Ayrıldık bitti sen yoksun benim için artık ortak hesabı kapattı bütün resimleri sildi kapısına gittim ramiz dayı gibi sensiz yapamıyorum edemiyorum diye ağladım ama nafile defol git polis çağıracağım dedi her adet dönemi kavga ayrılık ama bu sefer ki daha ciddiydi bunlar normal mi ve adet dönemi öncesi ve sonrası ne kadar sürüyor 15 20 gün mü
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Abi yok ya bu resmen seni keklemis bak bende reglim 3 yıllık ilişkim var evet hormonlardan sinir oluyo ama bu ne böyle senin onu sevdiğini bildiği için elinde oyuncak gibi tutmuş üzüldüm abi sana
Ya daha geçen hafta parka gitti çocuklar gibi eğlendik kardeşim valla videolar çektik şarkılar söylüyordu benim için bağıra bağıra sokakta yürürken sonra ki gün ben bunun sevmediği bir şey yaptım ama bu kadar büyütülecek bir şey değil ondan sonra bir başladı suratı bir değişti zehir zemberek etti bize hayatı bana dedi ben sana neler edeceğim senden nasıl intikam alacağım gör bak dedi bu bana 6 kanama oluyor başlıyor dedi 5 6 gün sürüyor o kanamadan bir 10 gün önce felan da gerginleşiyor orası burası şişiyor işte her neyse siz daha iyi bilirsiniz bu normal mi
Ya abi abartmış eğer dediğin gibi "çok kötü bı şey yapmadıysan" yoksa o kadar uzun sürmüyor o gerginlik.
Yaptığım şu kardeşim bu ailesi ve kardeşleri yanında benimle rahat bir şekilde konuşurken ben bunu yapamıyorum onun ailesi entelektüel bir aile beni erkek kardeşleri daha biliyor ve konuşuyor ama benim ailem öyle değil işte ve ben çekiniyorum bizimkilerin yanında konuşmaya bu konuda beni defalarca uyardı ve tartıştı ama karakter olarak ona hayatı boyunca ailesi de dahil kardeşlerine o kadar şey yapmasına rağmen kardeşleri bile bunu fazla önemsemiyor 6 kız kardeşler geçmişinde de üzücü şeyler yaşamış biraz yani her neyse buna hayatında ailesinden dahi görmediği ilgiyi alakayı naifliği mütevaziliği gösteriyorum ben
Abi pamuk gibi insansın ya bak sana biz kızların düştüğü noktayı söyleyeyim
Erkek kendini çektikce geri adım attıkça biz daha çok koşmaya başlıyoruz
Kendini ağırdan al seni bu kadar yıpratmaya izin verme üzülürsün böyle
Vallahi çok üzülüyorum kardeşim o gün ağladım ya resmen bildiğin ağladım ağlama şimdi diyor defol git diyor ben sana dedim yapma etme diye diyor geldiğin gibi defol ilkinde kapıyı açtı girdim eşikten içeri sana gir diyen oldu mu dedi habersiz iş yapıyorsun dedi kendi kafana göre çıkıp geliyorsun ben sana demedim mi böyle şeyler yapma diye dedi bak hem bitirdi hemde ona ben geliyorum diye haber vereceğim ulan versem zaten yine gelme etme diyeceksin ya anlamadığım daha 3 5 gün önce çocuklar gibi eğlendiğin bağıra bağıra senin için bu şehri baştan sona bombalarım dediğin adama nasıl bitti işte ben senden çoktan gitmiştim de sen şimdi farkına varıyorsun diyebiliyorsun bunları yapabiliyorsun anlayamıyorum 14 şubatta yine o kadar yol tepip gideceğim hem özel günleride bitmiş oluyor o zaman bakacağım artık o zaman da böyle yaparsa bir daha asla senin dediğin gibi adım atmam daha önce hep böyleydi geçen hafta işte yanındaydım yine gitmeden önce sen bittin sen yoksun bilmem ne dedi gittim kapıyı açtı boynuma atladı taki sonraki gün o naneyi yiyene kadar her şey çok iyidi bu seferde işte birde diyor ne sandın geleceksin seni içeri alacağım hiçbir şey olmamış gibi mi yapacağım diyor
Abim senin bı suçun yok kendini suçlayıp durma kız " ben senden çoktan gitmiştim farkında değildin" gibi bı şey kullanabildiyse sen cepte tutuluyosun
Kizginken söylediğin her cümle senin sakinken aklından gecenlerdir yine senin hayatın abi
Uzak mesafe misiniz sizde?
Evet ben İzmir o Konya ama ailesi komşu aile evleri dip dibe yani tanıyoruz bir birbirimizi yüzük takacaktık evlenecektik daha 15 20 gün önce ya çok değil ev tutacaktık o kadar heyecanlıydıki hemen tutalım bunu felan demişti sen ne ara benden gittin abi ya sen çoktan gittiğin insanla daha bir hafta öncesine kadar parklarda çocuk gibi oynar bağıra bağıra şarkı söyler misin biletimi aldım gideceğim 13 de 14 bağlayan gece tam 0000 da kapısını çalacağım elimde çiçek bile yaptırdım onun için özel baş harflerimiz felan var alışverişini de yapacağım gideceğim kapısına umarım hasta olduğu içindir bunlar pişmandır yaptıklarına senin yazdıklarına da hak vermiyor değilim kardeşim ben duyguları ile hareket eden bir adamım çok mantıklı düşünürüm her zaman zaten beynim de bırak diyor senin gibisini asla bulamaz sana şükür namazı kılacağı yerde neler ediyor diyor ama kalbim duygularım of 😔 hayatım boyunca çok mantıklı birisi olmama rağmen hep duygularım yüzünden kaybettim kaldı mı bu zaman da bizim gibi adamlar bu kadınlar neden böyle of
regl dönemi hisler normalinden daha yoğun yaşanabiliyor ama 20 gün çok uzun bir süre. en fazla 4 gün sürer bu ruh hali
Ya daha geçen hafta parka gitti çocuklar gibi eğlendik kardeşim valla videolar çektik şarkılar söylüyordu benim için bağıra bağıra sokakta yürürken sonra ki gün ben bunun sevmediği bir şey yaptım ama bu kadar büyütülecek bir şey değil ondan sonra bir başladı suratı bir değişti zehir zemberek etti bize hayatı bana dedi ben sana neler edeceğim senden nasıl intikam alacağım gör bak dedi bu bana 6 kanama oluyor başlıyor dedi 5 6 gün sürüyor o kanamadan bir 10 gün önce felan da gerginleşiyor orası burası şişiyor işte her neyse siz daha iyi bilirsiniz bu normal mi
Ne regli s*lak önce ne yaptın da kızı bu hale getirdin onu anlat her türlü haksızsın
Yaptığım şu kardeşim bu ailesi ve kardeşleri yanında benimle rahat bir şekilde konuşurken ben bunu yapamıyorum onun ailesi entelektüel bir aile beni erkek kardeşleri daha biliyor ve konuşuyor ama benim ailem öyle değil işte ve ben çekiniyorum bizimkilerin yanında konuşmaya bu konuda beni defalarca uyardı ve tartıştı ama karakter olarak ona hayatı boyunca ailesi de dahil kardeşlerine o kadar şey yapmasına rağmen kardeşleri bile bunu fazla önemsemiyor 6 kız kardeşler geçmişinde de üzücü şeyler yaşamış biraz yani her neyse buna hayatında ailesinden dahi görmediği ilgiyi alakayı naifliği mütevaziliği gösteriyorum ben
Haksızsın işte sus
Sg o rspu yaaa
Msnxmsdondix