Aşk İlişkileri Erkekleri birbirlerine yakıştırma normal mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yoksa bu huy sadece bende mi var? Onların yakınlaşmalarını falan hayal ediyorum ve hoşuma gidiyor. Bence ruh hastasıyım 😂 Güncellemeler+1 yıl Yakıştırmam* Güncellemeler+1 yıl Bl kitapları okuyun. Dizileri izleyin eminim dizinde hoşunuza gider. Ama en güzeli kitap okumak...😌 Erkekleri birbirlerine yakıştırma normal mi? Cevapla Fal Soruları Erkek Soruları Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et
BruhAnı Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl "Serdar Yeter" videosunun orijinalini bul ve izle. O andan sonra bu durumdan soğumazsan, gerçek ve has bir eşcinsel fanısındır. 0 7 Yorumla Soran +1 yıl O videoyu komik ama😂😂 Yorumla BruhAnı +1 yıl Kabul et hiç yakıştırılacak bir olay yoktu orada sidklskdksd Yorumla Soran +1 yıl orada yok tabi😂😂😂😂serdarrrrr. O öyle olmaz işte Yorumla BruhAnı +1 yıl Hani o videodan sonra hala eşcinsel yakıştırmalarından soğumadıysan kusura bakma sen gerçek bir eşcinsel fanısın der geçerim kanka xd Yorumla Soran +1 yıl Teşhisin için teşekkürler 😂 Yorumla BruhAnı +1 yıl Rica ederim karşim xf Yorumla BruhAnı +1 yıl Xd Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ahahagashsgh bende de oluyor bazen. Özellikle sürekli tartışıp birbirlerine alınlarını falan yasladıkları zaman öpüşsünler diye dua ediyorum 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Tek olmadığıma o kadar sevindim kii😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sexual tension'dan anlamak da bizim işimiz... Yorumla Soran +1 yıl Sen bensin aşko Yorumla
LanetOlsın Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Çok yaygın bir şey bu özellikle gençlerde. Normaldir ben de yapıyorum :dd 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bence sadece biz kızlar yapiyoruz. Ve 22 yaşında koca kız oldum. Akıllanmiyorum😂 Yorumla LanetOlsın +1 yıl Bunda sıkıntılı bir şey yok ki gayet normal bence. Gayet de akıllısın Yorumla Soran +1 yıl Bebeğimsinn 💜 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Offf evet vende öyleyim yaaaa hatta libidomu yükselten nedenlerden biri bu dkkdskxkakdkakak 0 3 Yorumla yasaryelboga +1 yıl Bu nasıl bi ruh hastalığı ya Yorumla Soran +1 yıl 😂 Yorumla yasaryelboga +1 yıl Bende bazen kızları yaklaştırıyorum baya zevkli Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Babnida hayal ediyonmu babnda erkek sonjcta🤣 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yok be😂😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bazı erkekleri top yapasın geliyor heralde 😂 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Yakınlaşmanız için top olmanıza gerek yok. Zaten öyle tipleri yakiştirmiyorum. Hoşuma gitmiyor öylesi... Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yakınlaşırsak tıp olur biri illaki kanka 😂 ikiside erkeksi mi olacak 😂 Yorumla Soran +1 yıl Evet. Ne olmuş yani devir dayim olmasın mi?😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bana da kızların birbirlerş arasındaki şeyler çok çekici geliyor ksjcs Yorumla Soran +1 yıl Kızlar da bana hoş gelmiyor 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye gelmiyor kanka kız kıza cinsellik konuşmuyor musunuz ağda vs olmuyor mu elleşme şakalaşma yanında soyunma falan jshdjs Yorumla Soran +1 yıl Valla arada bir bacaklara göğüslere dokunuyoruz. Ama ağda partisi yok😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Göğüs çok önemli işte bak aklına kalan oldu mu şöyle büyük güzeldi farklıydı vs sjdjjs ağda partisi nasıl olmaz çoğu arkadaşım hep anlatırdı 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Biz öylesine dokunuyoruz yani bişey hissetmiyorum. Dolayısıyla aklımda kalan yok😂 ilk bıyıgımı kuzenlerle almıştım. O sayılıyorsa ona parti diyelim😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İllaki rekor birinizdedir biliyorsundur kankaa 😂😂 bıyık sayılmaz ya 😂 kuaförde mi alırsın kendin mi alırsın 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kankaaağğğ Yorumla Soran +1 yıl Efendim kankagggggg Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anlatmıyorsun olmuyor bakkk 😂 Yorumla
şakaysakomikçünkü Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl animeci misin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yok hiç izlemedim. Ama aklimda Yorumla
Nüklofizo Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ruh hastasısın 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler 😂 Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Bence de hastasın 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Olabilir Yorumla Richardgör +1 yıl Ya da çocuksun Yorumla Soran +1 yıl 22 yaşındayım. Fantezi diyelim şuna Yorumla Richardgör +1 yıl Gay fantazisi, yok benim midem kaldırmaz Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla
yasaryelboga Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Bencede ruh hastasısın😂😂 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler 😂 Yorumla yasaryelboga +1 yıl Rica ederim😂😂 Yorumla yasaryelboga +1 yıl İtiraf edim bende bazen kızları yaklaştırırım Yorumla Soran +1 yıl Ha şöyle 😂 Yorumla Soran +1 yıl Sende ruh hastasısın o zaman 😌😂 Yorumla yasaryelboga +1 yıl Evet biraz Yorumla yasaryelboga +1 yıl Ama zevkli oluyo ya Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Değişik 😁 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yani evet hoş 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Sevindimmm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yükseksin heralde şu an Yorumla Soran +1 yıl No Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahahahaha uçurayim seni Yorumla Soran +1 yıl O öyle değil işte Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ah bir deneseydin hahahahahaha acıdım sana Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
"Serdar Yeter" videosunun orijinalini bul ve izle. O andan sonra bu durumdan soğumazsan, gerçek ve has bir eşcinsel fanısındır.
O videoyu komik ama😂😂
Kabul et hiç yakıştırılacak bir olay yoktu orada sidklskdksd
orada yok tabi😂😂😂😂serdarrrrr. O öyle olmaz işte
Hani o videodan sonra hala eşcinsel yakıştırmalarından soğumadıysan kusura bakma sen gerçek bir eşcinsel fanısın der geçerim kanka xd
Teşhisin için teşekkürler 😂
Rica ederim karşim xf
Xd
Ahahagashsgh bende de oluyor bazen. Özellikle sürekli tartışıp birbirlerine alınlarını falan yasladıkları zaman öpüşsünler diye dua ediyorum
Tek olmadığıma o kadar sevindim kii😂😂
Sexual tension'dan anlamak da bizim işimiz...
Sen bensin aşko
Çok yaygın bir şey bu özellikle gençlerde. Normaldir ben de yapıyorum :dd
Bence sadece biz kızlar yapiyoruz. Ve 22 yaşında koca kız oldum. Akıllanmiyorum😂
Bunda sıkıntılı bir şey yok ki gayet normal bence. Gayet de akıllısın
Bebeğimsinn 💜
Offf evet vende öyleyim yaaaa hatta libidomu yükselten nedenlerden biri bu dkkdskxkakdkakak
Bu nasıl bi ruh hastalığı ya
😂
Bende bazen kızları yaklaştırıyorum baya zevkli
Babnida hayal ediyonmu babnda erkek sonjcta🤣
Yok be😂😂
Bazı erkekleri top yapasın geliyor heralde 😂
Yakınlaşmanız için top olmanıza gerek yok. Zaten öyle tipleri yakiştirmiyorum. Hoşuma gitmiyor öylesi...
Yakınlaşırsak tıp olur biri illaki kanka 😂 ikiside erkeksi mi olacak 😂
Evet. Ne olmuş yani devir dayim olmasın mi?😂
Bana da kızların birbirlerş arasındaki şeyler çok çekici geliyor ksjcs
Kızlar da bana hoş gelmiyor 😂
Niye gelmiyor kanka kız kıza cinsellik konuşmuyor musunuz ağda vs olmuyor mu elleşme şakalaşma yanında soyunma falan jshdjs
Valla arada bir bacaklara göğüslere dokunuyoruz. Ama ağda partisi yok😂😂
Göğüs çok önemli işte bak aklına kalan oldu mu şöyle büyük güzeldi farklıydı vs sjdjjs ağda partisi nasıl olmaz çoğu arkadaşım hep anlatırdı 😂😂
Biz öylesine dokunuyoruz yani bişey hissetmiyorum. Dolayısıyla aklımda kalan yok😂 ilk bıyıgımı kuzenlerle almıştım. O sayılıyorsa ona parti diyelim😂😂😂
İllaki rekor birinizdedir biliyorsundur kankaa 😂😂 bıyık sayılmaz ya 😂 kuaförde mi alırsın kendin mi alırsın 😂
Kankaaağğğ
Efendim kankagggggg
Anlatmıyorsun olmuyor bakkk 😂
animeci misin
Yok hiç izlemedim. Ama aklimda
Ruh hastasısın
Teşekkürler 😂
Bence de hastasın
Olabilir
Ya da çocuksun
22 yaşındayım. Fantezi diyelim şuna
Gay fantazisi, yok benim midem kaldırmaz