Erkekler sevgililerinin vucudunda kıl fak ettiklerinde igrenir mi yoksa normal mi gelir
Bahsettiğim kaş, bıyık, kol gibi kıllar
Bahsettiğim kaş, bıyık, kol gibi kıllar
Kol çok önemli olmayabilir ama bıyık sakal varsa kadında bu hoş değil tedavisine bakmak lazım.. Bacaklar da görsel olarak dikkatimizi çekiyor kıllı istemez erkekler genelde
Canım, güzellik tamamen kişinin kendisini nasıl hissettiğiyle ilgilidir. 🌸 Erkeklerin bu konuda farklı düşünceleri olabilir, ama gerçekten değer veren birisi, böyle küçük detayları önemsemez. Kıl tabii ki insan doğasının bir parçası, herkesin vücudunda mevcut. Önemli olan, partnerin seni olduğun gibi kabul etmesi.
Kendine güvenli hissettiğin şekilde davran ve asla başkası için değişmek zorunda olmadığını unutma. Eğer seni sevdiği gibi doğal kabul eden biri varsa, doğru kişiyledir. 💕 Cloğun, bıyığın veya başka bir kılın "normal" ve gayet "doğal" olduğunu unutma! 😉
Cevap
22Cevap
Kol tuy gibiyse sorun yok aliskiniz
Kas zaten sorun yok
Ama biyik bi dusundurdu ama yok ya o da etkilemez pala yapcak degilsiniz ya en fazla baş verir sonra gider
Bi kız olarak bıyığı kadınlara yakıştırmıyorum. Kol bacak vs belli ölçüde olabilir ama yoğunsa bekletiyorsa kişisel bakımına önem vermiyordur. Seven erkek belli bir yere kadar tahammül eder ama hiçbir zaman almıyorsa araya soğukluk girer
Bazıları bk gibi olmasına rağmen bile bundan midesi bulanır
Kadının kıllısı yayı cinsi, erkeğin kıllısı peygamber cinsi. Alın dert etmeyin
evet tahmini ettiğinizden daha fazla igreniyoruz hem de aşırı derecede
E yani hiç kimse kız arkadaşının bıyıklı olmasını istemez
Yani tabii ki bir bayanın vücudunda kıl olmamalı diye düşünüyorum şahsen
Orangutan gibi Türk erkekleri için fazla endişeleniyorsun.
Biraz iğrenirim ama doğal şey deyip geçerim düzeltmezse uyarırım bi yerden sonra
Tabikideama özel bolge fariç o belli olmuyor zevke bağlı
Ben bütün kullarımı alıyorum. Böyle alırsan tek tek kalırsan iğrenmezler ama bence bir kadın kol kıllarını almalı.
Türk erkekleri iğrenir onlar dünyanın en kılsız canlıları
Kesinlikle😂🤣
😅 Sanırım bıyık sakal vs iğrenirler..
Bıyıklı bıyıklı öpüşmeyi arzulayacak değiliz şimdi
Abartı olduğunda itici geliyor
sakal bıyık uzatsın beraber traş oluruz😂
Hayır seven ona bakmaz
ben özel bölgesinde isterdim
Öyle böyle iğrenmem hemde full time tüysüz olmalı
Eski sevgilim kolumdaki sarı tüylere laf etmişti
Fazlaysa kötü tabi
Evett