Aslında ben biraz anlayışlı olurlarsa iyi olurlar diye düşünüyorum, yine de istemiyorlarsa kimse onları zorlayamaz. Arada kaldım sanki biraz, siz ne düşünüyorsunuz?
Erkekler regl olan sevgililerinin/arkadaşlarının kaprislerini çekmek zorunda mı?
Herkes değil ama bazı kadınlarca regl durumunun abartıldığını düşünüyorum. Şahsen benim ve çevremdeki yakınlarımın öyle çokta duygu değişimi olmuyor gayet normal takılıyorlar. Bi yorumda biz onların varlığına duygusuzluklarına katlanıyoruz demiş bir hanımefendi. Genellemeleri hiç sevmem. Her cinsiyet her karakterde olabilir. Kim nasıldır bilemeyiz. Karşınızdakinden ne alıyorsanız onu geri ödeyin.
ya bence çekmek zorunda değiller tabi zorunluluk yok ama gerçekten elimizde olan bişe olmuyo en azından bende istemsizce çok sinirli oluyorum zaten sevgilim bu durumu anlayışla karşılıyor anlayış gösteriyor erkekler de anlayış gösterse sanırım çok sorun olmaz
E katlanmayacaksa ne anladım ben benimde knkm erkek ve sağolsunkatlanıyo ben de onun aşk acılarına katlanıyorum her şey karşılıklıymış 😂
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Ben regl dönemlerimde normal olarak devam ederim duygu değişimim ağrım falan olmuyor Allah’a şükür zaten 5 6 ay falan geçiyor aradan ama sırf regl oldu diye bir insana kötü davranılması bana uygun gelmiyor açıkçası çok kalp kıran bir durum
Çekmeyen veya çekmek istemeyen ayrılır, uzatmaya gerek yok sonuçta her ay olan bir şey erkekler de bunu çekmek zorunda değil. Sonuç kız ortada kalır, erkek ortada kalır çünkü her kız regl olur:)) B