Pfff yeter gece gece jdjddj 21. yüzyildayiz Türkiye'de hala reglim diyemiyoruz bugün kız arkadaşımla konuştum kız yeni evli regl olmuş ama bunu Kocasina diyemedi aşkım basım ağrıyor falan demiş bune ya djdndn lütfen artık bu konuda kadınlara baskı yapmayin regl normal birşey lütfen 😭😭sokakta marketten gelen bir kız görüp elinde ped taşıyınca gazete falanda vermeyin jdkdn
Güncellemeler
+1 yıl
Aw salak mısınız soru troll değil aaa
Regl olduğunu söylemek neden ayıpmış gibi karşılanıyor?
Yurt dışında yaşıyorum övünmek için demiyorum buraya gelince fark ettim Türkiye'de bu konuda nasılda baskı var evet belki senin çevrende yok ama gözünü aç bu aktuel medyaya bak kızlar nasıl bu konuda kotuleniyor en basit örnek orta okulda kızlara regl. halkinda bilgilendirme yapılırken erkeklerin alınmaması saklı bir şekilde yapılması neyse ben biraz daha bakkal amcamla takilayim bakkal amcam sizden modern dndjd
İlan etmeyiz normal birşey ama orta okul çocuklarına regl hakkında seminer verirken erkekler çocukları mesela gelmez seminere hocalar olmaz sonra tabulasiyor
Erkekler bunu dinlemeyi pek sevmez bunun nedeni buzluk bı durumun olmamasıdır ama evli kadın neden regli saklar onu anlamadım yetiştirme tarzı olsa gerek
Kanlı kanlı mi yalayacaksin 😭biraz mide bulandırıcı böyle diyorsunuz ama markette ped alan kız görseniz nasılda bakıyorsunuz yanlis anlama sana demiylrum geneli öyle
Kızlar Ne Diyor
Yahu ne zaman kim ayıp karşıladı ki herkesin ağzında ayıp muhabbeti var ama ben gerçekte bir kere bile birinin ayıplandığını görmedim
Sen babanın yanında rahatça diyebiliyor musunuz? Veya hiç sınıfta kız erkek karışık regl olmuşum diyebildin mi? Tabiki hayır bahsettiğim şey bu
Yo öyle karşılanmıyo. d nerde yaşıyosun
Sen sanki babanın yanında rahatça diyebiliyorsun regl olmuşum veya sınıfta çok rahatça hiç dedin mi regl olmuşum? Tabiki hayır dhdbx
Dedim kskdkx
Yeme beni dbdbsb
Z jenerasyonu öyle karşılamıyo sen bakkal amcaya takılıyosan bilemiycem
Diyemiyosan senin kompleksindendir ben her yerde derim ve pedimi de saklamam. d
Yurt dışında yaşıyorum övünmek için demiyorum buraya gelince fark ettim Türkiye'de bu konuda nasılda baskı var evet belki senin çevrende yok ama gözünü aç bu aktuel medyaya bak kızlar nasıl bu konuda kotuleniyor en basit örnek orta okulda kızlara regl. halkinda bilgilendirme yapılırken erkeklerin alınmaması saklı bir şekilde yapılması neyse ben biraz daha bakkal amcamla takilayim bakkal amcam sizden modern dndjd
Haklısın bebeğim ama evli arkadaşından örnek verince ortaokul aklıma gelmedi djxjdjf
Hahaha doğru pasjsn
Söyleme o zaman mk
Profilin harika djdjd markette gittim eve dönüyorum elimde ped var saklayın mi
Saklama panpa
Erkekler Ne Diyor
Kimse bunu ilan edip gurur duymaz heralde normal bı hal ne ilana gerek var nede utanmaya
İlan etmeyiz normal birşey ama orta okul çocuklarına regl hakkında seminer verirken erkekler çocukları mesela gelmez seminere hocalar olmaz sonra tabulasiyor
Erkekler bunu dinlemeyi pek sevmez bunun nedeni buzluk bı durumun olmamasıdır ama evli kadın neden regli saklar onu anlamadım yetiştirme tarzı olsa gerek
ayıp olarak karşılamıyoruz sen onlara denk gelmişsin :D
Hahah olabilir
nerde yaşıyorsun merak ettim
Ben şimdilik yurt dışındayım koca burda djjdnd
Düşünsene erkekler birbirine kanka götümden kan geliyor dedigini sjsnjsjsjsjsjshshsh
Göt ne alaka ya sjsjsj
Gelsin nolcak sağlık icise dnnddn
Ne öndenmi gelsin yok abi o daha kötü sjsjjssjjs
Tabulasmis artık normalde ayıp değil bence milletin abartmasi
Kocasina niye soyleyemiyor, cok sacma
Evet a**k bune
Tutucu toplum da bunu asamazsin
Tamam babaya diyememek olabilirde kocaya diyememek te ne demek.
Tam bir mallık
Yine buldun trol soruyu bravo
He valla ama çokta trol degil facts
:')
Normald3 sevgilim olsa dese bana, ona daha iyi davranjnirim , hatta yalarım bile
Kanlı kanlı mi yalayacaksin 😭biraz mide bulandırıcı böyle diyorsunuz ama markette ped alan kız görseniz nasılda bakıyorsunuz yanlis anlama sana demiylrum geneli öyle
Onu bakana ve tuhaf karşılayana söyle
Kani siler yalarım ne var yani
Hem regl iken daha bi hassas ve nazik davranırım
tamam
değil tabi