Reddedilen kız?

İş yerinde bir kız var. Bende çok küçük bir hissiyat var kıza karşı. Çok az ama. Kızın hisleri benimkine göre daha fazla. Ama oda öyle aşık değil. Ben biraz ağırdan alayım dedim. Fazla samimi olmadım. Kızda saçmaladı. Kendince bana laf sokmaya falan çalıştı. Ciddiye almadım. Benim için yemek getirmişti. Öğlen o yemeği yicektim. Bana sordunmu sen alırken dedi. Biraz ters bir şekilde söyledi bunu. Benim için getirmiştin ya dedim. Hayır vermiyorum dedi. Al yemeğini dedim bende. Yarım saat sonra geldi muhabbet kurmaya çalışıyor. Benimle iş harici diyalog kurma dedim. Şakaydı falan dedi yürü git dedim. Bu 2 saat daha ters gitti benle. Sonra yine muhabbet kurmak istedi yine yüz vermedim ve tekrar uyardım. Akşam giderken iyi akşamlar dedi duymamış gibi yaptım. Kız 19 yaşında ama 13 gibi sanki. Şimdi bu kızın yapmak istediği tam olarak nedir? Hissettiği nedir? Ve böyle biriyle özür falan dilerse düşük rütbeden hayatıma almalı mıyım? Bide iş yerinden birine benimle ilgili evlilikten falan bahsetmiş bu. 1 haftadır taniyor daha😁

Reddedilen kız?