• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Özel Günler & Hijyen

Şirketler kadınlara regl izni vermeli mi?

AşktırGriGökyüzü
AşktırGriGökyüzü Takip Et
FenomenYoda Yaş: 32
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
96
Yapay Zekaya Sor
Birçok şirketle gündeme gelen bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz? Ayrımcılık mı yoksa hakkımız mı?
Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
15 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Bende her gün patron un çenesini çekip sinir oluyorum her sabah. O zaman bana da patronun çenesini çektiğim için izin verilmesi lazım. Günlük 3 saat ücretli izin versin. Maaşımdan eksilmemesi gerek ya da 1 hafta boyunca yarım gün çalışayım. ha şöyle olabilir ; Regl iznini 1 haftalık alsınlar ama ücretsiz olacak bir şekilde (maaşiından kesilecek gitmediği o hafta). Bu durumda da ayrımcılık olacak çünkü kimi kadında regl dönemi aşırı ağır geçerken bazısında da inanılmaz hafif ve ağrısız geçiyor. Öncelikle siz kadınlar kendi aranızda ki ayrımcılığı bir çözüme kavuşturun da sonra böyle bir şey izin verilmeli mi verilmemeli mi diye tartışın.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Ayrımcılık ve böyle bir izin gelirse kadınlara yarardan çok zarar getirir.

Böyle şey olsa bir kadın olarak kadınlara iş vermem. Düşünsene haftanın 5 günü çalışan bir işletmeyim 20 kadın elemanın var her iş gün biri regli iznine çıkma ihtimali var benim 20 elemana ihtiyacım var biri regli izninde olduğu için 19 eleman kaldı bir fazla eleman daha tutman lazım ki işler yürüsün. 🤷‍♀️Neden bunu yapıyım mal mıyım? Hepsini erkek seçerim. İki üç kadının adet günü keşişir o gün daha fazla elamanım olmaz.🤦‍♀️

İşim gücüm yok birde diğer kadınların regli günlerini takip edicem🙄böyle bir şey olmayacağına göre kadının lafına güvenicem arayıp "bu gün regliyim gelemicem" dicek, neden güveniyim. Belki kafasına göre tatil yapmaya karar verdi. Kanıtlasın gelip indirsin panto---Hem erkeklere eşitsizlik oluyor, erkeklerinde kendilerince fiziksel, psikolojik ya da hormonal sorunları oluyor. Erkeklerin ağrı eşiğide bizden düşük grip oldumu bize göre kanser olmuş gibi oluyorlar.🙃Erkeklerde bir çok farklı izin lazım. Zaten kadın 8 ay doğum izni alıyor. Ne güzel çok tatlı filanda banane ben iş verenim zararına iş yapıcak değilim, batıyım mı? İyilik yapıcaz diye batarsak bir sürü insan işsiz kalıcak.

5
    0 Yorumla
  • heskod
    heskod Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43 , eic 54%
    +1 yıl

Yorumlara baktım da çoğu bayan arkadaş izin verilmeli diyor tamam izin verilsin haklarıdır da bu konuda herkes anlayış göstermeyebilir zaten kadınlara karşı bir ayrımcılık var böyle bir izin olayı çıkarsa iş tamamen ayrımcılığa dönüşür halden anlamayan o kadar kadın erkek varken o izin alıyor bize neden izin yok diye söylenir dururlar böyle birşey olduğu taktirde iş verenlerin çoğu kadın eleman çalıştırmaz. Ayrım yapılır dediğim de şöyle açıklayayım iş veren kadın işçi çalıştırıp aylık cumartesi pazar tatil olan yerleri de düşünürsek aylık 8 gün izin var buna birde Kadın hastalıkları için 2 günde izin koyarsak 10 gün yapar. Zannetmiyorum ki işverenler bunu kabul etsin.

1
    0 Yorumla
  • all_we_need_is_love_
    all_we_need_is_love_ Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Zor soru. Şimdi iş yapmaya engel olacak kadar mı her kadında emin değilim. Üstelik regl izni zorunlu hale getirilirse kadının işe gelmediği günler için maaşından kesilebilir yok eğer kesilmezse şirketler daha az kadın seçmeye başlar. yok eğer buna da müdahil olunursa şirketler alımlar için kriterler uydurmaya başlar ve bahanelerle kadın alımını azaltır.

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar Ne Diyor

115
  • magamicl
    magamicl Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 59%
    +1 yıl

Regl ortalama 5 gun surer ve genelde 2 gunu sancili agir gecer diger gunler bu iki gune oranla daha yasam surdurulebilir gunlerdir bence her sirket /is yeri her ay kadinlara istedigi 2 gunu regl donemi icin izin olarak vermeli zaten her kadin asagi yukari hangi gune denk geliyor bu agir gunler bilir ona gore izin kullanabilir. Ayrica erkeklere sesleniyorum yasamadiginiz bir aci icin atip tutmayin yok o zaman bana da izin verilsin vb gibi bos yorumlar yapmayin yasamayan anlayamaz daha 3-4 ay once gece acidan uyandim rahatlatir diye banyoya gitmek isterken bayilmisim gozlerimi bir actim koridorda yerde yatiyorum. Daha gecen ay 1 gunu oyle agir gecti ki koltuktan dahi kalkamadim siz ne kadar inanmak istemeseniz de hayatimizi ciddi anlamda etkiliyor. Cok iyi hatirliyorum orta okulda yine sabah sinava gitmek icin hazirlanirken bayilmakla uyaniklik arasi garip bir sersemlikle yere yigilmistim kalkamamistim ve sinava girememistim (ailemde herkes ise gittigi icin kimse yoktu evde benle ilgilenecek) Ayrica bu atip tutan erkeklere sesleniyorum madem bu kadar kolay bunun simulasyon yapan makineleri var 2 gun sadece 2 gun o makine ile ise gidin bakalim hayatiniz nasil etkileniyor.

0
    0 Yorumla
  • Elif9559
    Elif9559 Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 81%
    +1 yıl

Bence hakkımız. En azından ilk gün verilmeli. O ağrıyla sancıyla iş yapmak işkence. Bı arkadaşımla aynı yerde çalışıyorduk. Kız müdürden izin alıp gitti. Açık açık söyledi. Ben gerçekten bu konularda çok çekingen im. Bu da ergenlikte ailemin tavırlarından kaynaklı oldu. Annem bana hep ayıp bişey gibi söyledi durdu. 26 yaşındayım markete ped almaya bile gidince utana utana alıyorum.😔😔

3
    2 Yorumla
    • QNøbødy
      QNøbødy
      +1 yıl

aynı şeyi annemde bana yapıyor bende acayip sinir oluyorum

Yorumla
    • Elif9559
      Elif9559
      +1 yıl

@QNøbødy gerçekten anlayışla karşılayan ne olduğunu anlatan ailelerin sayısı çok az.

Yorumla
  • Karanlık_Okyanus
    Karanlık_Okyanus Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 78%
    +1 yıl

Bence ayda 1 gün verilmeli. Kadından kadına değişir regl sancısı bazen tahmin edilemeyecek ağrılara dönüşebiliyor o zaman istesende iş yapamazsın zaten. Bende isterim niye ayrımcılık var diyenlerde acı çekene 1 günü çok görüyorlarsa diyecek bir şeyimiz yok zaten.

2
    0 Yorumla
  • Julietinixiri
    Julietinixiri Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 93%
    +1 yıl

Evet verilmeli, ayrımcılık değil çünkü böyle bir izin verildiği taktirde regl olan bütün kadınlara verilecek. Aynı koşulları yaşayan (evet regl sürecini tüm kadınlar aynı şekilde yaşamıyor ama sonuçta hepsi regl oluyor ve hepsi yaşadığı bu sürecin ortak zorlukları çekiyor) tüm kadınlara aynı koşullarda verilen izin ayrımcılık değil haktır.

1
    1 Yorumla
    • Julietinixiri
      Julietinixiri
      +1 yıl

*zorluklarını

Yorumla
  • ansyleey
    ansyleey Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24
    +1 yıl

acikcasi ben cok eskiden beri hem okullarin hem de sirketlerin bu konuda kadinlara musemma gostermesi taraftariyim. her ne kadar bazi insanlar anlamasa da gercekten cok agrili ve sancili bir surec. tamam herkeste ayni olmayabiliyor ama sonucta bunun cektirdigi ciddi bir agri var. onuda gectim okulda ya da is yerlerinde adet donemi geldiginde inanin rahat edilemiyor. ben bir ogrenci olarak soyluyorum dersi dinleyemiyorum. dinledigimden de verim alamiyorum. bu yuzden kesinlikle her kadina bu konuda izin verilmesi taraftariyim

1
    3 Yorumla
    • ansyleey
      ansyleey
      +1 yıl

tabii ki kaygilairnizi anlayabiliyorum ancak kadinlar regl sureclerinin agrili gectigine dair bir belgeyi doktor kontroluyle rahatca alabiliyorlar. merak etmeyin kadin beyani esastir diyip kimse ellerine rapor vermiyor. belirli kontrollerden geciyorlar ve agri duzeyi (1-10 arasinda) 7 ve ustu olan kadinlar agrili regl donemi geciren kadinlar olarak adlandiriliyorlar. bu belgeyi almak yaklasik yirmi dakikayi doktora ayirmak kadar kolay. ben amerika'da yasadigim icin burda durumlar bu sekilde ama turkiye'yi bilmiyorum tabii ki. ornegin amerika hukumeti elinde 'severe painful menstruation' belgesi olan kadinlara hem okullarda hemde is yerlerinde iki gunluk bir izin hakki taniyor. buna karsilik kadin isci sayisinin azalmamasi icinde buna uygun bir yasa cikartarak durumu engelliyorlar. ayrica iki gunluk izin alan kadinlarin ise maasinda bir azalma yapilmiyor cunku aldiklari belge bir doktor raporu ve bu duruma ne okullar ne de sirketler mudahale edemiyor. bir amerikan olarak sunu rahatca soyleyebilirim ki halkta bu durumumuza karsi gayet duyarli ve bir sorun yasanmiyor. ayni yaptirimlar turkiye'de rahatca uygulanabilir bence

Yorumla
    • Yazılımöğreneydim
      Yazılımöğreneydim
      +1 yıl

Ayrıca maaşın ödenmeside bence kabul edilebilir bir şey değil bu yılda 1-2 kere grip olma ya da sadece ilkbahar başlangıcı alerjisi filan değil. Allahın her ayı 2 günü izin alan biri benle aynı maaşı alsa gayette hoş göremem. Ayrıca burası Türkiye kadın gide arkadaşı olan doktora kendine belge aldırtır ya da tanıdığının doktoruna gider belge alır. Doktorun kararına bile mutlak olarak güvenmem.

Yorumla
    • Yazılımöğreneydim
      Yazılımöğreneydim
      +1 yıl

Cevap veremiyince yorumumu silersin anca zaten🙄

Yorumla
  • HandeBjk1903_
    HandeBjk1903_ Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl

Ben hakkımız olduğunu düşünüyorum. Regl gününde iken ağrı günlerimiz de değişiyor kimimiz ilk günden kimimiz daha sonra ki günlerde ağrı çekiyoruz bu günlerde izin verilmeli. regl iken ağrıdan çalışmıyorsun ki bir şey yapmaya kalksak bel ağrısı karın ağrısı çekiyoruz ayrımcılık olduğunu düşünmüyorum erkeklerde de böyle dert olsaydı aynı fikri belirtirdim bazı kadınlara bu günlerde çalışmak eziyet gibi geliyor

0
    0 Yorumla
  • hayatbahcesi
    hayatbahcesi Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 73%
    +1 yıl

Ayda bikere raporlu olsan nolacak? Illa yillik iznine ne gerek var. Kimisi haplarla idare edebiliyor. Sonucta evdede olsak dayanilmicak haldeyse hap kullancaz.. bazen haplarda fayda etmiyor.. endometriosisi veya baska türlü rahatsizligi olanlar var ama bunu raporla ispatlayabilirler diye düsünüyorum zaten ://

0
    0 Yorumla
  • Çilek_22
    Çilek_22 Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 78%
    +1 yıl

Bir bayan olarak şahsi düşüncem.
    Regl iş hayatını ve hayatın akışını olumsuz etkileyen bir durum değildir.. bana göre..
    Her ay regl olunduğunda kadınlığı ve doğurganlığı hatırlatan bir durum bence

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Ayrımcılık, fiziksel sorunu olan herkese kadın erkek demeden izin verilir zaten.

Kadınlar arasında bile ayrımcılığa yol açar bir kadın izin aldığında ağrılar içinde boğuşurken bir kadın bu izni gezmek tozmak için kullanır. Ne eşitlik olur ne de adalet.

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ayrıca zaten iş verenin gözünde en az 4 en fazla 8 ay doğum izininden dolayı çalışmayan elemanız birde aylık izinler gelirse kadına iş vermezler ki haklılar neden her ay 1 gün çalıştıramıyacağım eleman alıyım ben de olsam iş vermem, hayır kurumu değil bu.

Yorumla
  • MrsSofia
    MrsSofia Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 83%
    +1 yıl

Bence şiddetli adet dönemi geçiren insanlar için verilmeli. Aksi takdirde konsantrasyon bozuluyor ve doğru düzgün iş yapmak zorlaşıyor.

5
    0 Yorumla
  • nyanya1384
    nyanya1384 Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

hayır bu her kadına verilmeli değil. bazı kadınlar regl dönemlerini çok ağır geçiriyorlar, bazıları ise o gün spor dahi yaparlar. bu kişiye özel olarak ele alınmalı.

1
    2 Yorumla
    • AşktırGriGökyüzü
      AşktırGriGökyüzü
      +1 yıl

Mantıklı, hem orta yolu bulan bir öneri hem de adaletli.

Yorumla
    • nyanya1384
      nyanya1384
      +1 yıl

benim de idealim bu yönde olurdu.

Yorumla
  • ophelia-a
    ophelia-a Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 94%
    +1 yıl

Hayır verilmemeli. Kadın erkek eşit diye savunuyoruz fakat bu kendimizi daha çok ayrıştırmak olur.

6
    6 Yorumla
    • QNøbødy
      QNøbødy
      +1 yıl

o zaman erkeklerinde regl olması sağlanmalı eşitlik olsun

Yorumla
    • nedenlazım
      nedenlazım
      +1 yıl

Yorumun yanıtına koptum 🤣🤣🤣

Yorumla
    • ophelia-a
      ophelia-a
      +1 yıl

@QNøbødy bu fizyolojik bir şey erkeklerinde çeşitli hastalıkları olabiliyor zaten ama böyle bir teklif sunulmuyor. Biz kadınlar güçlüyüz istediğimiz zaman elde edebiliyoruz istediğimiz şeyi. Böyle bizi ayıran güçsüz gösteren haklara gerek yok. Bize gerçek sosyolojik haklarımızı versinler, bunlarla savaşmalıyız.5-7 gün süren vücudumuzu yenileyen bir değişim için değil.

Yorumla
    • QNøbødy
      QNøbødy
      +1 yıl

belli ki sen ağrı çekmiyorsun ama herkes sen değil ayrıca çeşitli hastalık dediğini kadında yaşıyor abartma istersen

Yorumla
    • ophelia-a
      ophelia-a
      +1 yıl

@QNøbødy kendini feminist falan sanıyorsun ama Feminizm kökenini sorsam, tarih boyunca kadınların verdiği savaşı sorsam ne yanıt verebilirsin acaba. Herkesle aynı düşünmek zorunda değilim benimkide farklı yaklaşım bir fikrin olabilir ama bunu üslubunla, açıklama yaparak savunmalısın böyle saldırgan bir üslupla değil. Benim istediğim böyle küçük şeylerle kadını güçsüz göstermemek gerçekten kadının güçlü olduğunu göstermek. Ama hak sadece bizi ayrıştırır.

Yorumla
    • Kauss
      Kauss
      +1 yıl

Çok haklısın bu konuda Ophelia
      Allah kadını böyle erkeği böyle yaratmış hala o buna vermeli şu şuna vermeli diye boş boş konuşuluyor o zaman kanser olan insan hiç işe gitmesin

Regl ölüm falan değil

Benim annem karın zarı kanser hastası
      Babam da Prostat hastası

Annem 4 ay hastanede yattı 4 ay serumla beslendi şu an torbalı ve yemek yiyemiyor doğru düzgün yediği an ağrı giriyor onun ağrısı normal ağrı değil kemikler kopacak gibi bir ağrı kendisi söyledi

Ve her şeye rağmen o kadar acıya rağmen
      Hala evde iş yapıyor yani bıraksak çalışmaya gidecek o halinde. Kadın evet güçlüdür ama kimse benim Annemin yaptığını yapmaz asla yapmaz bizide bırakır evide bırakır ne uğraşıcam der gider

Erkekte / Kadında insan

Yorumla
  • LuanaRoza
    LuanaRoza Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 98%
    +1 yıl

Yıllık gün izni belirtilmeli o kadar verilmeli bence kadınlar bunu menfaati amacıyla kullanıp regl olmadığı halde izin isteyebilir

4
    0 Yorumla
  • drunkandvintages
    drunkandvintages Takip Et
    Bilge Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Ayrımcılıkla alakası yok regl asiri basit bir sey değil bazı kadınlar cok rahat geçirirken bazıları hastaneye gitmek zorunda bile kalıyor çok kötü olanlar var kesinlikle verilmeli

2
    0 Yorumla
  • gecemmm2626
    gecemmm2626 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 23
    +1 yıl

Yani kendi adıma konuşuyorum bence verilmeli çünkü inanın ilk gün ızdırap gibi geçiyor diğer günlerde öyle ama asla ilk gün kadar değil yani en azından ilk gün verilmeli diye düşünüyorum ama tabiki böyle bişey mümkün değil her güzel şeyi kendi çıkarları doğrultusunda kullanan insanlar mutlaka olacaktır.🤷‍♀️

0
    1 Yorumla
    • AşktırGriGökyüzü
      AşktırGriGökyüzü
      +1 yıl

Bir de bazı kadınlar daha ağır atlatıyor, bayılan bile oluyor acıdan. Erkeklerin başına gelseydi haklarını savunacaklarına eminim.

Yorumla
  • pinkღchocolate
    pinkღchocolate Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 39%
    +1 yıl

Keşke olsa ya wn azından bir güncük izin keşke yapsalar. Sadece san kuaförü duydum bu konuda özel günler için kadın çalışanlarına birkaç gün izin veriyorlarmış. Darısı diğer iş yerlerine inş 😅

1
    0 Yorumla
  • Vavelya_KıZ
    Vavelya_KıZ Takip Et
    Yoda Yaş: 43 , eic 98%
    +1 yıl

çok gülüyorum bu regl hastalığına... regl mi hastalık yoksa regl geçiren kadın mı hasta

38 yaşındayım daha hasta olmadım ben
    ve yıllardır çalışıyorum

1
    0 Yorumla
  • HarleyQueen12232
    HarleyQueen12232 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 95%
    +1 yıl

Erkeklere bak sen nasıl da yükselmişler işte erkek beyni o kadar basit, ne kadar empati yoksunu yazık. Şimdi yorumuma gelip laf anlatmaya çalışar da olacak 😂😂 gelin gelin size lafım çok

1
    0 Yorumla
  • BenSultan
    BenSultan Takip Et
    Guru Yaş: 28
    +1 yıl

İzin verilirse kadın çalışan az alınır diye düşünüyorum. Düşünsene bir şirkette 5 6 kadın izinli olsa şirket sıkıntıya girer. Yani şahsi düşüncem.

3
    1 Yorumla
    • Aynanas
      Aynanas
      +1 yıl

Mantıklı 🙄

Yorumla
  • Loşçokoloş
    Loşçokoloş Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 95%
    +1 yıl

Erkekler regl mi oluyor yooo nasıl bir ayrımcılık olabilir ki kadınlara bu iznin verilmesi gerek.

4
    0 Yorumla
  • Illecebrous
    Illecebrous Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 100%
    +1 yıl

gereksiz bir ayırımcılık
    herkes aynı şiddette geçirmiyor regl dönemini
    kötü olan alsın raporunu iznini
    ama genelleme yapılmasın

2
    0 Yorumla
  • benkendall
    benkendall Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 82%
    +1 yıl

Bizim isteğimiz değil regl olmak biz buna karar vermedik. Ayrıca reglken sevilmek istiyom ben dosya taşımak değil🥲

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Kesin olarak haktır. Yaşamayan bilemez. Çalışanların daha verimli olmasını istiyorlarsa o izin verilmeli bence.

5
    28 Yorumla
    • NaneKokusu143
      NaneKokusu143
      +1 yıl

Kukunuzdan kan geliyor diye izin verilmez. Oldu gece ödev yapmışlar yorulmuş diyede izin versin şirket.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Dediğim gibi yaşasaydınız bilirdiniz. Olay kan değil.

Yorumla
    • NaneKokusu143
      NaneKokusu143
      +1 yıl

He öyle he öyle . Bu devirde Dr bile hastaya istirahat vermezken siz direk işyerinden izin koparma derdinde tembel kadın seni

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Tembellikle alakası yok asla. Ben çektiğimiz acının izin gerektirdiğinden bahsediyorum. Çoğu kadın ilk 3 gün yattığı yerden kalkamıyor buna rağmen izin alamıyor muyuz? Kesinlikle kabul edilemez.

Yorumla
    • Pqueenİzliyorum
      Pqueenİzliyorum
      +1 yıl

@NaneKokusu143 Aç az bir araştır ya, regl ağrısı öyle klasik karın ağrısı gibi değil. Evet, herkesin ki ağrılı geçmiyor ama geçenin de hayatı kayıyor 5 gün içinde. İnternette regl olduğu için serum yiyen, hastaneye kaldırılan insanlar var. Yaz burada arama kısmına regl sancısı diye millet ağlıyor her regl dönemim aşırı sancılı geçiyor, ne yapacağımı bilmiyorum ağlıyorum yardım edin diye. Sen karnında aşırı derece de bir sancı varken çalışabilir misin? kusma, baş ağrısı, bel ağrısı, bacak ağrısı gibi şeyler de yapabiliyor.

Yorumla
    • NaneKokusu143
      NaneKokusu143
      +1 yıl

Doktora gidecek doktor verirse rapor alacak o zaman. Doktor karar verecek oh ne ala reglm her ay 5 gün izin alayım. Başım ağrıyor bu akşam seks yapmayım. Mayasirim azdı ise gitmeyim. Siz kizlar çiçek bile sizden daha dayanıklı be. Eskiden avrat denirdi ne yigitti o hatunlar sırtında odun bile çekerdi.

Yorumla
    • Pqueenİzliyorum
      Pqueenİzliyorum
      +1 yıl

@NaneKokusu143 Oturalım 50 yıl öncesini mi konuşalım, ne alaka? regl dönemi sancılı, ağrılı geçenlere tabii ki izin verilecek. Bizde izin versinler diye konuşuyoruz zaten, rapor alsa bile gitmeyecek işe zaten iki türlü de gitmiyor neyin lafını yapıyorsun? hayatında kaç kere regl oldun sen ya, gelmiş boş boş konuşuyor eskiden kadınlar yiğitti kukunuzdan kan geliyor diye izin verilmeyecek diye.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Biz her seferinde rapor almak istemiyoruz. Bu bir ihtiyaç ve bunun raporsuz karşılanmasını istiyoruz. Eski dönem şartları yeni dönem şartları diye de bir etken var ama şu an bunu asla kıyaslayamazsın. Zaman değiştiği gibi insanlar da değişiyor ama gördüğüm kadarıyla siz o eski dönemin cahil kafasında kalmışsınız

Yorumla
    • NaneKokusu143
      NaneKokusu143
      +1 yıl

Elinize iğnenin ucu batsa izin, rapor ay canım yandı dersiniz sizler ne biçim mahluklarsiniz ayol. He eskiler gibi yiğit değilim curugum demede cahilsin yaftalamasi yap bana sen.

Yorumla
    • NaneKokusu143
      NaneKokusu143
      +1 yıl

Numara yapmayı da iyi bilirsiniz zaten sizi uyanıklar izin mizin yok size.

Yorumla
    • Pqueenİzliyorum
      Pqueenİzliyorum
      +1 yıl

@NaneKokusu143 Ne bu nefret, ananı mı s*ktı bu kadınlar senin?

Yorumla
    • NaneKokusu143
      NaneKokusu143
      +1 yıl

Her regl olan kadın 5 gün yatmıyor hiç 5 gün yatanı görmedim ben sağlam engelli olmayan bı insan en ağır gripte soğuk algınlığında bile 2-3 günde taş gibi oluyor. Regl den öleni yatanı duymadım ben özel sektörde ve kamuda binbir dertle çalışan o kadar işçi varken ayda bir yaşadığınız sancı için izin dilenmekte nedir

Yorumla
    • NaneKokusu143
      NaneKokusu143
      +1 yıl

Zorunuza gitmesin borunuza gitti galiba 🤣🤣🤣

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Keşke o 5 gün regl sancısından yatan kadınların çektiği sancıyı çekebilsen. Tüm kadınlardan bahsetmiyoruz bunu 3 gün hiç bir şey yokmuş gibi atlatan da var 10 gün yatak döşek yatarak atlatan da. Biz sadece hakkımızı istiyoruz.

Yorumla
    • Pqueenİzliyorum
      Pqueenİzliyorum
      +1 yıl

Buna laf anlatılmaz, biliyorum bu tipleri bunlara haklısın sus demeden vır vır vır saatlerce boş boş konuşur bunlar. Baksana, o kadar şey diyoruz gelmiş alakasız şeyler diyor. Bi koyacam görecek kadınları, bye

Yorumla
    • NaneKokusu143
      NaneKokusu143
      +1 yıl

... İzliyorum nick'li edepsiz, başka zavallı ağrı sızı çekenlerin derdinden nemelanmak senin ki hakkını almak değil. Siz kadınlar ne alsanız yok mu dersiniz ben bilirim sizin gibi yosmalari. Tembel kalt*k seni!

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

O kadar insan tanıdım senin kadar şerefsiz ve karaktersiz birini tanımadım. Erkeklerin hatta insanların yüz karasısın.

Yorumla
    • NaneKokusu143
      NaneKokusu143
      +1 yıl

Oldu ise hiç gelme patronun metresi ol full mesai yazdır. Bedavaya para kazan...

Yorumla
    • Pqueenİzliyorum
      Pqueenİzliyorum
      +1 yıl

@NaneKokusu143 Onu senin annen gibi o*rospular yapıyor aslan parçası, herkesi kendi annen gibi sanma. O*rospu çocuğu seni, s*ktır ol hadi. Biraz daha bir cinsiyete, bir insana küfür edersen yemin ederim senin şurada anandan girer babandan çıkarım. O salladığın kadın senin nasıl gelmişine geçmişine sövüyor görürsün o zaman, o ettiğin bütün küfürleri alır anana sokarım senin. Susuyorum susuyorum bak cidden haddini fazlasıyla aştın.

Yorumla
    • NaneKokusu143
      NaneKokusu143
      +1 yıl

İzliyorum nick'li ne kadar edepsiz ağzın var öyle bide kadın olacak terbiyesiz seni sen kadın olsa ne olacak.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Terbiyeyi, kadın olmayı da senden öğreneceksek işimiz yaş. Bilmem bilir misin ama dinime küfreden müslüman olsa diye bir lafımız var şu an tam da bu durumdayız. Eleştiri yapabilmen için önce kendini geliştirmelisin.

Yorumla
    • Pqueenİzliyorum
      Pqueenİzliyorum
      +1 yıl

@NaneKokusu143 Edepten bahsedecek son insansın, p*ç seni.

Yorumla
    • NaneKokusu143
      NaneKokusu143
      +1 yıl

@... izliyorum
      A-ml*rina koklediklerim. Kalç*larını tokatladiklarim. 7/24 deliklerine soktuklarim siz ne diyonuz.

Yorumla
    • Pqueenİzliyorum
      Pqueenİzliyorum
      +1 yıl

@NaneKokusu143 Izıdrabını s*ktığımın itin doğurduğu, oroxspunun fırlattığı seni, ne diyorsun hala anasının axmına yağ sürüp s*ktığımın?

Yorumla
    • NaneKokusu143
      NaneKokusu143
      +1 yıl

@... izliyorum
      A-mindaki sicaktikta yumarta pisirdigim. Memesini sıkıp sütünü emdigim. Göbeğinden kaymak yaladigim sen ne diyon?

Yorumla
    • NaneKokusu143
      NaneKokusu143
      +1 yıl

@... İzliyorum sen s-ikemezsin erkek değilsin.

Yorumla
    • Pqueenİzliyorum
      Pqueenİzliyorum
      +1 yıl

@NaneKokusu143 Psikoloğa git bye

Yorumla
    • NaneKokusu143
      NaneKokusu143
      +1 yıl

@... izliyorum sana gelsem? 😅😅😅

Yorumla
  • xJoel
    xJoel Takip Et
    Xper 2 Yaş: 23
    +1 yıl

Bence verilmeli. Çünkü regl olduğumuz zaman çalışma kapasitemiz ister istemez düşüyor. Yorgunluk, karın ağrısı ve regli çok gelenler için taşma durumu oluyor ve kendimizi rahat hissedemiyoruz. O durumda çalışsak ne olur çalışmasak ne olur ? Bence izin verilse daha uygun ve kadınlar için daha rahat olur.

0
    0 Yorumla
  • gumsgumisback
    gumsgumisback Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 90%
    +1 yıl

herkesi farklı etkileyen bir durum kimisinin çalışmasını engelliyor kiminin engellemiyor o yüzden ortak bir payda da karar verilmesi zor

1
    0 Yorumla
  • smtgk
    smtgk Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Keşke izin verilse o acıyı, acı içinde kıvranmayı bilmeyenler lütfen konuşmasın bilen bilir gerçekten berbat bir his

1
    0 Yorumla
  • migrenatagi
    migrenatagi Takip Et
    Xper 1 Yaş: 27
    +1 yıl

Kesinlikle vermeli. O ağrıyı çeken bilir. O yüzden regl olduğumuzu anladığımız an o günü izin olarak geçirmeliyiz. Ama gelde bunu erkek patrona anlat. Hatta kadın patron bile sorun çıkarırken nasıl olacak bilmiyorum

4
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Vermemeli. Regl bir mazeret olmamalı. Sonuçta erkekler de kadınlardan daha dayanıksız sitrese ve acıya. Ne eşitliğe ne de mantığıa sığar bu durum.

2
    1 Yorumla
    • AşktırGriGökyüzü
      AşktırGriGökyüzü
      +1 yıl

Bir yandan haklı bir düşünce ama bu bizim seçtiğimiz bir olay değil ne yazık ki. Ağır bir soğuk algınlığında rapor alabiliyorsak, regl zamanı ağrımızda olan bir artışta buna neden olabilir.

Yorumla
  • portiaa
    portiaa Takip Et
    Xper 4 Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

regl hastalık değil doğal bir durum böyle bir şey pozitif ayrımcılık olur

2
    0 Yorumla
  • kovaburcuzekasi
    kovaburcuzekasi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl

Gerçekten abartiyorsunuz. Cok kotuysen rapor alırsın yani

2
    0 Yorumla
  • Daha fazla (85)
Daha fazla(100)

Erkekler Ne Diyor

70
  • _НЕRСАі_
    _НЕRСАі_ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 41 , eic 99%
    +1 yıl

Kadın Erkek eşittir deniyor ama kadına ücrette, izinde maaş da kanunda bir çok alanda daha fazlasi veriliyor.

Eğer iş açısından o kadın deniliyordu, erkeğe daha fazla ve ağır çalıştığı için DAHA FAZLA UCRET VERİLSİN! Kadına öncelik ve artı tanınıp aynı maaş verilmesin, ADALETSİZLİK KALKSİN!

SONRA izin hakkı?
    Tamam anlayışsız değiliz , annelikten ötürü en bariz bir durum olabiliyor, o zaman da ona göre mesaisi olsun.

Kanunda öncelikleri?
    Neymiş nafaka?

İyi evlen, ortada kıyamet gibi neden yokken hemen boşanmaya kalk. Bu hakkım bu hakkım diye sömür, üstüne nafaka.

BU NADİL ESİTLİK ADALET.

bir de regl dillendirin, oh ne ala.

Daha da isteyin , istemezseniz ayıp olur.
    Manikür izniPedikür izniAğda izniMemem şişti izniKicim ağrıdı izniBaşım döndü izniAşerdim izni

2
    3 Yorumla
    • ansyleey
      ansyleey
      +1 yıl

nasil ki bir insan hastalandiginda doktor raporuyla ise gelmediginde maasi az verilmiyorsa. kadinlarin adet donemi icin de ayni sey gecerli olmali. kimse bize bir hafta tatil verilsin demiyor zaten ama en azindan en agrili gunlerin oldugu ilk bir iki gun bu musemma gosterilebilir. yoksa bizde merakli degiliz o agriyi cekmeye

Yorumla
    • Erkekmk
      Erkekmk
      +1 yıl

Ansyleey bu size yaramaz kabul et etme patronlar böyle bir kanun çıkarsa teker teker kadınları işten çıkarır yok regl izni yok hamilelik izni daha da farklı şeyler çıkar sonra erkekler iş hayatında neden daha önde ye geliyor işveren neden ayda 2 gün sırf tamamiyyen normal bir mevzu için izin versinki buda bir iş sonunda ve adamlar bu konuda zarar edecek iş konusunda balığın kabuğunu kalın almak bile binlerce dolara mal oluyo iş konusunda daha fazla zarara girerler ama dersenki ben o günlerin ücretini talep etmiyorum olur o zaman ama hakkın olan bişey var çok fazla ağrıdığında bikaç saatlik çıkabilir bu haktır ama dersenki ben gidecem 28 günlük iş ayının 10 gününü regl için izin alacam ve bide aynı maaşı alacam orda dur derim çünkü burada ne hak var ne hukuk kadın haklarını savunacam diye erkeklerin hakkını yiyorsunuz

Yorumla
    • _НЕRСАі_
      _НЕRСАі_
      +1 yıl

@ansyleey oldu hemen.

Allah Allah. Tamam verilsin. Senin yerine işi yüklenecek kisiyede o gün fazla mesai verilsin, senden de kesilsin.
      Adalet budur

Yorumla
  • 1Birkızbabası
    1Birkızbabası Takip Et
    Xper 5 Yaş: 52 , eic 100%
    +1 yıl

Ayrımcılık!!!
    Erkek-kadın ayrımcılığı konusu tartışmalı olabilir ama bu iznin getiriceği daha bir çok etken var.

Mesela eğitim; bir sınıfın kadın öğretmeni var ve bir sınıfında erkek öğretmeni. Kadın öğretmen her ay 1 gün izin alıyor🤷‍♀️Eee o öğrenciler ne olucak onlara ayrımcılık olmayacak mı? Erkek öğretmeni olan öğrenciler daha şanslı olucak. Ayrımcılık değil mi bu?

Kadınlar arasında ayrımcılık olucak bazı kadınlar bu izni keyfe kader kullanılcak. Ağrısı olan kadınla olmayan kadın bir mi?

1
    0 Yorumla
  • VoyagerA
    VoyagerA Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43 , eic 100%
    +1 yıl

Hayır ayrımcılık değil tabi ki. Sonuçta biz erkekler de regl olsaydık o zaman ayrımcılık olurdu. O kafayla bakarsan doğum izni de ayrımcılık olur. Şu ayrımcılık lafını her ota b. ka kullanmayın lütfen. Bu durum bir bayanın elinde olan bir durum değil.
    Bu sebeple bir şey daha söylemek istiyorum. 10 kadın ve üstü kadın çalıştıran işletmeler de bünyelerinde kreş açmalı ve her çalışma günü yarım saat ekstra izin vermeli. Bu kesinlikle olmalı...

1
    0 Yorumla
  • Sv_Shidoshi
    Sv_Shidoshi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 42 , eic 97%
    +1 yıl

Ya tabi yaaa... Verilsin tabi, dogum yaptin yoksun, sut izni yoksun, basim agridi yoksun, isim cikti yoksun, sagdayim isim bitmedi, soldayim isim bitmedi, Eeee regl oldun yoksun... Baska? Baskasi, kadinin is hayatindaki yeri !! yoksun ki olsun is hayatinda yerin ya.. kesinlikle boyle birseye karsi olurum.. Net!!

1
    0 Yorumla
  • Young-Blood
    Young-Blood Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 80%
    +1 yıl

Bence kesinlikle vermeli!!! Bu bir ihtiyac kadinin elinde olan bir şey değil, benim çalıştığım yerde kadınlar regl olduğu halde işe geliyor acıyorum hem pis pis de kokuyorlar burnumun diğeri sızlıyor hem onlar için hemde bizim için kesinlikle verilmeli bu benim düşüncem

0
    0 Yorumla
  • NeFReeT
    NeFReeT Takip Et
    Xper 7 Yaş: 41 , eic 99%
    +1 yıl

ben avrupa standartlarına uygun çalşyorum bu konuyu halk. i. uzm. mız ile görüştüğümüde kadınlara olan ınce duyarlılıgımızdan dolayı ağrıları çok olan hanımlara düzenli olarak günü geldiğinde 2 veya 3 gün izin veriyoruz bence kadınlar bu izini hakk ettiklerini düşünerek veriyorum

0
    0 Yorumla
  • Crawled
    Crawled Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 98%
    +1 yıl

Verilip verilmemesini bilemem bu kararı vericek yetkili merci ben değilim. Sadece şöyle bir bakış açısı eklemek isterim regl somut olarak bir farklılık sağlamadığı için (kanama olduğunu biliyorum ama kimse açıpta göstermez kanıtlamak için) regl olmasa dahi izin alarak bunu suistimal etmeye çalışan insanlar illaki olur bu yüzden böyle bir adım atılmıyor olabilir.

0
    0 Yorumla
  • niyeburdaysam
    niyeburdaysam Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 50%
    +1 yıl

Bize de boşalma izni verseler mi acaba? Ayda iki saat işe gideriz heralde. Bilmiyorum ama ben mantıksız buldum ya. Tamam ağrı sızı oluyo da böyle bir izin vermek de biraz şey geldi bana. Ne bileyim biraz aşağılayıcı gibi. Sen reglsin bugün ortalarda gözükme en iyisi dağıtırsın şimdi ortalığı der gibi olmuyor mu?

0
    7 Yorumla
    • QNøbødy
      QNøbødy
      +1 yıl

şeyine tekme atalım 3 gün ağrısını çek anlarsın

Yorumla
    • niyeburdaysam
      niyeburdaysam
      +1 yıl

İyi tamam yani size iyi gelecekse olsun madem ne diyeyim.

Yorumla
    • gecegitaristi
      gecegitaristi
      +1 yıl

lütfen erkekler yorum yapmasın

Yorumla
    • niyeburdaysam
      niyeburdaysam
      +1 yıl

Yok toplaşıp linç edin bi de ya.

Yorumla
    • QNøbødy
      QNøbødy
      +1 yıl

az bile kalır

Yorumla
    • gecegitaristi
      gecegitaristi
      +1 yıl

Ağrı çektiğim için dün gece saat 3 de yattım yine sabah 7 de ağrı çekerek uyandım. ağrının nasıl bir sey olduğunu bilmeden bu sekile yorum yaparsan aldığın linç bunun yanında hiçbir sey kalır. ayrıca az ağrı çeken kadınlar bile bunun içine girebilir, çünkü ruhsal olarak da değişiyorsun. şeyinden kan gelse görürüm seni.

Yorumla
    • niyeburdaysam
      niyeburdaysam
      +1 yıl

Ya tamam size cüzzamlı muamelesi yapsınlar okey bişey demedim. Bu ifadeyi de ben icat etmedim başka bir konuda yine sizin gibi feministler böyle şey mi olır diye parlamıştı ordan geliyor. Benim tek derdim eğer öyle bir izin lazımsa versinler okey ama bana da biraz dışlanıyormuşsunuz hissiyatı veriyor. Tek dediğim bu. Hayır ağrının da ne olduğunu bilmiyorum tamam ama uğraşını da iyi biliyorum bir o kadar da ağrısı azalsın diye uğraşan da benim yani. Sanki ağrısına sızısına bi laf ettim ya.

Yorumla
  • ouzinyo
    ouzinyo Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 35%
    +1 yıl

Ortada şöyle bir sorun var. Bazı kadınlar ağrısız sızısız veya hafif ağrıyla geçirirken diğer kadınlar çok şiddetli ağrılar geçiriyor. Şimdi şiddetli ağrı geçirenlere evet verilmeli ancak bunu dürüstlükle uygulayacak insan olacağını zannetmiyorum.

0
    1 Yorumla
    • bowie321
      bowie321
      +1 yıl

Anlayisli bir insan 🌸

Yorumla
  • qillour
    qillour Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 96%
    +1 yıl

Pilot kadınlarda regl oluyo, hiç evinde gri eşortmanını çekip söylenen pilot kadın görmedim ama. Regl meselesinin biz türklerin abarttığı bir mesele olduğunu düşünüyorum.

1
    0 Yorumla
  • Aranel12
    Aranel12 Takip Et
    Guru Yaş: 30
    +1 yıl

Yeter mi kadınlara. Ver ver yetmiyor tabi. Ayrıcalıktır. Haksızdır.
    Erkeklere de testis ağrısı izni verilsin. Olmadı mı? O zaman saçmalamayın, oturun oturduğunuz yerde.
    Kadınlara ayrıcalık tanımak için bu kadar çaba gösterilir mi ya?

1
    0 Yorumla
  • TheMrMan
    TheMrMan Takip Et
    Xper 1 Yaş: 25
    +1 yıl

Feminizm haklar eşitliğidir. Feminist olan kişilerin bunu kabul etmesi karşılığında erkeklere de belli haklar verilmesi gerektiğini düşünmeliler aksi takdirde pozitif ayrımcılık istemekten fazlası olmuyor.

Eğer ki bunu kabul edemeyiz, canımız acıyor diyorsanız sorununuzu inandığınız tanrıya iletebilirsiniz.

0
    0 Yorumla
  • Erkekmk
    Erkekmk Takip Et
    Xper 3 Yaş: 25
    +1 yıl

Fikrim regl olduğu zaman bikaç saat izin alabilir ama günlerce 3-10 gün arası izin verilmesi şirket ve regl olan birey için iyi olmaz çünkü çok ciddi bir zmaan kaybı şirketler bunun yüzünden erkek çalışan çalıştırmaya başlayabilir yani kadınlara yaramaz

0
    6 Yorumla
    • Julietinixiri
      Julietinixiri
      +1 yıl

Kadın yapması gereken işlerini evden devam ettirebilir.

Yorumla
    • Erkekmk
      Erkekmk
      +1 yıl

Zaten ağrılara tahammül edmediği için izin alıyor gidip dinlenmesi daha mantıklı ha snein dediğinde yanlış değil doğru ama iş hayatı her zmaan aynı olmuyo

Yorumla
    • Julietinixiri
      Julietinixiri
      +1 yıl

Bir iş yerindeki konfor ile insanın kendi evindeki hisettiği konfor bir değil. Ağrısının, sancısının azaldığı zamanlar işini idame ettirebilir.

Yorumla
    • Erkekmk
      Erkekmk
      +1 yıl

Juliet bu isteğe tabi olmalı çalışmadığı zamanların ücretini hak etmemiş olur ama evde çalışmak isterse bişey diyemem

Yorumla
    • Erkekmk
      Erkekmk
      +1 yıl

Bide tim işler aynı değil yani garsonluk diyelim regl oldhpu için ayrıldı izne çıktı evden yapamaz birçok mesleği

Yorumla
    • Julietinixiri
      Julietinixiri
      +1 yıl

Evet o konuda haklısın. Garsonluk gibi yapılması için illa iş yerinde bulunulması gereken mesleklerde verilen izin sürecinde çalışmadığı halde o günlerin parasını alması saçma olur lakin evden yerine getirebileceği bir hizmet veriyorsa bu süreçte evinde, kendi konfor alanında bu hizmeti vermesi daha mantıklı.

Yorumla
  • VanHelsing88
    VanHelsing88 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 87%
    +1 yıl

Cem Yılmaz diyor ya "Sen Şubat ayı yoksun" :)

https://www.youtube.com/embed/L3DZ9kt6YdE
    0
    0 Yorumla
  • TevfikKOLAYLI
    TevfikKOLAYLI Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 97%
    +1 yıl

Normal verirsin; ama kadınlara verilirse erkeklere de verilmesi gerekiyor yoksa duvardaki yazıya gülersiniz.

1
    2 Yorumla
    • Julietinixiri
      Julietinixiri
      +1 yıl

Erkeklerin de regl olduğunu bilmiyordum.

Yorumla
    • TevfikKOLAYLI
      TevfikKOLAYLI
      +1 yıl

Bende bu yorumu bekliyorum dum. Hadi eyvallah.

Yorumla
  • weixiaa
    weixiaa Takip Et
    Xper 7 Yaş: 23 , eic 94%
    +1 yıl

bence verilmemeli, hayati bir riskin yok sadece kanıyorsun ve ağrıyor biryerlerin, işlerin o günlerde hafifletilmesi yeterli olmalı diye düşünüyorum.

1
    1 Yorumla
    • zumzara10
      zumzara10
      +1 yıl

Knk regl sandığın kadar hafif bişey değil. Regl sancısı yüzünden kalp krizi geçirip ölen kadınlar var. Çok yaygın olmasada regl’nin hayati riski vardır. Özellikle regl sancıları ilk 1. Gün çok ağrılı geçiyor o yüzden sadece 1 gün izin yeter

Yorumla
  • Gizli_Emekci
    Gizli_Emekci Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Olması gereken, lakin bir o kadar da suistimale açık bir mesele. Bu nedenle ücretsiz izin olarak verilmesi taraftarıyım.

0
    0 Yorumla
  • Muratizm0
    Muratizm0 Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 98%
    +1 yıl

Çok ağrısı olduğunda rapor almalı o zaman kaç gün sürüyorsa o kadar gün izin verilmeli gidipte herkese izin vermenin anlamı yok

0
    0 Yorumla
  • kurumeyvecanavarı
    kurumeyvecanavarı Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 99%
    +1 yıl

gerçekten kötü geçirenler doktor raporu alsın bununla ilgili regl olduklarında otomatik 1 gün ücretsiz izinli sayılsınlar gibi birşey olabilir

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

mantıken ve vicdanen bunun ayrımcılık olduğu ortadayken kadın merkezli dünya sisteminde olduğumuz şu yüzyılda hak diye verilecektir bence.
    kadınlardan daha çok çalışıp kadınlardan daha geç ve daha az emekli olan erkekler buna da ses etmez zaten

0
    0 Yorumla
  • ThE_GoD
    ThE_GoD Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl

Çalışmasınlar ya bünyeleri bence çalışmaya müsait değil 😅

0
    2 Yorumla
    • bowie321
      bowie321
      +1 yıl

Keske sizde regl olsaydiniz

Yorumla
    • EşarbınıYanBağlama
      EşarbınıYanBağlama
      +1 yıl

@bowie321 keşke

Yorumla
  • burakistan35
    burakistan35 Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 99%
    +1 yıl

oldu baska ne yapalım eve çıkolata sepetide gonderelım mı?

0
    0 Yorumla
  • Rawad_dem
    Rawad_dem Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 97%
    +1 yıl

verilsin ama +2 hafta daha fazla çalışma saatleri olsun. aksi taktirde hiç eşitlik olmuyor

0
    0 Yorumla
  • Kauss
    Kauss Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 97%
    +1 yıl

Verilmesi doğru olmaz.
    Sebebi mantıklı çünkü madem öyle kanser olan herkes izne çıksın

0
    10 Yorumla
    • Julietinixiri
      Julietinixiri
      +1 yıl

Kanser ile reglin alakası?

Yorumla
    • Kauss
      Kauss
      +1 yıl

Fark eder mi?

Yorumla
    • Kauss
      Kauss
      +1 yıl

Regl kadın olduğu için gelen bir şey kanser ise hastalık o zaman kanser olan işe gitmeyecek

Yorumla
    • Julietinixiri
      Julietinixiri
      +1 yıl

Kendin diyorsun kanser bir hastalık.

Yorumla
    • Kauss
      Kauss
      +1 yıl

Hastalık zaten inkar etmedim

Yorumla
    • Julietinixiri
      Julietinixiri
      +1 yıl

Ama regl değil

Yorumla
    • Julietinixiri
      Julietinixiri
      +1 yıl

İkisinin alakası?

Yorumla
    • Kauss
      Kauss
      +1 yıl

Senle anlaşamayacaz boş ver

Yorumla
    • Kauss
      Kauss
      +1 yıl

İzin yok öyle bir dünyada yok

Yorumla
    • Julietinixiri
      Julietinixiri
      +1 yıl

Argüman sunamayınca senle anlaşamayacağız oldu şıjwiönqwx

Yorumla
  • Yüce_Türk
    Yüce_Türk Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 95%
    +1 yıl

Oh ne güzel hayat 5 yıl erken emeklilik regl izni falan ne güzel yav

0
    0 Yorumla
  • 34Beyoğlu
    34Beyoğlu Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 95%
    +1 yıl

vermeli tabi ki yanni elinde olmayan bir durum sonucta

0
    4 Yorumla
    • ansyleey
      ansyleey
      +1 yıl

ay allah'im nerde soyle akilli insanlar ya yorumlari okurken kanser oldum vallaha

Yorumla
    • 34Beyoğlu
      34Beyoğlu
      +1 yıl

@ansyleey Kendilerini o acilari ceken kisinin yerine koysalar , kolay aslinda boyle kararlar almalari o insanlad icinde

Yorumla
    • ansyleey
      ansyleey
      +1 yıl

off evet cok tatlisin

Yorumla
    • 34Beyoğlu
      34Beyoğlu
      +1 yıl

@ansyleey her alanda gher konuda bu boyle gerci, yoneti kisminda empatiye acçız hep

Yorumla
  • milf-sever
    milf-sever Takip Et
    Xper 5 Yaş: 44
    +1 yıl

Eğer kadınlara böyle bir ayrıcalık tanınacaksa erkeklere karşılığında ne verilecek? Diyelimki ikisi de aynı maaşı alıyor. Birisi daha az iş çıkarıyor. Bu farkı kadın neyle kapatacak?

3
    13 Yorumla
    • ansyleey
      ansyleey
      +1 yıl

bu kadinin dogasindan gelen bir sey. emin olun o kadar agriyi ve aciyi cekmeye bizde merakli degiliz. o yuzden elimizden gelen bir sey yok. nasil bir insan hastalandiginda doktor raporuyla ise gelmediginde maasi az verilmiyorsa. kadinlarin regl donemleri icin de ayni sey gecerli olmali

Yorumla
    • milf-sever
      milf-sever
      +1 yıl

@ansyleey O kadarını biliyoruz. Ancak söylediklerin benim soruma cevap değil. Bir parton iki kişi çalıştıracak. Birisi kadın birisi erkek. Aynı maaşı verecek ama kadın daha az çalışacak. Bu hem patronun hoşuna gitmez hem de diğer çalışanların. Diğer çalışanlar farkın ödenmesini ister. Ben daha çok çalışıyorsam daha çok almalıyım derler. En nihayetinde işin içinden çıkılmaz bir hale gelir.
      Sana iyiniyetle söylüyorum. Böyle bir talep kadınların işsiz kalmasına sebep olur. Ne istediğinizi düşünerek isteyin.

Yorumla
    • ansyleey
      ansyleey
      +1 yıl

tabii ki kaygilairnizi anlayabiliyorum ancak kadinlar regl sureclerinin agrili gectigine dair bir belgeyi doktor kontroluyle rahatca alabiliyorlar. merak etmeyin kadin beyani esastir diyip kimse ellerine rapor vermiyor. belirli kontrollerden geciyorlar ve agri duzeyi (1-10 arasinda) 7 ve ustu olan kadinlar agrili regl donemi geciren kadinlar olarak adlandiriliyorlar. bu belgeyi almak yaklasik yirmi dakikayi doktora ayirmak kadar kolay. ben amerika'da yasadigim icin burda durumlar bu sekilde ama turkiye'yi bilmiyorum tabii ki. ornegin amerika hukumeti elinde 'severe painful menstruation' belgesi olan kadinlara hem okullarda hemde is yerlerinde iki gunluk bir izin hakki taniyor. buna karsilik kadin isci sayisinin azalmamasi icinde buna uygun bir yasa cikartarak durumu engelliyorlar. ayrica iki gunluk izin alan kadinlarin ise maasinda bir azalma yapilmiyor cunku aldiklari belge bir doktor raporu ve bu duruma ne okullar ne de sirketler mudahale edemiyor. bir amerikan olarak sunu rahatca soyleyebilirim ki halkta bu durumumuza karsi gayet duyarli ve bir sorun yasanmiyor. ayni yaptirimlar turkiye'de rahatca uygulanabilir bence

Yorumla
    • milf-sever
      milf-sever
      +1 yıl

@ansyleey Bu durumu işveren işe alırken çözer. Erkek işverenlerden bahsetmiyorum sadece. Kadın işverenlerle de görüştüm ben. Derdiyle uğraşamam, gider erkek çalışan alırım diyorlar. Düşününce bu sadece kadına kötülük yapmak anlamına gelir.
      En nihayetinde iş veren ve çalışan arasındaki ilişki ticari bir ilişki. İşveren bir para ödeyip karşılığında iş gücünü satın alıyor. Kim aynı parayı ödeyip daha az hizmet veya ürün almak ister?
      Ağrılı olması durumu insani bir şey. Bunu anlıyorum. Bir çalışanım bunu gelip söylediğinde de ikiletmeden eve gönderiyorum. Ben bireysel bir tutumdan bahsetmiyorum. Bunu genele yaydığınızda "kadınlar erkekler kadar iş çıkaramaz" sonucu çıkar ki bu da kadınlara haksızlık olur. Tekrar düşünün derim.

Yorumla
    • ansyleey
      ansyleey
      +1 yıl

onceden de soyledigim gibi amerika hukumeti kadin iscinin azalmasini onleyecek bir yasayi zaten cikardi. bu yuzden isverenlerin kadin isci tercih etmemisi gibi bir sorun soz konusu degil. zaten isveren kisiyede gereken yardim hukumet tarafindan yapiliyor. yani ortada magdur olan kimse yok

Yorumla
    • milf-sever
      milf-sever
      +1 yıl

@ansyleey Hükümet yardım yapıyorsa oradaki ticaretle alakası olmayan vatandaşlar aradaki farkı ödüyor demektir. Yani vatandaş mağdur oluyor. Ayrıca liberal bir ekonomide bunun işleyeceğini sanmıyorum. Neden bu mühendisi almadın da diğer mühendisi aldın diye kimse soramaz. Aradağım nitelikteki mühendis buydu der çıkar işin içinden. Böyle konularda kanun çıkarmak hiçbir sorunu çözmez. Her zaman patronun borusu öter.

Yorumla
    • ansyleey
      ansyleey
      +1 yıl

tamam kanki

Yorumla
    • ansyleey
      ansyleey
      +1 yıl

sizde bir turkiye vatandasi olarak multecileirn parasini oduyorsunuz ama bu durum kimseye batmiyor sanirim

Yorumla
    • milf-sever
      milf-sever
      +1 yıl

@ansyleey Batmaz olur mu? Sadece onlar değil. İhtiyacı olmadığı halde sosyal yardım alanlar, değerinden yüksek maliyetlerle yapılan ihaleler, devlet katındaki şatafat...
      Maalesef buna razı bir çoğunluğun hatalarının bedelini hep birlikte ödüyoruz.

Yorumla
    • ansyleey
      ansyleey
      +1 yıl

amerika'da multeci sayisi ulkenize gore cok daha az ve amerika hukumeti multecilere yardim yapmama konusunda gayet israrci. ayrica vatandaslara yapilan yardimlarda cok secici ve dikkatli bir sekilde yapiliyor. her konuda vergilerimiz ulkenize kiyasla cok daha az

Yorumla
    • milf-sever
      milf-sever
      +1 yıl

@ansyleey biliyorum :(

Yorumla
    • ansyleey
      ansyleey
      +1 yıl

. d

Yorumla
    • milf-sever
      milf-sever
      +1 yıl

@ansyleey ne dedin? Bir şey anlamadım.

Yorumla
  • Tözel-Harekatçı
    Tözel-Harekatçı Takip Et
    Yoda Yaş: 31
    +1 yıl

Acziyet mi bu? Madem öyle kadınlar savcı hakim olamasın. Muhakeme gerektiriyor çünkü.

0
    0 Yorumla
  • Le_Ereksiyon
    Le_Ereksiyon Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

Ohhh ben de isterim valla, evlenip karı yaparım regl döneminde yanında olmalıyım hem de sonra bir kaç gün de kendime gelmeliyim derim.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Çalışmaktan acizler ise hiç çalışmasınlar. İlla da çalışmak istiyorlarsa rapor alsınlar.

0
    15 Yorumla
    • EşarbınıYanBağlama
      EşarbınıYanBağlama
      +1 yıl

Umarım 3 gün boyunca öyle feci bir ağrı çekersin ve iş yerine gitmezsin ardından kadın müdürün seni arayıp çalışmaktan acizsen çalışma der

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

İtin umduğu kabul olmaz :) git rapor al aciz varlık

Yorumla
    • EşarbınıYanBağlama
      EşarbınıYanBağlama
      +1 yıl

şu an bu elinde tuttuğun telefonu o aciz varlık dediğin insanlar yaptı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Nah o insanlar yaptı her şeyin mucidi erkekler

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ne kadar cahilsin sen ya

Yorumla
    • EşarbınıYanBağlama
      EşarbınıYanBağlama
      +1 yıl

Rica ediyorum sana biraz bir google da araştır tamam :)

Yorumla
    • EşarbınıYanBağlama
      EşarbınıYanBağlama
      +1 yıl

Bize fırsat tanınsaydı şu an uçan arabalar kullanıyorduk

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Lan kanıtın yok git sen araştır bana diyeceğine nerde önemli bir şey var erkekler yaptı sen Google'da araştır.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yav he he olsaydı da olsaydı elinizde her imkan var ama beyin hariç.

Yorumla
    • EşarbınıYanBağlama
      EşarbınıYanBağlama
      +1 yıl

Beyin olmadan yaşanmıyor yanlız...

Yorumla
    • EşarbınıYanBağlama
      EşarbınıYanBağlama
      +1 yıl

Ayrıca Arabistanda daha yeni kadınlar araba süre bilme izni aldı onda bile yanında kocaları olması lazım nerde fırsat allah aşkına, türkiyede bir kadın araba üretmeye kalksa ne derler "sen kadınsın otur oturduğun yerde erkek işi bu"

Yorumla
    • EşarbınıYanBağlama
      EşarbınıYanBağlama
      +1 yıl

Ve covid aşısınıda almanyada yaşayan özlem türeci buldu

Yorumla
    • EşarbınıYanBağlama
      EşarbınıYanBağlama
      +1 yıl

Yazık kafana

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bu kadar dar bakış açısıyla bakılmaz. Arabistan'da yaşamıyoruz. Senden daha zeki ama bir o kadar da aptl feminist kesim var işleri güçleri feminanlık ne bilim be teknoloji şunu kabul edeceksin. Çoğu buluşu erkekler yapmıştır. Bana yalan bilgilerle gelme bunu ister kabul et ister etme erkeklerin buna kafası daha çok basıyor.

Yorumla
    • EşarbınıYanBağlama
      EşarbınıYanBağlama
      +1 yıl

Tamam

Yorumla
  • Daha fazla (40)
Daha fazla(55)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Özel Günler & Hijyen > Sorular > Şirketler kadınlara regl izni vermeli mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sizce kadınlar için regl izni tüm şirketlerde uygulanmalı mı? 21 cevap verildi
Kadın çalışanlara regl izni için kanun teklifi verildi! Sizce böyle bir yasa olmalı mı? 111 cevap verildi
Çalışan kadınlar için regl izni olmalı mı? 57 cevap verildi
Özel sektör kadın fıtratına aykırı mı? 5 cevap verildi
Kadın çalışanlara regl izni teklifi kabul edildi! Regl izni her yere gelmeli mi? 154 cevap verildi
Kadınlara regl izni olmalı mı sizce? 18 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Gel günaha girelim , Yanalım🔥 gitsin dediğiniz birisi var mı?
  • Enercii şarkısıyla enerci buluyor musunuz?
  • " Seni seviyorum" kelimesi ne sıklıkla söylenmelidir ❤️ ?
  • Arabadan yapılmış bu lavaboyu nasıl buldunuz?
  • Evinizde böyle bir yatağınız olsun ister miydiniz?
  • Bal peteği göz makyajını nasıl buldunuz?
  • Her gün aynı saç modelini mi yaparsınız?
  • Arjantin ve İspanya Dünya Kupası Finalinde karşılaşıyor! Sizce kazanan kim olacak?
  • Soğuk kahve sever misin?
  • Bir sevgilin olsa kaç yıl sonra evlenirdin?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨