkasından o an ama erkekler farklı bu durumda. Erkek onuru diye birşey var. Ben onurumu çiğneyerek yazdım ona tekrar. Tükürdüğümü yaladım resmen. Bir erkek için kolay mı sanıyorsun bunu
Ulan zaten kadının kızdığıda o ya... Tükürdüğünü yalaman. Madem öyle olacaktı niye tükürdün erkek onuru ne ya :D bravo.. seni suçladım demedim kızı haklı buldum başka bir tepki verilemezdi
Sen bildiğin feminist çıktın iyi mi lan lun demeye başladın. Ayrıca ısrarla anlamakta zorluk çekiyorsun. Kız ısrarla yazdı konuşmak istedi o sıra dershane bitince irtibat koptu bende sonra tekrar yazdım bunda ne var? Bence sorun ne biliyor musun yüzeysel paylaştım ben konuyu okuması kolay olsun diye sen o arada yaşananları bilmiyorsun.
Kardeş anlamakta zorluk çeken sensin dediğim şeyler net belli bu kadar anlatmandan haksız çıkıyorsun erkek onuru diyen birinden başka bir şey beklemem sadece kendini haklı kabul etmende ayrı olay hepsini topladıkça dahada batıyorsun
Bence batan ne dediğini bilmeyen sensin dostum. Ben bunu 20 kızla paylaştım rahat detaylı bir şekilde beni suçlu bulan ya da bulmaya çalışan bir sen çıktın. Ayrıca ben kendimi haklı görmedim hiçbir zaman ve bana gelmiş diyorsun ki onu seviyordun madem neden vazgeçtim diyorsun iki dakika sonra da neden tükürdüğünü yaladın diyorsun. Önce kendinle çelişmeyi bırak sonra asıl konuyu tartışalım. Ayrıca ben burda kızlardan görüş almaya geldim senin feminen tavrını dinlemeye degil.
Sen kendini haklı bulmaya gelmişsin. böyle kendini üstün gören biri anca cahil insanlarla takılır zaten hiç şaşırmam. Acınası haldesin haberin yok
Dostum düzgün bir lisanla konuşuyorum seninle zorlama beni lütfen. Ben kendimi haklı çıkaracak olsam 1 yıl geçti üzerinden çoktan çıkarırdım. Burada sadece belki birisi (kız psikolojisi sonuçta) akıl verir diye paylaştım sen de gelip sabote ettin bir güzel. Hadi hepsini geçtim. Ben haksızım diyelim, ki buraya hak iddia etmeye gelmedim. bana verebileceğin bir aklın var mı? Eminim yok. Şimdi lütfen beni aşağılamayı kes
Kendi kendine olay çıkaran sensin senin durumun veya cahilliğin beni hiç ilgilendirmez
Diğer iki arkadaşa neler yazmışım git bir onları oku önce sonra konuş. Bana lanlı lunlu konuşup olay çıkartan sensin demende çok komik gerçekten. 🤦
Ulan dediğim anlamakta zorluk çektiğin cümleden bahsediyorsun cringelıksın tam :D bu kadar narinsen bence sen kimseyle konuşma daha iyi. Sana hak vermeyen biri olsun kendini nasılda belli ediyorsun. Kendi kendine zarar veren tek yönlü birisin sanırım. Umarım olgunlaştığında değişir bu huyun yoksa acı çeken ben olmam
Sen yemin ederim sorunlusun yahu 😂 ağzına geleni konuş sonra hak vermeyen biri çıkınca kendini belli et de ne ala. Ayrıca aklın bende kalmasın dostum ben bir insanın sahip olması gereken birçok şeye sahibim aile, iş, saygınlık, maddiyat ve bu kız benim ilk tecrübem değil. Kız yoksunu da değilim 😄 Tek farkı bu kızın ilk sevdiğim olması. Yoksa senin yaşından fazla kız arkadaşım oldu bundan önce.
Gelipte bana yok cahilmis, yok kendi kendine zarar veren insamış, yok acınası insanmış bu lafarına cevap bile vermedim vermeyeceğim de çünkü kişi kendinden bilir herşeyi 😂