AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Saçmalık bence ya. Ne gerek var. Bu kadar da olmaz bence.
Aynen kanka tembel kadınlar işten sıyırma derdi deler.
Yok artik ne alaka herkes çalışıyor ozmn Herkese verilsin
Sancısı sıkıntısı olan alır iznini bu kadar basit... diger türlü saçmalık cidden herkes aynı şekilde yasamiyor ki regl dönemini
Bence aşırı sancılı geçmiyorsa izin verilmesi saçma. Sancılı olanların da sancısı bittiği zaman çalışmaya devam etmeli.
Bazi kadinlar cidden cok sanci cekebiliyor yatak dosek yatanlari gordum agridan sizlayarak o nedenle ilk 3 gun falan verilebilir
İzin verilmeli bence ama şu şekilde 3 10 gün arası değişiyor her bayanda sadece Max 2 gün ağır geçiyordur sadece 2 gün her bayana izin verilebilir 🤗
Hakkımız tabi ki. Ben her ay 2 gün ofsaytım ve çalışıyor olsam işe gidemezdim çünkü sancı öldürmüyor ama öldürmekten beter ediyor.
Bazı şirketler veriyor aslında ilk gün için verilmeli
Bir günlük de olsa izin verilmesi şart bence çoğunlukla ilk gün çok ağrılı olur
Kesinlikle ilk üç gün vermeli. O zorluk ile ortami da geriyoruz zaten jhjh.
Hakkımız olduğunu düşünüyorum belki de benimki biraz daha sıkıntılı geçtiği için
Verilmeli bence. Özellikle ilk gün dinlenmeye ihtiyaç duyuyor insan.
Bence verilmeli her iş yerinde okullarda regl izini verilmeli biz kadınlar zorluk çekmemeliyiz.🌸🥺
Regl ilk gün aşırı sancılı oluyor oluyor diğer günler hafifliyor, bu yüzden bence 1 -2 gün izin verilmeli
1 gün bence de yeterli olur, diğeri abartı ama bu kesinlikle gerekli
bence 2 gün ben 4 gün çekiyorum bu ağrıyı :( hadi son gün ağrı kesicisiz atlatıyorum
Verilmeli bence verilmese de izin alırdım ben. Ama Regl tatil günü olursa çok dikkat çeker herkes Regl olduğunu bilcek falan hoj değil
Verilmeli, erkekler regl oluyor olsaydi kesinlikle haklari ve izinleri olurdu. AMA kadinlar hamile dogumun son gunune Kadar bile calisiyorlar
Bu devirde yasalar erkeklerden yana değil kadınlardan yana bı kere. Kadın bana taciz edildi dese erkeği hakim dama bile atiyor
Maşından keserek istiyene verile bilinir yani ne var bu kadar basit istiyen kadın regel izni alır izinli olduğu sürece magisi verilmez kesilir iş saatleri istemeyen çalışır
Önce yazmayı mı öğrenseydin?
vermeli bence. bazıları gereksiz, abartılıuor diyecek ama her kadının regli parmak izi gibi farklıdır. mesai saatini sonraki günlere bölerek kapatacaksa gayet adil bir uygulama bence.
Bazen gerçekten cehennem yaşıyormuşuz gibi oluyor. Ben bazen yaşıyorum.. bazı kadınlarda gerçekten her adeti çok sancılı geçiriyor. 1-2 gün bu izin verilmeli
Ya abartmayın şu regliyi çok ağrısı olan kendisine rapor alsın
Ben ilk günümde okula gitmiyordum babam gidip izin kağıdı inceliyordu işte nasıl olucam merak ediyorum
İmzalıyordu*
Gerek yok bence abartılacak birşey olduğunu sanmıyorum regl bir hastalık değildir çünkü
bencede verilmeli yasayan bilir üc gün verilsin yeter üc günde bisey kaybetmezler
Kesinlikle vermeli benim mesela çok kanamam oluyor bel ağrısı çekiyorum bu durumda çalışmak zor oluyor regl geçene kadar izin olmalı
Vallah ben mutlaka 1 gün yatıyorum gelemiyorum çok yoruyor yoksa..
Bence gereksiz
reglin bazen abartıldığını düşünüyorum
Eveeet hatta okullar bile vermeli en azından ilk 2gün
Stabil bi hastalığa varsa buna hayli hayli olmalı çünkü epey can yakıcı bi durum.
Evet. Ana baş ağrılarına da izin versinler. Regl agrisu çekmiyorum da baş ağrısı çok çekiyorum
En azından 2-3 gün verilmesi gerektiğini düşünüyorum.
Erkekler Ne Diyor
bence vermemeli ama o günlerde işleri hafifletilmeli
Vermeli ama biz daha ülke olarak şirketler olarak o seviyeye gelmedik gelemeyiz de sanki
ağrısı olduğunda olmalı ama bunu istismar edende çok olur kimse bilemezki nezman regl olduğunu
Bilebilir.
Verilmemeli herkes hakkıyla çalışmalı kaldıki bunu istismar edecek insanda çok
kiz olmadigim icin acisini bilmiyorum bence cok acimiyodur izin verilmemeli
Bilmediğin konularda bencen olmamalı. Osman gültekin sen misin
Kadınlar neden çalışıyor kı Çalışmamali kadının yeri bu yüzden evidir
Mal ya
Sensin biliyon dimi @zumzar10
Sen alasısın Knk. Kadınlar neden çalışmasın? Kadının yeri neden evi olsun? Bu nasıl saçma bir düşüncedir siz altınsınız da biz tunç mu? İkimizde insan değil miyiz biz neden çalışmayalım.
Bak canım şimdi kadını bu sistem sömürüyor, kadını köle yapıyo, her türlü halde çalışmak zorundasiniz, erkek adam olacak hanımını rahat ettirecek gerekirse 2 işte çalışicak ve kadının parasi bana göre helal değil, onca erkeğin içinde, neler dönüyor biliyoz. En çok aldatma iş arkadaşı ile. Neyse bu benim düşüncem ister katil ister katılma saygılı ol önce
Knk neden bütün sorumluluğu erkeklere yüklemek istiyorsunuz? Sırf okutulmadığı için çalışamayıp aşağılanan ve erkeklere muhtaç kalan kadınlara yazık değil mi? Bir kadın ve bir erkek evlenince sorumluluklar eşit ağırlıklı verilmelidir. Sen tanrı değilsin her şeyi kendi başıma yapamazsın. Kadının sizden bir farkı yok. Tek farkımız çocuk doğurabiliyoruz ve cinsel organımız farklı. Bunun dışında ikimizde insanız
Kardeşim , insanız evet kendini bilen erkek hanımını üzmez, sever deger verir, Allah erkeği güçlü işe uygun yarattı, kadını ise narin hanım yarattı, iş ev çocuk evin işi daha çok eziliyor sunuz? Tek maaş olsun huzur olsun, çocuklar anne ile büyüsün, evde iş yapmak isteyen kadın 100 TL ye 10 saat çalışması mi hak adalet, patronuna iş yerine hizmet etmesi mi bu kölelik değil de nedir? Selametle kardeşim
Yahu siz çalışırken patronunuza hizmet etmiyor musunuz. Senin yaptığını bende yapabilirim ve ayıp değil bu. her neyse en azından kadın dediğin evde oturup erkeğine hizmet edecek diyenlerden değilsin.
Optional olup maaşlarından kesilmeli
Olurmu öyle şey? Sonra o suistimal edilir
Ayrımcılık gibi duruyor
Yok daha neler
İyice saçmalamaya başladınız
Sen o ağrıyı bir gör o zaman kim saçmalıyor daha iyi anlarsın
Kusura bakmayın ama umrumda değil. Çünkü bu işin gerçekten cılkını çıkardınız ve çok suistimal ediyorsunuz.
Ayrıca böyle bi izin verilse kimse kadın çalıştırmaz. Aslında iyi fikir 😁
Kusura bakmayın ama geri kafalısınız Türkiye yaşadığınız o kadar belli ki
Siz de sizin gibi düşünmeyenlere çok saygılısınız bakıyorum
Klasik türk kezbanı olduğunuz o kadar belli ki..
Ne kadar da ilerici çağdaş bir kezban aman Allahım
çalışmayin şirketler bedava maaş verirsin
Özel olarak verilmeli
Bu uygulama Dünya ekonomik hayatında var mı?
Ücretsiz olursa sıkıntı yok
Hayır bir çok işveren erkek aday seçer.
Dua ederim bende olayım diye o zaman 🤣🤣🤣
Herkes için iyi olur.
Evden calısma yapılabilir
Bende 5 gün adet oluyorum, bana da izin lütfen 😳
Bana da cenabet izni versinler
Kesinlikle verilmeli.
Ücretsiz tatlı ve ped vermeli
Istismar edenler çıkar
turkiyede suistimal edilir
Hamilelik izni yeterli bence
Evet regl izni arti ped yardimi
Hayır
Verilmeli
Vermeli
Vermemeli
Bazen aşırı bir ağrı oluyor
@Görkemligök Olabilir
🤨@Tiyopineya sancıdan bayıldığında daha yaşar onada olabir dersin umarım. Bazı kadınlar için bu ağrı sizin tahmin ettiğinizden daha fazla olur bağırsaklarınızın iç içe geçtiğini düşünün.
en basit örnekle anlat şeyine tekme at 9 saat 3 gün aynı ağrıyı çeksin
@DoğrulukCadısı @QNøbødy Sizlere prenses muamelesi yapılsın istiyorsunuz. Hayatımda hiç adet ağrısından bayılan bir kadına denk gelmedim. Çoğu kadın kısa süreli dayanılmaz acı hissediyor ama genel olarak dayanabildikleri bir seviyede oluyor. Eğer iş üstündeyken bir süreliğine aşırı şiddetlenirse o zaman birkaç saat dinlenebilir, bu hakkıdır ve insanidir. Sizler diyorsunuz ki direkt ayda bilmem kaç gün regl izni olsun, üstüne de haftalık izinler geliyor zaten. Bunun sonucunda ne olacak? Kadın istihdamı düşecek ve kadınlar ile erkeklerin arasındaki maaş farkı çok daha yüksek olacak. Bu sorun emin olun birkaç saatlik regl sancısından çok daha sancı verici olacaktır. Ağzınızdan hiç düşmeyen “güçlü kadın” lafının altını doldurmuyor, en ufak sıkıntıda kolaya kaçıyor ve narinliğinizin altına sığınıyorsunuz. Hiçbir şeyi enine boyuna değerlendirmiyorsunuz. Benim testisime tekme atmana gerek yok, empati yapabiliyorum zaten. Barbarlaşmadan da çözülebiliyor çoğu şey.
ne hafif lan odun 9 saar doğum sancısı gibi ağrı çekiyorum ertesi gün daha beteri
güçlü kadın olmakta zerre umrumda değil güç sadece fiziksel olur
Kanka gayette acıdan bayılanlar var. Arkadaşım gözümüzün önünde bayıldı ya. Kuzenim de bayıldı
@QNøbødy Sen bana odun diyemezsin, kimsin sen? Haddine dikkat et, insan yerine koyup bir şey tartışıyoruz.
hayırdır sen kimsinde acımızı hafife alıyorsun adam ol
@QNøbødy Tamam, olsun regl izni. Maaş skalanız diplere insin, kadın çalışan aramaları son bulsun, kadın istihdamı dibi görsün… Sonra eski eşten ömür boyu nafaka istemek yok ama. Bizleri zorunlu askerliğe alırken bizim fikrimizi kimse sormuyor, hatta gitmek istemezsek bir de adam yerine konmuyoruz kadınlar tarafından. Bize gelince empati yok oluyor galiba. Bunun psikolojik boyutunu sana yansıtmak için ne yapmamız lazım? Sen bana tekme atarak acını yaşattırdın, peki benim ne yapmam lazım aylar sürecek bir bunalıma girmen için? Böyle mi çözülüyor bu konular?
@Tiyopineya Yazdığın ilk yorum olabilir bak ben bunu amaç olarak desteklemek maksadınada değil sadece orada olabilir diyerek empatiden eksik bir küçümseme var ben senin karakterine veya kişiliğine laf edicek bir insan değilim edersem bu benim fikrim olur oda saygı çerçevesinde olur. Kadınların bazıları sırf olduğu dönemi acilde serum yiyerek geçirebiliyolar bazı kadınlar için bu durum gerçekten zor. İş konusuna gelirsek her kadına veribilecek olan bir izin değil farkındayım ama bir iş veren bu duruma sahip kadınlara özel gün izni vermeli diye düşünüyorum.
aman ne zor 6 ay askerlik sende 9 ay hamile kal o zaman herşeyden anlayış bekliyorsan
@QNøbødy Bak bu olabilir, hamileliği merak ediyorum
😈
Hakkınız