AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
daha Öyle şeyleri merak ediyoruz ki bir bilsen yok artık dersin 😊
Neleri?
hepsini burdan yazarsam hesap gider. gizliden çıkarsan sana yazabilirim
Tamam yazma
peki. merak etme yazdın diye seni yemeyecektim. sonra istersen engellesin. nedir bu korku anlamadım. sanki yazınca zorla sana sahip oluyoruz
Buradan da uazabilirsin.
çok özel şeyler. burdan yazmam olmaz ama
Ne özeli cinsel orhanının rengi mi? Bundan mı
rengi şekli görüntüsü bir sürü şey vs vs
Bunu merak ettiğinizi herkes biliyor zaten neden yok artık diyeceğiz
daha bir sürü şey var. bunlar en basiti
Ne var ya ne olabilir göğüs ucu rengi çıkkın mı büyük mü aşağısının rengi nasıl sıkı mı bilmem ne kaldı geriye zaten
😊😊siz bir erkekte sadece bu kadar şey mi merak ediyorsunuz peki. bir kız en çok neyi merak eder
Ben aşıksam beni ne kadar seviyor onu merak ederim, Beni ne kadar beğeniyor onu merak ederim, normal olarak da aşıksam Arzum vardı penisini de merak ettiğim olur
aynen bende öyle. Seviyorsam aşıksam o kızın her zerresini merak ederim her şeyini merak ederim
penisinin neyini merak edersin en çok
Bence bir bütün olarak uzunluğu kalınlığı şekli yamuk mu düzgünmü ben düzgün olanları beğeniyorum. Sonra rengi erkekler pembe bilmem ne diye diyor da beyaz tenli erkeğin de kara ise penisi kendi penislerine baksınlar ilk
beyaz kalın ve büyük seviyorsun sanırım
Ne alaka boş yapma
yazdığından o anlaşılıyor. yahu nesi boş. bu gereksiz tepki nedir. neden bu kadar ajitesin
Bana neler merak edilir diye sordun söyledim boş boş benim zevkime getirmeye çalışıyorsun sonra da kesin senin öyle çıkar hadi yürü git ya
allahın canımsın. sen boyu rengi şöyle olsun deyince sorun yok ben de büyük seviyorsun deyince sorun mu. Allah’ın Gettosu varoşu boş ver git
Ben sana boyu rengi şöyle olsun dedim mi kendini haklı çıkarmak için uyduruyorsun boyuna kalınlığına şekline bakarlar dedim sadece düz olanlar daha iyi dedim bunun beyaz renkmiş bilmem boyutmuş çekilecek yanı yok zaten tanıklığı afedersin ama şekil bozukluğu bunu söylemek gayet normal. Beyaz falan demedim erkekler pembe isteyip de esmer kızın pembe olamaz zaten beyaz renklilerden bahsediyorlar kendilerinin ten rengiyle aynı mı ona baksınlar dedim git be pis sapık senin niyetin belli arsız
kırık. Düz olsun demekle öyle seviyorsun demenin ne farkı var. allah’ın ergeni. yürü git işine. Kendini yetiştirmemiş çoluk çocukla işim olmaz ergen beyinli şey
sanki sana asıldım sanki çok büyük önemli ters bir şey söyledim büyük seviyorsun dedim ne var bunda bu kadar tepki verecek ne var anlaşılan kafayı kırmışsın
Alayiniz dengesiz bir tane akılınız yok dünyanın yarısını gezdim bizim Türk kızları kadar canımsın görmedim
İşine gelmeyince Türk kızlarına sağla hadi defol
gerçekler zoruna gitmesin bir şey deyince kendinizi bir bk sanıyorsunuz .
alayı ne istediğini bilmeyen anı anına uymayan dengesiz
uzunluğunu kalınlığını rengini merak ederim diyen sensin ben de öyle seviyorsun heralde deyince anında değişen anında u dönşşü yapan sensin. dengesiz olduğyn buradan belli kırık
Diyen ben isem soran kim? Normal soru olarak cevap vermek arasında fark ile senin gibi sapıkların arasındaki fark gayet açık
Ulan ben de sadece öyle mi seviyorsun dedim bunda ne var senin beynin yok mu saman mı var içinde
saman kafalı
Ya kendin biliyorsun ya zaten nasıl sapık olduğunu defol
Sen çok terbiyelisin canım boyunu merak ediyorsun ya herhalde ağzına sokacaksın boyunu
geri zkalı embesil idiot
Stupid f*ck off
he he. şeyimi ye emi 😃😀
kocaman dümdüz hoşuna gider kesin 😃😃
Anan yedi bana kalmadı
senin çıktığın delik çok yemiş anlaşılan ordan öğrenmişsin
Anan öğretti öğrendiğimi
babam da senin anana öğretmiş
Baban ananla ilgilenseydi zaten başka karılarla ilgileneceğine anan bu kadar yemezdi
Senin ananla ilgilenmekten fırsat bulamamış. sktigini orppsus
Benim anam yine tek senin babanla idi senin anan kaç kişinin babasıyla idi Allah sabır versin
triptonik vitese geçtiği anlaşılır
Hal ve hareketlerinden belli ediyor birçoğu.
Yoo hiç merak etmez anlaşılıyor zaten
Tabi ben takip bile ederim günlerini
Eşim sevgiliyken hep sorardı
Cinsellik yoksa hayır
Etmem
Anlarlar
Ederler tabi
nerden biliyorsun 😊
Etmezler anlarlar.
Ederler evet merak çoktur
Olabilir
Ederim yani ama fark etmez yaparız